/spanien/barcelona/forum/3737.aspx/spanien/barcelona/forum/3737.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona papillon
2014-11-29 20:47
Domaren är inte bra men än så länge har ett felaktigt beslut inte avgjort matchen och det i sig är ju "positivt".
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona socccerfan1
2014-11-29 20:41
Var hittar de alla dessa domare?..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2014-11-29 18:47
Idag är det exakt fyra år sen när vi krossade real med 5-0 på camp nou. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-11-29 18:40
Douglas? Han ville ha Cuadrado? Douglas var ledningens förslag? Mathieu o veeermalen där kan man kanske kritisera LE.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2014-11-29 18:30
Barcelonistas Att LE ska bli bästa kan vi nog glömma. Ursäkta men LE har tyvärr inte visa ett skit för att ens att man ska ha förhoppningar på hans skit coachande. Folk klagar på Zubi för värvningen av Vermaelen. Men tränarna som godkände den värvningen får ingen skit. Tränarna som ville ha Douglas får inge skit. LE ÄR SKIIIT..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-11-29 17:52
Rom byggdes inte på en dag, Hitler fick inte sin makt på en dag, och Amöban utvecklades inte till andra organismer på 1 dag. Pep blev inte flintis på en dag. Och Enriques Barca kommer inte bli bäst på en dag. Allt är en process, tid är framgång.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-11-29 17:48
Jag njuter hur La Putas egna el Pussy underskattar oss. Det är samma individ som satte sitt liv på att Real skulle vinna clasicot på bernabeu 2009 haha... Jag njuter hur folk underskattar oss. Underskattning är ett tecken på rädsla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2014-11-29 17:12
@Rambla~:


Snacka om att förnedra lyssnarna, dvs oss fans. Vadå "injuries are part of football" ???? Vi behövde en back, inte adoptera någon som behöver hjälp med sjukhusräkningar. Läkarna varnade dig för att värva honom ändå så gör du det och nu sitter vi där 170m back + kostnader och lön för en kille som inte bidrar med nåt. Och sen back "soon". Killen kommer inte spela förrän nästa säsong och du kallar det "soon". Vilken jävla förolämpning från Barcas sidas, det är en fuck you attityd dom kör nu. Bagatelliserar alla brister istället för att erkänna fel.
Barcelona MrKnowledge
2014-11-29 17:07
Bra press konferens av luis!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-11-29 15:18
Back soon? Det dröjer minst 5 månader. Vad fan är hans definition av snart kan man ju undra? Dessutom så slarvar han bort Montoyas karriär. Han kunde åtminstone prova och se om han kan bli en duglig truppspelare. För det krävs det lite speltid för honom och inte läktaren i varenda match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-11-29 15:03
Luis Enrique: "Vermaelen? Injuries are part of football. Operation is the best solution. He'll be back soon. I don't plan to sign anyone." Så naiv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2014-11-29 15:02
Pique med Messi kör över Arbeloa, oj..nej jag menade koner. :P
Barcelona Maestro Xavi
2014-11-29 14:46
fabregas var endast bra, tyvärr, mot dåliga lag
Barcelona zick9
2014-11-29 14:43
@AndreD.:


Fabregas var grym och det är många som håller med mig på forumet. Du ville dessutom bänka Xavi för att få in Fabregas så då förstår jag inte hur han kan ha varit så värdelös som du försöker få honom att framstå.

Pique var bra under Tata jämfört med säsongen då vi hade Tito som tränare. Jämför du honom dock med spelare som Varane, Thiago Silva och Boateng så var han ganska medioker. Dock var han stabil i de stora matcherna där han var en av giganterna i El Clasico på Bernabeu och mot Atletico Madrid förra vintern.
Barcelona Barca Barca
2014-11-29 14:33
@Baha - Pep G:


Du borde ha stannat där broder, resten har inget med detta forumet att göra :)
Barcelona Barcelonistas
2014-11-29 14:20
Trots 2 bra matcher och bra spel så tänker jag inte dra allt för stora slutsatser. Vad som dock är säkert är att Messi är tillbaka. Valencia borta blir ännu ett test vinner vi där så kan man säga att vi är på rätt väg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2014-11-29 14:12
Baha Katastrofalt inlägg som inte har ett skvatt med fotboll eller Barca att göra även om du slängt in några "nyckelord" här och där. Bör tas bort omgående.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-11-29 13:50
Dagens presskonferens med Lucho kommenterat på engelska.

@barcastuff har jagt ut korta tweets om olika ämnen, men här finns alltså allt som sas, även om matchen i morgon.
Barcelona koeman92
2014-11-29 13:46
Baha - Pep G

Wow..
Barcelona Barca Barca
2014-11-29 13:35
@Heisenberg:


Det är det som är skrämmandet. Perez tar det hela till nya nivåer, precis som när Chelsea sålde sig till Abramovich och började helt plötsligt pumpa in miljarder i klubben på spelarköp etc, tillslut var andra lag tvungna att börja hänga med och det slutade med att klubb efter klubb började sälja sig. Skall lag börja montera bort saker från klubbmärket, byta färg på tröjorna (som Cardiff gjorde), sälja arenorna, namnen på arenorna, heter inte Getafe Team Dubai eller nått ? Fotbollen håller på att ta en farlig vändning. Balon d or eller vad fan det nu heter, det är rena amerikanska valkampanj metoder på att marknadsföra sin spelare, Real Madrid beter sig som om det vore president val endast för att få Ronaldo som vinnare. Vad är nästa steg i balon d or, valstugor ? ne skoja, ni förstår. Det är inte längre gamla hederliga priser, den som får den, aa han fick den, andra dagen går alla till jobben som inget har hänt, spelaren ser fram emot nästa match o allt är i sin ordning. Det var en individuell pris och allt är över. Det är inte längre ett individuellt pris, det är krig, hat, det är att försöka nedvärdera ett fantastisk fotbollsspelare som Cristiano Ronaldo, det är att få Messi att se ut som oduglig spelare som börjar gå ner sig redan nu. Totti gör mål när han är 37 år, blir CL äldsta målskytt, då är det fint charmigt och vackert. Men hade Ronaldo gjort något stort, då slänger folk spya över honom, slår Messi ett rekord då ska Real Madrid fans hitta ett annat rekord, där Ronaldo sprang från ena straffområdet till andra på 7,34 sekunder och tre hundradelar.
Barcelona Neymar N11
2014-11-29 13:27
Baha Hatten av , klockren inlägg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-11-29 13:19
Baha - Pep G

Klockrent.
Barcelona Heisenberg
2014-11-29 13:15
Ärligt talat, är det någon som ens tänker på att det är en kristen symbol och inte bara en del av märket? Hade detta varit fallet för oss hade jag blivit tokig. Överväger man att inte älska en klubb baserat på en detalj i märket som idag inte representerar att smack så är det bara bra - vi behöver inte (fler) supportrar av den plastigare sorten.

Dessutom, om man börjar ändra i sin klubbidentitet och sitt klubbemblem för lite extra pengar så har man slagit in på en väldigt farlig väg. Kommer sluta med att man har coca cola-logan som märke om 50år.
Barcelona Neymar11
2014-11-29 13:08
Baha Klockrent inlägg
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Pep G
2014-11-29 13:06
På tal om annat. Iniesta är tillbaka och jag hoppss att han får kämpa för sin plats. För att så bra har han inte varit. Rakitic, Xavi och Rafinha börjar verkligen hitta rätt och laget öser in mål. Iniesta går slussas in långsamt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Pep G
2014-11-29 13:01
Det inte trovärdigt att muslimer har begärt att korset ska bort. Tror inte ens att de bryr sig. Det här är Pérez påhitt och affärsidé om det stämmer. Ingen har märkt att Madrid har ett kors i klubbmärket tills nu. I Europa som är mer sekulär än någonsin. Ett Europa som förnedrar Jesus (As). För att vara homosexuell och Profeten Muhammed(SAW) att vara en hund och Pedofil, kallas det yttrandefrihet. Inte kränkning av folkgrupp. När Perez vill ta bort ett kors från Klubbmärket är det otänkbart. Till och med ateisterna tänker: "FUCK NO". Men sätt den kristna symbolen på en porrstjärna som skriker Fuck me är lugnt. Lilla Sverige tillåter inte muslimer att kalla ut böneutropen. Medan i Iran ringer kyrkoklockorna varje dag. Va gulliga ni är här, Qatar är diktatorn! När Europa och USA invaderar länder i syftet för att införa demokrati är det normalt. Det är inte för oljan. Det är inte för att destabilisera ett område för att kunna sälja vapen och anklaga de för att undangömda massförstörelsevapen. Det är för FUCKING DEMOKRATIN. Qaddafi, Bashar, Bashars far innan honom hafez Assad, Militärdiktatoren i Pakistan och Turkiet, Kungen i Iran som sattes i makten personligen av en statskupp mot en demokratisk folkvald president i Iran, Kommunist regeringen i Brasilien som avsattes av en statskupp USA(CIA). AFGHANISTAN som kartlagts av forna Sovjetunionen och nuvarande USA för dess mineraler. Taliban regeringen som erkändes av USA tills de hamna i en dispyt över Bin Ladin. Mubarak i Egypten? Listan kan göras längre. Mellanöstern är diktatorerna. Ja det är de. Men jag vill tacka Europa för att ha kartlagt och ritat alla länder i förmån för era framtida visioner och även skapat de moderna länderna precis som ni ritade länderna i Afrika. Madrid, korset! oooo vad skrämmande. Vilken kränkning. Spanien som vsr muslimsk 800 år. Madrid staden som muslimerna i Spanien grundade. Genom Spanien spred muslimernas vetenskapliga arbeten tillbaka i Europa. Yes, dags och invadera Arab Emiraterna. För korset. Vi tar deras olja när vi ändå är igång.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2014-11-29 12:49
@Krabban94:


Jag tror att i ärlighetens namn så är klubbpengarna slut efter Suarez värvningen. Vi har inte mer pengar att spendera på spelare, kanske någon billig Douglas från Brasilien som ingen känner till eller en Asensio som tydligen spelar på en position där vi snart har inflation på. För att vi ska kunna värva en duglig mittback så måste vi punga ut 30€ miljoner, den summan har vi tyvärr inte, av den anledningen säger styrelse ett blankt nej till Lucho.

Sen får man läsa Fontas som ett alternativ, ska jag skratta eller gråta ? Killen gjorde det halvt bra i Celta Vigo.
Barcelona 100% AntiMadridista
2014-11-29 12:38
El Raval Det är inte ens SD, det är nynazister.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Raval
2014-11-29 12:31
@KiNg-PuYi:


Du förstår väl att du inte kan ange Fria tider som källa, någonsin? Jag tror inte på detta föränn jag ser en trovärdig källa och inte från någon SD-propagerande sida!
Barcelona Baha - Pep G
2014-11-29 12:28
Most completed final third passes in Europe's top 5 leagues this season: Messi 319 - Hazard 292 - Kovacic 265 #fcblive [via sq] Kovacic kan bli nya Xavi. Han rör sig över hela plan och gör sig alltid spelbar och precis som Xavi tvingar det de andra att röra på sig. Gillar honom som fan.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: