/spanien/barcelona/forum/3692.aspx/spanien/barcelona/forum/3692.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona DM1982
2015-03-08 19:40
[QUOTE=papillon]Gabriel: Mittbackar som knappt fick chansen. Tänker då mest på Caceres, Henrique, Chygrynski, och hur lyckad var egentligen Milito? Som sagt, varje ledning gör både bra och dåliga köp. [/QUOTE] Jag skulle säga att Milito var en lyckad värvning men skador sabbade för honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-03-08 19:39
Busquets: "Espero estar listo para el Clásico. Lo voy a intentar, no me faltan ganas." http://t.co/yTCy7UIIYO Någon som kan översätta?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messsias
2015-03-08 19:33
Fick för mig att det skulle vara 14, sen står det i Expressen att messi har gjort 32 assist, inte 34 vad fan!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
2015-03-08 19:29
Är det inte rätt ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
2015-03-08 19:29
Är det inte rätt ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messsias
2015-03-08 19:29
Eller hur, hur många assist har messi gjort i ligan igentligen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-03-08 19:15
Messi hade väl typ 13 assist i ligan innan dagens match?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-03-08 19:14
Mascherano*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-03-08 19:13
Min startelva mot Eibar; Bravo - Adriano, Pique, Bartra, Mathieu - Rafinha, Rakitic, Iniesta - MSN - Möjligtvis att man spelar med Montoya istället för Mathieu. - Rafinha hade ett piggt inhopp idag. Iniesta var faktiskt riktigt bra idag och Rakitic är given, med både maken och busquets borta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-03-08 19:09
De som driver denna sidan fuskar.. Messi hade 10 assist innan dagens match och gjorde en assist idag men den är inte registrerad här
Barcelona Gabriel
2015-03-08 18:37
papillon Personligen går jag in här i princip minst en gång om dagen och jag har då iaf inte sett att man klagat på ledningen så fort laget förlorat eller Messi missat en straff, tror du överdriver lite där. Men men... Okej, jag håller inte med dig i Bartra VS Mathieu frågan. Känner mig inte alls säker med Mathieu. Han går antingen in halvhjärtat i dueller eller så gör han en chansbrytning och blir bortgjord, det har hänt flera gånger. Sen tycker jag även att han är otroligt dålig på att använda sin fysik sett till hur stor och lång han är. Och om jag ska prata om hans spel med fötterna så kan det bli en hel bok om hur dålig han är där, riktig träfot faktiskt. Urdålig teknik. Jag föredrar utan tvekan Bartra och det är inte heller konstig att han känns lite småvalpig emellanåt när han inte får någon kontinuitet i sitt spel. Han går från att vara en av matchens giganter mot PSG till att hamna i frysboxen igen. Varken Mathieu eller Vermaelen har något i Barcelona att göra enligt mig.
Barcelona the cameroonians
2015-03-08 18:35
@The Reporter:


Eibar har 7 raka förluster och dalar som ett sänke genom tabellen.

Så länge MSN är tillgängliga och presterar på "normal" nivå ska inte nykomlingarna från Baskien vara ett oöverkomligt hinder trots avsaknaden av en del spelare.
Barcelona Junta Dimision
2015-03-08 18:35
Reporter

Masken får spela men han är inte värd att riskera imo.
Barcelona Messsias
2015-03-08 18:30
messi vs ronaldo sodan står det bara att messi gjort 13 assist i ligan, det kan väl inte stämma?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2015-03-08 18:29
Kan bli jobbigt mot Eibar borta med så många spelare borta. Busquets Alves Alba Masken..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2015-03-08 18:29
Gabriel:

För mig är det okej att folk här inne ogillar/hatar dagens ledning. Saken är att det blir jävligt patetiskt att så fort det går dåligt för laget så klagas det på ledningen om allt möjligt. Messi missar straff = ledningens fel. Nivån på klagandet är så jävla låg.

Jo Mathieu känns mycket stabilare än Bartra. Bartra är fortfarande en valp i jämförelse med Mathieu.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Zyzz
2015-03-08 18:27
Ray Hudson - Highlights!!!
Barcelona Gabriel
2015-03-08 18:22
Papillon Ja, men som sagt, det är bättre att agera och köpa spelare till en lagdel som uppenbarligen är i behov utav förstärkning än att totalt ignorera saken och inte köpa någon alls så som denna juntan gjort. Sen är det så det fungerar när man köper spelare, vissa blir lyckade värvningar, vissa blir misslyckade. Ska man resonera som dig så slutar det med att man gör som denna juntan och inte köper någon alls istället men du kanske föredrar det? Laportas misslyckade mittbacksvärvningar av Chygrynskyi, Caceres, Henrique och till en viss mån även Gabi Milito kompletteras i min värld *10 i och med hans lyckade värvningar av Marquez och Piqué.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-03-08 18:19
Papillon Om du tror att juntans köp på marknaden är den enda anledningen till varför så mycket skit kastad på dem så är du tyvärr ute och cyklar. Det finns sorgligt nog en rad andra olika anledningar till det. Sen kan jag också hålla med dig om att man inte bör klaga på enbart ledningen så fort laget förlorar. Men jag undrar hur du lyckats dra slutsatsen att Mathieu är en bättre fotbollsspelare än Bartra då Bartra knappast fått visa upp sig bortsett från ett par matcher - och de gånger han väl fått chansen har han, åtminstone enligt mig gjort det väldigt bra. Mot PSG hemma var han en av matchens bästa spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-03-08 18:19
Highlights med Ray.
Barcelona papillon
2015-03-08 18:15
Gabriel:

Mittbackar som knappt fick chansen. Tänker då mest på Caceres, Henrique, Chygrynski, och hur lyckad var egentligen Milito? Som sagt, varje ledning gör både bra och dåliga köp.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona LeoMessi
2015-03-08 18:14
Ja juste, någon som har Highlights med Ray?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2015-03-08 18:11
koeman92:

Handlar inte om att försvara eller inte försvara dagens ledning. Det handlar om att så fort det går emot laget så skriker folk här inne att allt är ledningens fel, vilket är ganska patetiskt. Visst har de gjort dåliga köp men även bra köp, samma med Laporta. Ska man såga ledningen när laget går dåligt så bör man rosa ledningen när laget går bra. Eller så håller man ledningen isär ifrån lagets prestationer helt och hållet.

Sen att du kallar Mathieu en gammal medelmåtta, tja vad ska man säga om det egentligen. Han har i allafall visat sig vara mycket bättre än Bartra.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Zyzz
2015-03-08 18:10
Är det möjligtvis någon som sitter inne på en länk till höjdpunkterna från matchen med Ray Hudson som kommentator?
Barcelona LeoMessi
2015-03-08 18:00
Och vi hoppas att det blir kallare i Madrid ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2015-03-08 17:58
Vi måste ta klimatförändringarna på allvar nu, jag menar, när det är 9-10 grader i Skåne och -1 i Madrid vet man att något inte står rätt till.
Barcelona Gabriel
2015-03-08 17:54
Papillon Laporta köpte åtminstone mittbackar och väntade inte i flera år med det som en viss annan ledning gjort trots att hela världen såg krisen i försvaret. Sen trots ett par misslyckade värvningar så tog han ändå hit både Marquez och Piqué för rena rama rea-priser.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2015-03-08 17:49
Tänkte precis svara på Papillons inlägg, men såg precis att Smogen och LeoMessi gav ett tillräckligt bra svar. Dessutom så ska jag ändå inte behöva förklara varför våran ledning har gjort så mycket skada och nästan ingen som helst nytta för laget. Vill inte låta dryg, men tänker man och har den minsta koll på laget och dess utveckling de senaste åren så försvarar man inte denna ledning, så enkelt är det.

Frågar ni mig så är mittbacksfrågan fortfarande inte löst, inte på långa vägar. Vermaelen räknar jag inte ens med och Mathieu är inget annat än en gammal rökande medelmåtta som värvades för ett grovt överpris. Enda egentliga anledningen till att det går såpass bra för oss försvarsmässigt den senaste tiden är eftersom Piqué har spelat upp sig rejält samt att vi har klarat oss undan alla skador i och med LE:s ständiga roteringar under förra säsonghalvan. Men alla här inne vet att minsta lilla avstängning och/eller skada i försvaret kan kosta oss. Vermaelen kommer inte att komma tillbaka denna säsong, Mathieu håller inte mot bra motstånd. Skadas Piqué så kommer vi att tappa rejält i kvalité då vi inte har någon i försvaret som ligger i närheten av hans nuvarande nivå, bortsett från Bartra som aldrig ens får spela.

Så där har ni. Mittlåset är fortfarande en lina som hänger löst i luften. Händer något nu så kan vi stå där igen i en CL semi med ett ihåligt mittlås där Mascherano är vår bästa mittback.

Vi får helt enkelt hoppas att inget allvarligt händer nu och att försvaret såsom det ser ut just nu lyckas hålla ut fram tills slutet av säsongen. När vi får börja värva igen lär vi dock behöva shoppa rejält för att kunna klara oss för kommande säsonger. Ut med Vermaelen och Mathieu och in med två vettiga mittbackar som kan stärka vårt försvar. Det sista jag vill se är att historien upprepar sig där vi förlorar en titel p.ga att någon i försvaret råkar stuka foten eller på något smart sätt lyckas bli avstängd inför en viktig match.
Barcelona papillon
2015-03-08 17:39
Smogen:

Ok ingen mittback på 4-5 år och därför inga titlar förra året, så resonerar du?

Hur förklarar du att det går så bra nu då? Den enda som kommit in i försvaret är den "usle" Mathieu (som enligt mig är bra). Det tror det var längesen laget släppte in så få mål som den här säsongen.

Laporta gjorde flera sämre mittbacksvärvningar men enligt många här i detta forum så är han fortfarande en superstar.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Yellow cake
2015-03-08 17:36
Innan sommaren var jag rädd att Real Madrid skulle köpa Suarez, han kändes, tyckte jag, som deras galactico-värvning. Det jag inte visste var att Suarez ville spela för Barca.

Hade Real köpt honom hade jag varit rädd att Barca halkat efter dom rejält.
Annons: