/spanien/barcelona/forum/367.aspx/spanien/barcelona/forum/367.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
2016-07-09 21:51
Hehe så roligt att forumet går ihop mot mig. :) Jag kanske ska lämna forumet så kan ni alla fortsätta gnälla och hålla med varandra om exakt allt och inte låta mig "störa".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-09 21:48
€75m för Morata, skrattretande.
Barcelona Gabriel
2016-07-09 21:41
What petersays said!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2016-07-09 21:40
@Blaugrana91:

Jag tror att jag tycker precis tvärtemot dej i exakt alla avseenden - bara när det gäller vilken klubb som är bäst kan vi enas. Konstigt ändå att det kan skilja sig så!
Barcelona Blaugrana91
2016-07-09 21:40
the cameroonians Syftet med budskapet var att vi alla ska vissa att vi är med Messi och att han inte står själv. Personligen så bryr jag mig inte så mycket om vad själva kampanjen går ut på, huvudsaken är att klubben visar att man står bakom. Dessutom så sprider media skit i vilket fall som helst, även om det hade skrivits än mer om det faktum att personer med koppling till Real Madrid ligger bakom så hade världens haters och såkallade experter ändå viftat bort det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-09 21:31
Blaugrana91

Det missar poängen.

Det är inte att de skyddar Messi som är fel, det är sättet de väljer att göra det på.

Du kan inte via twitter och en hashtag utan innebörd få människor att förstå ORSAKEN till varför klubben anser att Messi är oskyldig.

Dessutom: Varför är VI ALLA MESSI? De flesta av oss har inte haft problem med skattemyndigheten och culers kommer att fortsätta hylla honom som världens bäste oavsett.

Så istället för att media skriver om tvetydigheten och dubbelmoralen i domstolsmålet väljer de nu att skriva ännu fler rader om att han dömts och hur reaktionerna varit allt annat än bara positiva.

Nej, gör om gör rätt.
Barcelona Blaugrana91
2016-07-09 21:11
Jag tycker klubben gör helt rätt i att skydda Messi. Visst han/hans revisorer har gjort fel, men samtidigt kommer spelare som Casillas och Xabi Alonso undan för samma brott. Anledningen till att Messi får ett straff är för att han spelar i Barca, lägg till att personer som drivit frågan har kopplingar till Real Madrid. Det är alltså en attack mot klubben liksom Messi. Men spelar ingen roll vad ledningen gör, allt är fel enligt vissa här. Skyddar man inte Messi gnälls det, gör man det gnälls det också. Otroligt tröttsamt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-09 20:57
Den som kom på att starta kampanjen för Messi på twitter måste ha noll koll på hur sociala medier funkar.

De som förstår och är insatta i hela historien har ingen anledning att visa sin support för Messi eftersom de redan gjort det otaliga gånger. Så då återstår alla Barcelona-hatare och troll som använder hashtagen till att hata ännu mer och därmed sprida falska rykten - för att då inte tala om media som oftast också har noll koll och bara vill sälja rubriker och klick.

Dessutom;
Det här är på gränsen till hycklerii och ett udda försök för ledningen att tvätta sina egna händer när de får Messi att framstå som ett offer bara veckan efter de ingått en pakt med åklagaren i ett annat skattemål.

Bara att Bartomeu nämner att "de attackerar Barcelona och dess historia" när han själv ingått en pakt och låtit kriminalisera klubben. Då lät det som att det bara var en rad i brottsregistret som skulle suddas ut. Inget om att det skadar klubben eller dess historia. Men nu...

Skrev det så sent som igår, denna ledning har noll insikt i hur man skyddar klubbens rykte och hur de än försöker är misslyckandet ett faktum.

Men okej, jag kanske är något förgad just i fråga om ledningen, men av reaktionerna att döma bland fans så är det många som håller med. Känns.. bra, typ.
Barcelona petersays
2016-07-09 20:46
Ugluk Lundh :/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-07-09 20:25
Blaugrana91

Länka inte hit den.
Vi bara ger honom massa klickar!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-07-09 20:25
@Blaugrana91:
Den där Olog Lundh! Fy fan vad jag avskyr honom.
Barcelona Blaugrana91
2016-07-09 20:16
Barca har dragit igång en kampanj för Messi för att visa sitt stöd. Direkt kommer massa "experter" ut och ska leka moralens hjältar, bland annat pajasen Olof Lundh. Står i Aftonbladet, kan ej länka nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2016-07-09 19:16
Ja jag tycker Barca är en väldigt bra plattform för spelarna att växa in i sina roller i ung ålder. Ynglingarna är skolad i systemet och lagkamraterna brukar hjälpa så att det alltid finns 3 passningsalternativ som ger ett understöd. Detta funkar inte i varje match men när laget möter Sporting Gijon eller leder med 3-0.
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-09 17:51
[QUOTE=DM1982]Fast Samper är väl inte riktigt där ännu? Killen måste lånas ut till ett lag i la liga så att han får lite speltid. [/QUOTE] Inte så han är 18-19 år. Han är 21 vilket är en perfekt ålder för att vara back-up som CDM? Han har ju även imponerat när han givits chansen i A-laget. Perfekt att vara back- upp till Busquets, lära sig från världens bästa defensiva mittfältare varje dag i träning, även från Iniesta, MSN osv än att låna ut honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-07-09 17:40
@El Pistolero #9:


Fast Samper är väl inte riktigt där ännu? Killen måste lånas ut till ett lag i la liga så att han får lite speltid.
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-09 17:26
Luis Enrique (coach FCB) wants Javier Mascherano to be the primary back-up option for Sergio Busquets in midfield next season [md] Vad har Samper gjort för fel mot Lucho? Seriöst..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2016-07-09 15:32
Skillnad att värva en träben från premier League och en världsklass spelare med en outstanding teknik samt spelförståelse från premier League. Sällan en "best player of premier League" inte håller Barca klass. Bale Suarez Ronaldo och Fabregas har alla sjuka poängskörd i la liga. Helt ärligt vad har carrasco som inte mahrez har 10 ggr bättre? Sist vi värva två världsspelare från premier League (Fabregas och Suarez) fick vi två spelare som öste in med poäng och i Fabregas situation fick han aldrig chansen i början utan fick spela på 4 olika positioner trots det gick vi plus affärsmässigt. Carrasco är en grym spelare men skulle hellre se Barcelona gå ut efter mahrez.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-09 15:11
Perfekta hade varit att; Ta in Carrasco för €40M, flytta upp Samper o ha honom som back-up till Busquets samt ge honom några chanser på det centrala mittfältet också. Sist, Sälj Arda o för dom pengarna värva in en högerback.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-07-09 14:53
Tar en spelare som levererar i La Liga före en spelare som levererar i PL alla dagar i veckan. Carrasco all the way!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2016-07-09 14:35
Här är en spelare jag hellre skulle vilja se spela för oss än carrasco. Mahrez var utan snack en av världens bästa spelare förra säsongen. Nu vet jag inte hur mycket han går för eller om han kan spela på höger yttern men en ska vet jag och det är att han levererar när pressen är riktad mot honom. Han fick försvarar som alderwield Azpilicueta cahill att köpa korv dussintals gånger.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-07-09 13:47
Bartomeu: "Leo, those who attack you are attacking Barça and its history. We’ll defend you to the end. Together forever!." Snälla sätt dig bara, gör inte saken värre.
Barcelona Barca Barca
2016-07-09 13:22
@Gabriel:


Han var inte bara jobbig i det mötet, utan även när vi mötte dom i CL kvarten på Camp Nou. Jag, precis som dig skulle bli överlycklig om han kom. Då har vi Iaf en ung mittback i Umtiti, ung mittfältare i Denis Suarez och en ung forward som kan assistera både Messi och Neymar. Räcker gott och väl.
Barcelona Gabriel
2016-07-09 11:48
Herregud vad jobbig han var mot oss på Camp Nou. Ett ständigt hot hela tiden. Skulle bli jävligt glad om han värvades. Make it happen!
Barcelona Barclasico
2016-07-09 09:04
"Nou Camp Qatar Airways"

Usch!!!
Barcelona Davids3
2016-07-09 01:49
Stämmer det att Messi blir kvar i Argentinska landslaget?
Barcelona the cameroonians
2016-07-08 23:40
Skurhink Det har varit en del turer kring Sampers framtid. Det som verkar klart är att han kommer krita på ett nytt 4-årskontrakt där han officiellt blir en A-lagsspelare, dvs han kommer inte längre att spela med B-laget. Det som återstår i förhandlingarna innan det offentliggörs kommande vecka är nivån på utköpsklausulen som säkert kommer att variera beroende på speltid - precis som med Bartra. Däremot är det ff oklart är om han kommer fortsätta sin utveckling i Barcelona, eller om han (som Bartomeu sa under sin presskonferens förra veckan) kommer att lämna på lån. Det har varit snack om att en eventuell värvning av André Gomes kommer avgöra om han stannar eller inte, men oavsett lär han göra försäsongen i klubben han representerat sedan 13 år tillbaka. EDIT: Till syvende och sist är det dock mest upp till Luis Enrique huruvida Samper stannar eller lämnar.
Barcelona Kröjff
2016-07-08 23:34
Messis pappa verkar vara av samma virke som Neymars. Häromdagen ska han enligt bl a eurosport ha träffat Roman Abramovich i sällskap med sin sons agent, på en av den ryske oligarkens lyxbåtar. Detta förnekas inte i länktipset. Däremot avfärdas ryktet om att Messi därmed skulle vara på väg till Chelsea som nonsens.
Men att Jordi Messi befinner sig ute på djupt vatten råder det dock inget tvivel om.
Barcelona Tiki-Taka
2016-07-08 23:08
Douglas är väl på väg bort, då han ej finns med i trupplistan på hemsidan....hoppas verkligen det iallafall!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-07-08 22:42
Vad händer med Samper? Klubben uttalanden kring honom har varit på tok för luddiga för mig! Blir han kvar i truppen för säsongen eller får han ett nytt kontrakt och lånas ut? Jag har inte hört ett knyst om Munir heller? Båtmössan av för Vår Kamerunier på forumet för välskrivna uppdateringar kring klubben !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-08 22:27
Så, det blir Qatar på tröjan ytterligare en säsong, sen kommer det en ny sponsor för de efterföljande åren - troligtvis Amazon eller Rakuten om de nu väljer att återaktivera sitt intresse. Källa: Miguel Rico.

Ska bli intressant att se vilken summa QA kommer sponsra klubben med, lär ju inte bli de €65 miljoner det pratades om för ett långtidskontrakt.

Ser fram emot vilka skäl och anledningar som Bartomeu kommer att dra ihop till varför det blir som det blir.

Tror dock inte att detta är det sista vi ser av Qatar, för senare i år kommer klubben att släppa konkurrensen fri för företag att komma med anbud till namnrättigheterna för Espai Barca. Sa någon Nou Camp Qatar Airways..?
Annons: