/spanien/barcelona/forum/3665.aspx/spanien/barcelona/forum/3665.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona yeezus
2015-01-05 19:07
Mitt i allt så börjar Messi att följa Chelsea på instagram haha!
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona el Flaco
2015-01-05 19:00
Inte ens Monchi hade varit till någon nytta med tanke på transferförbudet hängandes över oss. Visserligen hade han teoretiskt kunnat börja omstrukturera klubben och börja scouta och förhandla för att ha allt klar fram tills januari 2016, men jag tror det har mer att göra med Bartomeus desperation. Han är medveten att efter Zubizarreta måste han signa ett känt och respekterad namn som ny sportchef i hopp om att kunna vinna lite tid.

Enda anledningen till att Bartomeu vill signa Monchi är för att rädda sitt eget skinn. För det finns ingen chans att denna ledningen kan tänka långsiktig och göra vad som är bäst för klubben. Det vore för mycket att hoppas på.
Barcelona the cameroonians
2015-01-05 18:53
Enligt sport har Monchi blivit erbjuden jobbet men tackat nej.

Tror ingen vettig sportchef vill ta över Barcelona så som situationen är idag.
En sportchef är ju starkt kopplad till ledningen och faller dem spelar det ingen roll om man heter Zubi eller Mocchi, då faller man själv också.
Barcelona Barcadinho.
2015-01-05 18:48
Nu när jag och dem flesta här har spottat eld på LE, Borto, den avgående Zubi så vill jag spotta eld lite till. Ursäkta att jag gör det.

Jag vaknade idag med en känsla av att jag är så jävla trött på att se vissa spelare på plan. Trött på hela bunten. Jag vill ha nytt nytt och mer nytt blod.
Dem som jag är så jäkla trött på är i rätt ordning Iniesta, Alves Busi o Xavi.
För min del kan allihopa flytta till USA eller vart de vill så fort det är möjligt.

Och jag får ännu mer avsmak när jag ser Rakitic sitta på bänken.
Helvete alltså, äntligen ett nytt blod men som idioten LE tänker inte använda.

För första gången i min tid här på LR tänker jag skriva en startelva utifrån det material vi har och de jag fortfarande orkar se
Jag vill se så ofta som möjligt:

Bartra-Pique-Mat- Alba
Rak - Masch
Pedro Messi Ney
Suarez

Och jag skiter i bollinnehavet.
Barcelona Diar Shekha
2015-01-05 18:27
Puyol: "These three and a half months have given me the opportunity to see the other side of the club."

Det är skrämmande. Puyol är en smart man, det var bra att lämna sin post så inte styrelsen smutsar ner hans namn också.
Barcelona koeman92
2015-01-05 18:26
@Barcelonistas:


Det är jag fullständigt medveten om, men de titlar vi vann 2011 är långt ifrån tack vare Rosell eller någon av de andra åsnorna. De vann vi tack vare det lag som Laporta, Cruyff och Pep tillsammans byggde, och som Rosell & co nu har mosat sönder.
Barcelona Gabriel
2015-01-05 18:25
Aldrig är det någon rök utan eld. Personligen tror jag absolut att det ligger något i dessa påstådda rykten kring Messi och Luchos "fight". I normala fall är jag starkt emot att spelare ska blanda sig i tränarens åsikter och val av taktik och uppställningar osv, men just i det här fallet så är det ett undantag känner jag. Det går inte att inte förstå Messi, han är culé också som har spenderat i princip hela sitt liv i Barcelona och i den här klubben, inte fan vill han att en amatör tar över skeppet som kapten och styr den rakt i ett isberg. Ingen förstår sig på Enriques val av uppställningar och rotationer förutom han själv. Jag trodde verkligen på Enrique och att han skulle bli bra, jag var också en av de som skyddade honom mot kritiken i början av säsongen men det är för att jag alltid är utav åsikten att man bör ge en ny tränare en ärlig chans. Hade det varit för bara dåliga resultat som skett pga ren otur så hade jag fortfarande försvarat honom, men det ligger så mycket mer kring alla dåliga resultat som skett. På halva säsongen har spelet fortfarande inte förbättrats och han begår misstag efter misstag och upprepar dessutom samma misstag gång på gång. Han lär sig aldrig för han är alldeles för envis. Ingen vettig människa hade bänkat Neymar och Messi igår efter Madrids poängtapp, och det känner självklart Messi också, och inte bara han utan även resten av truppen. Vad håller han på med? Inte konstigt att Messi blir irriterad. På tal om dessa Monchi rykten, alltså det är en riktigt bra sportchef men min fråga till er är, vad ska han uträtta i ety Barcelona som inte får lov att köpa spelare? Är det inte bättre att han också väntar till 2016 och ser om någon annan kandidat vill anställa honom?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-01-05 18:23
Eusebio blir tränande sportchef :-)

Om det är sant att Messi vägrat träna idag för att han inte längre tror på tränarens filosofi och ledningens politik - ja då är det klart som fan att det brinner i röven på Barto.

Den enskilt största anledningen att någon, spelare som tränare, vill komma till klubben i nuläget stavas Messi. Utan honom förlorar FC Barcelona inte bara världens bäste (och en oersättlig sådan) utan man förlorar en del av sitt vackra ansikte, en del av sin identitet.

När jag läser att Lucho har en ledarstil som är enligt devisen "min dörr är alltid öppen, men jag håller mig på avstånd" samtidigt som Xavi är kvar som kapten (och stannade just pga Lucho) - ja då säger logiken att det finns sprickor i omklädningsrummet också.

Vi kommer garanterat, precis som andra varit inne på, att höra mycket rykten de kommmande dagarna. En del kommer vara sant, en del kommer just rykten.

Det här känns lite som Kuba-krisen, ett världskrig kan vara på väg att bryta ut.
And it won't be pretty.
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2015-01-05 18:19
@Barcelonistas:

1 ligatitel och CL guld med Pep. Rest my case. Inte Rosell som gjorde något utan Pep.
Barcelona Zamboza
2015-01-05 18:18
Denne Freixa kanske inte är så dum trots allt. Minns när han för några år sen påstod att Tito var en mycket bättre tränare än Pep. Ett omval redan 2015 hade känts som frisk luft.
Barcelona Barcelonistas
2015-01-05 18:15
"Enligt den katalanska tidningen Mundo Deportivo så hade tränaren Luis Enrique och argentinaren en kort diskussion efter fredagens träning, Leo ska ha blivit förbannad över att han skulle starta matchen på avbytarbänken på Anoeta." "Lionel Messi är besviken på Luis Enriques jobb i klubben och att han bär på ansvaret för de dåliga resultaten." Tom Messi fattar vilken sopa Lucho är. Vilken normal människa byter elva varenda match?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2015-01-05 18:13
@Barclasico:


Zubis son tar över.
Lite som Nordkorea. När man tror mardrömmen är över så är efterträdaren ännu värre.
Barcelona basaric - "el guaje"
2015-01-05 18:10
Jag var kritisk mot Lucho innan han ens hade hunnit debutera som tränare för Barcelona och min kritik mot honom har växt för varje månad som har gått. Han har gjort en hel del ofattbara val och han förtjänar inte att träna ett lag som Barcelona. Men vi måste kritisera spelarna också. Visst, vi kör med en ny elva varje vecka och Lucho har inte lyckats att spela ihop laget än. Men spelare som Iniesta, Busquets, Xavi, Alba,Pedro, Suarez och Pique har verkligen underpresterat den här säsongen. Just nu är tränaren syndabocken (med all rätt) men det känns som att spelarna gömmer sig bakom hans misstag och att de inte får den kritiken som de förtjänar.
Barcelona Barcelonistas
2015-01-05 18:10
Fast det var med Rosell som klubben vann 2 ligatitlar, 1 cl titel och 1 Cdr. Sen kan man säga att Laporta va grunden till allt osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2015-01-05 18:09
The name of Barcelona's new sports director will be announced by president Bartomeu at a press conference on Wednesday at 16:00. [rac1] Aj då.. Det där låter inte bra! Så snabbt kan han aldrig hittat en BRA sportchef.. Så förhoppningsvis kommer vi ha en amatör
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan
2015-01-05 18:09
@Rambla~:


Kära gud låt det skeeee
Barcelona Canaletes
2015-01-05 18:08
Alltså att Puyol lämnar, det är så konstigt o plötsligt. Det något inuti klubben som fortfarande inte kommit fram, något väldigt mörkt. Allt sen Rosell tog över.
Guardiola var smart att lämna i tid.

Undrar om det är på ett negativt sätt Puyol menar när han på sin status skriver "Jag har fått se klubben ur ett annat perspektiv"
Barcelona koeman92
2015-01-05 18:07
@basaric - "el guaje":


Tro mig, det är du inte ensam om. Vet att även Del Flaco vill ha tillbaka honom. Visst har han gjort lite korkade saker här och där, men för mig har han mer än kompenserat det med de gudomliga resultat som klubben fick tack vare honom. 3 CL och 5 liga titlar på bara 8 år talar sitt tydliga språk, åtminstone för mig.
Barcelona Barcelonistas
2015-01-05 18:06
Lucho måste få kicken kvittar vem som tar över Barto. Så länge pest florerar i klubben så kommer vi aldrig bli bra igen. Ut med Lucho!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona basaric - "el guaje"
2015-01-05 18:02
Bara jag som hoppas att Laporta tar över? Visst, ekonomin var inte så smidig med honom på posten men jag tror att han har lärt sig av sina misstag.
Barcelona Barcelonistas
2015-01-05 17:59
Va fan såg ni i Lucho? När spelet (trots att vi förstärkt varenda lagdel) ser sämre ut än under Tata så fattar man själv att något är fel. Vi är i januari månad och det finns inget positivt som man kan ta fram. Zubi må ha blivit Kickad men så länge Lucho är vår tränare så kommer jag inte vara nöjd. Puta Lucho!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-01-05 17:58
dubbel
Barcelona Smogen
2015-01-05 17:57
One down!!!

Three to go!!!(Lucho, Eusebio, Bartomeu)
Barcelona Barcelonistas
2015-01-05 17:54
Vänta så supportrarna nere i Barcelona har sagt massa fula saker till honom? Sen det här med att Lucho har någon beef med Messi. Seriöst kicka den fula Lucho åt helvete efter 6-7 månader har han inte lyckats med Jack shit och nu vill han köra något race med Messi?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-01-05 17:47
Enligt Sport så har Barto kontaktat Monchi. Frågan är hur pålitligt detta är för nu lär det florera alla möjliga rykten i svallvågorna av Zubis avsked.
Barcelona Rambla~
2015-01-05 17:44
Snacka om det kommer att dyka upp rykten att Messi ska till all världens klubbar nu i och med den kris klubben nu genomgår. Allt från Kina till Qatar och alla Europas storklubbar. Det är bara att vänja sig och hoppas att hans entourage (eller hans far) nobbar allt och alla och inte låter sig lockas av några oljedollar.
Barcelona ElRaval
2015-01-05 17:43
@fc__Barça:


Bra och bra. Visserligen vill jag att de flesta ska sparkas hehe. Men jag hade ändå hoppats på att Barto insett att han ändå kommer sitta två år till och måste försöka göra det bästa av det hela.
Barcelona Tchakap NJ11
2015-01-05 17:42
Barca mes que un club! Håller tummarna med dig! Hoppas idioten får sparken inom 24 timmar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tchakap NJ11
2015-01-05 17:41
Jag hoppas på förlust, mot Elche elr atletico så ENRIQUE han sparkas! Eller att han sparkas på onsdag när barto har presskonferens
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona fc__Barça
2015-01-05 17:41
ElRaval Men det är ju bra om han sparkat honom pga av att han har kritiserat honom. Om Zubi blev sparkad för att han varit en värdelös så kommer detta att ses som något positivt och ledningen kommer få cred. Om det däremot handlar om kritik så kommer troligtvis mer smuts- och pajkastning äga rum vilket bara blir negativt för Barto
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: