/spanien/barcelona/forum/3816.aspx/spanien/barcelona/forum/3816.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Baha - Pep G
2014-12-06 20:34
Tror ni att Erik Niva skriver en artikel på Aftonbladet om Ronaldos filmning?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-12-06 20:34
Fy fan vad jag spyr på domarna i La Liga. Real Madrid får världens äckligaste straffar som inte ens existerar medans Barcelona får deras spelare varnade när dem får flaskor kastade på sina huvuden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2014-12-06 20:34
Snälla nån Ronaldo har alltid vart en äcklig filmare. En utav dom många anledningar folk ogillar honom!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
2014-12-06 20:33
En sådan äcklig filmare som Ronaldo borde inte ens vara nominerad till Ballon d'Or. Tragiskt att se. Så pinsamt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD.
2014-12-06 20:32
Förlåt men att folk kan kalla den fula överskattade horungen för bäst i världen är så jävla hjärndött att de borde söka hjälp.
Barcelona Baha - Pep G
2014-12-06 20:32
Ronaldo filmade till sig tidernas största straff hahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahaahayha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-12-06 20:32
Ronaldo världens äckligaste filmare! Och madridfansen säger att han inte filmar längre. Asså snäll lägg er under en sten!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-12-06 20:31
Vilken filmning
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD.
2014-12-06 20:31
Herregud vilken jävla filmning av Penaldo
Barcelona Gabriel
2014-12-06 20:31
Hahahaha herregud vilken billig straff! Filmning som fan! Asså smuts Madrid!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD.
2014-12-06 20:31
Hahahahahaahahha straff som vanligt när de suger kuk
Barcelona A good coach is everything!
2014-12-06 20:30
Vi hade slakta detta Real på alla plan med denna trupp. Om det inte vore för den pisstränare och pissledning vi har!! Real lever just nu på kontringar och på en målgörare där uppe som gör det bra med en del straff hjälp. Det saknar verkligen spel. Dom e inte så bra att dom vinner beror på Barca, inte på att Real är bra..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Pep G
2014-12-06 20:26
Kollar på Madrid mot Celta och jag måste erkänna att den här upplagan av Madrid är bättre än den som vann CL. De hanterar spelet otroligt bra. Disciplinen i försvaret och rörelsen i anfallet gör de otroligt farliga. Något vi har förlorat sedan Pep. En sak som stör mig är hur löjligt nonchalant Ronaldo är markerad. Han får ofta komma fri i 1 mot 1 lägen utan någon större markering. En sak Ronaldo gör bra är att han pressar backlinjen konstant ner och öppnar upp ytor för kamraterna. Messi behöver röra sig me på plan. Inte på samma sett men göra sig mer fri och visa sig mer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Pep G
2014-12-06 20:04
[QUOTE=Neymar N11]Barcelona would consider to sign Sevilla sports director Monchi. Could form duo with Puyol. But Monchi not willing to leave now. [ed sport] [/QUOTE] Jag hade inte heller gått till Barca med nuvarande ledningen vid makten. Hade väntat ut de haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2014-12-06 19:46
Barcelona would consider to sign Sevilla sports director Monchi. Could form duo with Puyol. But Monchi not willing to leave now. [ed sport]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-12-06 19:22
@barcastuff: Luis Enrique: "Montoya leaving? Won't discuss that in public. I'll talk with him, with Zubizarreta, and we'll see what CAS decides." Antar att man tolkar det som att vi kommer värva en högerback ifall vi får. Det här får Douglas värvningen framstå som än mer löjlig än vad det redan var
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-12-06 19:15
koeman92/

Hade jag varit president hade jag inte ens litat på Zubi när det gäller toalettrengöring. Han hade säkert värvat en ordentlig mittback innan han lyckas städa rent en toalett.
Barcelona el Flaco
2014-12-06 19:12
Liunil Masse/ Jag håller naturligtvis med dig angående Montoya. Jag hade också velat se han få sin chans, men, som sagt, om nu Lucho verkligen inte ens räknade med honom innan han hade sett ett enda träningspass tror jag inte det spelar någon roll vad Montoya gör. Kanske är det så att Lucho ville få in en annan ersättare till Alves, men ledningen ville/kunde inte köpa den el míster hade tänkt sig. Ryktades länge om Cuadrado och även om han är en ytter kanske Luis Enrique hade planer att skola om honom. Vad vet jag. Hur som helst kan jag inte tänka mig att Lucho har helt nöjd med vissa av värvningarna klubben gjorde under sommaren. Och med tanke på spanjorens personlighet har jag svårt att tänka mig att han är den som lägger sig på rygg och gör som han blir tillsagd. Skulle han bli motarbetad tror jag inte det dröjer alltför länge förrän han lämnar och gör det på ett mer explosivare sätt än vad Pep gjorde.
Barcelona koeman92
2014-12-06 19:06
Nä nu räcker det.. Nu jäklar ska vi göra en kupp mot ledningen! F.o.m nu ska Barça styras så här:

President: El Flaco
Sportchef: Gabriel
Talesperson: Vampíro
Ungdomstränare: Cameroonians
Scout: Deulofeu

Toalettstädare: Zubi
Barcelona Liunil Masse
2014-12-06 19:02
@el Flaco:


Ja men man kan tycka att Montoya ska gå före Douglas. Kanske är det ledningen som tvingar LE at lira Douglas istället för Montoya? Jag menar han kan omöjligt tycka att Douglas är en bättre lirare än Montoya. Tror helt enkelt att det är ledningen som ligger bakom detta skit.
Barcelona el Flaco
2014-12-06 18:54
Det jag finner ännu märkligare är att Lucho bestämde sig för att inte ens ge Montoya en chans innan ens försäsongen startade. Kanske att han redan hade en bestämd synpunkt på Montoyas egenskaper och dess begränsningar från tiden i B-laget? Luis Enrique verkar vara en envis jävel, på både gott och ont, och tänkte inte ändra sin uppfattning om katalanen och var inte ens villig att ge honom en chans.

Sen Douglas kan man nog inte klandra Lucho för. Tror knappast att han gick till Zubi och ledningen och sa "hämta hit den där okände brassen". Den värvningen är snarare Zubis. Han kände nog behovet att utöka sin växande fail-collection.
Barcelona Barcadinho.
2014-12-06 18:51
Men vad fan - billig straff för City, orka, typisk för PL de senaste åren.
Klaga inte mer på La Liga !
Barcelona Potosi
2014-12-06 18:50
City fick precis en Real Madrid straff. En straff helt gratis med andra ord.
Fyfan vad korrupt skit.
Barcelona Liunil Masse
2014-12-06 18:45
@el Flaco:


Hur kan man inte vilja ha en spelare som är bättre än Alves och Douglas? Jag fattar inget asså. Den kubben som värvar Montoya kommer få en sjuk högerback och vi kommer sitta där med Douglas.

LE verkar vara ett jävla geni.
Barcelona Tiki-Taka
2014-12-06 18:43
el Faco

Istället satsar man på Douglas och slänger en spelare som jag anser är 1000 ggr bättre än den patetiske spelaren Douglas! Detta måste få ett slut så fort som möjligt!
Barcelona Potosi
2014-12-06 18:32
@AlekRivard:
Det roande är att Celta Vigo skulle vinna över alla lag i PL förutom Chelsea.
Barcelona el Flaco
2014-12-06 18:13
Rambla/

MD hade en artikel idag om just Montoyas situation och enligt den bestämde sig Luis Enrique redan innan försäsongsträningen kom igång att han inte räknade med varken Montoya eller Deulofeu. Om det stämmer är det nog inte Montoyas inställning eller brist på attityd under träningarna som har lett till att han inte blir uttagen till matcherna utan snarare så att Luis Enrique redan från start inte ville ha honom i laget.
Barcelona Vampíro
2014-12-06 18:07
Snygg frispark av Ibra. Det gäller verkligen att trycka dit Paris nu i veckan, dels för att vinna gruppen men även för att visa att man kan mäta sig mot de bra lagen i CL. Det hade vart skönt att gå in i vinteruppehållet med en sådan vinst. För oavsett hur spelet sett hittils ut så är det under våren man vinner titlar. Tidigare år har Barça spelat grymt under första halvan av säsongen för att sedan kollapsa totalt under februari-maj. Man får hoppas på en omvänd trend i år!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-12-06 18:03
LE: Montoya arbetar hårt för att förändra sin situation.

Seriöst, tror han att vi fans är helt blåsta? De flesta har nog för länge sedan förstått att det måste finnas en fnurra mellan de två. Han säger också att han känner Montoya väldigt väl sen tiden i Segunda och att han har bara lovord att säga om honom för hans inställning, hans tacksamhet. Situationen kan komma att förändras när som helst och Montoya jobbar för det. Jag kan bara uppmuntra honom att forsätta jobba som förut.

Nu är det kanske inte min sak att sitta här från lilla kalla Sverige och kritisera LE. Jag vet inte hur träningarna ser ut varje dag, hur Montoya sköter sig osv. Det är inte rättvist. Fast jag är väldigt förvånad att Montoya hamnat så långt ner i rangordningen för jag har alltid uppfattat honom som en hårt arbetande person, som aldrig gnäller eller ställer till problem. Han har tex spelat tillsammans med Bartra i klubben sen de var 10 år. Fattar ni att det är en jävla massa år i klubben. Han har alltid kännts som en cule långt ner i benmärgen. Nu får man läsa rapporter om att han vill lämna till varje pris och det nu redan i januari. Han vill inte ut på lån, han vill bli såld.

Hur kan det ha gått så snett på bara några få säsonger?
Barcelona el Flaco
2014-12-06 17:55
Det sjuka med Boixos Nois är att under Núñez och Gasparts mandatperioder hade de hur många privilegier som helst, bland annat tillgång till matcher både på hemma- och bortamatcher där klubben stod för flyg, hotell och naturligtvis matchbiljett. De hade dessutom ett rum inne på Camp Nou där de hade sina flaggor, bengaler och annat. Inte konstigt att Núñez aldrig hade något problem med de.

När Laporta vann valet 2003 tog han ifrån alla förmåner från Boixos Nois för att han inte ville ha den typen av människor inne på arenan. Detta ledde till att de hotade honom till döds vilket ledde till att de bannlystes från Camp Nou.

Det sägs att de fortfarande kommer in på arenan, fast inte lika stort antal som tidigare och inte lika organiserade. Men det vore hemskt om de, sakta men säkert och i det tysta, skulle komma att få tillbaka samma status av klubben.
Annons: