/spanien/barcelona/forum/366.aspx/spanien/barcelona/forum/366.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Cule4life
2017-06-30 11:38
Ni får se när Veratti spelar i Barca
Man ser alltid bättre ut i Barca Real om man är en bra spelare. Man syns mer. Sett PSG jävligt mycket pga Ibra tiden där. Enligt mig är han bättre.
Barcelona Meneysuarez91011
2017-06-30 11:32
Man kan hata Real Madrid som klubb hur mycket som helst, men att säga att Veratti käkar upp Modric och Kroos är en big överdrift. Hur som helst så skulle vårt mittfält höjas minst 10 nivåer med Veratti.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-06-30 11:06
@FCB_Messi:

Ja det stämmer att polis genomförde PSG för en månad sedan men igår gjorde man det på nytt.
Barcelona S.Eto'o
2017-06-30 11:05
Modric tappar bollen när man pressar honom ? Vad läste jag precis..... Modric är den spelare som aldrig nästan tappar bollen tillsammans med Messi, Iniesta och (Hazard i storform) sen finns det några andra som tappar ganska ofta men kan ha några bra perioder. Modric är den närmaste mittfältare som har kommit till Xavi&Iniestas nivå sens 2008. Ta bara en titt på Cl finalen så märker ni Varför Modric är världens bästa mittfältare de senaste 2-3 åren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-06-30 10:58
Veratti käkar upp Modric Kroos till frukost. Kroos ät en traktor som aldrig kan göra sin gubbe. Alla hand poäng kmr från frisparks inlägg och hörnor. Modric är lite bra på varje, ingen speciell styrka sol sticker ut.

Verattis posession + passnings spel samt defensiven och dribblings förmågan är outstanding. Hans spel på trånga ytor med 4 spelare runt om sig är galen. Modric Kroos tappar boll direkt ifall man pressar dom. Veratti har det bästa från Xavi iniesta. Verattis assist förmåga sista tredje delen är sjuk. MSN kmr älska honom. Hoppas den jävlen kmr. Messi förtjänar cracks.
Barcelona Nesto
2017-06-30 10:43
Skulle väl kunna vara så att Barcelona reda aktiverat klasulen men väljer att presentera detta om någon/några dagar?
Barcelona westinho - Sergio #5
2017-06-30 10:38
Han kommer att värvas tillbaka till oss och sen lånas ut nästa säsong till Milan igen då han vill ha kontinuerlig speltid för att kunna spela VM 2018.
Barcelona Romelu Umtiti
2017-06-30 10:28
Stämmer det att Deulofeu gått ut och sagt att han inte vill spela i Barca?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2017-06-30 10:25
@S.Eto'o:


Japp, jätte dumt om vi inte utnyttjar klausulen!!
Barcelona S.Eto'o
2017-06-30 09:49
Sista dagen innan delufeus klausul upphör är väl idag?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle
2017-06-30 08:43
@Barcelonistas:På fullaste allvar säga att Veratti idag är bättre än Kroos?
Något enögd analys, jag älskar Iniesta men han är sällan i form och ofta skadad Modric är bättre och jämnare och i bättre fysiskt slag för att detta ska vara jämnt dem emellan det enda dem är jämna på är kunskapen. Men med det sagt tror jag den trion kommer att komplettera varandra så pass bra att dem tillsammans blir en stark enhet.
Barcelona Funeral Canticle
2017-06-30 08:38
Det har varit ganska tyst på mercaton kring våran klubb, är vi nära att signa någon eller är det iskallt?

Man var ju något naiv i tron på att vi skulle vara klara i juli månad med att förstärka där vi behövt stärkas.
Barcelona papillon
2017-06-30 02:30
Junta Dimision

Tänkte mest på om man kunde föreslå ett namn som klarar av att städa upp "kaoset" efter Bartomeu på kort varsel?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona papillon
2017-06-30 02:26
Den när man blir spärrad igen för att man inte kan föra sig och inte bidrar med nånting. Spärr /mod
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona the cameroonians
2017-06-30 00:36
Blaugrana91 Svaret på ditt första stycke; Ett par månader av kaos gentemot fem ytterligare år av institutionella kriser, åtal och misskötsel. Jag kan förstå att vissa väljer det förstnämnda. Och så som läget är nu kan det ju knappast bli mycket sämre. Det är i mitt tycke naivt att tro att ingen annan än Barto kan presidera över Barça. Svaret på ditt andra stycke; Om Bartomeu avgår ja. Då är "risken" stor att Cardoner övertar skutan så som skedde 2014. Men om Bartomeu nte hinner dra sig ur innan gonggongen går och information om att korruption förekommit så kommer hela styrelsen att tvingas lämna. Det kommer inte vara hållbart för Cardoner i ett presidentval. Benedito väntar avsiktligt med att framföra sitt misstroendevotum eftersom han, precis som Laporta, tror att Bartomeu kommer tvingas avgå inom kort. Med detta sagt så är alla oskyldiga tills det att motsatsen bevisats, men det är mycket som tyder på att snaran dras åt allt hårdare. Tror att alla vill klubbens bästa, till och med Bartomeu. Fast han sätter sig själv och sina vänner före. Och det är inte okej.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-06-29 23:56
[QUOTE=Amo.38]Jävligt dåligt argument du kommer med. Visst klubben vinner inget på det men lagen kommer i första hand eller är det oväsentligt menar du? [/QUOTE] Undrar bara om personer som sitter och hoppas på Bartomeus avgång baserade på lösa twitterrykten förstår konsekvenserna för klubben vid ett sådant tillfälle? Men visst är Bartomeu skyldig till något så ska det ju självklart komma fram, men återigen det kommer skada klubben och så förstår inte hur någon kan VILJA att det ska stämma bara för att han ska avgå. Dessutom om Bartomeu avgår kommer Jordi Cardoner ta över, blir alltså ingen skillnad vad gäller klubbens styre. Något som kan vara bra för dem som önskar politiskt kaos i klubben bara för att man vill få bort nuvarande ledning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-06-29 23:42
[QUOTE=Pep - El Míster]Verratti är Puma-sponsrad så förmodligen därav hans icke medverkan i PSGs tröjreklam med Nike som sponsor. [/QUOTE] Är han verkligen det fortfarande? Har hört att han ska ha bytt till Nike tidigare i år. Om det är så blir det hela än mer märkligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-06-29 23:32
@Bollinnehavet:Vi har ändå världens bästa akademi. Ajax är aldrig långt efter. Deras kanske upplever en uppåttrend nu men vi upplever en nedåttrend. Men jag är då minnena inte orolig eller full av beundran. La masia kommer alltid va mittpunkten av andra klubbars avund
Barcelona Iniesta.70
2017-06-29 23:19
Japp, fulwhiskeyn och Mr Samuel Adams har fått stå åt sidan sen ett par veckor tillbaks nu när jag tänkt tjuvstarta min egna lilla hemmagjorda försäsongs-träning.
Så medan Roberto dricker paraplydrinkar med nån katalansk skönhet vid sin sida så var tanken att jag skulle svänga ner i diket med powerbars, nötter och proteinshakes.

Jajamensan, här har ni en cule som tänkte vara i toppform när domaren blåser igång säsongen. Gäddhänget skulle bort och pulkabacken runt magen skulle förvandlas till en tvättbräda. Allt för att orka med en svettig 90 minuters match med allas vårt favoritlag.

Första steget var att damma av min senaste farsdags present, "Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto". Fan, kändes som jag fick dyslexi när jag började bläddra i boken. Så jag la tillbaka den bland dammråttorna.

Andra steget för att förvandlas till en välmående FCB supporter som skulle orka "heja" i 90 minuter var att ta fram Ab master 3000 ur kartongen. Ja, den beställdes nån sen natt från TV-shop efter att fulwhiskey intaget slagit ut min verklighets-uppfattning. Nää, den kom aldrig ur kartongen...hamna vara liiiite längre in i garderoben.

Tredje initiativet för att dra mitt strå till stacken och få upp flåset för att orka med att heja fram Blaugrana till en skinande trippel blev ett klassiskt trick, på med löpardojjorna!

Nu jävlar! Frisk luft och ett med naturen o till råga på allt: kondis och ett hälsosammare leverne!

Så tolv minuter in på mitt lufsande pass ute i naturen så hade jag lyckats samla ihop till tunnelseende, blodsmak och en solklar sträcklning i vänstra vaden.
Och den där förbannade "andra andningen" den måste vara nån jäkla myt. Nää, jag puttrade runt på första och nästintill sista andningen hela förbannade passet!

Så, kommer jag släpa mig ut igen? Kommer jag kriga mig form inför den tuffa "supporter-säsongen" som börjar nalkas? Kommer jag orka hålla igång mitt "hejande" i en 90 minuters match?
Japp. Men inte pga av nån förbannad försäsongsträning, den tog slut innan den börja.

Jag får gå på rutin helt enkelt:) Och funkar inte det så dopar jag mig med Mr Samuel Adams eller en Herr Heiniken!Barcelona Reymar
2017-06-29 23:10
Messi och Suarez är ju sponsrade av Adidas men medverkar ändå i Barcas ttöjreklam med Nike som sponsor.
Barcelona Pep - El Míster
2017-06-29 22:39
Verratti är Puma-sponsrad så förmodligen därav hans icke medverkan i PSGs tröjreklam med Nike som sponsor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2017-06-29 22:37
Soko Det där är gammalt , Den razzian var för en månad sen typ. Jag minns att jag skrev det jävligt längesen, du får jätte gärna leta upp det inlägget .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-06-29 22:16
@Andresito:

Inget märkvärdigt alls med tanke på att han inte varit med i lanseringen av deras tröjor under sin tid i PSG!
Barcelona Amo.38
2017-06-29 22:08
[QUOTE=Blaugrana91]Barclasico Klubben vinner knappast något på det, leder bara till oroligheter och det är det sista vi behöver nu, fokus nu ska vara på att förbättra laget. Dessutom om Bartomeu avgår så kommer nuvarande vice president Jordi Cardoner att ta över och han kommer föra samma "politik" som Bartomeu. [/QUOTE] Jävligt dåligt argument du kommer med. Visst klubben vinner inget på det men lagen kommer i första hand eller är det oväsentligt menar du?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2017-06-29 22:03
@papillon:

Någon som inte kriminaliserar klubben kan ju vara trevligt.
Barcelona Viggo - Grande Busquets
2017-06-29 21:41
Återigen var inte syftet att jämföra dem båda klubbarnas ungdomslag. Syftet var snarare att det konceptet (krav på en spelare per årskull) vore intressant även i Barca vilket skulle ge fler talanger större motivation att stanna och försöka lyckas i Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-06-29 20:45
PLAYERAGEWEEKLY WAGECONTRACT LEFT
Marc-André ter Stegen 24 £60,000 3 Years (2019)
Cillessen (New signing) 27 £55,000 5 Years (2021)
Jordi Masip 27 £15,500 1 Years (2017)
Gerard Piqué 29 £130,000 3 Years (2019)
Javier Mascherano 32 £130,000 2 Years (2018)
Jérémy Mathieu 32 £90,000 2 Years (2018)
Umtiti (new signing) 22 £40,000 5 Years (2021)
Lucas Digne (new signing)23 £55,500 5 Years (2021)
Jordi Alba 27 £90,000 4 Years (2020)
Alex Vidal 26 £60,000 4 Years (2020)
Douglas (loaned-out) 26 £35,000 3 Years (2019)
Sergio Busquets 28 £140,000 3 Years (2019)
Sergi Samper (loaned-out) 21 £10,000 3 years (2019)
Andrés Iniesta 32 £165,000 2 Years (2018)
Ivan Rakitic 28 £75,000 3 Years (2019)
Arda Turan 29 £85,000 4 Years(2020)
Rafinha 23 £37,500 4 Year (2020)
Sergi Roberto 24 £70,0003 Years (2019)
Gomes (new signing) 23 £80,000 5 years (2021)
Denis (new signing) 22 £40,000 4 Years (2020)
Neymar (new deal) 24 £289,000 5 Years (2021)
Lionel Messi 30 £365,000 after tax 2 Years (2018)
Luis Suárez (new deal) 30 £240,000 3 Years (2019)
Paco Alcacer (New signing) 22 £90,000 5 Years (2021

Turan Gomes Paco Douglas Digne Vidal Denis Macherano Cillisen löner är sjuka jämfört med vad dom tillför.
Barcelona Bollinnehavet
2017-06-29 20:17
Thierry Henry

Jag menade i dagsläget. Kanske inte framgick riktigt. Men dom har i dagsläget bättre ungdomar som kommer upp och framförallt bättre tänk kring sin akademi än vad vi har. I dagsläget.

Men visst, någon Messi, Iniesta eller Xavi har dom ju inte fått fram. Fast den yngste av den trion är runt 6 år äldre än den äldste i Ajax startelva. Det är över 15 år sen Xavi kom till a-laget. Känns farligt att stirra sig blind på just dom tre namnen och tro att vi fortfarande är bäst i världen på att få fram ungdomar.

Sen kan det mycket väl vara så att våra ungdomslag slår Ajax ungdomslag, det vet jag inte, men dom har samma grymma tänk som dom alltid har haft. Det har däremot inte vi. Jag slipper ringa va?
Barcelona Deulofeu
2017-06-29 20:15
Tyskland i confederations cup vilket smörgåsbord alltså nästan alla spelare är klass och har bra ålder


Hoppas vi kollar mer talanger i Tyskand och frankrike vilka generationer på gång.

Werner,Hendrichs och Goretzka vilka spelare! Födda 95 eller 96 herregud alltså vilken framtid.

Barcelona Davids3
2017-06-29 20:07
@Maykii:


Om han känner på sig att han är en sådan person som inte klarar av att ha ett och samma förhållande i hela sitt liv, så är detta ett sätt att inte riskera att bli av med barnen vid ev. separation. Smart av honom men synd om barnen som inte får ha en riktig mamma.
Annons: