/spanien/barcelona/forum/3674.aspx/spanien/barcelona/forum/3674.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona basaric - "el guaje"
2015-01-22 01:14
Barcaholic

Precis det jag har hävdat hela tiden. Cristiano Ronaldo är en fantastisk målgörare (även om 70-80 % av hans mål är straffar eller tap-ins). Gör han inte mål i en match så har han stått för en medioker insats.

Lionel Messi skapar majoriteten av sina mål på egen hand, och bidrar med så mycket i spelet. Leo behöver med andra ord inte göra mål för att kunna utses till matchens spelare.
Barcelona Canaletes
2015-01-22 01:12
Barça vinner mot Atlético men självklart är huvudnyheten att en superhypad talang är klar för Madrid.
Barcelona Barca-nist
2015-01-22 01:11
Jag struntar i vad Realfansen tycker, det är fakta att Suarez borde stå på bena och sluta ta ut sin frustration på annat än domare. Han var utan tvekan i obalans och förstörde varenda anfall. Hans bollmottagning är under all kritik. han borde bytas ut efter 55-60 min spel.

Jag hoppas inte han skyller det på Messi när de inte funkar sen.
Barcelona LeoMessi
2015-01-22 01:11
Barcaholic Ja men Ronaldo är mer komplett. Han kan göra tap-ins, slå straffar, filma, skjuta frisparkar som träffar månen osv..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi
2015-01-22 01:10
@Barcaholic:

Han har varit magisk så långt under 2015
Barcelona Barcaholic
2015-01-22 01:06
@erMESSIdi: STAT OF THE DAY Messi completed 24 successful dribbles in 2 games vs Atletico Madrid. Cristiano has 29 successful dribbles in 17 Liga games. Now just let that sink in....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-01-22 01:03
LeoMessi

Haha de den, riktigt butthurt blev stackarn. Men no worries, jag spärrade honom. Vill inte behöva dela ut näsdukar för att tårka torrarna han levererar i mitt PM.
Barcelona Barcelonistas
2015-01-22 01:03
Gabriel -haha, det där inlägget som du skrev var brutalt. Du la bomben där och nu är småpojkarna sura och griniga. Hälften av folket i La Puta vet inte ens vem General Francisco Franco är..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona J.Gamper
2015-01-22 01:02
Hahahahaha

Den där madridioten tog åt sig rejält.

Sanningen svider.

Roligaste var att han jämförde Franco eran med vår 08-12 titlar. Tror jag vet varför de försöker få oss o se korrupta ut och påstå att vi vann de pga fusk. De vet inners inne hur korrupta de är... de vill bara flytta fokuset på Barca
Barcelona LeoMessi
2015-01-22 01:00
Gabriel Haha roligt att han kallar dig för bitter när han skrev det bittraste pm:et på väldigt länge. Tänk så får du ett pm nu när han ser att du har lagt upp vad han har skrivit? Haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MUNIR-ADAMA
2015-01-22 00:57
Vi barca fan (inte alla) måste vara de enda fansen som klagar trots vinst mot ett stor lag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-01-22 00:56
Andresito Mest bitter över att jag fick se det jag väntade mig. Visst en vinst är en vinst man ska väl inte kunna kräva mer Men den här matchen lämnade en bitter eftersmak, och är inte spelarna taggade under returen kommer vi åka ut med huvudet först. Vårt bortaspel är inget vi direkt kan förlita oss på, därför det hade varit viktigt att döda matchen idag. Speciellt när vi ändå var så relativt överlägsna sett till spelet så borde vi ha gjort det Atletico på bortaplan är verkligen ingen rolig match
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-01-22 00:54
Haha, måste bara dela med mig utav detta PM:et jag fick av signaturen "Jése". I touched a nerve med mitt inlägg om korrupta smutsmadrid tidigare tydligen. "Skickat: 2015-01-21 20:27:20 Skön bitter fitta du är. Din föräldrar berättar för dig fina sagor för det är just vad det är sagor. Dina föräldrar vet inte ett skit om vad som hände. Kallade Pepe Keita för nigger i somras?? Keita gick själv ut o hävdade att Pepe hade kallat han för neger i samband med El classico. KEITA är en åsna för han skakade hand med Pepe när han spela i Valencia men nu plötsligt 10 år senare kom han på att bli sur? Hade han inte skakat hand med honom sen den dagen han blev kallad för det visst men snälla 2-3 år senare kommer han på det. Behöver jag säga mer än Suarez? Var inte en jävla fjant. Suarez och Pepe är i samma kategori och Suarez gjort mer skit än Pepe till och med. Hycklare! Gå in på Chelseas, Uniteds,Arsenals, Inters, Milans och Valencias forum och fråga vad dom tycker om era titlar 2008-2012? Franco kommer framstå som en ängel. Så vad vill du ha sagt? Tar gärna emot skit som vi förtjänar men du snackar skit bara du har inte fakta för något du skrev i det inlägget enda du har är rövarhistorier från dina föräldrar. Inte mycket till fakta med andra ord." Inga bevis? Haha eh, det finns hur mycket bevis som helst till allt jag skrev. Massa gamla profiler, spelare och före detta ordföranden har gått ut med deras historier om Francos Real Madrid, men dom ljuger allihoppa då eller. Sen är det roligt att han påstår att mina föräldrar ljuger, dessutom är det mina farföräldrar som berättat allt, men killen har väl läsproblem. Dessa levde under inbördeskriget och uppelvde allt. Äh, sannigen svider för marängerna.
Barcelona Barcelonistas
2015-01-22 00:51
Gabriel - sant håller med dig, som du säger så slarvade vi för mycket sista tredjedelen. Men det fanns också tendenser för slarv. Kan nämna en situation därest fint dribblar bort några spelare passar in bollen i straffområdet till Suarez/Iniesta, där dom två slarvar bort situationen. Suarez springer på fel ytor när han ser att en spelare redan är där så ska man ju inte gå på exakt samma yta. Rent taktisk är jag nöjd. Atletico hade inte ett skit att komma med. Och ett 1-0 resultat är ett drömresultat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-01-22 00:51
Neymar11

Allt kan inte vara perfekt, enkelt sagt. :)

Spelet har varit skit de senaste månaderna. Vi har en bra period nu, men man kan inte förvänta sig att vi spelar champagnefotboll varenda match, speciellt inte mot toppmotstånd. Sågar man laget efter en bra genomförd match med ett bra resultat så är man bara girig. Vissa småsaker kan bli bättre, exempelvis skärpan i straffområdet och avsluten, men annars ska man vara nöjd.

Man vinner och får med sig ett relativt bra resultat inför returmötet, och det var väl egentligen målet med denna matchen.
Barcelona dinho the artist
2015-01-22 00:51
Barcelonistas
***
Vilka kassa mansgris-liknelser du kommer med. Att spana efter välskrivna åsiktsanalyser från inbitna supportrar för att istället se dina lustiga sexistiska metaforer är som att *insert sexist joke here*.
Barcelona FC Tiki-Taka
2015-01-22 00:47
Barcelona have won their 2 games against Atletico this season #fcblive Last season, they didn't win any of 6 games [via @rogerpascual10]

Kanske inte borde klaga så mycket :P
Barcelona Gabriel
2015-01-22 00:46
Barcelonistas

Matchen var visserligen inte magisk men jag tycker att man är överdrivet kritisk när man klagar på spelet ikväll. Vi spelar en bra match och vinner, neutraliserar Atletico totalt. Vi vinner tillbaka boll snabbt och har många lägen som kanske inte resulterade i farliga målchanser men det hade mer att göra med slarv i den sista tredjedelen från våra offensiva spelare. Sen kanske man inte heller kan förvänta sig magiska matcher varje gång man ställs mot Atletico. Det är nog värt att tänka på det. Dem är trots allt sjukt otroligt duktiga, man får inte glömma det där.
Barcelona Andresito
2015-01-22 00:45
@basaric - "el guaje":


Ehh.. inte så svårt att räkna ut. Det var spelare utanför EU det gällde, bland annat spelare från Afrika och Asien.

Med det sagt så upphörde inte dessa övergångar i.o.m. ledningsbytet, men att enbart skylla på Rosell är fel.
Barcelona Neymar11
2015-01-22 00:45
Kröjf Sen när blev porr dåligt? Börjar nästan tro att du har skadat handen på ett annat sätt :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-01-22 00:44
Dagens match Visar hur viktigt det är att göra ett mål första 45. Det känns som vi blir stressade när vi inte får in bollarna i Atleticos målbur.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2015-01-22 00:42
Pique och Mascherano gjorde en grym Match. Måste säga att Pique har höjt sig enormt. Kul för oss Culés.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-01-22 00:42
Stämmer det att Ödegaard får över 20 miljoner om året av Real så förstår jag att vi inte värvade honom. Barcelona hade fått göra om en stor del av La Masias policy och grundtanke för att kunna matcha en sådan summa. Hur tror ni tex andra 16 åringar i la masia reagerat övr det? vad hade deras agenter sagt? Det finns ju lovande spelare i B-laget som inte tjänar så mycket. Skulle vi höja deras lön också då, för att det ska vara jämnt med vad norrmannen tjänar? nope, tror inte det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona basaric - "el guaje"
2015-01-22 00:42
@Andresito:
Hur vet du vilka spelare det handlar om och vem som värvade dom när FIFA har valt att inte offentliggöra namnen på spelarna?
Barcelona Barcelonistas
2015-01-22 00:42
Kröjf - du måste vara den mest allvarligaste människan på denna jord. Njut av min beskrivning istället, utan mig vore detta forumet som Pamela Andersson utan bröst. Gabriel - jämför man med 3-1 matchen så är den inte magisk.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-01-22 00:41
Andersito Vi har alltid ett dussin läge att skjuta utifrån mot atletico varje match, vi måste ju tvinga upp dom från straffområdet. Och det är nästan det enda sättet Vi behöver inte söka kombinationsspel utanför straffområdet varje gång, peta bollen åt sidan och lossa skottet Med hunger menar jag inte det defensiva för där var vi klockrena, men när vi fick bollen så vågade dom inte gå direkt mot mål som under liga matchen utan spelade säkert för att undvika att bli av med bollen. Dom spelade säkert idag istället för att våga. Visst det är dubbelmöte men Barcelona på hemmaplan och ett atletico som inte hotade offensivt då får man släppa på bromsen Rörelsen var under all kritik idag, inga platsbyten, inga djupledslöpningar från mittfältarna. Utan alla höll sina positioner och inget mer Visst vi rullade boll bra, och spelade ut dom stundtals men utan att skapa några direkta farligheter. Suarez och neymar hade varsin chans och det är allt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2015-01-22 00:39
Hur kan man klaga på spelet idag ? Vi var hur bra som helst ! Atletico hade absolut ingenting att komma med , spelar bara på chans o förlust. Vi totalt dominerade matchen !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2015-01-22 00:38
Märkte någon annan också att dem bytte kommentator på matchen på tv12? Först va det han som brukar kommentera V75, som ja veklingen ogillar när de kommer till fotboll. Sen kom Robert pärlskog in och gjorde det bra
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-01-22 00:38
Är lite förvånad över att såpass många klagar på spelet idag, själv tycker jag det såg väldigt bra ut, inte som sist mot Atletico för drygt en vecka sedan, men fortfarande väldigt bra. Man får inte heller glömma att det är just Atletico vi möter, ni måste förvänta er en svår matchbild. Sedan hade Atletico väldigt mycket flyt med sig i flipperspelet ikväll, samtidigt som några av våra spelare slarvade med den sista passningen eller bollmottagningen i ett avgörande moment som är skillnaden mellan friläge och målchans eller till ett bolltapp - vi hade många sånna situationer som lätt hade kunnat resultera i farliga målchanser och bara det i sig är imponerande mot Atletico. Lite mer skärpa i de lägena så blir det ännu bättre nästa gång mot dem. Jag är väldigt nöjd med intensiteten som vi har visat prov på enda sedan förlustmatchen mot Sociedad. Vi spelar med ett snabbt passningsspel och snabbt presspel där återerövringen av bollen blivit mycket vassare. Atletico spelade som man visste att de skulle spela, men dem var ändå VÄLDIGT bleka sett till mina förväntningar på dem. Vad hade dem rent offensivt egentligen? Inlägget som Greizmann nickade och den felaktiga bakåtpassningen av en av våra spelare som var nära på att friställa Torres. Bortsett från det hade dem nada, men det kanske var precis det dem ville också, att satsa på 0-0, för dem hade inte något av vad som kan kallas för ett anfallsspel. Jag är åtminstone väldigt nöjd. Är lite besviken på Suarez, jag brukar personligen ha tålamod med nya spelare men nja, just när det kommer till Suarez så förväntar jag mig så mycket mer av honom. Han har ändå kostat ca 90M€ och vann guldskon förra året. Jag kan köpa att det tar en viss tid innan man hunnit acklimatisera sig i en ny liga och i ett nytt lag, framför allt då när man varit avstängd i 4 månader så som han har varit - men vad jag inte kan acceptera är att han missar sånna solklara målchanser som han ändå lyckas komma fram till. Sånt kan vara skillnaden mellan en titel eller inte, vi har inte råd att han ska bränna sånt. Det är dags att han skärper till sig ordentligt, inte bara när det gäller målchanser utan även kombinationsspelet med Neymar och Messi måste bli bättre från hans sida. Däremot är det tydligt hur mycket bättre vi blir som lag med Suarez, och det hoppas jag trots allt att alla ser. Vi får in en helt annan dimension med honom där framme och hotar på så många andra sätt. Han är så otroligt jobbig för motståndarna, en riktig pain in the ass och det är precis vad vi behöver för att ge mer ytor till Messi och Neymar. Jag tror ändå att det på sikt kommer att lossna för Suarez, problemet är bara att när man betalade de summorna för honom som man gjorde så måste han leverera NU. Annars är jag nöjd. Jag hade personligen bytt in Rafinha istället för Xavi i slutet men what the hell, inte så mycket mer jag kan klaga på. Lite små besviken över att Neymar inte roffade åt sig frisparken i slutet också, hade en känsla att han hade gjort mål där. Men spelet ser definitvt mycket bättre ut än vad det gjorde innan nyår, och det blir bättre och bättre. Pique har spelat upp sig, Messi ser vassare ut än någonsin, Neymar spelar som han gör i Brasiliens landslag, Iniesta börjar sakta men säkert småhitta sitt spel igen, Mascherano är en gigant, varken Ter Stegen eller Bravo gör bort sig, Rakitic har börjat ta för sig mer. Det enda som saknas är egentligen Suarez och att han ska komma igång nu. Då kan detta bli väldigt roligt. 1-0 är ett bra resultat, inget är vunnet, men vi vann och släppte inte in några mål. Jag tar det. Vi har vunnit de två senaste mötena mot Atletico medans Ancelotti har vunnit..... 0 på de senaste 5. Visca el Barça!
Barcelona Baha - Lionel Andres Messi
2015-01-22 00:36
Måste bara säga att matchbilden var förväntad. Det är cup och man vill inte trötta ut sig för mycket när man vill hänga med Madrid i tabellen. CL närmar sig med.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: