/spanien/barcelona/forum/367.aspx/spanien/barcelona/forum/367.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Bollinnehavet
2016-11-28 12:29
Det mest tragiska med matchen igår var väl att ingen som följt Barca det senaste kalenderåret kan ha varit chockad över hur det såg ut. Jag var innan matchen helt säker på att vi skulle bli spelmässigt förnedrade, sen om vi skulle vinna, förlora eller spela lika var jag mindre säker på.

Visst att våra spelare inte når upp till sin potential. Man kan inte belasta tränaren för om tex Suarez har en kortare formsvacka eller om någon annan missar öppet mål en gång som kostar poäng eller om Mascherano halkar.

Men.

Om i stort sett alla spelare under ett års tid inte kommer upp till sin egna nivå så är det TRÄNAREN OCH HANS STAB SOM GÖR NÅGOT FEL (förlåt för caps). Att i detta skede leta efter enskilda syndabockar på planen blir inte rättvist. Det är helt enkelt så att våran taktik om man nu kan kalla det för det, är skit rent ut sagt. Jag spyr mentalt och själsligt när jag ser ter Stegen stå helt still med boll med Pique, Masche och Busquets i en stillastående triangel och helt punktmarkerade som enda alternativ. Och så kommer den svåra bollen ut till en av ytterbackarna i bröst/huvudhöjd vid sidlinjen som inte hinner få kontroll på bollen innan dom blir av med den. Det vänder sig i magen på mig. Cruijff vänder sig säkerligen i graven.

Sen finns det en uppsjö av andra små och stora detaljer i vårt "spel" som absolut inte funkar. Som tex det här med att spela med 50 meters hav mellan lagdelarna. Eller det här med "pressen". Vi har ingen hög press. Vi har oftast en spelare som jagar boll, två som står och tittar på och sju som täcker ytor. Och har man ingen hög press så ska man inte heller någon hög backlinje. Och har man ingen hög backlinje så blir det svårare att sedan kontrollera spelet på motståndarnas planhalva. Osv osv. Barca som, så länge som jag har följt Barca, har strävat efter hög press, hög backlinje, högt spel längs marken (inte 58 inlägg som mot Malaga), kontroll och bollinnehav (det gör ont att heta mitt nick just nu). Det är svårt att inte se Lucho som en av styrelsens gubbar som metodiskt avvecklar allt det som FC Barcelona står för.

Ge honom säsongen ut. Oavsett hur det går, låt han gå. Ta in någon annan. Byt styrelse. Ge mig tillbaka min klubb. Ni vet den som är mer än en klubb.
Barcelona LennyRomario
2016-11-28 12:28
Jag kör mitt eviga mantra en vända till, men denna gång med en liten twist i slutet. Från Lucho tog över till januari 2015 var det så illa att han var ytterst nära att få sparken. I stort sett hela 2016 har spelet hackat. I början pratade folk om att vi vilade oss med flit och sedan skulle lägga in en högre växel. Den växeln kom aldrig, snarare så växlade vi ner lite på upploppet av förra säsongen. Så vad är då twisten? Att vi måste sluta se på det här som en formsvacka. Det mest logiska är väl att komma fram till att det snarare rörde sig om en formtopp våren 2015? För det har ju visat sig att det uppenbarligen inte är vår nivå under Lucho, varken innan eller efter. tillägg: Det är ju dock fortfarande så att en vår där allt går rätt för MSN, och vi kan vinna allt igen. Men det vore en pyrrhusseger av gigantiska mått.
Barcelona Iniesta70
2016-11-28 12:02
Bosketts Ja jag var snabbare tillbaka än jag sagt. Nåja har aldrig varit en man för mitt ord. Bosketts lockade tillbaka mig. Ja , visst är många ur form. Men i stort sett alla? Nja , tron på chefens ord verkar mest tyna bort likt vårt passningsspel. Oavsett form , direktiv , struktur så ska man väl i alla fall kriga? Sälja sig dyrt? Visa att man är lika hungrig som Suarez i ett italienskt straffområde? Nix. Och till råga på allt så saknar han fingertopps känslan i laguttagningarna. De två tyngsta spelarna Gomes och Raketic trampar vatten ännu en match. Enda gången man la märke till dom var ju när dom assisterade motståndarlaget lirare till ännu en omställning. Flygande ytterbackar ...elegant mittfältsspel...presspel utan nåd. Det är Barca för mig. Såg inget av det igår. Vad har Rafinha gjort? Vad har Denis gjort? Varför får dom så sparsamt med speltid? Nej , Lucho tror inte ens att vi kan spela oss till målchanser. Han tror inte ens själv på sina idéer längre så varför skulle han kunna övertyga en hel trupp? Alla kan inte vara ur form i stort sett en halv säsong. Men en svag ledare/ taktiker kan få folk att vimsa omkring i grupp under en längre period. Sen kan Alba stanna hemma nästa gång det beger sig till Sociedads hemmaborg! Han ser ju ut dom ett rådjur som fastnat i strålkastarna så fort domaren visslar igång matchen. Okej , det var han ju visserligen inte ensam om....
Barcelona Katalano
2016-11-28 11:07
Bosketts

Visst är det så att vi lever på MSN i detta lge. Men vårt mittfält är så uselt att de inte får bollar att jobba med längst fram. Det saknas understöd av mitfältet när bollen väl kommer upp också. Detta är väldigt enkelt att försvara sig emot då det räcker att se till att Messi och Neymar inte får ta emot bollarna rättvända. Våra mittfältare ser ut att jaga passningsskuggan istället för att göra sig spelbara.
Barcelona Z_Z
2016-11-28 10:55
Carles Puyol Beast:

Blir lite svårt att ta dig seriöst när du hävdar att vi skulle legat före Real med 8 poäng om MSN bara kämpat lite mer, i synnerhet när Real endast tappat 6 poäng totalt denna säsong.

Att Barcelona står och faller med anfallstrion mer eller mindre är rätt uppenbart och självklart vill man se dem kämpa mer. Men mittfältet igår var där vi förlorade matchen. Visst kan man tycka att MSN ska understödja dem, men samtidigt så såg vi såväl Rakitic, Busquets och Gomez slå bort boll efter boll efter boll i lägen som inte ens var svåra. De stod säkerligen för 5 enkla bolltapp var igår.

Barcelona Bosketts
2016-11-28 10:33
För mig är det uppenbart att vårt förfall undret hösten beror på två faktorer. Den ena, och kanske den mest konstruktiva, är Luchos taktiska misslyckande. Det är tydligt hur vi under de senaste åren försökt förändra vår taktiska grundidé. Mittfältet utnyttjas allt mindre, vilket i sin tur stjälper passningsspelet.

I grunden kan jag förstå viljan att få till ett rakare spel, att göra laget mer oförutsägbart, och att ge större kreativ frihet till MSN. Det var exempelve länge sedan man såg den tråkiga matchen där Barcelona trots 90% av innehavet fastnar i ett powerplay där våra mittfältare sidledspassar utanför straffområdet i 90 minuter. Men problemet är att vårt mittfältsspel tack vare detta gått från obeskrivligt underbart till rätt undermåligt. Luchos vilja att tillföra något annat, något som ska lirka upp varenda buss, har istället kostat oss vår grundfilosofi.

Och varför fungerar det inte då? Jo, då kommer vi till anledning nummer två.

När Lucho förändrar vårt grundspel, så gör han det för att få större användning av vår individuella briljans. Vi har historiens bästa spelare längst fram, bredvid honom har vi en av historiens bästa målskyttar och en ung brasse som ska ta över som världens bäste om några år. Utöver detta så har vi några av världens skickligaste spelare i form av Busquets, Iniesta, Pique, Rakitic osv.
Men när ingen av dessa levererar, så är Luchos nya taktik fullkomligt värdelös. Förra året gick det vägen, då spelarna i fråga var i bra form. När dem inte är det så tappar vi allt, och har inte längre en grundidé att falla tillbaka på.

Jag tror helt enkelt att pressen blivit för stor på våra stjärnor. De måste leverera, och gör de inte det så förlorar vi matchen. Suarez och Busquets är dem det syns mest på.
Barcelona Soko
2016-11-28 10:32
Med tanke på att vi har ingen mittfält som fungerar så önskar jag att vi hade Steven N'Zonzi från Sevilla. Otroligt grym spelare i mina ögon som dominerar mittfältet fullständigt, är mycket nyttig både i försvaret och anfallet och har höjden som behövs vid hörnor och fasta situationer.
Barcelona Katalano
2016-11-28 08:59
Kunde inte sova inatt. Min hjärna ville inte sluta analysera detta förfall av Barca och dess orsaker. Jag är rädd för att detta kan bli ett ganska långt inlägg. Om inte den dåliga trenden vänds så kan jag se en framtid där vi kommer att se på denna säsong och de kommande som tiden då Barca-eran tog slut. Den dominans som vi haft senaste årtiondet ser helt klart ut att vara över som vi spelar just nu. Min hypotes när jag började fundera var att det kan vara Xavis inflytande som höll oss på rätt väg i början av Luchos tid som tränare. T o m Tata lyckades spela en fotboll där Barca spelade och uppträdde som världens bästa lag även om vi i slutet av hans säsong saknade spetsen framåt. Det blev för mycket av sidledsrullandet helt enkelt. När Lucho tog över så hade han Xavi till förfogande i sin första säsong. Med inslag av rakare fotboll spelade vi precis som jag önskat och vi hade inslag av både tiki Taka och konstringsfotboll. Vi var svåra att läsa och spelade en fantastisk fotboll. Sommaren därpå hade vi transferförbud vilket kan ha varit det bästa som hänt oss. Detta då det skedde under en period när Xavi lämnade och alla som fanns i truppen hade då spelat med Xavi och blivit inspirerade och påverkade av honom både som person och på planen. Tiki Takan levde således fortfarande vidare den kommande säsongen även om spelet såg sämre och sämre ut. Denna trend har fortsatt sedan dess. Som jag nämnde så var detta min hypotes, men sedan kom jag på att Barca B faktiskt också spelade en Tiki taka fotboll för bara några säsonger sedan och spelade så bra att de kunde klivit upp i La Liga om det inte vore för att vi redan hade ett lag i serien. Därför kan det omöjligt vara just bristen av Xavi som är avgörande. Sedan kom jag att fundera över Tatas period i klubben också. Under hans första halvår i klubben så spelade han en lite rakare fotboll vissa matcher. Jag minns en match mot just Real Sociedad där vi förlorade bollinnehavet medvetet för att göra snabba omställningar, vilket visade sig vara en vinnande väg den matchen. Vi vann komfortabelt med ett par mål. Här klev dock klubbledningen in och satte restriktioner för Tata. Han fick inte spela för rak fotboll, utan det som var viktigast var att det var vackert att kolla på. Han fick ett litet koppel på sig och lyckades inte på andra halvan av säsongen få ut det man förväntar sig av laget. Det blev en evighets bollrullande på mittfältet utan en tydlig idé på hur man skulle ta sig fram till mål. Messi lyckades gång på gång med sin briljans och räddade matcherna. Varför har inte Bartomeu satt samma tyglar på Lucho som han gjorde på Tata. är Bartomeu nöjd med det spelet som vi spelat det senaste året? Jag kan bara komma fram en slutsats. Skulden ligger på Bartomeu och Lucho tillsammans. Lucho saknar de taktiska kunskaperna som krävs för att styra laget på rätt väg och han ser ut att ha tappat omklädningsrummet. Bartomeu har inte sett till att vår spelidé lever kvar varken i A eller B-laget. Detta gör att vi inte heller kan plocka upp spelare från B-laget och vänta oss att de är vana vid vårt spelsystem heller. Gårdagens match är avgörande för mig i det stöd som jag ändå visat Lucho tidigare, Jag har tappat förtroendet för honom och jag vill se honom lämna. Att lyckas få det Barca som han tog över att idag spela på detta sätt är inget mindre än katastrofalt. hur kan man slarva bort en spelidé på detta sätt? Självklart vill jag även se Bartomeu lämna klubben så fort som möjligt.
Barcelona Kröjff
2016-11-28 08:52
För att MSN ska behöva jobba hemåt för att hjälpa mittfältarna längre ned i plan, krävs först att FC Barcelona förlorar bollen i sin offensiv (och spelar precis så konventionellt som Lucho tycks vilja men inte verkar vinna något gehör för). Antingen för att en individuell aktion går om intet på grund av att ingen gör sig spelbar, eller att spelaren får för sig att göra det hela själv. Men framförallt att man överger det presspel som som Pep (och Klopp) brinner för. Själv vill jag med andra ord inte se våra anfallare jobba hemåt utan framåt med intensitet även utan boll, för att återerövra densamma snarare än en massa löpmeters i båda riktningar tills de trampar luft. Men visst, vill man verkligen se Lionel Messi springa mot eget mål och Luis Suárez backa upp Sergio Busquets samt Neymar JR ta rygg på en felvänd Andres Iniesta, så vill man. Vill det sig riktigt illa så har vi snart vår spelarbuss i eget straffområde.
Barcelona Iniesta70
2016-11-28 08:30
Hur man tappar ett omklädningrum.
Man kan lätt dra paralleller till ett klassrum.
När man jobbar med en grupp individer så lägger man en standard , man lägger upp en struktur på hur man vill jobba och hur man ska få jobbet gjort.

Lion24 har varit inne på detta tidigare och för mig är det glasklart.
Jag kan jämföra med min arbetsplats , som är en högstadieskola , men jag har även jobbat med mellanstadiet.
Om jag har en plan , struktur , idéer som jag vill få alla att följa så måste jag jobba för det. Det kan vara skitjobbigt att få med de tre tuffaste killarna längst bak i klassrummet att följa samma regler och få dom att jobba lika hårt som de tre "snälla " flickorna längst fram i klassrummet.
Det kan gälla mobiler , det kan gälla att komma i tid...

Man kan bli "polare" med de man har ansvar för men i längden kommer det inte bära frukt...dom kommer hålla med dig , men "fuska" när du inte ser , dom kommer tumma på regler ...dom kommer maska , dom kommer till slut tappa respekten.
Nu vet jag ju inte om min hypotes stämmer...
Det kanske bara brister i det taktiska kunnandet....
Det kanske är en blandning av de båda sakerna...
Hur som helst så har ju Conte och Klopp fått två sjunkande skepp på rätt köl...

Nu tar jag en pause i skrivandet tills efter El Classico....inspirationen börjar tryta och jag vill helst inte sparka på nån som redan ligger...
Barcelona neymar JR
2016-11-28 08:00
11 spelare som inte visade någon inställning, samtliga på bänken visade knappt någon inlevelse. Vi har verkligen stora bekymmer, inte en enda jävel som vill ta tag i det. Är det på någon arena spelarna/tränaren borde vara motiverade att vinna så är det på anoeta. Varför värvar vi för 1 miljard + om vi inte gör några byten? Lucho kunde ha gjort 3 byten under pausen. Nej luta dig tillbaka och hoppas på det bästa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-11-28 02:29
Den dagen MSN gör "ett skit" jobb dvs att jobba hem, att Messi hjälper Rakitic, att Suarez hjälper busket, att Neymar hjälper till på Iniestas kant. Om detta hade hänt så hade vi legat före Real med minst 8 poäng. Alla lag har brister och vår största problem är MSN. Om dem inte funkar så är vi i stora problem. Man kunde se MSN tydligt idag hur lite dem hjälpte till på mitten. Dem backade sällan hem. Dem joggar hem där har vi ett stort problem. Om vi hade haft en tränare som Klopp då hade MSN bajsat på sig. Nog om MSN. En ska undrar jag, om spelarna visste om deras usla insats i första halvlek och då undrar jag var är deras värdighet i den andra halvlek?? Har man ingen som helst stolthet när man bär Barcas tröja?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-11-28 01:18
Lion24 & Carles Puyol Beast Japp, håller med er till 100 %. Jag har t.ex länge känt att MSN tror att de är större än resten utav laget. Speciellt den här säsongen. Om man kollar på klipp från träningar, firanden vid mål, attityd på planen gentemot olika spelare så märker man att MSN håller sig för sig själva. Hur många gånger ser man inte Neymar & Suarez vifta när Rakitic eller Digne skjuter/passar eller nåt? Dessutom så jobbar de inte hem (Neymar gör det ibland) vilket gör det grymt svårt för oss att få kontroll på matcherna. Man kan inte försvara med 7/8 spelare i dagens fotboll. Andra lag har blivit mycket, med betoning på mycket, bättre med bollen. Under 14/15 och mestadels utav 15/16 funkade allting som Lucho ville. Jag njöt utav spelet, vi slog Real utan Messi med 4-0!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2016-11-28 00:55
Det finns ingen chans att Lucho vill att spelarna ska spela på det här sättet. Just nu så ser vi inte Luchos taktik på planen, inte spelarnas heller, det finns ingen taktik. Varför? När du har så lite respekt för din tränare så gör du inte vad du blir tillsagd att göra. Luis Enrique har helt tappat omklädningsrummet och allt är bara hans egna fel. När du som tränare behandlar dina spelare som deltidsproffs, så kommer dina spelare agera som deltidsproffs. Med deltidsproffs menar jag den ständiga, massiva och extrema rotationen som pågår i klubben, spelarna får konstanta lediga dagar, det skapas aldrig någon stabilitet inom spelarna eftersom dom ständigt måste ''vilas'' och bytas ut. Då är du en deltidsproffs.

När du som tränare har gett massiv frihet till spelarna så kommer du aldrig få något tillbaka, inte på den här nivån. För att spelare ska prestera och konkurrera om alla titlar på den högsta nivån inom fotbollen så behöver man en tränare som själv är extremt disciplinerad, vissa skrattar åt såna saker här inne. Man ska aldrig förvänta sig att miljonärer som är extremt nöjda med sin livssituation ska ge sitt allt för någon som ger en konstant frihet. Förutom att dom här spelarna är deltidsproffs så är dom inte professionella längre. Den extrema friheten spelarna får kan leda till att nån åker vart som helst, nån säger vad som helst (tills alla fans börjar bajsa på sig av glädje), spelare kan håna andra lagkamrater framför andra och så vidare. Jag kan hålla på hela natten.

Allting är nästan alltid tränarens fel. Folk måste förstå att tränaren alltid lägger standarden inom en grupp. Under trippelsäsongen så tog spelarna ett stort ansvar genom att enas, men då hade vi ledare inom truppen. Vem ska ta det ansvaret nu? Jag kan se härifrån att spelarna inte gör vad Luis Enrique vill att dom ska göra, det är glasklart. Men förvänta dig inte att du ska få något tillbaka när du ständigt ger dessa stjärnor frihet och behandlar dom som deltidsproffs. För du kommer aldrig få något tillbaka. Jag vet inte vad jag ska tänka inför nästa veckas Clasico. Jag fruktar inte Madrid, dom har varit nästan lika mediokra som vi har varit så här långt. Skillnaden är att dom oftast har haft stolpe in. Men man ska heller inte komma ifrån att Madrid oftast spelat bra i stora matcher, kvalitén på deras spelare är också mycket högre än Sociedad eller Malagas för att ta ett exempel. Men jag har inga stora förhoppningar inför nästa vecka. Allt glöms till nästa träning, allt är fint och grönt. Spelarna får ledigt, det ställs inga krav på dom och så vidare........
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-11-28 00:54
Hoppas att spelarna blir av med sina löner denna månaden för så som dem har gett bort poäng efter poäng denna månaden. Man blir så jävla arg för ingen visade arbetskapacitet. Mashe med några brytningar men han var för dålig i positionsspelet och orsakade målet för han halkar precis. Ett helvete som väntar oss och jag o många andra bör ta fucking TIME OUT. Detta var nog de sämsta som kunde hända för ligan är i Reals händer och dem vet hur dem ska ta hand om det. Vi har ingen ledare på plan, vissa ger 5 eller 10 min med inställning å vissa tacklingar men thats it. Såna dagar som man saknar Puyol. Han var den som visade hur laget kunde ändra på mentaliteten och vända på allt. Vi har blivit de laget som nästan alla lag kan ta poäng emot och detta är PINSAMT! Vi som brukar vara de laget andra lag fruktar men dagens upplagan av Barca är bland de sämsta jag har upplevt och sett. Sparka Lucho kommer inte hjälpa för just nu finns det ingen tränare som är ledig. Bänka spelare neej för vår bänk är för dålig. När vi väl köpte spelare så skulle vi köpt en "stjärna" en som kan ta sig in i elvan och bänka dem som är ordinarie men i dag har vi inte på bänken. Jag är mest besviken spelarna och Lucho går fan inte vara besviken på för han är värdelös eftersom han litar endast på MSN. Ledningen går inte lita på. MSN skadar oss grovt i år, ingen backar hem, vi tappar alltså 2-3 spelare när lag anfaller mot oss och detta var så detta hände. Dem rullade boll och MSN bara joggade hahaha örfila MSN hade varit perfekt i halvlek. Man brukar säga såhär, kaos kommer komma men i vårt fall så skapar vi kaos för oss själva. Vi är så bra på en sak, att ge Real poäng (försprång) och ge poäng till dagens motståndarna. Jag ska göra en Lucho, ta ledigt 2 dagar sen dag 3 ska jag till gymmet för att förberedda mig till Real Matchen hahahahaha. Detta säger en hel del om vår tränare. Ingen i laget förtjänar vara lediga för så som dem har spelat på sista tiden. Det är under all kritik. Spelarna fattar inte hur illa det såg ut idag. Ingen culés mår bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-28 00:37
Tänker klistra in några klassiska Cruyff-qoutes och sen tänk på Luchos fotboll.

Johan Cruyff: "I go crazy when I see players standing still on the pitch. To play like that for me is out of the question."

"In possession, eleven men have to be in motion. Busy fine-tuning distances. It’s not a question of how much you run but where you run to."

Johan Cruyff: "Constantly creating triangles means that the ball circulation isn’t interrupted."

Cruyff: "Anyone with guts to use 4-3-3 in the right way will be rewarded in the end. As long as right players are chosen for the system."

"I still get very annoyed when I see lines that are far apart, which means that one part of the team is forced to cover enormous distances."

Johan Cruyff: "The trick is to keep the players close together. Only then you do create a situation whereby the ball can do the work."

Johan Cruyff: "Then success automatically depends on technique, which is necessary to use the ball and the space well."

Cruyff: "Winning is an important thing. But to have your own style, to have people copy you, to admire you, that is the greatest gift."

Johan Cruyff: "If you know that you are going to get beaten up, then at least make sure the team benefit from it."

Cruyff: Coaches get it right when they understand team is a collection of individuals, each one unique with unique talents to be developed."

Cruyff: "Best coaches did this for years. Our best trainers provide right solution in right format to the right player at the right time."

Johan Cruyff: "If you don't lose the ball in build up, then it's very hard to be counter-attacked."

Cruyff: "Success is one thing, but best thing is that you play the best football in the world. That's the greatest praise you can receive."

Johan Cruyff: "When they saw us playing, everyone was happy. If you can laugh and enjoy yourself, it's the most important thing there is."
Barcelona Iniesta70
2016-11-28 00:17
Ribohn fan Ta inte allt så allvarligt:) för det första då fanns det ingen bästa spelare i Barca i dag. På sin höjd så var det nån som var mindre dålig. Marsheranos agerande på 1-0 målet. Det om nåt var tragiskt. Men hej , det är ju min åsikt. Nån kanske tycker han Var matchens lirare och det skulle ju aldrig jag kalla tragiskt... Det är ju en åsikt. Det får man väl respektera även om man inte håller med.
Barcelona Ribohn Fan
2016-11-28 00:04
Iniesta70

Låter tragiskt.
Tragiskt också att du inte kan se att Mascherano är Barcas bästa spelare idag.
Barcelona Soko
2016-11-28 00:03
Vinner vi EL clasico och de två återstående matcher för året så firar vi jul och nyår som serieledare då Reals bortamatch mot Valencia spelas inte i december pga deras medverkan i klubblags VM.
Barcelona Iniesta70
2016-11-27 23:57
Rambla

Tycker vi bygger vidare på vårt fängelselag:) såg ju att Etoo låg risigt till.
Vi kanske inte behöver "sätta dit" Suarez för att få till en giftig anfalls trio.
Vi har ju också Marsherano att tillgå. Men efter dagens aktion så kanske han kan få bli vår vattenbärare:)
Bara inte nån av grabbarna tappar tvålen i duschen.....kan ju bli lätt "överkörda" om man går efter kvällens insats....
Barcelona Rambla~
2016-11-27 23:46
El Pistolero Efter kvällens insats av Real Soc så kan man på ett sätt förstå tankegångarna inom ledningen. De tänker så jävla kortsiktigt, det som såg så bra ut idag hos RS kan också funka i Barcelona resonerar de säkert. Eusebio, även om han knappast är någon legend i klubben så kan han den utan och innan. Spelade under Cruijff där han var typ en vattenbärare, assistent under Rijkaard och har tränat Barca B under 4 säsonger (eller var det 3?). På papperet ser det väl ändå ut som ett helt okej CV för en framtida tränare i Barca? Speciellt när han dessutom lyckats klä av Luchos lag på ett ganska så förnedrande sätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona gozo1
2016-11-27 23:42
Han är iallafall ärligt kan han inte vara lika ärlig o säga att han inte längre kan vara tränare för Barca för att han inte är tillräcklig bra
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-27 23:38
Luis Enrique: "Focusing on the result, it’s the most positive result of the season. It’s almost a miracle that it’s ended 1-1" #fcblive Vet inte vad jag ska säga...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-27 23:33
@Rambla~:
Du hade nog rätt när du skrev för några dagar sen att han kommer ta över efter Lucho. Denna ledningen... Sjukt.
Barcelona Rambla~
2016-11-27 23:28
Doing analysis on @carrusel at moment, ex-Barca & Spain legend Luis Suarez says Real Soc's Eusebio will take over when Luis Enrique leaves. Framtiden se ljus ut. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-11-27 23:17
Monty Pythons life of Barca Regissör Lucho Huvudroll ? Ja, jag önskar att allt det här var fiktion , inte på riktigt. Värre parodi på Barca har jag aldrig sett på maken. Kan man verkligen ...VERKLIGEN ..få elva spelare att spela så desorienterat ? Helt utan struktur ? Så dåligt?....Tydligen,. Nog för att jag hann med ett par "ful-whiskey" men min kropp tål jävligt mycket ful-Whiskey. Och det kan man ju tacka Barca för , eller Lucho om jag ska va riktigt ärlig. Innan den här säsongen starta så blev jag salongs berusad på en sexa., nu kan jag dricka en halv flaska och fortfarande rabbla upp gamla älskarinnor från förr..... Den ena argentinaren är lika usel i eget straffområde som den andra är giftig i motståndarens. Fan , Marscherano , det här är ju matcherna du ska glänsa.... Lucho var så pass nöjd med grabbarna så han gjorde bara ett byte...ja , vem fan vill ens komma in till den här slakten? Tror grabbarna på bänken var rätt nöjda med att sitta kvar där. Nej , så här ser det ut när man litar på MSN och resten skava städare och kriga efter andra bollen. Men vad händer när man inte vinner andra bollen eller ens tredje bollen och inte ens kan skyffla iväg den till nån som har huvudrollen? Jo , det ser ut ungefär som ikväll. Kul , va? Som att fixa frissan , köpa det hetaste nya plagget , dricka ett par shoots , hamna på det hetaste utestället , dansa till Aviciis senaste och ändå gå hem själv... Ganska patetiskt ,va? Ja ungefär som Luchos gameplan. Det här var milt uttryck sorligt. Jag skiter i att vi bröt en trend. Den viktigaste trenden har Lucho redan brutit , vårt signum , det eleganta mittfältsspelet... Skål och godnatt....imorgon börjar laddningen inför El Classicon och för mig börjar den på systemet....
Barcelona DM1982
2016-11-27 23:11
[QUOTE=Reymar]Vad är det Messi tog tag i? Matchen? Det här är Neymars mål snurrar upp två spelare och serverar Messi på ett silverfat. Neymar som förövrigt var det enda hotet framåt Medans Messi och Suarez bar värdelösa. [/QUOTE] Målgörandet. Det var det Messi tog tag i. Neymars insats vid målet var magnifikt.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-11-27 23:10
Det var inte Barcelona som var dåliga ikväll, snarare var La Real fantastiskt bra. Vi blev fullständigt utspelade och hade åkt hem från Anoeta om deras mål godkändes.
Barcelona gozo1
2016-11-27 23:04
Nä att suares inte ska spela är bara idiotisk han kan ha en 5 bra minuter på 90 o göra 2 mål. Bara för att han är urform så ska inte han bänkas, han ger oss så mycket mer med sin ivriga försök hela tiden o drar på sig 2 mittbackar. Han är riktig jobbig o möta för mittbackar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fuerza
2016-11-27 23:02
@Andreas-:


Suarez' senaste 5 veckor summerade.
Annons: