/spanien/barcelona/forum/372.aspx/spanien/barcelona/forum/372.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2016-10-03 15:26
Att han ska fortsätta spela som han gör är ju självklart, men det får aldrig gå över till arrogans. Och sluta använd valdes misstag som ursäkt när Mats gör misstag. Det är totalt irrelevant då det är 2 helt olika individer. ----- Hur ska man gör med busken & Neymar? Begränsa busken till 2 touch då är han som bäst och klistra fast Neymar på bänken. Han fick sin plats så jävla oförtjänt efter OS, Arda borde ha fått fortsatt förtroende. Denis kom in igår och var lovande, rätt attityd från honom. Han ska våga ta ännu mer plats oavsett vilka han spelar med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-10-03 15:18
Ok,Ter Stegen tog ett felbeslut på deras fjärde mål men han hade ett par sekunder på sig. Lucho hade ju 72 timmar på sig till sina felbeslut....
Barcelona Bosketts
2016-10-03 15:16
Dessutom är Ter Stegen 24 år gammal, vilket är galet ungt för en målvakt. Jag ser hellre att han gör dessa misstag nu, som ung, och lär sig läxan än att göra dem i en CL-final som 30-åring.

Och jo, jag står fast vid att en Barcelonamålvakt ska spela på detta sätt. Att pressa upp motståndarna för att ge yta åt våra mittfältare. Att han blev lite väl kaxig igår är ett misstag, och baserat på hur vansinnig han blev efteråt tror och hoppas jag på att han lär sig något av det.
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-03 14:59
Hänga Ter stegen efter att hela laget spelat bedrövligt... Hur tänker ni? Kolla länktips, en viss Valdés gör ett liknande misstag och kolla vilken målvakt han blev för oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2016-10-03 14:56
Är ni seriösa med att ni inte vill Ter stegen ska ändra sig? Ingen som kritiserar honom har påstått han ska tjonga upp bollen vid varje utspark, nej detta är inte vår ideologi! Men kom igen nu ser ni inte att Mats vill vara den "nya Neuer" så hemsk mycket att han ska alltid försöka sig på akrobatiska eller liknande konst nummer för hypens skull. Säg mig en gång bravo eller valdes klacka bollen te medspelare eller väntar tills motståndarna närmar sig för att senare försöka finta bort honom med ett pass? Att spela mittback med valdes/bravo kontra Ter stegen är en stor skillnad. Jag förstår mig inte på hur ni använder argumenten "det är så en Barca målvakt ska spela" för helt ärligt Bravo spela aldrig så, han utsatte sällan sina backar för risk spel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-10-03 14:49
Häng inte Ter Stegen.
Jag tror på honom och tycker han är världsklass! Vill inte att han ändrar sig ett dugg,kanske backarna ska flytta upp duttandet till mittfältet och släpa sina rövar upp mot mittplan och trycka upp laget och inte låta motståndarna flytta in och bosätta sig på vår planhalva. Vafan ,ska Ter Stegen behöva slå ut deras press med genomskärare?

Håller med El pistolero angående varför man håller på Barca.det ljuvliga spelet,presspelet,trianglar på mitten..
Barcelona Andrés V
2016-10-03 14:46
Vad är det egentligen med ter stegen, varför inte hitta dom enkla passningarna då och då, det är inte första gången han gör dessa misstag.
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-03 14:38
Lucho: “I take responsibility for this defeat. Talking about the lineup after the match is easy. I have to decide on our 11 before kickoff." Samma kommentar som vanligt efter hans (yet again) konstiga laguttagning. Samma misstag kommer upprepas igen för hundrade gången, var så säkra. Vad som stör mig är två saker; det ena är Luchos sätt att rotera som är helt vansinnigt, där han gör samma misstag om o om igen. Du roterar inte borta mot Celta Vigo, utan hemma mot Deportivo, är det så svårt att förstå? Envis person som aldrig lär sig av sina misstag. Det andra är Luchos taktiska kompetens. Det är bedrövlig fotboll man får bevittna med jämna mellanrum. Spelarna ser helt lost ut på plan. Inget organiserat presspel, alla går sin egna väg som yra höns. Barça o 4-4-2, är det Moyes som är vår tränare? Jag har aldrig sett Barça sjunka så djupt med backlinjen som vi gör nu. Jämför Liverpool, City eller Spurs presspel med vårt? Som dag o natt. Vad hände med tiderna när vi var kända för vårt presspel o minimera ytor för motståndaren? Sånt ser man inte längre. Vad gör spelarna o Lucho när det inte är matchdag? Kan inte vara mycket för jag ser inget tydlig spelidé på plan. Vi börjar mer o mer likna det laget vi avskyr som mest på fotbollsplanen, framförallt när Messi inte är med. Några här är nöjda med andra halvlek. Vi skapa ju knappt något i andra? När vi anföll så var det inte många av våra spelare i boxen man hitta, noll fick jag det till rätt ofta. För mig är underhållning och bra lagspel från Barça vad jag vill se. Titlar är sekundärt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2016-10-03 14:34
En sak som man konstatera ju att de är dags att sätta Busquets på bänken tillsvidare! Han har varit en katastrof hela säsongen, dräller med bollar, blir bortspelad gång på gång, vet inte hur många gånger han varit ur position denna säsong... Nej de är bänken som gäller för han! Spelar hellre Masken eller Rakitic där. Luchos laguttagning igår var ju ett skämt! Rotera borta mot Celta innan uppehåll?! efterblivet! Håller med er nedan, ge bindeln till Pique! De som har den nu är inga kaptensmaterial imo.
Barcelona erkano
2016-10-03 14:30
tråkigt igår, nära ett poäng men icke sa stegen. bara att gå vidare och kämpa. pickan och arda och lite neymar jr var dom som ville prestera.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-10-03 14:28
Jo men det är skillnad på misstag och idioti, gårdagens tabbe är rent ut sagt idioti och arrogans i ett. Hela högerkanten var ledig men ändå ska han göra det svåra. Att vi blir tillbaka pressade så enormt är just pga dom extra touchen mittbackarna + Mats tar. Valdes behövde aldrig använda mer än 2 touch eller ha mer än 2 s på sig att göra något vettigt med bollen. Fan vad man saknar valdes nu, han var som bäst när laget var som sämst. Han räddade oss kvar i matcherna när vi var dåliga. Men framförallt saknar man hans ledarstil från målet. Absolut inte Mats fel att vi förlorar, då alla var lika dåliga förutom en och annan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2016-10-03 14:26
Jag sa inför Atletico matchen att Busquets har varit väldigt osäker, jag kan inte minnas en säsong då Busquets har presterat så dåligt i inledningen som han har gjort hittills.

Förhoppningsvis gör Mathieu sin sista säsong i klubben, tyvärr går det inte att lita på honom då han en match kan spela ok för att sedan spela uruselt matchen efter.

Pique borde bli kapten över laget, killen visade ballar av stål igår och gav allt han kunde både defensivt och offensivt. Har nog aldrig sett den sidan av honom riktigt, känns skönt att få det bekräftat att han har det där inom sig.

Gomes blir bättre och bättre för varje match som går, känns som att han börjar komma in i laget. Han kommer bli en viktig spelare!

Ter Stegen gör två tabbar som slutar i 2 insläppta mål, visst är det uselt av honom men vi alla minns att Valdes också kunde göra såna tabbar när han hade en dålig dag.
Barcelona spelar ett spel med hög risk vilket betalar väldigt bra i längden men kan kosta oss i vissa matcher.

Umtiti är given i vår startelva, tycker dock att Digne ska få spela mer då jag tycker att Alba är lite för endimensionel.

Lucho ska också ha kritik för laguttagningen, han gör samma misstag ännu en gång och verkar inte lära sig vilket är väldigt störande. Att bänka Iniesta och Rakitic samtidigt mot Celta på bortaplan är som att be om en förlust på förhand.

Jag är fortfarande positiv, trots att vi ligger 2 poäng bakom första plats så tycker jag att det är ok. Tyvärr har vi en del spelare som behöver vakna till liv, speciellt Busquets, Ter Stegen, Neymar och Suarez. Vi förlorar mest p.g.a att vissa spelare är ofokuserade och nonchalanta, vi kommer bli MYCKET starkare när Messi och Umtiti är tillbaka!

Visca Barca!

Barcelona Bosketts
2016-10-03 13:57
En målvakt som spelar i Barcelona kommer ALLTID att göra misstag. Så enkelt är det. Det spel som vår filosofi och spelsystem tillämpar resulterar i att målvakten har mycket boll. Betydligt mer boll än i andra lag. Då sker misstag som de igår.
Det hände med Valdes, det hände med Bravo och det händer med Ter Stegen.

Vi saknar Umtiti och Messi. Två av våra absolut viktigaste spelare, samtidigt som Busquets startat säsongen bedrövligt. Detta tillsammans med en enorm ovilja att spela fotboll (NOLL hunger) och Celta Vigo spelar ut oss på hemmaplan. Det är inga konstigheter i mina ögon.
Barcelona neymar JR
2016-10-03 13:43
4-3 den här säsongen, progress kallas det... Vi började matchen så bra och kontrollerade det, vi låste deras kanter. Helt plötsligt börjar vi spela Hawaii fotboll med mittfältet i ingenmansland. Det passar celta ypperligt och vi blev överkörda i första halvlek. Allt för många som sviker, från tränare till målvakt. Men allra mest är det duon där framme och speciellt Neymar. Pique, iniesta och denis har hedern i behåll, gomes gör det godkänt. Tyvärr saknar vi umtiti nästan lika mycket som vi saknar Messi, försvaret är katastrof.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2016-10-03 13:40
Vilken läxa har Ter stegen lärt sig? Han forsätter med samma misstag match efter match, jag skulle kunna ha förståelse om han som bravo försöker sig på en lätt pass men nej.... Han måste alltid vilja showa och hitta en omöjlig pass. Jag menar vilken målvakt försöker lobba över en motståndare som rusar mot dig istället för att passa hela högra kanten som var fri. Mido Atletico är liga etta, spelar klart många svåra borta matcher tex Barca celta samt Valencia, jag ser det inte som fiasko.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-10-03 13:39
Pique bör få kaptensbindel. Han visade vem han är och vilken ledare han är. Vi behöver en sån ledare på plan och just när man har det tufft på planen då behövs Pique. Lucho måste AGERA nu. Dags att ta bort busket o Iniesta och Messi från kaptensrollen. Vi måste ge rollen till Pique för att han visar mest vilja.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2016-10-03 13:35
Personligen förlåter jag laget tack vare deras prestation under 2a halvlek. Ter Stegen har nu lärt sig läxan precis som Valdes fick lära sig en gång i tiden. Hats off för Pique och hans krigar mentalitet som påminde mig mycket om Puyol. Såna här förluster gör också att kärleken till klubben ökar mer. Nu efter uppehållet får vi Umtiti och Messi tillbaka i truppen. Visca el Barca 4 ever
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-10-03 12:33
Barcelona Iniesta70
2016-10-03 12:33
Vi roterar ju kaptensbindeln lika ofta som vi roterar inom laget!
Låt Pique bli kapten,grym inställning igår plus att han oftas spelar
Lucho så okonselvent,förstår att ingen av spelarna får ut nåt,roterar innan nån ens hunnit känna förtroende.
Spela med samma lag och samma spelsätt i fem matcher,sen kan Lucho börja rotera nån sliten eller avstängd spelare.

Just nu så är det mest krakel spektakel över Luchos petande och trixande.
Handen på hjärtat så har jag aldrig sett ett så uselt spel som igår under första halvlek,kan nån förklara vår taktik?
Peta inte Iniesta igen,pinsamt Lucho,pinsamt!
Barcelona Mido
2016-10-03 12:20
Pique måste bli vår kapten,, igår såg jag nått helt nytt, jag såg aye of the tiger. Han tog ansvar, pushade, skrek.. Jag såg puyol i honom. Man kan summera helgen med fiasko för alla stora lag.
Postat via SvenskaFans-appen
Mod
2016-10-03 12:11
Forumet är återigen öppen för alla cules. Visst var vi alla besvikna efter gårdagens insats men diskutera ordentligt. Nivån har varit hög de senaste dagarna, låt det hålla. / Mod
Mod.
2016-10-02 21:24
Känns som inläggen här är ungefär på samma nivå som Barças spel. Stänger forumet.//Mod.
Barcelona Jarod The Pretender
2016-10-02 21:24
Jag brukar vara positiv, men om Barcas försvar ska vara såhär resten av säsongen, så kommer vi inte ens komma tvåa i ligan. Tycker att både Rakitic och Iniesta ska komma in under halvtidspausen. Ta ut Rafinha och Andre Gomes.
Barcelona Shanghai
2016-10-02 21:24
Bara det inte slutar med tennissiffror så blir man väl lite glad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andres Iniesta Lujan
2016-10-02 21:23
Vecka efter vecka läser man hur många här inne hyllar Pique. Förstår inte hur och varför? Han är så osäker i sin snabbhet. Backar ALLTID bak trots att han alla dagar i veckan skulle kunna kliva fram. Brister så i snabbheten. Och hans uppspel och krossbollar ska vi inte prata om. 9 av 10 går upp på läktaren. Känns som folk imponeras av hans chansbrytningsr han gör då och då.
Barcelona Mido
2016-10-02 21:23
Jag är varken arg eller förvånad, jag visste före matchen att vi skulle förlora, även om vi hade Messi. MEN en simpel liten fråga, varför har vi alltid svårt mot skit lilla celta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi es el fenómeno número uno
2016-10-02 21:22
Skrämmande vad dålig lägsta nivå Barca har. Det är helt sjukt. Visst att man kan förlora men när man väl förlorar så ska man VERKLIGEN förlora.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2016-10-02 21:22
La liga är svår och att spela med en sån elva utan respekt som Luis Enrique gör är bara bedrövligt och nonchalant när man vet hur starka Celta Vigo är och historiken att spela mot detta lag. Nu väntar nya förluster mot Sevilla, Villarreal och Real Sociedad borta, det är tyvärr sanningsenlig fakta att vi tappar poäng mot dessa lag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-10-02 21:21
Inte ens Sergi Roberto är bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelona y Ars
2016-10-02 21:21
Och det finns folk som anser att Messi inte är världens bästa fotbollsspelare?

- Ha ha ha!
Annons: