/spanien/barcelona/forum/382.aspx/spanien/barcelona/forum/382.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Lion24
2017-06-22 23:00
Soko

Varsågod, se vad Peter Crouch kan här.
Barcelona Gabriel
2017-06-22 22:56
Rambla~

Du förstår väl själv att dessa 5M€ inte går till Lucas Lima utan snarare till Neymars pappa.
Barcelona Rambla~
2017-06-22 22:52
Soko Seriöst, är du helt tappad bakom en vagn eller bara allmänt okunnig? Vadå gratis? Bara för att hans klubb inte får några pengar innebär det inte att pengar lämnar Barcas konto och hamnar i någons fickor. Allvarligt, försök tänka lite längre än vad näsan räcker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-06-22 22:49
Vad fan har den här Lima gjort för avtryck i sin karriär för att han ska ha en sign-on bonus frånav en storklubb som Barcelona (sköts dock inte som en storklubb precis)? Helt seriöst?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-06-22 22:48
Gabriel

Varför så upprörd över en spelare du aldrig sett eller hört om. .Han kommer ju gratis dessutom.
Ska vi ge honom en chans innan vi dömer ut honom ?

Det man ska bli upprörd är spelare man betalar över 35 miljoner och som är så dåliga att man kan inte fatta vad de gör i lag som Barcelona.
Barcelona Treyh
2017-06-22 22:47
Soko på youtube så ser även Andre Gomes ut som en stjärna. Jag måste säga att agenten Jorge Mendes är en jäkla grym säljare. Han lyckas alltså bakar in ett Ballondor-kontrakt. HAHA. Mendes vet att Andre Gomes aldrig kommer vinna Ballondor men lyckas ändå bakar in det så det ser bra ut. Ironi på hög nivå. Jag vill ändå ger Andre Gomes en till chans. Tydligen så är Andre Gomes blyg, enligt Mascherano när denne spelade "emoji-spelet" på FC Barcelona youtubesida. Alla vet att det tar lite tid innan blyga människor vågar tar plats. Jag hoppas det släpper för Andre Gomes. Ett stort plus fick han av mig när han bröstade upp sig mot Theo Hernandez(han som skadade Vidal) under cupfinalen.
Barcelona Gabriel
2017-06-22 22:47
Det här säger Rafael Hernandes om Lucas Lima:

"€21m (wages + signing bonuses) for a nothing player isn’t free. Please, don’t judge an inconsistent player by YouTube highlights, trust me."
Barcelona Rambla~
2017-06-22 22:44
Vi ska alltså ge Arsenal typ 30m och Rafa för Bellerin? Patetiskt är allt jag har och säga om det visar sig stämma. Barcelona, inofficiellt den sämsta klubben by far när det kommer till förhandlingar och transfers.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-06-22 22:42
@DizzLow:


Jag är väl medveten om att de största stjärnorna har vissa privilegier i klubbarna de spelar för, jag ogillar det men kan leva med det i vissa fall. Mascherano har exempelvis varit en grym värvning för Barcelona sett över en lång period, samma med Maxwell som var en utmärkt truppspelare för oss.

Neymar och Lucas Lima, naaah!
Barcelona Soko
2017-06-22 22:40
Enligt The Mirror kan Arsène Wenger tänka sig att släppa Bellerin, om man i sin tur får Rafinha i utbyte.
Barcelona Gabriel
2017-06-22 22:39
@Rambla~:


Ja det stämmer, vilket gör det hela ännu mer wierd.
Barcelona Katalano
2017-06-22 22:39
@Soko:


Jag klarade av 3 minuter av videon. Höjde inte ens på ögonbrynet av det jag såg. Absolut ingenting såg imponerande ut. Många saker var ju vardagsgrejer för vilken la liga spelare som helst.. Luktar unket denna värvning.
Barcelona Gabriel
2017-06-22 22:39
@Soko:


Inte alls imponerad. 10 bolltoucher innan han släpper ifrån sig bollen. Ser inget han gör som inte vår egna Aleña hade kunnat göra bättre.
Barcelona Rambla~
2017-06-22 22:38
Den här Lima har väl också varit Neymars systers pojkvän under en tid har jag för mig jag läste någonstans?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DizzLow
2017-06-22 22:37
@Gabriel:

Godmorgon.. Nu ska vi inte blunda för att stjärnspelare har privilegier och makt. Så har det varit förut, och så kommer det alltid å vara.
Klubben vill få maximalt av spelaren, och metoden är att förstärka spelaren med det han tycker om.
Vem minns inte case bröderna De Boer eller Zlatan - Maxwell romansen. Messi och Mascherano har också nån pakt ihop.
Barcelona Iniesta.70
2017-06-22 22:36
Barcelona Treyh
2017-06-22 22:35
Hur kommer det sig att medelmåttiga brassar som Lucas Lima och Lord Douglas(han är inte ens medelmåttig, killen är usel) hamnar hos oss? Vad fan har de gjort? Det finns många stora spelare som presterat i toppklubbar i Europa som drömmer om att spelar för Barcelona (eller Real Madrid) Vad har dessa åstadkommit för att ens hamnar hos oss? Vad är det som händer egentligen? Det luktar så jävla ynket. Det skulle inte förvånar mig om det fanns pengar under bordet. Alla transfers generera så otroligt mycket pengar från så många olika håll.
Barcelona Gabriel
2017-06-22 22:32
ESPN BR: "Neymar made a personal request to Bartomeu to sign his Brazil team-mate. Lucas is a client of Neymar Sr's management firm." Där ser man, en klient av Neymars pappa alltså. Mer svarta pengar under bordet månne? Undrar hur många av dessa 5M€ som går direkt in i Neymar Sr's ficka? Förlåt, men det börjar gå för långt. Jag tycker om Neymar som fotbollsspelare och hans talang råder det inga tvivel om. Han har utan tvekan potentialen och talangen att en dag kunna bli världens bästa fotbollsspelare, men för min del är alldeles för mycket negativt som man får med på köpet med Neymar. En anledning till varför jag personligen har lite svårt för Neymar är också för att han representerar förändringen från att gå ifrån ett sportprojekt till ett marknadsprojekt. Sedan Neymar kom till Barcelona har klubben åkt ut i kvartsfinal i Champions League 3/4 ggr exempelvis. Är det Neymars personliga fel. Nej. Men han representerar förändringen och inriktningen som klubben valt att gå efter. Om det här med Lucas Lima stämmer så hade jag faktiskt inte haft något emot att sälja Neymar. Det är för mycket runt om honom som stör. Jag vill gå tillbaka till att bli en fotbollsklubb igen. Säljer vi Neymar och kan få 100M€ plus Verratti för det så borde man göra det. Då kan man också köpa Dembélé som är Barçafan och den mest talangfulla 20-åring jag sett sedan Messi. Neymar är inte tillräckligt bra i Barcelona för att kunna bestämma så här och ha det här inflytandet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-06-22 22:32
Lima är inte helt okänd. Han spelade 14 matcher för Brasiliens landslag.
Utifrån videon jag länkade ser han grym ut. Mycket bättre än Gomes och Denis. Sen att han kommer som bosman det är ju bra. Måste vara rekord för Barcelona att värvar någon kostnadsfritt.
Barcelona Rambla~
2017-06-22 22:30
Jaha, det måste tydligen in en ny Douglas. Detta innan man ens har lyckats göra sig av med Douglas. Vad fan sysslar de med? Mboula lämnar för ynka 3m. Eric Garcia mittbacken till City. Dessutom kontaktar Pep Iniesta, om det nu stämmer, och försöker locka över honom. Det verkar vara samma kaos i klubben som det varit varje sommar de senaste åren. Det är inte roligt längre alltså.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2017-06-22 22:28
Gabriel

Om allting stämmer så är det extremt sorgligt. Extremt extremt sorgligt.
FCB- Culé master
2017-06-22 22:27
@Amo.38:


Aa var nog så, mitt fel. Kom ihåg att jag läste det förra sommaren när han blev klar.
Barcelona Soko
2017-06-22 22:26
Gabriel

varsågod se vad Lima kan här..
Barcelona Gabriel
2017-06-22 22:22
Flera brasilianska medier och trovärdiga Twitter personer meddelar nu att Lucas Lima är a done deal. Lucas Resende skriver på hans Twitter att Lima ansluter via en free transfer och kommer att då en sign-on bonus på 5M€ och en lön på 4M€ och affären kommer att offentliggöras först den 1 Juli. Tydligen ska det ha varit Neymar som personligen ska ha gått och pratat med Bartomeu och begärt Lima till klubben då de ska vara nära vänner. Om det här stämmer så luktar det riktigt sunket. Lima har jag inte sett eller hört mycket av, men av att döma ifrån det alla insatta personer på Twitter skriver om honom så ska det röra som om "en helt okej" fotbollsspelare, inte helt värdelös men inte heller Barça-klass. Då ställer jag mig frågandes till två saker, dels varför Neymar har lyckats få den makten att han ska kunna gå och kräva att klubben värvar hans personliga vänner, men även varför man signar ytterliggare en icke EU-spelare och en truppspelare. Vad händer med La Masia när vi värvar okända brasilianska spelare istället för att satsa på våra talanger. Vi har Denis, Roberto och Aleña, där samtliga av dessa hade kunnat blomma ut ordentligt om man bara fick tillåtelse och förtroende. Nu värvar man alltså in en okänd brasse från den brasilianska ligan istället, onödig lön, onödig plats. Vi måste se om sättet vi prioriterar våra värvningar. Det sköts för konstigt nu. Ska det värvas spelare, så ska det inte vara truppspelare eller nära kompisar till stjärnorna. Vad är det här för klubb egentligen, det är ju på komedi nivå. Det ska enbart läggas pengar på klass spelare som kan gå direkt in i startelvan, resten ska komma från La Masia. Varför tror vi inte längre på La Masia. Kom inte och säg till mig att det inte finns talanger. Det finns. Thiago, Grimaldo, Cucu, Palencia, Mboula, Palencia mfl. Thiago, Grimaldo och Mboula har skickats bort redan, hur stor är risken att även de andra försvinner? Ganska så stor skulle jag säga. Min poäng är att om inte Lima visar sig vara nästa Iniesta eller Zidane så är det en helt obegriplig värvning. Och att Neymar ska ha begärt honom luktar ruttet för mig. Utöver det här ska tydligen Santos vara vansinniga på Barcelona och har nu bestämt sig för att anmäla klubben till FIFA. Deras motiv är att man ska ha tagit kontakt med Lucas Lima innan det var lagligt tillåtet. Aldrig en lugn stund i båten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-06-22 22:15
[QUOTE=Amo.38]FCB- Cule master Han kostade väl inte 50 direkt utan det var ju 50 med klausuler(?) Som tex att han ska vinna ballon d or, är inte så insatt kanske någon annan kan ge en inblick? [/QUOTE] Gomes kostade €35M samt €20M i ev. bonusar, i dessa bonusar ingick exempelvis att han skulle vinna ballon d or samt bonusar kopplade till diverse titlar klubben vinner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-06-22 22:13
@FCB- Culé master:

Han blev Chiles bästa målskytt genom tiderna. Det historiska målet gjorde han mot Ter Stiegen.
Barcelona Soko
2017-06-22 22:07
@Thierry Henry:
Neymars syster är ihop med killen som ratade oss för Inter, Gabigol som knappt spelade några minuter...
Barcelona Amo.38
2017-06-22 22:03
FCB- Cule master Han kostade väl inte 50 direkt utan det var ju 50 med klausuler(?) Som tex att han ska vinna ballon d or, är inte så insatt kanske någon annan kan ge en inblick?
Postat via SvenskaFans-appen
FCB- Culé master
2017-06-22 21:50
@Treyh:


Haha du har en poäng, glöm inte att vi har Lord Gomes som kostade hela 50 mil till och med.
Barcelona S.Eto'o
2017-06-22 21:44
Kanske du borde ändra din text till "dejtade", eftersom hon inte gör det längre utan dejtar Inter "talangen" Gabriel barbosa.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: