/spanien/barcelona/forum/377.aspx/spanien/barcelona/forum/377.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-06-14 16:38
Oj vad dåligt att abidal tog jobbet, nu ger han ledningen "rätt" i deras tidigare aktioner gentemot honom. Våra legendarer tycker jag visar gång på gång vart dom står och sviker en varje gång. Personlig framgång och karriärs utnyttjande till varje pris.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2017-06-14 15:35
Stommen i Spaniens U21 trupp årgång 94-95 har underpresterat ideligen och har tidigare t o m inte kvalificerat sig till slutspel, fören nu U21. Även nu i U21 kvalet imponerade dem inte(Sverige vann gruppen)gick vidare genom extra kval. Dem har alltid varit skyhöga favoriter, p g att truppen har alltid innehållet stora talanger. Truppen är enorm stark på papperet, men dem har än så länge inte fått till det spel och resultatmässigt.
FCB- Culé master
2017-06-14 14:17
@Felix-Forca Barca!:


aa bro det är det.
Barcelona Felix-Forca Barca!
2017-06-14 14:14
FCB - Culé master:
Håller 100% med.
Kändes nästan bättre än tanken kring Veratti för stunden :)!
FCB- Culé master
2017-06-14 14:13
@Felix-Forca Barca!:


Fantastiskt om det stämmer, efter särbehandlingen han fick av ledningen. Abidal är en legend.
Barcelona Romelu Umtiti
2017-06-14 14:13
Meney Det var Abidal! Ny Barca-ambassadör.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Felix-Forca Barca!
2017-06-14 14:12
Ny update ang Instagramstoryn: Det är Eric Abidal det rör sig om - som ny FC Barcelona ambassadör! :)
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-06-14 13:55
Dembele går ut med att han hade kontakt med Robert förra säsongen. Om du visar dig intresserad av en sådan talang varför inte köpa honom och låna ut honom till Dortmund i 2 säsonger? Eller åtminstone redan då gjort en affär med Dortmund/Rennes
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-06-14 13:50
[QUOTE=^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^]Blaugrana91 Herregud! Gomes och Paco? Jag menar inte dessa medelmåttiga, mittenlagspelare, talanglösa spelare. Jag pratar om klass spelare!! Jag vet att du gillar försvara den här ledningen men kom igen! Kolla bara på Bayen!!! Du hör sällan den klubben vilja någon. Allting är bang boom, bank boom klart!!! Medan Barca har dragit benen tills det inte finns någon att värva längre. Jag vill minnas att under Laporta var det också snabba ryck. Bang boom! Medan under den här juntan är det alltid någon om röstning, någon som fuskar med värvningar, korruption varje gång det ska värvas. Fakta, fakta och Fakta. [/QUOTE] Men snälla du kan väl inte förvänta dig att spelare som Verratti osv. bara ska värvas supersnabbt och utan problem... Det handlar ofta om höga summor och mycket ska förhandlas om, jämförelsen med Bayern köper jag inte heller, dem har princip aldrig värvat någon över €50M. Dessutom är inte tysk media lika "hysterisk" som spansk media, därav mindre rykten och när Bayern sedan gör klart med spelare så kan det ju då uppfattas som väldigt överraskande om det inte varit så mycket rykten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2017-06-14 13:31
Ja det är mycket möjligt att det är Ronaldinho man syftar på. Men hoppas lite på ett nyköp! :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2017-06-14 13:27
Säkert Ronaldinho dom pratar om
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2017-06-14 13:19
Barcas egna instagram story(tror det heter så, wannabe snapchat grejen) la ut en bild där vi brukar fota nya spelare utanför. På bilden stod det "Guess who is coming" Kan man hoppas lite på nån skräll? Haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2017-06-14 13:12
@Gabriel:Du är inte den ända som reagerar på det. Jag har gett upp hoppet. Smålag, som var ett "billigare" köpcenter (om man kan uttrycka sig så), likt PSG var en gång i tiden när vi köpte Ronaldinho från dom, Deco från Porto, Eto'o från Mallorca, Nu har ALLA klubbar fått storhetsvansinne, spelarmarknaden är värre än bostadsmarknaden. Mbappe gjorde EN, läs noga, EN bra säsong, helt plötsligt kostar han 100€ miljoner, EN miljard, lika mycket som Cristiano Ronaldo kostade Real madrid, 4 gånger mer än Ronaldinho, detta är helt ofattbart. Vem klandrar man ? Jag har sagt det förr och säger det igen, sen olje pamparna började ta över klubbarna har en inflation blivit ett faktum. Chelsea med Abramovich är en av dom största bovarna.

Det räcker med att lag som Barcelona, Real Madrid, Man U, City, Juventus knackar på dörren, då trissas priset upp till dubbla och trippla i många fall, likt Osmane Dembele, 90€ miljoner, jösses, Dortmund får gärna behålla honom.
Barcelona Andresito
2017-06-14 12:52
[QUOTE=Soko]Han avstår semester i två veckor för att åka till Australien och sedan kan inte stanna i bara tre dagar till utan sticker iväg. Hade varit bäst att åka på semester direkt efter cup finalen och inte spela en match för att sedan hoppa över en annan. Otroligt dumt och skickar signaler på arrogans att en match mot Singapore är oviktigt. Fans som köpt biljetter och sett fram emot att de honom blev till slut arga och besvikna. [/QUOTE] Sampaoli: Messi has had a long season and played a lot of games so we felt it was best to let him go for this game.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-06-14 12:39
Katalano

Ja men det är ju riktigt jävla uselt och värdelöst för de spanska klubbarna att det ska vara så. Inte alls rättvist. Varför ska klubbar som Monaco och Dortmund kunna kräva vilka summor de vill för deras spelare, eller PSG för den delen, medans de spanska lagen blir tvugna att sätta en utköpsklausul för deras spelare.

Vad hjälper det oss att vi har en utköpsklausul idag på Neymar för 200M€? Den summan verkade helt sjuk när den sattes och det var tom så att man satt och funderade om man kanske tom skulle överväga att sälja Neymar för den summan så att man skulle kunna köpa ett par andra grymma spelare. Så som marknaden är idag är den utköpsklausulen värd NOTHING. Vi kommer behöva höja våra spelares utköpsklausuler varenda säsong för att de ska kunna hjälpa oss så som marknaden håller på att utvecklar sig, och vi alla förstår ju redan nu att höjer man utköpsklausuler på en spelares kontrakt så kommer agenter och pappor att kräva högre lön. Det är en ond spiral som långt ifrån gynnar oss och de andra spanska lagen.

Förstår inte alls hur det kan fungera på det här sättet. Isånnafall borde det enbart vara spanska lag som får lov att utnyttja klausulerna från andra spanska lag. Inte fan ska klubbar från andra ligor få lov att utnyttja utköpsklausuler när de själva inte är tvungna att sätta de på sina egna spelare.

Fan, är det bara jag som reagerar på det här?
Barcelona Katalano
2017-06-14 12:33
Gabriel

I Spanien så är det som jag förstått det en lag att ha en utköpsklausul medan övriga ligor inte har denna lag. Det är förhandlingsvärde för spelaren och en säkerhet för dem antar jag.
Barcelona Gabriel
2017-06-14 12:30
En annan sak som jag tänkt på är att så som marknaden utvecklat sig, framför allt de senaste 2 somrarna, så lär vi se en helt ny strategi från spelare och agenterna när det kommer till att skriva på kontrakt. Så som det är nu ligger all makten hos klubbarna, de kan begära vilka galna summor som helst för deras spelare vilket praktiskt sett gör en övergång otroligt komplicerad för en spelare som vill byta klubb. Därför tror jag att spelare kommer att börja skriva på kontrakt som inte är lika långa, kanske max 2-3 säsonger. Jag menar, Nelson Semedo (underbar spelare som jag hade älskat att se hos oss) och Benfica kräver 50M€ för honom. Vad är det för galenskaper. Tror ni inte Semedo hade varit sjukt sugen på en flytt till Barcelona. Det är väl klart som fan att han är det, men vad ska han göra när Benfica kräver sånna summor av alla som vill köpa honom. Vilken klubb går med på de summorna för en högerback? Det sorgliga är att dessa sumor är "normalt" idag, marknaden blir fan värre för varje dag som går. Bellerin ryktas gå för samma summa och han är skit. Så vad fan gör vi?
Barcelona Gabriel
2017-06-14 12:27
Sitter och funderar över en sak, och det kan hända att jag har helt fel, då blir jag gärna rättad nu. Men jag undrar lite varför spanska klubbar måste sätta utköpsklausuler på sina spelare medans klubbar i andra ligor inte har det, exempelvis Premier League lag eller PSG.

Så som marknaden är idag, när klubbar som Monaco kräver 130M€ för spelare som Mbappe (visserligen grym talang men inte bevisat någonting) eller Dortmund 90M€ för Dembélé, så rubbar det i princip allt. Jag menar, Neymar har väl en utköpsklausul på 200M€, snart är vi ändå uppe i de summorna för spelare som är precis under toppen av Messi, Ronaldo, Neymar osv. Vad fan hjälper det oss då när vi har en klausul på Neymar för 200M€?

Borde inte alla klubbar vara tvugna att sätta utköpsklausuler på deras spelare precis som de spanska lagen är?

Hjälp mig att förstå det här någon.
Barcelona Kröjjff
2017-06-14 12:22
@Katalano:
Läs och lär. Och då avser jag inte bara slutsatsen i sig som jag oreserverat sällar mig till, utan hur den föregås av: "Jag tycker snarare". Nyckelordet är i kontexten "tycker".
Barcelona Deulofeu
2017-06-14 12:16
kollar man antal mål i u-21 har hela truppen gjort 21 st och Deulofeu exkluderad har gjort 16 st...samt 10 matcher mer än nummer två saul.

Just saying han kommer krossa i em tro mig.

Vi får se vem av homom och asensio som kliver fram mest.

Bsta målskytten i kvalet Munir är petad och istället är Mayoral med som gjort typ 5 matcher i bundesliga?

Hade varit kul att se Samper i detta fina lagetr men platserna är sådan konkurrens att det inte är klokt han krigar bla med Saul samt LLorente bara för att nämna några.

Spanien kommer vinna detta u-21 ingen tvekan ens.

Men vi kommer bjudas på en grym turnering Portugal,Tyskland,England, samt Italien har fina lag.
Barcelona El Messias
2017-06-14 12:09
Har läst lite rykte om Renato Sanches vad sägs om honom?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2017-06-14 11:55
Ska vi värva ska det vara klass och unga spelare!

Jag är så trött på att vi köper gamlingar som är på väg nedför.

Spelare som tillåter en att drömma som är riktigt bra nu och kommer bli ännu bättre i framtiden.

Det verkar som om Messi kommer spela som nummer 10 då måste vi ha in en högeranfallare.Vi har Vidal som behärskar platsen och vi har Mboula som skulle kunna agera inhoppare med sin snabbhet.

Deulofeu är ett bra alternativ för 120 miljoner u-21 verkar avgöra hans framtid.
Dembele är ju bara underbar men närmare en miljon? Alla andra har råd men inte vi...

Martins i Sporting samt Costa är enligt mig bra alternativ.

Jag är riktigt kluven till vårt mittfält vi har så mycket spelare som förmodligen kommer att kriga om en halv plats i realiteten Busquets är ju given, Messi framför likaså och sedan har vi Iniesta...

Dessutom Alena som jag vill att vi får se en del av.
Jag säger Verratti eller ingen helst ingen tycker vi kan vänta ett år och låta Alena växa in i kostymen han vill spela till höger och borde spelas in där som inhoppare till Iniesta.S.Roberto duger som rotations spelare.

Mittbackarna ser bra ut

Umtiti växer hela tiden
Pique mer och mer av en ledare
Mascherano reserv till Umtiti på väg utför
Marlon har gjort allt rätt i a-laget och passar utmärkt ihop med Umtiti

Vänsrebacken låt Digne få en säsong till på sig och kriga med Alba den som vinner kampen får stanna.Platsen under ska Cucu få.Borde redan nu vara med och kriga i a-laget.

Högerbacken Semedo är enligt mig europas hetaste högerback men han kostar därefter inga svagheter alls och fins inspel.Bellerin är vi ju sugna på och han kommer bli bättre hos oss men besitter i dagsläget inte bättre defensiv än S.Roberto.

Enligt mig är det viktigaste att sälja av en hel del spelare och ge tydliga direktiv till ungdomsspelarna att de närmar sig.

Alena,Samper,Deulofeu,Cucu,Ruiz(u-17), Marlon samt Palencia hoppas jag alla vara i a-laget inom kort.

Mascherano sista säsongen?
Mathieau adjöss
Rakitic släpper jag gärna
D.Suarez samt Rafinha är jag kluven till ...

De spelare som kom förra sommaren får ett år till på sig.

Det viktigaste för mig är att talangerna börjar känna att vi tittar på dem igen hoppas verkligen Mboula stannar och att Deulofeu kommer hem där har vi högerytter lösningen och den kostar 120 miljoner...
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-06-14 11:53
Media har inte en enda bild på Ronaldo i real tröjan när det gäller skattefusket haha. Maffiozo den här Perez haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-06-14 11:38
Suarez kom som en gåva från himlen :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-06-14 11:38
@FCB_Messi:


Alla dagar, timmar, minuter och sekunder framför Griezmann! Vem skulle inte vilja ha Dembele och Mbappe framför (Alexis Sanches versionen i At.Madird)?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-06-14 11:33
Blaugrana91

Herregud!
Gomes och Paco? Jag menar inte dessa medelmåttiga, mittenlagspelare, talanglösa spelare. Jag pratar om klass spelare!!

Jag vet att du gillar försvara den här ledningen men kom igen! Kolla bara på Bayen!!! Du hör sällan den klubben vilja någon. Allting är bang boom, bank boom klart!!!

Medan Barca har dragit benen tills det inte finns någon att värva längre. Jag vill minnas att under Laporta var det också snabba ryck. Bang boom!

Medan under den här juntan är det alltid någon om röstning, någon som fuskar med värvningar, korruption varje gång det ska värvas. Fakta, fakta och Fakta.
Barcelona Blaugrana91
2017-06-14 11:17
[QUOTE=^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^]Det är det som retar mig mest. Samma gäller för Psg, R Madrid, Chelsea. De värvar som stor klubb gör. På andra sidan har du Barca som går ner på knäna. Det är skillnad på ledningen och ledning [/QUOTE] Håller absolut inte med. Förra sommaren gick allt väldigt fort och värvningen av Gomes kom från ingenstans framför näsan på Real. Enda värvningen som tog tid var Paco, men då vi i slutändan lyckades få in värvningen ser jag inget problem..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-06-14 09:59
Ni som skriver att Griezman är överskattad kan inte se många matcher med honom per säsong. Han är överallt på planen. Han sliter som ett djur i det defensiva, är med i speluppbyggnaden, förser medspelare med målchanser och nätar själv.
Han är en lagspelare som har en bra teknik, spelförståelse och även ett öga för målet. Han är en fantastisk spelare som skulle göra de flesta lagen bättre. Jag tycker snarare han är underskattad än överskattad. Det är bara att titta på era kommentarer för att förstå det.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-06-14 09:42
@Davids3:


Det är det som retar mig mest.
Samma gäller för Psg, R Madrid, Chelsea. De värvar som stor klubb gör.
På andra sidan har du Barca som går ner på knäna. Det är skillnad på ledningen och ledning
Barcelona messiooooxavii
2017-06-14 09:32
Soko du din gamla maräng som iaf gjort att jag mindre och mindre orkar komma in hit och läsa och skriva här ska du få svara på en fråga. Du skriver att Messi borde spelat en jippomatch för att skaffa röster till ballon de politique. Annars får Ronaldo alla rösterna. Hör du sjölv hur löjligt det låter . Om nu skitguldbollen är så viktig borde den inte avgöras politiskt . Men du som trogen maräng är ju van vid politiska triumfer som dessa på senare år som DU firat.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: