/spanien/barcelona/forum/3791.aspx/spanien/barcelona/forum/3791.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Erik Satie
2015-01-08 16:27
@100% AntiMadridista:

Skönt. Då kan vi äntligen spela med Rakitic för Xavi har inte varit bra de senaste matcherna.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2015-01-08 16:27
------------Ter-Stegen/Bravo----------
--Alves---Piqué-----Bartra----Alba
----------------Mascherano-------------
---------Rakitic------------Iniesta-------
---------------------Messi-------------------
----------Suarez-----------Neymar-----

Någon annan som tror på att vi skulle haft ett grymt lag om dessa spelare fick spela ihop sig ordentligt (Redan i början av säsongen), Och att man verkligen bestämmer sig vem som ska stå i mål i ligan och cl. Rotation är bra i lagom mängd men Lucho har verkligen tagit det till en ny nivå....
Barcelona 100% AntiMadridista
2015-01-08 16:25
Xavi har fått en sträckning och missar kvällens match. Kan ev missa söndagens match också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-01-08 16:23
MUNIR-ADAMA Tror att enrique är bara sjukt envis och att han väljer Munir endast för att han inte ska bli motbevisad. Ingen annan tränare i hela världen hade valt Munir före Adama. Han favoriserar helt enkelt, finns ingen logisk anledning till varför man skiter i att ta med segundas överlägset bäste spelare. Det är som att ta ut pedro och bänka Neymar exakt varenda match. Och där är klasskillnaden större mellan Adama och Munir.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-01-08 16:23
MUNIR-ADAMA Tror att enrique är bara sjukt envis och att han väljer Munir endast för att han inte ska bli motbevisad. Ingen annan tränare i hela världen hade valt Munir före Adama. Han favoriserar helt enkelt, finns ingen logisk anledning till varför man skiter i att ta med segundas överlägset bäste spelare. Det är som att ta ut pedro och bänka Neymar exakt varenda match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MUNIR-ADAMA
2015-01-08 16:07
Lucho är rasist för det finna ingen annan förklaring till varför Munir går före Adama. jag gillar ändå båda Munir och Adama
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2015-01-08 16:02
Messi är ett geni. Ni måste förstå att utspelen och "Instagram-grejen" bara var ett spel för galleriorna. Han ville få bort ledningen och han fick som han ville. Messi kommer stanna, var så säkra.
Barcelona Messidinho_10
2015-01-08 15:47
Grabbar lugn Messi kommer stanna. För det finns ingen chans i världen att han drar till äckliga Chelsea och särskilt Mou. Han skulle hellre lägga sig och dö än och spela för honom, tro mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-01-08 15:46
Veckans citat från matchen igår
"Ronaldo var mer synlig i första halvlek än han var i andra"
Barcelona Barclasico
2015-01-08 15:33
Laporta (ex-president): "Do I want to be president again? I'm ready, I'm motivated, but now it's the time to support the team." [via tv3]

Min bror!
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-01-08 15:26
Liunil Masse Hoppas verkligen inte det stämmer. Vad kan han egentligen veta om det? Förhoppningsvis är det enbart antaganden. Man vill ju att Messi ska känna motivation inifrån att fortsätta kämpa för titlar med Barca. Har han inte det så är vi illa ute.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2015-01-08 15:16
Förstår inte vad Lucho ser i Munir...
Barcelona Liunil Masse
2015-01-08 15:05
LeoMessi Munir före Adama gång efter gång och redan där fattar man vilken idiot till tränare vi har. Felaktiga beslut hela tiden, orkar inte mer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-01-08 14:38
WalterWite Han har tagit ut sampler och Munir från b-laget. Ännu en gång så går Munir för Adama! Fattar seriöst inte vad han tänker med ibland. Adama är 10 ggr den spelare Munir är och ändå envisas han med att ta med Munir som inte har spelat bra sen hans första inhopp i ligan. Det är lättare att förstå Einsteins relativitetsteori än förstå vad han ser i Munir som är så mycket mer speciellt än det Adama kan ge.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona WalterWhite
2015-01-08 14:19
Kommer vi få se några ynglingar spela ikväll?
Barcelona Liunil Masse
2015-01-08 13:57
Hank Ten Cate: "Messi is only at Barcelona because of a promise he made to Tito Vilanova on his deathbed" [FS] :/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-01-08 13:57
Erik Satie

Det kommer att bli en officiell tribut där Zarras släkt kommer medverka. LFP arrangerar det nu, inte Barca.
Barcelona Erik Satie
2015-01-08 13:22
@Andresito:

Har han inte redan fått en tribute på Camp Nou efter Sevilla-matchen?
Barcelona Andresito
2015-01-08 13:07
FIFA could force Monaco to pay Valdes full amount of broken 4-year pre-deal if a doctor confirms he's fit after a year at United.


Sjuk lön han kommer ha i så fall!


Förövrigt så kommer det bli en tribute till Messi för målrekordet i Liga nu i helgen mot Atléti.
Barcelona Baha - Lionel Andres Messi
2015-01-08 12:52
Tata var en annan historia. Han tvingades att lämna sina idéer och spela ett spel han inte kunde bemästra. Luis var fel val från början, han värvade fel och hans sätt att spela fotboll på hade förstörd Madrid dessutom. Det finns ingen ide, röd tråd, plan, strategi kalla det vad du vill i hans fotboll. Jag har aldrig förstått den förutom enstaka matcher då den har klickat rätt. När du kollar på Atletico vet du exakt hur de ska spela, du kan se mönstret i deras spel. Desamma med Madrid. De lagen har en identitet hur det än går för de. Luis Enriques startelva som en trafikolycka. Allting improviseras från spelarna. Neymar och Messi tar ibland saken i egna händer för att skapa en chans. Fotboll är ett lagsport och de individuella kvalitéer ska användas i synkroniserad anfall tillsammans. Jag minns hur kommentatorerna och experterna brukade säga om Barca. Barca är ett lag, ett maskineri men Madrid förlitar sig på sin individuella skicklighet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona culé10
2015-01-08 12:34
*NYTT

Henk Ten Cate vår och Rijkaards assisterande har gått ut med att: han tycker att Barca borde sålt Messi för två år sen han tycker att han fortfarande är värd så mycket och att man bör ta vara på de. Ingen spelare enligt honom kan ingen annan vara såhär bra, så länge. Men att barca nu bör ta vara på chansen." Har den gode Henk en viss Ronaldinho, Deco situation i baktanke? de tror jag säkert
...Visca!
Barcelona Neymar11
2015-01-08 12:15
A good coach För att jag är så jävla trött på att byta tränare varje år, och jag unnar han framgång istället för misslyckande. 3 år 3 tränare ändå har det gått åt helvete, så är det verkligen enbart tränarens fel? Eller har spelarna en del av det? Ja han har agerat konstigt och misslyckats till stora delar med det, men han försöker med förändringar och han kör sin grej och det kan man inte klandra någon för. Att det har misslyckats än så länge fine with that, men att byta tränaren nu är lönlöst Jag var tveksam till Lucho i somras och ville se ett delat tränarskap Lucho/ de boer. Men nu är inte fallet så och jag får stötta honom så länge han är tränare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2015-01-08 12:15
Varför får inte Adama chansen? Han är hästlängder bättre än Munir. HÄSTLÄNGDER!
Barcelona dinho the artist
2015-01-08 11:55
Neymar11
***
Om så verkligen var fallet fullt ut hade han förmodligen fortfarande varit president. Han hade nog inte ställts inför en missförtroendeförklaring där han kom undan med hjärtat i halsgropen. Han beskrevs ju även på slutet som närmast paranoid gällande media.

Men, han är en oerhört omtyckt person med stora kontakter(inte minst Pep). Så allt för pjåkigt hade det inte varit. Men ser hellre något nytt ansikte.
Barcelona A good coach is everything!
2015-01-08 11:55
Neymar11 "Stöttar inte ni Lucho så kan iaf stötta spelarna! Du har stöttat Lucho sen dag, jag vet fortfarande inte varför du gör det. Snälla förklara för oss oförstående.. För jag kommer aldrig stötta en tränare som gör minst 80% fel beslut. Spelar ingen roll vilka spelare vi har, med en sån tränare kommer vi ingenstans..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2015-01-08 11:53
Barcelonito / Lucho Enrique 21

Anledningen till en hittills usel säsong beror inte på backarna, Det är mittfältet i kombination med tränaren.

Var inte så enögd ;).

Barcelona Neymar11
2015-01-08 11:44
Dinho the artist Första delen som du nämner stämmer någorlunda men den senare delen är du helt vilse. Är det något laporta gör så är det att han lyssnar på kompetenta människor och agerar efter deras råd
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2015-01-08 11:40
Vi får njuta av att se Real får stryk nowadays. Så är det, man är trots allt hälften antimadridista, halva nöjet :-)

Det som slår mig mest är hur Atletico har vänt så drastiskt på det mentala övertaget
Efter 11 år av total torka och lille bror komplex så är allt borta. Atletico härskar på plan psykologiskt. Noll respekt. De går hårt när de vill, tar det lugnt när de vill, viftar hit och dit, snackar, och låter Real spelarna vara i skuggan av allt det psykologiska spelet. Tom domarna är hypnotiserade..

Det är mycket tack vare Simeone och att man har väldigt stolta karaktärer i truppen.
Hatten av. Vi kommer att ha det jobbigt på helgen.
Barcelona LeoMessi
2015-01-08 11:28
DM1982 Om det vore upp till mig så hade jag inte sålt Messi för några pengar överhuvudtaget! Och jag är säker på att han inte kommer att dra eftersom han älskar den här klubben och att det inte finns något annat lag som han hellre spelar för. Jag säger bara vad jag hade känt om han hade valt att dra nu. Sen är jag ruskigt trött på Alla verkar tro att Messi ska springa till Chelsea enbart för Lord Fabregas skull. Dom får det att framstå som att hans vänskap är mer betydelsefull än alla hans vänner i Barcelona. Med "alla" så syftar jag på medierna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona dinho the artist
2015-01-08 11:25
Bara jag som inte vill se Laporta som president? Tror verkligen inte han kan tillföra någon stabilitet (vad som faktiskt krävs i denna klubb just nu) alls. Visst ser jag honom bra mycket hellre än Barto, men tror en ny president hade varit att föredra.

Laporta är för mycket "allt ljus på mig,tack" för min egen smak. Presidentens roll är inte att fatta alla beslut bara för att man kan, utan snarare att låta sina rådgivare(som ska vara experter) sköta det. Tyvärr vill Laporta allt som oftast besluta saker själv, eller ville i alla fall mot slutet.
Annons: