/spanien/barcelona/forum/3882.aspx/spanien/barcelona/forum/3882.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-04-03 17:43
@Lion24:


Jag blir deppig bara jag hör namnet Isco. Han är den enda spelare som vill jag vill ha från Madrid. Varför är inte Zubi anklagad som Rosell och Barto. Vet inte vad jag skulle göra om såg honom ute nånstans i Barcelona.Barcelona Baronen
2015-04-03 17:36
Hur är det, spelade Messi några landskamper under uppehållet nu?
Barcelona Lion24
2015-04-03 17:27
Varje gång jag ser Isco så blir jag förbannad. Jag blir förbannad för att han spelar i helt fel lag. Jag vet att om Barca och Madrid hade varit intresserade i Isco på likadana villkor så garanterar jag på att Isco hade valt oss. Det är så extremt tråkigt att se Isco spela med Cristiano och Bale när han kunde spela med tekniska under som Messi och Neymar, samma sort som honom. Tänk en triangel med Isco, Leo och Ney.
Barcelona FCB_Messi
2015-04-03 17:26
Snälla snälla snälla inte kovacic !!! Han e så jävla dålig ! Har följt många utav inters matcher då min bästa vän är interista. Han är absolut inget Barca material
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2015-04-03 17:25
@Vampíro:


Vet inte om jag ska skratta eller bara slå sönder skärmen när jag läser sådana rykten. Börjar bli så skrattretande och sorgligt att man inte vet vad man ska ta sig till. Hur länge har dessa mittbacksrykten pågått? 4 år? 5 år? och det slutar med att vi köper marlboro och krymplingen.

Detta är nog ännu en kampanj från md för att dölja och byta fokus från den pågående rättegången med Neymar gate. Vilket nu precis påminde mig.. inte ett ord har yppats från md när det gäller denna situation. Detta är nog bara ännu ett dumt rykte för att prata om annat än rättegången, för inte ens md kan vara dumma nog att tro att dessa mittbacksrykten längre har någon trovärdighet.
Barcelona Lion24
2015-04-03 17:24
@Barca4life98:Jag tycker att Kovacic är en riktigt intressant och duktig spelare. En mycket fin god teknik med en fantastisk explosivitet. Är fortfarande väldigt ung då han bara är 20 år. Att han varit mindre bra i Inter säger mig inte så mycket om jag ska vara ärlig, det är inte många som kan vara bra i ett storlag som ligger 9:a i Serie A. Jag skulle vara mycket positiv till en övergång av Kovacic och jag tror inte den blir speciell dyr heller. Sen om Pedro vill gå dit är en annan sak men det tror jag inte. Tror han vill spela i ett CL lag, med all rätt.
Barcelona Vampíro
2015-04-03 16:56
Pending evolution of Vermaelen, Barcelona continue to follow centre backs Laporte (20 Athletic), main option, and Boateng (26 Bayern). [md] Varför alltid ett år för sent? Likadant med Thiago Silva, Marquinhos etc.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-04-03 16:44
Eurosport menar idag på att någon italiensk källa har sagt att Inter vill ha Pedro i utbyte mot Kovacic. Inter är dom som verkar mest "på" för att få igenom dealen. Hur bra är Kovacic?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-04-03 14:36
Det räcker med att bara titta på bilden så ser man att Alves när han var som bäst så såg han annorlunda ut:D haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ney
2015-04-03 14:24
Adriano och Dani Alves för ett par dagar sedan.
Barcelona the cameroonians
2015-04-03 13:11
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Rosell och hans junta har ju gjort det till rutin att sparka alla de ansvariga som Laporta tillsatte under sina år som president - en av dessa var Alexanko.

Har dock ingen koll på om det fanns andra anledningar, men det är ju bara att konstatera att man med Alexanko tappat en del struktur och ordning, precis den uppgift som en koordinator har.
Nu är det väl Roura som sitter och ska ansvara för de bitarna, och vad han har på sitt CV för att fixa den biten vet jag inte - bara att det inte funkar.

Grup14 skrev annars en intressant artikel om hur den nuvarande ledningen har som strategi att värva "stjärnor" till la Masia för att de vill ha en prislapp på dem i avsikt att kunna generera en intäkt/tillgång för att åka värdet på klubben. Det är exakt samma strategi som Real har och där kan vi ju tydligt se att det finns väldigt små möjligheter för deras akademispelare att ta sig ända fram. Däremot säljs de vidare för fina pengar för att just generera intäkter till klubben.

Dock - för att lyckas ha en bra akademi måste du tillsätta en coach (A-laget) med ett långsiktigt tänk och som ser fördelarna med att använda akademispelare. Detta hade Guardiola, och det gick ju hyfsat.

Tittar vi på Real så har varken Mourinho eller Ancelotti något intresse av att förädla talang, de är där för att vinna titlar, simple as that.

Och tittar vi på Lucho så är det i princip samma sak. Satsar hellre på Mathieu än Bartra, hellre på etablerade (men slutkörda) spelare som Pedro än Deulofeu. Visst, han använde Sandro & Munir i början, men av den enkla anledningen att Suarez inte var tillgänglig.

Men så är det tyvärr när man har ett kortsiktigt tänk och sätter tränare på korttidskontrakt - man får då också kortsiktiga resultat. Grejen är dock att klubben med sina värderingar, fundament och filosofi måste leva även om 10 år.

Nu blev det kanske lite för mycket svammel på slutet, men jag tror att jag någonstans i mitten gav svar på frågan... ;-)
Barcelona Erik Satie
2015-04-03 12:57
el flaco

Messi undersöktes igår och läkarna gav grönt ljus så det är nog ingen fara. Hoppas jag...

Frågan är om man ska vila honom ändå, det är så jävla tight schema.
Barcelona el Flaco
2015-04-03 12:56
Jag är inte förvånat att denna juntan gjorde sig av med Alexanco när de tog över i 2010. Alexanco stod väldigt nära Laporta och fick uppgiften av den förra styrelsen som ansvarig för La Masia. Kan tänka mig att Rosell ville ha in sitt eget folk, oavsett konsekvenserna. Och även om man tog tillbaka Guillermo Amor, som för övrigt var Alexancos företrädare. slutade med att man sparkade honom och hängde ut honom för hela debaclet med transferförbudet från FIFA. Minns att Bartomeu pekade ut honom som en av de skyldiga till värvningsförbudet - har för mig att Albert Puig också fick kicken i samma veva.
Barcelona el Flaco
2015-04-03 12:37
Messi hade lagt upp på sin Facebook-sida att han har fortfarande "lite ont" i foten, men att han räknar med att kunna spela snart. Såg en bild på hans högerfot igår och den såg lite svullen ut. Hoppas att det inte är något allvarligt. Messi lär behövas mot Celta, den bortamatchen känns lurig och inte den mest lämpliga mötet att ha argentinaren på bänken.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-04-03 12:31
the cameroonians

Barcelona B experten :-)..
Hittade en artikeln som förklarar varför ungdomslagen har spelat dåligt sista tiden. Här säger de i Sport att anledningen det har gått dåligt är att Rosell-juntan sparkade Jose Ramon Alexanko. Vet du varför de sparkade honom??

Tack för infon om Messi..
Barcelona the cameroonians
2015-04-03 12:23
Messi genomförde dagens träning utan problem, så han bör vara tillgänglig för spel på söndag.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-04-03 12:18
Någon som vet senaste om Messi!! Vet att han kom till Barca igår och joggade lite lät vid sidan av planen med Masken.

Några nyheter om hans fot är bättre ???

Barcelona el Flaco
2015-04-03 10:59
Nu rapporterar Cadena Ser att åklagaren i fallet om signeringen av Neymar kommer kräva att brassen vittnar och det mesta lutar åt att domaren kommer gå med på begäran. Rättegången kan komma att inledas nästa höst. Vi får hoppas att detta inte påverkar Neymars prestationer på plan.

Barcelona Barca Barca
2015-04-03 10:06
Boateng till Barca ? nejdå, det blir en helsommar där all krut läggs på Marquinhos, Marquinhos vill komma till oss, men sen ångrar han sig och helt plötsligt får ett PSG hjärta, Barca säger att dom aldrig va ute efter Marq, utan det var egentligen Thiago Silva som va målet, men man ville ha en halva inne relation till PSG(lite som en ovanlig raggningsförsök på en brud som vi kan kalla B, man stöter på hennes kompis för att komma åt just bruden B), Thiago Silva går ut i median sista veckan i augusti och meddelar att han inte kan gå ner i lön för att han försörjer familjer i brasilien. Vi står där men byxorna nere och värvar istället en halv fjuttig mittback från Arsenal, atlernativ en mittfältare som skolas om till mittback, visar sig att den mittbacken eller omskolningen av en mittfältare från arsenal inte gick sådär bra och då vi står med Maschrano och Pique som mittbackar i kvartsfinal i CL :)

Ett scenario om denna juntan vinner valet.
Barcelona Smogen
2015-04-03 07:58
Men Vermaelen var ju friskförklarad förra veckan! Var det felaktigt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2015-04-03 06:18
[QUOTE=LeoMessi]Vamprio Haha fy fan vad jag hoppas att dom är korkade nog att försöka köpa boateng. Dom verkar nästan tro att han spelar för något mittenlag i Tyskland och att han bara väntar på att bli köpt av en toppklubb. [/QUOTE] haha det skulle vara typiskt... lägg allt krut på boateng och inte få någon alls
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-04-03 04:08
Boateng till Barcelona? Ja, man kan ju alltid drömma. Finns inte en chans att klubben får igenom den värvningen. Däremot är det alltid trevligt att höra oss länkas samman med bra spelare för en gång skull, även om det bara är rykten som förmodligen aldrig kommer att förverkligas. Hellre det än att behöva läsa rykten om Vermaelen, Douglas, Song eller Daniel Agger. Helt ofattbart att 3 av dessa spelare faktiskt värvats av klubben, ett ännu större under att Agger affären aldrig blivit av med tanke på vilka pantade nötter som styrt under denna juntan.
Barcelona Liunil Masse
2015-04-03 03:27
Boateng... Seriöst MD, ska ni fortsätta skriva ert bs så borde ni åtminstone komma med något mer trovärdigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-04-03 02:28
Var det inte klubbens läkare som sa att dom inte skulle köpa vermaelen eftersom han skulle kunna behöva en operation? Inte nog med att han skulle behöva opereras och missa hela säsongen, Arsenal lyckades ändå sälja honom till överpris :D Jag kan gå runt och säga att jag har spelat lika många matcher med Messi och co som vermaelen har gjort. Det hade varit mindre korkat köpa en spelare med korsbandsskada. I slutändan så är det inte vermaelen som ska hånas, han har inte gjort något fel. Förresten, är det någon som vet om han har kommit in i gänget? För jag har inte sett honom på några bilder med dom andra spelarna. Vill inte att han känner sig som en outsider.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-04-03 02:23
Vamprio Haha fy fan vad jag hoppas att dom är korkade nog att försöka köpa boateng. Dom verkar nästan tro att han spelar för något mittenlag i Tyskland och att han bara väntar på att bli köpt av en toppklubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-04-03 01:56
Barcelona could sign a centre back if Vemaelen in the end doesn't fully recover. Laporte (Athletic) and Boateng (Bayern) among options. [md] Den värvningen...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2015-04-03 00:46
Demakast

Vad sägs om en 3e match på neutral plan? oavgjort där och straffar avgör.. vi får ju tänka på det tighta schemat förstås :)
Demakast
2015-04-03 00:14
På tal om Lucho så verkar han vara en riktig man, säga vad man vill om honom. Blir inte alls förvånad om han lämnar även om laget han tränat tar en trippel. I början trodde jag inte alls på honom men vill absolut ha honom kvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-04-02 23:48
knas för barca basket laget, dom vann el clasico idag. perez kommer köpa kobi bryan nu haha och som alla vet så är även han cule likt halva real start 11a haha
Barcelona Barca4life98
2015-04-02 23:37
Sorry min mobil är lite konstig. Ber om ursäkt för dubbelposten.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: