/spanien/barcelona/forum/3653.aspx/spanien/barcelona/forum/3653.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El capitano[Culee]- Faris
2015-03-04 18:46
Tycker jävligt synd om Barta faktiskt, Så fort han får spela så gör han det jävligt bra så jag förstår inte riktigt varför han inte får den där riktiga chansen, För jag är helt övertygad o att han och Pique skulle passa jävligt bra ihop. Får han inte mer speltid i Barca så tycker jag att han ska söka sig vidare, Synd att en sådan spelare ska ruttna på bänken, Det svider att säga det men jag har alltid varit fan av Barta, Han har aldrig klagat och istället för att gå ut och klaga och böla som vissa gör(Montoya till exempel) för median så håller han tyst och kämpar och sliter så fort han får chansen, En sann ledare med andra ord! Länktips, Han påminner mig lite om Puyol faktiskt! Grande Bartra!
Barcelona Rambla~
2015-03-04 18:45
Tro vad du vill, det är vad alla andra iaf tycks tro, de som tror sig veta. Vi får väl se hur det ligger till efter säsongen eller när motgångarna återigen dyker upp.

Personligen anser jag att LE inte är rätt tränare för Barca. Fast vem är det under denna korkade ledning? Fast det här är min personliga åsikt när det gäller LE.
Barcelona Blaugrana91
2015-03-04 18:15
Rambla Äsch det där tror jag inte på, visst möjligt att Messi och LE varit oense om något, men något större bråk tror jag inte det varit frågan om. Messi vill Barcas bästa och i det här läget när vi börjar komma igång på riktigt vore det fruktansvärt korkat att ta in en ny tränare, då måste vi ju börja om från 0 igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2015-03-04 18:12
Ta aldrig ut en seger i förväg. Villareal är tillräcklig bra för att kunna vinna över oss med 2-0 på hemmaplan. Det kommer att bli svettigt ikväll. Men jag tror och hoppas på final.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-03-04 18:01
Idag smäller det, BAM! Är inte speciellt orolig dock då det hela känns som en liten transportsträcka till en final vi redan är i.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcabro
2015-03-04 17:56
@Andresito:


Yes vi är 2. Lyssnar på dig och väntar, i alla fall till slutet av mars. Hoppas fler biljetter kommer ut då, i stort sett ALLA nu har skilda platser vilket är lite tråkigt...

Men du och övriga är alltså inne på att klubben sitter på fler biljetter men "inte vill" släppa dem på försäljning? Hoppas det stämmer.

När du köpte online, skickade de hem biljetterna eller fick du hämta dem i Barcelona?
Barcelona Rambla~
2015-03-04 17:49
Blaugrana91 & Barca4life98

Ok, det krävs knappast någon Einstein för att räkna ut det. Det är bara att välja, Messi eller Lucho? De går inte ihop, visst de håller god min nu under resten av säsongen. Fast alla vet att ett sådant "förhållande" är ohållbart i det långa loppet. Jag tror dessutom att Lucho är en så pass tjurig jävel att han själv inte heller vill vara kvar om spelarna ska reagera på hans arbetsmetoder som de enligt rapporter har gjort.

Nåja, vi får väl se. Mycket handlar också om presidentvalet och hur utgången där blir. Dock så vet vi alla hur landet ligger, ett ord från Messi och Lucho är gone.

Barcelona enkos
2015-03-04 17:45
Barcabro

Rekomenderar starkt att köpa biljetter innan du kommer fram och göra inte misstaget som jag gjort , och jag har också lyssnat folk här på forumet... Men när jag kom dit fanns det ingen chans att få tag på biljetter trots att det "bara" kom 82 000 mot Celta Vigo för två år sedan... Obegripligt men sant, 18 000 lediga biljetter men det gick inte att köpa..
Barcelona Kröjf
2015-03-04 17:35
zick9 skrev: "Kröjf skrev följande: Man måste fråga sig om den som betecknar honom som medelmåtta, följde Barcas matcher på den tiden det begav sig. Det är väldigt simpelt. 2011 var Pedro världsklass. 2015 är Pedro en medelmåtta". Jag kan inte påstå att Zick9 har HELT fel. Men med det sagt så är det ändå en viss skillnad på att SPELA som en medelmåtta och VARA en. Det är väldigt simpelt egentligen. Nämn en enda medelmåtta till spelare förutom Pedro, som lyckats med bedriften att uppnå statusen världsklass?
Barcelona enkos
2015-03-04 17:27
Real har beordrat Bale att passa Ronaldo mera än att själv skjuta allt för att Ronaldo ska göra fler mål nu när det går trögt för honom. Nu vågar Bale inte längre skjuta som förut. Enligt statistiken så har han i början skjutit ett skott varje 22,9 minut medan från jan och framåt har han skott var 37.5 min.. Snacka också om att spela under rädslan...
Barcelona enkos
2015-03-04 17:22
Mundo Deportivo hävdar att Xavi har inlett förhandlingar med New York City om flytten till MLS
Barcelona zick9
2015-03-04 17:12
@Kröjf:


Det är väldigt simpelt.

2011 var Pedro världsklass.
2015 är Pedro en medelmåtta.

Barcelona Andresito
2015-03-04 17:10
Barcabro Kan tillägga att biljetterna kostade runt €120-130 styck
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-03-04 17:05
Barcabro

Ingen risk att det kommer 98.000 till matchen mot Valencia.

Tyvärr ser prisbilden ut som den gör och kommer inte förändras fram till matchen startar. Anledningen till att det är så få platser lediga är för att klubben inte vill att en massa agenter ska köpa upp platserna och sälja dem vidare för ännu högre priser. När matchdatumet närmar sig kommer det att släppas minst 10.000 biljetter/platser till.

Det som dock är bra på Camp Nou är att när man väl kommit in på arenan kan man ta sig runt till de flesta sektionerna utan problem. Ser man att det finns lediga platser på någon bättre sektion kan man alltid chansa och gå dit.
Barcelona Andresito
2015-03-04 17:05
[QUOTE=Barcabro]Hej! Relativt ny här på forumet, dock hängt med och "bevakat" ett bra tag. Har läst lite guider men är ute efter era erfarenheter nu. Ska ner till Barca i april och tänkte se vår match mot Valencia på söndagen 19 april. Grejen är att när jag är inne och tittar så är biljetterna väldigt dyra jämfört med andra matcher och sen står det att väldigt få biljetter finns kvar typ, cirka 100 per sektion. Är det värt att boka lite dyrare och vara garanterad sin plats eller kommer priserna sjunka eller liknande tror ni? Det är ju snudd på hutlösa priser nu. Värt att köpa på plats annars? Brukar det, av erfarenhet, vara en del biljetter kvar utöver de som står online? Vill ju veta så jag inte åker ner utan och sen är allt slutsålt. Nu förstår jag att ingen kan se in i framtiden men jag tänker ändå att det finns Cules här som har bättre koll än mig. [/QUOTE] Var nere och kollade på matchen mot Sevilla i höstas. Då bokade jag flyg först, och typ 3 veckor innan match bokade jag matchbiljetter via officiella hemsidan. Det kommer bli fler platser tillgängliga när datumet börjar närma sig. Är ni två som åker så kommer det finnas grymma platser 1-2-3 veckor innan match. Vi var dock tre stycken och vågade inte chansa efter att tre platser bredvid varandra fanns på M delen av 'Mes Que Un Club' på arenan. Man får vara lite kylig när man bokar, det kan alltid dyka upp bättre platser. Det är i princip aldrig slutsålt, i värsta fall kan man köpa på plats utanför arenan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2015-03-04 16:43
MUNIR-ADAMA

2
Barcelona MUNIR-ADAMA
2015-03-04 16:40
Hur många mål behöver villareal för att vinna matchen och gå vidare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2015-03-04 16:32
Don Pedro diskuterades flitigt under gårdagen. Men själv lyckades jag hålla mina fingrar I styr från tangentbordet tills nu. Pedro väcker onekligen många känslor. Tänker inte gå in på någon lämplig penningsumma vid eventuell försäljning här och nu. Däremot vill jag väldigt gärna påminna om den tid då Glenn Strömberg lät sig överväldigas av den gode Rodriguez iögonfallande kapacitet. I sina kommentarer återkom Glenn ofta till att Pedro var den enda spelare han sett under alla år som aktivt proffs och därefter flitigt anlitad expert på TV, som han varit oförmögen att med blotta ögat avgöra om denne var vänster -eller högerfotad. Och då avsåg Strömberg att senór Pedro visat sig precis lika briljant med båda sina fötter (säkert finns det lustigkurrar som leker med tanken att vända denna iakttagelse till Pedros nackdel men ni är nu avväpnade) Och denna unika egenskap som Glenn Stömberg fann så fascinerande, har rimligtvis inte gått helt förlorad sen Guardiola tog sin hand ifrån sin adept. Vad Pedrito däremot uppenbarligen tappat med tiden,är självförtroendet. Förlusten mot PSG med 3 - 1 under höstens gruppspel i CL , finns fortfarande kvar på näthinnan. Pedro misslyckades med i stort sett allt han företog sig i 1:a halvlek. Och det talande kroppsspråket sade tydligt att han var fullt medveten därom. Och helst skulle vilja befinna sig på en helt annan plats än en TV-bevakad fotbollsplan i Paris, just där och då. Till mina likasinnade vänner som jag följde matchen tillsammans med, sa jag att måtte "Lucho" bänka Pedro redan i pausen. Helt enkelt för att jag led med honom och ville han skulle slippa göra sig själv orättvisa ännu mer. Men Pedro fick fortsätta göra sig en sorglig figur även en bra bit in i 2:a halvlek, innan Lucho fann för bäst att byta ut honom. Om det sen var för Pedros eller lagets bästa vet väl bara Lucho själv svaret på. Men oftast handlar det ju givetvis om både och. Inte minst eftersom desssa två aspekter hänger så intimt ihop, att dom svårligen låter sig särskiljas. Så vad är då min poäng? Jo att Pedro sannolikt har så mycket mer av stor fotboll kvar inom sig, som han inte förmår få ut till allmänt beskådande. Säkert kommer det krävas en personlig tränare med pedagogisk läggning som sin starkaste sida och psykologi som sitt absolut bästa ämne vid sidan fotbollen, för att kunna plocka fram det förlorade självförtroendet i honom. I så mening skulle ett klubbbyte kunna vara vägen att gå, då han skulle slippa förföljas av sitt eget förflutna och ständigt hamna i skuggan av sig själv, när han befann sig på toppen (?) av sin förmåga. Och nagelfaras av en kräsen publik som med egna ögon såg honom prestera på högsta nivå i såväl liga, cup som internationella turneringar för några få år sedan. Man måste fråga sig om den som betecknar honom som medelmåtta, följde Barcas matcher på den tiden det begav sig. För egen del reagerar väldigt starkt på när personer som öppet bekänner sig som äkta barcafans och i övrigt inte visar några synbara tecken på att vara "troll", en gång för alla avfärdar Pedro som en "medelmåtta". Eller under matcher som den mot PSG i gruppspelet, skriftligen gallskriker något i "stil" med : "Men så plocka bort den jävla sopan då!!". Som redan framgått ville jag förvisso själv också se honom utbytt i bl a just den matchen. Men jag tror nog det också det med all önskvärd tydlighet framgått, att det inte var på samma bevekelsegrunder. Vilka tar sig föraktfulla uttryck gentemot en "gammal" trotjänare och luktar historielös marängmentalitet lång väg. Så, nu har jag lättat mitt hjärtat också lite grann. Men det tyngs ändå av blotta tanken att se Pedro spela i något annat matchställ än Barcas. Som han burit med den äran på såväl planen som vid sidan om i många år, likt en i mängden utan sura miner. Men är det vad som behövs för en nytändning och återuppståndelse, är det bara att svälja förtreten. Men som så riktigt påpekades härinne igår på ett kraftfullt sätt, verkligen inte till vilket pris som helst. Pedro är förhoppningsvis ingen slocknad stjärna utan en fallande. Och när man ser en sådan, sägs det att man ska passa på att önska sig någonting. I så fall önskar jag av hela mitt hjärta att det kommer en tid inom kort, då dom som bara har glåpord till övers för vår Pedro när man inte nöjer sig med mer diplomatiska uttryck som"medelmåtta", tvingas äta upp sina ord med salt och allt.
Barcelona Junta Dimision
2015-03-04 16:26
Barcabro

Har du kollats Barcas officiella hemsida? Det är där priserna är som bäst och med tanke på hur mycket publiksiffrorna har sjunkit borde det kunna gå att boka.
Barcelona Barca4life98
2015-03-04 16:00
Rambla Varför skulle Lucho få kicken för? Spelar vi som vi gör nu och han kan köpa in rätt mittfältare så kommer vi att bli ännu bättre
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcabro
2015-03-04 15:54
Hej! Relativt ny här på forumet, dock hängt med och "bevakat" ett bra tag.

Har läst lite guider men är ute efter era erfarenheter nu. Ska ner till Barca i april och tänkte se vår match mot Valencia på söndagen 19 april. Grejen är att när jag är inne och tittar så är biljetterna väldigt dyra jämfört med andra matcher och sen står det att väldigt få biljetter finns kvar typ, cirka 100 per sektion.

Är det värt att boka lite dyrare och vara garanterad sin plats eller kommer priserna sjunka eller liknande tror ni? Det är ju snudd på hutlösa priser nu. Värt att köpa på plats annars? Brukar det, av erfarenhet, vara en del biljetter kvar utöver de som står online?

Vill ju veta så jag inte åker ner utan och sen är allt slutsålt. Nu förstår jag att ingen kan se in i framtiden men jag tänker ändå att det finns Cules här som har bättre koll än mig.
Barcelona LeoMessi
2015-03-04 15:38
Neymar11 Tycker att bartra förtjänar mycket bättre än det han får i Barca. Förra säsongen så var han den bästa backen vi hade, övriga var helt under isen. Anledningen till att han petas, vad jag tror, är att Lucho först och främst inte vill/vågar peta mascherano och Busquets, även om det är sämre för laget att ha båda på plan samtidigt. Sen att han valde Mathieu och envisades med att betala den höga summan för honom. Om han startar med bartra före Mathieu så erkänner han att han slängt 20 mille i sjön. Det är definitivt inte rättvist mot Bartra, med kontinuerlig speltid så kan han bli ännu bättre än vad han redan är! Han är i mina ögon en av världens mest underskattade backar. Ta Varane som exempel, han lever extremt jävla mycket på hypen efter matcherna mot oss för typ 2-3 år sen. Inte för att han är dålig, men hur mycket bättre har han presterat än tex Bartra? Varane har också stått för misstag och folk verkar ha fått för sig att han är bättre än maldini redan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Illusionista
2015-03-04 15:36
Snart framme ?
Barcelona Blaugrana91
2015-03-04 15:35
[QUOTE=Rambla~]Med tanke på att LE knappast är kvar till nästa säsong börjar det faktiskt bli riktigt irriterande när Bartra och även i viss mån Ter Stegen får lite speltid. Förhoppningsvis så nöjer sig MaTS med speltiden han får sin första säsong och vi kan bara hoppas att den nya tränaren som kommer in värderar Bartra och Ter Stegen högre än vad Lucho tycks göra. [/QUOTE] Varför skulle inte LE vara kvar nästa säsong? Om han skulle lyckas få laget att vinna någon/några titlar så anser jag inte att det är befogat att byta ut honom, vi behöver kontinuitet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capilito
2015-03-04 15:31
Jag har ännu inte varit på en match på plats, trots att jag varit ett stort fan enda sedan Patrik Andersson lirade där. Hade varit sjukt att gå på El Clasico som första match. Det jag undrar är hurpass lätt/svårt det är att få tag på biljetter en stor match som denna?
Är det någon icke medlem som vet hur man skall gå tillväga?
Barcelona Andresito
2015-03-04 15:26
Petningarna av Bartra tror jag har att göra med Mathieus transfersumma. Det sägs ju att fransmannen var handplockad av Lucho, och med hans envishet kommer han inte våga peta Marlboro i förmån för Bartra. Han vill helt enkelt inte visa att Mathieu var ett felköp. Om han hade kostat €2M så hade han utan tvekan varit fjärdemittback i dagens Barça. Bartra är för tillfället en nivå bättre än Mathieu, men det räcker inte för att den sistnämnde ska petas på grund av den höga summan som man betalade. Tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-03-04 15:21
Rambla~ Det skumma är att Batra har fått mindre speltid sedan sociedad matchen. Vågar han inte starta med "talangerna" längre och är rädd för en ny avhyvling Nu går han bara efter namnen, och känns inte riktigt som att han gör som han vill längre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-03-04 15:11
@Neymar11:


Det kan bero på att truppen bara får bestå av 16 spelare i CdR. Fast det spelar ingen roll, han kan likväl lämna en sådan som Mathieu utanför truppen kan jag tycka.
Barcelona Neymar11
2015-03-04 15:03
Rambla~ Just fallet Batra som stör mig mest, för han har verkligen bevisat att han är tillräckligt bra när han har fått chansen. Och det kan Lucho inte ha missat, utan han blundar för Batras prestationer Men att inte ens komma med på bänken är obegripligt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-03-04 15:03
[QUOTE=LeoMessi]Baha Vilket namn alltså, borbalán låter som något fantasifoster som man berättar för barn när man vill skrämma dom. "Om ni inte sköter er så kommer Borbalán att ta er". [/QUOTE] Hahahaha. Den va bra. Håller med dig.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: