/spanien/barcelona/forum/388.aspx/spanien/barcelona/forum/388.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2016-11-22 21:53
Nu får fan domaren skärpa sig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-22 21:52
Bartra väldigt bra med boll för Dortmund, men utan helt usel. Förlorar varje duell.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-11-22 21:47
Hamnar Juve 2:a i gruppen kan jag redan nu se vilken boll som dras när Barcas motstånd i åttondelen ska dras. För vår del får Juve gärna ta gruppsegern här. Ja nu är det sk inte garanterat ännu att Barca vinner sin grupp. Hypotetiskt sett då.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-11-22 21:41
Sevill får knappt några domslut med sig, Sevilla tar italienarna :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2016-11-22 21:41
Beror väl på om de är befogade? Tycker inte det andra är gult. Inte ens nära. Clattenburg har bara beslutat sig för att ta seden dit han kommer och håller samma klass som hans spanska kollegor.
Barcelona Barcadinho.
2016-11-22 21:41
Första gula var faktiskt kul, inställning. ge tillbaka Cuadrado för armbågen.
Men ndra var korkad.

Men atraffen? Kom igen. Så trött på domare som missgynnar mindre lag, Uefa är nog nöjda om Juve går långt.
Barcelona Rambla~
2016-11-22 21:36
När en spelare lyckas dra på sig 2 korkade varningar i en CL-match under första halvlek bör han nästan bestraffas av klubben. Avstängd under 1 månad utan lön är min rekommendation. :) Sätter sina lagkamrater i skiten och det ska inte få förekomma på den här nivån.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2016-11-22 21:35
Korrupt domare !
Barcelona Rambla~
2016-11-22 21:32
Pistolen Jag påstår inte att varenda tränare har/haft koppling till Barcelona, Tata ett ypperligt exempel på det och det finns givetvis fler. Menade bara att ofta resonerar en klubbledning så. Lyssnade på Sky Sports podcast om La Liga häromveckan och där ansåg de att det inte alls är omöjligt att Eusebio åtminstone kommer nämnas som en kandidat av media. Vi vet båda att denna ledning tar väldigt konstiga beslut som bara känns ologiska och korkade.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-11-22 21:31
Sån flyt Juventus har
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-11-22 21:29
Vil inte döda eran fina stund om Franco Vasquez men han fick rött.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-22 21:20
[QUOTE=Rambla~]Pistolen Personligen utesluter jag ingenting så länge denna junta styr klubben. Kan se det ske faktiskt. Rijkaard och van Gaal? Den första togs in av Laporta på inrådan av Cruijff. Med van Gaal kan du väl ändå se Ajax-kopplingen och holländsk Total Voetbal? [/QUOTE] Men Tata Martino då? Vem var han haha? Finns ju några fina tränare i Europa som har en Barça-influerad fotboll också, som säkerligen kommer vara heta för jobbet. Sparka Eusebio från B-laget o två år senare ska han träna A-laget. Känns för dumt, även för denna ledningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-11-22 21:10
Pistolen Personligen utesluter jag ingenting så länge denna junta styr klubben. Kan se det ske faktiskt. Rijkaard och van Gaal? Den första togs in av Laporta på inrådan av Cruijff. Med van Gaal kan du väl ändå se Ajax-kopplingen och holländsk Total Voetbal?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-11-22 21:09
Juventus har absolut inget att säga till om
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-22 21:05
[QUOTE=neymar JR]Lite småkär i den här Franco Vasquez, vänsterfotad med bra tillslag och underbar teknik. [/QUOTE] Samma här. Rör sig väldigt fint också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-11-22 20:59
Lite småkär i den här Franco Vasquez, vänsterfotad med bra tillslag och underbar teknik.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-11-22 20:54
1-0 Sevilla, den tränaren asså..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2016-11-22 20:51
@El Pistolero #9:


Det där kan komma att bli en klassiker. Just leting you know.
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-22 20:40
Fast egentligen, Tata Martino hade ingen tidigare koppling till Barça. Samma gäller Rijkaard, Van Gaal. Så bara för att man tog in Pep och Lucho så har det inte alltid varit att man tar in tränare med Barçakoppling. Eusebio har inget bra rykte i Barçalägret efter tiden i Barça B, så, såpass dumma är ledningen inte att man anställer honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-11-22 19:01
Bosketts Efter din beskrivning av de val av tränare Barca oftast gör är jag rädd för att det finns en självklar kandidat till posten. Hans namn är... trumvirvel Eusebio Sacristán! Erkänn att han är den perfekta kandidaten? Gör lite av succé i sin nuvarande klubb (även om jag är övertygad om att det bara är tiffälligt och knappast bara hans förtjänst), kopplingen till Cruijffs Dream Team, fd tränare i Barca B and so on.... Jag kan definitivt se det ske och han bör bli en av kandidaterna (hemska jävla tanke). Det är som upplagt för honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2016-11-22 16:02
Skulle vi sluta som gruppetta kan vi ställas mot följande klubbar i nuläget Bayern Juventus PSG Napoli Porto Bayer leverkusen Slutat vi som grupptvåa kan vi istället möta följande klubbar Arsenal Benfica Monaco Leicester Dortmund Visst är vi världens bästa lag och kan slå vilken klubb som helst men jag skulle helst vilja slippa de större klubbarna i åttondels dels för att spara krafterna och för att kunna rotera med tanke på att vi möter Valencia, Sevilla, atletico, Bilbao samt Celta vigo i februari och mars månad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-11-22 14:05
Iniesta70

Varken Jimmy Walker eller Jack kommer att hjälpa mot denna avgrund.
Nu till en annan sak.

Infographic: The 18 formations used by Luis Enrique so far this season. [md]
Barcelona Iniesta70
2016-11-22 08:13
Bollinnehavet

Ja, som Barca har spelat och styrelsens "jobb" så har det gått åt en jäääävla massa "Jimmy Walker Red Label" i mina trakter :)
Få börja gå på julölen....nu för tiden behöver man ju inte ens en match som ursäkt,
Räcker ju med att gå in på forumet och läser om alla skumraskaffärer och globalaskurkar vi är lierade med.
För att kunna somna med någorlunda gott samvete så behöver man sig nästan en "stänkare".
Qatar över dotterns bröst , "kitkat" i lördagsgodis påsen...ja jag är fortfarande en riktig hycklare....och frågan är väl om Jimmy Walker hjälper....?
Barcelona Barca Barca
2016-11-22 07:42
neymar jr Jag är redan inställd på att Alena kommer försvinna då denna ledning har systematiskt monterat ner La Masia. Slarvar man bort en spelare som Thiago alcantara då är allting mycket möjligt med denna ledning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-11-22 07:21
The new Iniesta & Barcelona have been working for months to try and give him a new contract, whose contract expires in 2017. [sport] Lyckas dom slarva bort Aléna då är dom helt pantade. Man u med Mourinho i spetsen är ute efter honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-11-22 06:31
Mo money MO problem Tragiska är att det var inte längesen man skrev nytt kontrakt med Unicef. Detta är hyckleri på högnivå, Unicef borde ge klubben långfingret och be dom att köra upp dom 2 miljoner €/ år vart solen inte skiner. Dom lyckades äntligen med något vettigt med att byta sponsor från Qatar till rakuten och så kommer detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2016-11-22 01:56
Barcelona Bollinnehavet
2016-11-22 00:44
Nestlé alltså...
På tal om identitet och allt det där. Hur länge fick man vara glad över att Qatar försvinner från tröjorna? Två dagar? Sen kommer Nestlé. Tyvärr är detta FC Barcelona i ett jävla nötskal sedan 2010. Jag skiter blankt i hur mycket katalanerna där nere röstade på Barto precis efter en trippel. Röstade man på Barto förra året och fortfarande vill ha kvar Barto så bajsar man, enligt mig, helt enkelt på Barcas identitet varesig man hänger på svenskafans eller är katalan. Punkt. Han och hans ligistgäng står inte för nånting som Barca gjorde innan. Mes que un club i min röv typ. Ursäkta språket. Men Bartomeu är värre för Barcelona än vad Trump är för Mexiko.

Vad ska hända härnäst? Ska Medellinkartellen sponsra träningsstället kanske?

Vi må ha tappat en del av vår identitet på planen (som jag skrev ett inlägg om förut idag). Men utanför planen har vi gått och blivit en helt annan klubb. Skulle vi ändra lika mycket i spelet som vi gjort inne i styrelserummen så hade vi spelat som Stoke gjorde för några år sen med Crouch på topp. Jag känner ärligt talat inte igen Barcelona längre förutom på baksidan av några tröjor som nr 3, 5, 8 och 10. Framsidan är sedan ett tag tillbaka förknippat med skam. Beko-ärmen likaså. Intel Inside (som väl är borta nu?) var bara skämmig. Nu är det Nestlé. Heja heja!

Om inte Iniesta70 hade haft småbarn hemma så hade jag sprungit över och bett om ett glas fulwhiskey nu. Det är helt befogat. Mer än en klubb. Mer än ett glas.

Godnatt!
Barcelona Capitan
2016-11-22 00:43
Vad är det med vår klubb och att ingå samarbeten med allt ruttet i världen? Är det bara jag som inges av sådan oerhörd avsmak numera för den enorma hyckleri FC Barcelona står för? Mes que un club my f*cking ass. Vi står inte längre upp för någon av klubbens värderingar, vi har ingen ungdomsakademi (vilket f.ö klubben fortsatt lögnaktigt framställer som att vi är världsledande på, när vår egen trupp spräcker den lögnen), våra presidenter sitter ständigt i domstolar vilka använder klubben som sköld och därmed kriminaliserar FCB. Dessa exempel är något jag bara kommit på de senaste 30 sekunderna... Återigen Mes que un club my ass - fucking Neymar är mes que FC Barcelona ty sättet han uppvisar sin professionalism (läs pop-stjärne-status) på-och utanför plan. Jag har länge stört mig på hans beteende och kan inte se mycket som skiljer honom Ronaldo (vaxdockan som många väljer att kalla honom). Sättet styrelsen säljer klubben likt en grupp desperata hyenor och sedermera ljuger och förskönar situationen är rentav väldigt väldigt tröttsamt. Jag ser hellre att vi slopar hela denna affärsmässiga slogan och istället bär upp vår ruttenhet på ett ärligt sätt. Menos que un club! Ursäkta eventuella stavfel/konstigheter skriver från mobilen.
Vlom
2016-11-22 00:04
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:
Att Nestlé är numera en av våra sponsorer är inget rykte utan ett faktum snarare, tyvärr. Klubben har redan offentliggjort samarbetet under gårdagen, du kan se det via länktipset.
Annons: