/spanien/barcelona/forum/3744.aspx/spanien/barcelona/forum/3744.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Coach Tito
2014-10-30 01:09
Messo

Skulle nog vilja säga att guldbollen står mellan Manuel Neuer och Ronaldo men tror att portugisen blir vinnaren i slutändan.

Jag sticker ut hakan och hävdar att den sistnämnde har revolutionerat målskyttet till en nivå vi inte har sett tidigare. Siffrorna Ronaldo brukar komma upp i är enastående. Och då skall man ha klart för sig att Ronaldo kommer upp i siffrorna som han gör i tider när dagens fotboll är betydligt bättre/svårare än någonsin. Men ändå sticker portugisen ut med statistiken bakom sig och kan jämföras med övriga lirare från förr.

Jag kan faktiskt förstå att Real-supportrarna tar Ronaldo alltför givet med tanke på hans sinnessjuka siffror. Inte direkt så att det finns överdrivet många spelare d.v.s. ingen som kan producera mängder av mål i samma dignitet som portugisen. Det finns en anledning till att man förr vann skytteligor på runt 20-25 mål i ligaspelet och ca 10 st i CL. Att Ronaldo omgång efter omgång gör sådana prestationer är helt jävla otroligt. Jag är ganska säker på att det kommer "bli som vanligt" den dagen när Ronaldo lägger skorna på hyllan d.v.s. att spelarna kommer ha en målsnitt på typ 0.4-0.5 per match. Och när det väl sker, kommer folk fatta hur jävla bra Ronaldo egentligen var, att han slaktade rekord efter rekord samt att portugisen åldrades som ett vin d.v.s. blev bättre ju åren gick.

Jag är helt övertygad om att Ronaldo kommer vinna guldbollen, tråkigt nog. Han är odiskutabelt världens absolut bäste fotbollsspelare. Att folk ens argumenterar om övriga kandidater är absurt rent ut sagt...
Barcelona LeoMessi
2014-10-30 01:00
Suarez i inledningen av förra säsongen så briljerade alla i laget, även Messi. När han inte var skadad så spelade han riktigt bra med sanchez och Neymar. Sen skadade han sig titt som tätt och var borta större delen av hösten. Laget fortsatte att spela bra, och det var för att dom spelade Tatas typ av fotboll. Dippen kom inte förrän efter julen, då spelade alla lojt och inte bara Messi. Laget blev inte sämre för att Messi kom tillbaks, laget blev sämre för att dom försökte lira bollinnehav igen. Sen att Bayern totalt rövknullade Barcelona har inget Messi med att göra. Han skadade sig i matchen mot PSG, missade mötet i Tyskland och spelade skadad i returen. Han fortsatte att vara skadad efter vi åkte ut mot Bayern, så det hade inget med hans inställning att göra. I el clasico så var han inte bra, om det stämmer att han fick spela med sprutor så förstår jag honom till viss del. Men ja jag förväntade mig mer av honom i el clasico. Det Messi gör i Barcelona hade ingen annan spelare i världen kunnat göra det här laget. Man märker hur otroligt svaga vi är när Messi har en dålig dag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Suarez
2014-10-30 00:50
Leo Förra säsongen så vandrade Messi runt på planen, slarvade i passningar, mottagningar och tappade mycket boll. Vi spelade även den finaste fotbollen när Messi var skadad. Neymar och Sanchez briljerade. Nu senast på Bernabeu var det bara pinsamt. Att vara så fruktansvärt omotiverad i El Clasico, ja det finns inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-10-30 00:47
Suarez Så du tycker att Messi bara har vandrat runt den här säsongen? Då kan det inte finnas någon spelare du har respekt för. Med tanke på att det räcker med en mindre bra säsong för att du ska förlora respekt för spelaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Suarez
2014-10-30 00:38
Dock så vek Messi ner sig i CL (speciellt mot Bayern) Att sedan gå runt på planen och bara latcha runt (efter skadan) gör inte det hela bättre. Jag tappade mycket respekt för Messi där, att pissa på klubben så öppet som han gjorde (genom hans "spel") var bara jobbigt att se. Kanske att Ribery borde fått den, jag vet inte. Priset är pinsamt nog ändå så man ska inte bry sig. Det är olika kriterier för varje gång någon vinner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-10-30 00:32
Messi vann en ligatitel och gjorde 46 mål i ligan. Han kom till semifinal i cl. Ronaldo vann inget han var underlägsen Messi individuellt också. Messis skada på hösten samt kampanjen som Ronaldo drev blev avgörande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Suarez
2014-10-30 00:29
Messo Jag vet inte om Ronaldo förtjänade Balo n Dor sist. Messi gick mest runt på planen och väntade på VM så kanske inte så fel att ge Cristiano den ändå. Men den här gången ska Ronaldo vinna den, inget snack om saken. Om vi ska ifrågesätta någon utav Ronaldos Balo n dor så ska vi titta på Messis också. Själv skiter jag i vem som vinner då jag håller på klubben. Om Ronaldo vinner tio Balo n dor men Real är värdelösa så bryr jag mig inte. Men i detta nu är Real bäst i världen och även Ronaldo. Vi får slänga glasögonen. Sen ska Blatter bara hålla käften, helt bli ersatt utav någon annan. Messi får ta och lyfta sitt feta arsle och ta tag i sig själv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messo
2014-10-30 00:21
Anceloti är förbannad på Blatter för att denne sagt att Neuer förtjänar guldbollen.. Anceloti borde hålla käften och istället tacka Blatter för att han ifjol öppnade omröstningen efter Ronaldos mål mot Sverige samtidigt som Messi varit skadad i två månader och med andra ord skänkte priset till honom. Trots att man gjort omröstningen så vann han med endast 2% fler röster än Messi. Nu snackar Real tränaren att Ronaldo ska vinna för alla sina titlar och mål, han liksom alla andra Ronaldo fans räknar alla mål från 2013 också och vill att mål från två olika år ska ge honom priset även för 2014... Tex av alla hans CL mål kom de flesta under gruppspelet 2013 och inte under 2014... Han var inte ens bra i CL finalen, han var inte heller bra i semifinalen mot Bayern där Ramos avgjorde med sina två nickmål, liksom finalen, Ronaldo var inte ens bra mot Barca i cupfinalen, det var Bale som avgjorde, och Ronaldo var inte ens nära bra i VM. Så varför ska han få priset överhuvudtaget? För alla sina påfyllningsmål vid redan avgjorda matcher som i CL finalen, 4-1 straffet? Om priset delas för hösten 2014 då är det en annan femma trots att han även under hösten utan alla sina straffar har inte ens fler poäng än Neymar för att inte tala om Messi som är först med double-double, så sett till hela 2014 är han inte ens nära favorit om vi ska vara ärliga nu!
Barcelona Barcelonistas
2014-10-30 00:21
Suarez - hmm kanske fetthalter med dig att han är bättre än Roberto dock.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-10-30 00:20
Messo -Barca ska överklaga
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Suarez
2014-10-30 00:16
Barcelonistas Jag är rätt säker på att Halilovic redan nu hade klarat av en plats i A -laget på ett fantastiskt sätt. Hade Halilovic tagit Robertos speltid så hade vi som lag varit bättre och även Halilo. Han lirade med Dinamo och landslaget, där han inte gjorde bort sig. Halilovic borde redan nu haft en plats i truppen där han hade kunnat ta Robertos plats rakt av, även delat på speltiden med Xavi. Sergie Roberto kan vi skicka till en valfri division 2 klubb i Sverige, om dom nu vill ha honom då. Adama är mycket bättre än både Munir och Pedro. Varken Munir eller Pedro har en framtid i Barca, Adama har dock potential att lyckas här. Finns så mycket fel i klubben så man vet inte ens vart man ska börja. Xavi, Pique, Alves, Munir, Pedro, Sergie Roberto, Vermaleen. Ingen utav dom har något i Barca att göra idag. Iniesta blir inte heller bättre men jag ger han något år till. Denis Suarez, Halilovic, Sandro, Samper, Delofeu, Rafinha och Adama förtjänar alla en ärlig chans i A laget. Ser potential i allihop. Nu kommer ju inte alla lyckas men om vi fortsätter slänga bort guldklimpar som Thigao och behålla Roberto så ser inte bara nuet mörkt ut, utan även framtiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messo
2014-10-30 00:16
Vi kan varken köpa eller sälja spelare fram till 1 jan 2016
Barcelona Kröjf
2014-10-30 00:16
VizzlA-"Tots Units Fem Força" skrev: "Tänk om adriano skulle komma upp i storform och peta alves". Vafalls!!! Är verkligen inte Alves i närheten av sin storform, att föredra framför Adriano på toppen av sin förmåga, femtiofem gånger av femtiofem möjliga? Och i så fall, varför då inte istället sätta sitt hopp till att Alves tar sig samman och börjar visa sig från sina bättre sidor igen? 30 - åringen Adriano har ju trots allt haft hela fyra år på sig i FC Barcelona att visa sin storform (vilket i och för sig inte är så lätt från bänken eller läktaren) Dock utan att lyckas med så värst mycket mer minnesvärt än ett och annat mäktigt långskott, mellan alla sina tillkortakommanden och frapperande felbeslut i utsatta lägen. 31-årige landsmannen Alves däremot må vara på stadig nedgång och snart behöva backup av ett fullvärdigt alternativ på sin kant. Men vad i hela världen pekar på att just Adriano plötsligt skulle finna tillbaks till den forna "storform"´, som fick Brasiliens förbundskapten att ta ut honom i landslaget för absolut sista gången 2004; d v s 10 år sen? Tänk nytt. Snälla.
Barcelona Barcelonistas
2014-10-29 23:49
Suarez - att låta hallilovic spela i b laget är faktiskt ett smart drag. För tidig a-lagspel är inte bra. Den pressen kan förstöra hallilovic framtid. Han kommer få sin chans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2014-10-29 23:49
Rambla ingen risk att han lämnar för Valencia de har ju rätt bra back där redan...

Har du själv tagit en straff vet du pressen även om det är en plojmatch detta var en supercup i katalonien du vill nog vinna och sätta straffen för vissa spelare den första för Barca!

Gillar att alla uttagna spelare från a-laget har en chans att komma upp.Det var de bästa vi fick se i princip! Ibland kommer det ju med spelare som tex Patric som aldrig kommer spela i a-laget...
Barcelona Barcelonistas
2014-10-29 23:45
Cc haha b titel.. Give me the fucking Champions League!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Suarez
2014-10-29 23:44
Deloifeu Gjorde utav i såna här situationer? A för straffar i Copa Catalonya är lika stort som straffar i CDR eller CL då. Att dom sätter en straff idag säger ingenting då det är när det som mest gäller man ska sätta den. -- Adama och Halilovic är våra största talanger. Adama är ett monster på planen. Grymt skott, grym teknik, sjukt snabb och stark. Frågetecken för hans fotbollshjärna och positionsspel (om han ska lira högerback då). Halilovic är framtiden, med en bättre fysik och större mognad så kan han bli något stort. Lättare sagt än gjort dock. Men att spelare som Munir och Roberto får lira i A - Laget medans Adama och Halilovic är kvar i B -laget visar hur korkad ledning/tränare vi har. Det är sorligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-10-29 23:42
Utspelade? Ja men överdriv lite till va!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-10-29 23:41
Deulofeu Grimaldo är ju från Valencias cantera från början även om han kom till Barcelona som väldigt ung. Ingen risk för att han får lite hemlängtan snart?
Postat via SvenskaFans-appen
viccc
2014-10-29 23:39
Fan vad starkt!!! Vi startar Pedro, Pique, Alba, Adriano mot Espanyols bänk/ B lag men blir till trots utspelade, får byta in Xavi och Raktic och lyckas vinna på straffar! Nu tar vi CL och Ligan #Forcabarca
Barcelona Rambla~
2014-10-29 23:38
Förresten, Song får gärna fortsätta sin fin form i West Ham. Då lär vi få hyfsat bra betalt för honom i sommar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2014-10-29 23:37
Riktigt bra straffar kul att se vad de yngre är gjorda av i sådana här situationer.

Grimaldo som sagt snart klar för a-laget klart populäraste spelaren i Barca b om man frågar folket på stan...
Barcelona J.Gamper
2014-10-29 23:35
Wohoooooooo vi vann Copa Catalunya iaf. Säsongen är räddad.
Barcelona LeoMessi
2014-10-29 23:34
Tycker att masip har skött sig bra den här matchen faktiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-10-29 23:27
Roma, åh fan. Ja Cole har ju knappast varit någon hit. Adriano är skadad så ofta att det knappast är någon förlust ändå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2014-10-29 23:26
test '
Barcelona Barcelonistas
2014-10-29 23:24
Halilovic är så jävla bra där ser man en otrolig potential. Det där är en guldklimp som vi måste hålla hårt om!.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-10-29 23:22
Rambla~ Roma är ute efter honom
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-10-29 23:19
Adriano lämnar? Vart då?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona påfågeln
2014-10-29 23:18
Pinto-räddning av Masip!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: