/spanien/barcelona/forum/3745.aspx/spanien/barcelona/forum/3745.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona koeman92
3/12/2015 18:21
@ElRaval:


Håller med, snorungar som enbart jagar klick.
Du skulle kunna kolla in våran sida som kallas FC Barcelona nyheter (Sverige) annars. Uppdateras rätt ofta med just nyheter och har fått rätt bra kritik från många följare.
Barcelona Barcelonistas
3/12/2015 18:14
Fixade precis Cmore, slipper streama Barca matcher nu. Hur bra är Cmore? Kommentatorerna? Och studion?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
3/12/2015 18:07
Någon här som följer "FC Barcelona Sverige" på Facebook? Löjligt dåliga och omogna är dom. Finns det inget alternativ till dem om man vill följa snabba nyheter på svenska? Facebook-kanal det vill säga. Dom är snabba och länkar mycket intressanta nyheter och har en bra hemsida, samt streams och liknande innan matchstart, men det känns som det är någon 14 åring som är admin över gruppen.
Barcelona L!VOZ
3/12/2015 18:06
Det är inte särskilt ofta man får läsa eller lyssna på Leo Messi prata om sina känslor och sitt privatliv.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
3/12/2015 18:00
Mourinho gnäller på att PSG maskade i slutet och att de spelade aggressivt haha. Visa honom ett par Clasicos när han tränade Madrid. :D Att Oscar dog och återupplivades på 30 sekunder nämns klart inte. Inte heller att Chelsea maskade efter utvisningen, ställde bussen och spelade antifotboll tills kvitteringsmålet kom två ggr om. Pathetic one
Barcelona Barca Barca
3/12/2015 17:38
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:
Håller med dig helt och hållet där, en spelare som Alves är viktig att ha vid sidan av planen med. Precis som Silvinho en gång var i klubben, kan Alves ge rutin och trygghet o omklädningsrummet. Han bör ha en som avlastar honom som håller mycket högre klass än vad Douglas(ett av klubbens konstigaste köp tillsammas med Kerrison och Henrique) och Montoya. Låt Alves vara en backup men nackdelen är att han sitter kanske på en relativ hög lön kanske ? På tal om Nuno Espirito så hoppas jag inte att han är den tränaren Laporta viftar sitt vallöfte med, jag föredrar Paco Jimenez i Vallocano som är en offensiv Diego simeone. Sen får Laporta fans inte glömma att den mannen är unik, han ville ha hit Beckham en gång i tiden och det blev istället Ronaldinho, tack gode Gud. 2008 när Rijkaard skulle lämna så var han sugen på Blanc, Mourinho och om jag inte missminer mig så var Valvrede eller Pellegrini tredje namnet på intresselistan. Ännu en gång får vi tacka Gud att Cruyff ryckte in och uppmanade Laporta att anställa Pep. Cruyff vägledde Laporta även att ha kvar Rijkaard efter hans fatala start i klubben år 2003, då Laporta höll på att fladdra iväg och ville hämta hit Hector Cuper(den eviga 2an) eller Scolari (som Rosell var så förtjust i). Så Laporta bör ha med sig Cruyff om rätta besluten ska tas, vilket Laporta är bra på, han lämnar besluten till dom kunniga.
Barcelona KiNg-PuYi
3/12/2015 17:37
alves ska ingenstans!!! punkt slut...en riktig legend och för mig så finns ingen som kan spela som han i barca. han är 1a i världen på det. tänk att han alltid lämnas man mot man. ja inte en vissas favorit här inne ivanovic skulle klara sig i la liga. det här är inte PL grabbar...carvajal är duktig ung back inget mer. killen får mkt hjälp av laget o d samma med juanfran...alves enda nackdel är hans inlägg annars gör han mer rätt än fel. ingen är fel fri. hur många ggr tappar leo boll på mittplan o motståndarna kontrar o nästan gör mål? öppnar nån munnen då? nej! och alves inlägg märker man att det är en taktik som tränarna lägger upp. om alba var så mkt bättre på det så borde han slå dom...jag skriver så för det börjar bli tröttsamt o irriterande på barnrumpor som börjat hålla på barca 2012. ska komma o snacka skit om bästa högerbacken i klubbens historia. låt mig inte berätta om reiziger tiden haha. men ärligt respektera killen som hade chansen att ta dom stora pengarna men valde blaugrana 2 ggr om....alves kan göra dröm match men så fort han missar en passning elr ett dåligt inlägg så skriver barnrumporna sälj sopan bla bla bla. SKÄMS!!! kommer ni att säga samma sak om messi? när han kommer upp i 30 års åldern?? skulle inte förvåna mig alls...inte puertan här grabbar. MES QUE UN CLUB betyder nåt så ni vet bete er inte som rosell o barto. alves som ville ge sin njure till abidal o ge upp sin karriär för honom..tänk på alla dessa bitar innan ni spottar ut era gift på honom. det är han ni vill kasta. o vissa av er vill ha carvajal, skulle inte ens ge alves vänster dojja för 10 carvajal. inte en madridista ska bära vår tröja, hellre micke lustig! en viktig grej att tänka på för vissa här inne. att barcas titlar o spel är väldigt beroende av moral o vänskap...vi har nästan aldrig haft/ köpt fullt med stjärnor...tänk er vissa spelare som olequer, sylvinho, belletti, gio, guily, ja jag kan göra listan lång. dessa spelare har mer titlar på klubb nivå än självaste ronaldo! (den riktiga). låt oss inte bli som real. säger det igen skäms! o tänk efter hur mkt han offrat.
Barcelona Liunil Masse
3/12/2015 17:34
Alves är en sån människa man vill ha kvar i klubben för evigt. Jag både Hoppas och tror att han tar en annan roll i klubben när han lagt skorna på hyllan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
3/12/2015 17:23
Lucho skall fan fortsätta nästa säsong. Det är inte bra med ny tränare inför varje säsong. Kommer Nuno hit skjuter jag mig i huvudet.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
3/12/2015 17:22
Nämnde det för några dagar sen. Alves måste behandlas med mer respekt av klubben. Han är extremt omtyckt i staden och i klubben. Messi och Neymars relation kan vi tacka Alves för. Inte minst bör man värdesätta hans kärlek för klubben, hans vinnarskalle och hur han tog över Abidals nummer för att hylla fransmannen.

Det är en fantastisk personlighet. Sälj Montoya och Douglas, låt Dani stanna och köp en högerback. Han vore extremt bra att ha som rotationspelare. Inte minst för omklädningsrummets skull.
Barcelona Baha - Tres Amigos
3/12/2015 17:20
Tycker att Lucho ska fortsätta oavsätt vem som än blir president. Valencias tränare är för defensiv. Mourinho defensiv. Det ryktet tror jag inte på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
3/12/2015 17:17
Heisenberg Vad jag sett så spelar hans Valencia en defensiv fotboll där man använder sig av giftiga omställningar. Om jag inte missminner mig så har Valencia släppt in näst minst mål i la liga. Nuno Espirito (Coach Valencia) "Guardiola's Barça has done so much harm to football" [Cope] Nuno "They were a Joy to watch but they implemented a unique style of football which is seen as the only way to play today but it's not true Känns inte som en Barcatränare om du frågar mig haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
3/12/2015 16:50
Tre tränare till kvartsfinal som har en koppling till Barcelona. Ena tränare är ju Blanc som slog ut Mourinho, som vi alla vet också har en koppling till Barcelona.

Mes Un club :)
Barcelona Baha - Tres Amigos
3/12/2015 16:50
Vem försöker de hota eller lura? De kommer busvissla. Hoppas de stoppar matchen. hahah Tebas (Liga president): "Suspending cup final when there are whistles? I would. Why not... The king and the anthem shouldn't be whistled."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
3/12/2015 16:23
The Reporter

Håller med om att Alves fortfarande är riktigt bra. Kan inte se någon annan klara av kombinationspelet som han har med Messi. Montoya, Pedro eller Bartra som högerback, please give me a break.

Dock borde han inte ha så hög utgångsposition varje anfall.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Heisenberg
3/12/2015 16:11
Jag måste erkänna att jag knappt sett någonting av Valencia den här säsongen. Såg på "Revista" att Laporta varit i kontakt med Nuno som ev kandidat till tränarposten om han kandiderar. Så frågan är hur är Nuno? Vilken fotboll förespråkar han? Om man bortser från hans fotbollsgärning så gillar jag hans flerspråkighet och kontakt med spelarna. Dessutom kan han ha det bästa efternamnet i toppfotbollen just nu. :)
Barcelona oocbgb
3/12/2015 15:56
[QUOTE=>The Reporter<]Dani Alves är kung. Han är trots nedåt gående karriär topp 3 bästa högerback i världen. Ja tycker att han lätt är bättre än Zabaleta, Carvajal. Bara Juanfran som ja håller högre. Ivanovic spelar i ett defensivt Chelsea och får oftast understöd av 3 gubbar. Sen att han gör mål framåt är bara bonus. Med boll e Alves bäst [/QUOTE] Dags att börja kolla på matcherna?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
3/12/2015 15:50
Dani Alves är kung. Han är trots nedåt gående karriär topp 3 bästa högerback i världen. Ja tycker att han lätt är bättre än Zabaleta, Carvajal. Bara Juanfran som ja håller högre. Ivanovic spelar i ett defensivt Chelsea och får oftast understöd av 3 gubbar. Sen att han gör mål framåt är bara bonus. Med boll e Alves bäst
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
3/12/2015 15:22
Amo.38, skrev med anledning av mitt tvärsäkra svar på en fråga av Barcelonistas, följande "Kröjf Fransmän är inte germaner:)". Eftersom inläggen helst ska ha en anknytning till fotboll och först och främst FC Barcelona, väljer jag följande citat ur Wikipedia för att "bevisa" min sak: "Franker var en grupp av samlade germanska stammar.....Omkring 250 lyckades frankiska stammar tränga in genom Gallien och vidare ända bort till Tarragona i Katalonien och utgjorde en plåga i området...". Så är då vår fd formidabla förebildsback Abidal fransman? Ja! German? Nej (vilket säkert fullblodsrasister som Le Pen inte skulle vara sena att understryka på biologisk basis). Så förvisso var det en slarvig formulering från min sida. Liksom din. Inte minst som man måste skilja på germanska stammar/folk å ena sidan så som frankerna och germanska språk å den andra. Franskan tillhör den romanska språkgruppen. Det hela är med andra ord en fråga av akademiskt intresse. Och vårt forum inte det rätta för att reda ut detta delikata och tolkningsfyllda tvistemål mellan de "lärde". Germaner? "Termen har haft olika innebörder under olika epoker och i olika sammanhang". Mer komplicerat än vad vi båda ville få det till,med andra ord. Men vill kan väl vara helt överens att ingenting talar för att St Germain har nån som helst anknytning till "världskriget", som Barcelonistas undrade. Utan till något av de fyra franska helgon som fått det som "titel", tillika den stadsdel i Paris med samma namn. För övrigt borde Éric Abidal bli helgonförklarad av FC Barcelona för sina gudomliga insatser i klubbens färger under ett flertal år,för att tvätta bort den kvardröjande skamfläcken som "möjliggjorde" övergången till AS Monaco. PS. Vill du fortsätta den germanska diskussionen så föreslår jag PM - funktionen.DS.
Barcelona AntoG
3/12/2015 14:59
Dani Alves håller fortfarande hög klass, och han visar alltid hjärta för klubben. Ni som ser matcherna vet att detta är sant. En riktig krigare som tillför mycket mer än vad många tror. Bortsett från hans dåliga inlägg som irriterar till och med mig fruktansvärt mycket. Träna på det eller låt bli att göra dem på matcher hehe :p
Barcelona Baha - Tres Amigos
3/12/2015 14:59
Alves har alltid haft en stark personlighet. Det kommer göra ont i hjärtat när han lämnar och han kommer bli svår att ersätta. Tyvärr har han gott ner sig. Därför får många frispel på honom. Annars ligger han varmt om hjärtat hos alla Cules.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AntoG
3/12/2015 14:54
Barcastuff:
Ig Alves: "You really believe what you say? Tired of listening to people talking shit. I love this club to death and I'd stay forever"

Ig Alves: "And if one day I have to leave, I'd have the same guts that brought me here to say it, I won't need any sheep to do the talking." Min broder Alves!!!!

Barcelona Baha - Tres Amigos
3/12/2015 14:50
Vad som är säkert är iaf är att legenden Dani alves lämnar oss nästa säsong. Vi behöver en högerback. Jag har inte koll på några speciellt. Hoppas Carvajal blir missnöjd och gör en Figo och kommer till Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
3/12/2015 14:50
Barcelonistas Tycker bara att man inte ska avvisa en spelare för att han inte spelar i ett av dom fem bästa lagen. Han kanske inte har något riktig spets, men har han några egentliga brister? För man kan vara komplett utan att vara världsbäst på något. Nu förespråkar jag inte en värvning av honom för jag har i ärlighetens namn inte tänkt på hur han spelar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
3/12/2015 14:44
[QUOTE=Neymar11]Hur många här inne har ens kollat på matcher med danilo utöver youtube 5 min show. Tvivlar på att det är allt för många [/QUOTE] Guilty. Hahaha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
3/12/2015 14:39
Hur många här inne har ens kollat på matcher med danilo utöver youtube 5 min show. Tvivlar på att det är allt för många
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
3/12/2015 14:39
Florentino saying that "no matter what happens at Camp Nou, nothing will change". Challenge accepted. Tebas threatening to call off the CdR final if there are boos towards the Spanish hymn? Do it. Would show how ridiculous Spain is.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
3/12/2015 14:39
Har ni kollat på matcherna mot villareal eller?! Bara för att man inte känner igen namnet så är han en nobody. Dagens patetiska Barcelona fans Han är en bra högerback både offensivt och defensivt, gör sitt jobb och har stora lungor. Brister varken i tekniken eller passningsspelet. Men nej vi kör på crack för dom är ju pålitliga...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
3/12/2015 14:39
Har ni kollat på matcherna mot villareal eller?! Bara för att man inte känner igen namnet så är han en nobody. Dagens patetiska Barcelona fans Han är en bra högerback både offensivt och defensivt, gör sitt jobb och har stora lungor. Brister varken i tekniken eller passningsspelet. Men nej vi kör på crack för dom är ju pålitliga...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
3/12/2015 14:39
Barcelonistas

Det var jag som gjorde misstaget, läser som en kratta idag nämligen. Trodde vi diskuterade Danilo.
Annons: