/spanien/barcelona/forum/3646.aspx/spanien/barcelona/forum/3646.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2014-12-14 18:58
Är Danilo verkligen så bra? Har inte direkt följt honom under Porto så kan inte uttala mig direkt om honom, men känns som att han är väldigt hypad, eller? Självklart är han knappast ett sämre alternativ än de vi redan har på den positionen, men bortsett från det, hur bra är han?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
2014-12-14 18:47
Jag har en teori om att det är så tyst från Laporta och andra möjliga kandidater angående att utlysa misstroendeförklaring för att de helt enkelt inte vill slösa ett helt år med kulorna i ett skruvstäd, dvs transferförbudet. Skulle vi däremot få tillåtelse att börja värva igen från sommarfönstret så tror jag (eller snarare desperat hoppas) att det kommer börjar låta från inflytelserika personer.

Vad tror ni, är jag ute och cyklar här?
Barcelona Tiki-Taka
2014-12-14 18:42
Varför var man inte ute efter danilo i somras!? Helt puckad ledning!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-12-14 18:38
Rambla~ Personligen tror jag att dom är riktigt sugna på tello, då han har pontential för en vidare försäljning för deras del. Tror vi hade kunnat dra ner priset rejält med hjälp av tello. Men som du säger så är det zubi som ska förhandla Eh zubi har gjort sitt jobb när han hämtade in Halilovic. Det täcker upp för alla år...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-12-14 18:32
CAS ska komma med slutgiltig dom innan fönstret öppnar i januari. Beslutet måste nästan komma i nästa vecka. I bästa fall kan vi nog hoppas på att de reducerar straffet till att gälla under vinterfönstret så vi får värva till sommaren. Står straffet kvar är vi rökta ännu en säsong. Har också läst om Danilo. Lycka till att förhandla med Porto. Tänk er själva, Zubi mot tuffaste klubben i Europa att värva från. Under 30m kan vi glömma direkt. Det för en högerback. Framtiden ser verkligen ljus ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan
2014-12-14 18:21
Neymar11 Ingen vet varför douglas köptes. Vare sig fansen, klubben, eller spelaren själv. Johan Larsson hade varit ett bättre alternativ, och jag är seriöst. Personligen tycker jag synd om douglas. Det är inte hans fel
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-12-14 18:16
@barcastuff: Barcelona are following Porto right back Danilo (23), who could replace Alves at the end of the season if transfer ban is reduced. [a bola] Varför köper mm Douglas för då? Era dumma jävlar, ett rakt byte mellan tello-danilo hade räckt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2014-12-14 18:03
Tar pep alla dagar i veckan missförstå mig inte. Men han vill ej tillbaka
Barcelona KiNg-PuYi
2014-12-14 18:02
Trodde aldrig att jag skulle säga det men den ända människan som skulle kunna göra nåt i dagens Barca o fixa till röran är Mourinho. Säger Mourinho för Pep har redan loskat oss.
Barcelona Rambla~
2014-12-14 16:33
Bra match på Tv12, Genoa-Roma. Keite :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-12-14 16:08
Liunil Masse Du syftar på räddningen på Balotellis skott. Nog för att han är en bra målvakt men kom igen, normalt sätter Balotelli det skottet i nättaket. Nu skjuter han rakt på de Gea som bara behöver styra bort bollen. Ibland är det lite väl mycket hype på honom kan jag tycka. Många dåliga avslut är ofta sanningen bakom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-12-14 16:08
De gea är omänsklig just nu
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-12-14 16:00
Bra läsning efter CL-matchen i onsdag. Många intressanta iakttagelser och tankar. På tal om annat, vilket medflyt ManU har i matchen mot Liverpool. Tycker de ser direkt svaga ut men får allt med sig, de Gea får alla skott på sig, solklar offside vinkas inte av vid ena målet. Ja, de har helt enkelt en hel del tur.?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2014-12-14 15:55
Jävlar vilken sinnessjuk målvakt De Gea är. Hoppas bara han inte går till Real i sommar asså...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2014-12-14 15:49
Marcelo Bielsa är den optimala för Barca. Han förespråkar riktig offensiv fotboll och inte en defensiv antifotboll som Capello. Bielsa har varit drömmen enda sedan Pep lämna. Han är fan den tränaren Pep ser upp till, och om Pep ser upp till en då är man en grym tränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
2014-12-14 15:36
@A good coach is everything!:


Fast det känns ju lite konstigt att dra alla italienska tränare över en kam? Capello är antifotbollens förfader. Jag personligen tycker att han kan vara den mest överhypade tränaren i historien. Dessutom verkar han bli hatad av alla omklädningsrum han är i och det känns som det sista vi behöver.
Barcelona A good coach is everything!
2014-12-14 15:22
@Neymar11:
Vet inte vilka du syftar på när du säger "vi" jag har aldrig velat ha LE hit. Eller om jag säger så här LE är den sist jag ville ha hit. Ville helst ha hit en tränare som inte har något att göra med klubben och som tänker själv.LE verkar tyvärr inte veta vad han vill. Han har en blandning mellan konstigaste laguttagningarna och en dålig ut död taktik. Bänkar spelare visst gör Lucho det, men oftast fel spelare tyvärr. För att du ska förstå, exempel Messi sköt 11 gånger mot Getafe, 7 blev blockerade. Varje gång Messi kom till anfall var det grötig och trångt. Varför Ronaldo gjorde 2 mål trots att han var skit dålig beror på att han kom fri ett antal gånger med fart. Varken Messi eller Suarez blev fria det fick väldigt lite tid på sig att avsluta. Det berodde på den skit taktik LE hade inför matchen som dem flesta inte ville se. Aja smaken är som baken det är iallafall bra att någon är positiv till LE.. Jag gillade faktist inte Tito heller "må han vila i fred" som tränare.
Barcelona Barca Barca
2014-12-14 14:42
Köp Valencia som högerback för i helve**e !!! eller juste vi har Douglas :D In zubi we trust!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-12-14 14:38
Vi fick det vi önska! En tränare som testar nytt, som bänkar spelare och som får dom att springa. Sen är jag så jävla trött på att byta tränare varje säsong och börja om på nytt. Och han är faktiskt den ende som jag känner mig säker på att han vill klubbens bästa exklusive spelarna Jag stöttade Tito hela tiden Jag stöttade Tata så länge han var tränare och jag kommer stötta Lucho. Då det är så jävla enkelt att skylla på tränarna och göra dom till syndabockar Jag skyller på ledningen och vissa spelare!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2014-12-14 14:20
@Neymar11:
Hahaha du gillar verkligen Lucho, eller snarare du ser något LE som är bra. Vill du vara snäll och förklara det för oss andra som blir deprimerande bara av att se hans ansikte. Vill bara påpeka att Tata aldrig hade accepterat Douglas, när man har en Montoya som är 10 gånger bättre..
Barcelona MessiyoyO 10
2014-12-14 14:20
Tror att många har svårt att släppa att Tata eftersom att majoriteten av oss såg någonting nytt i hans sätt att vilja spela fotboll. Det skiljde sig en del från vårt spel under dem senaste åren och det var kanske det vi behövde. En tränare med nya idéer som får spelarna att anstränga sig och träna hårdare för att lyckas anpassa sig efter någonting nytt och möjligtvis bättre. Problemet var ju att han inte fick som han ville. Han fick inte tid att planera spelarköp med tanke på Titos plötsliga bortgång. Även om han hade velat ha någon spelare så hade Zubi gått sin egen väg och gett honom en Douglas.

Lucho kommer inte med något nytt. Det som dock är positivt är att Messi verkar vara med sugen på att spela fotboll i år. Han och Neymar är fantastiska tsm. Men vi alla vet att det inte räcker om inte hela laget fungerar. Det går för långsamt och det är inte lika underhållande. Det måste till en förändring och vi behöver den snabbt. Lucho måste våga mer, annars kommer han inte bli långvarig.
Barcelona A good coach is everything!
2014-12-14 14:17
Hiesenberg // Visst kan man tycka väldigt olika, men varför är det så himla ironiskt att Capello skulle lyckas i Barca? Italeinska tränare har faktist jävla egenskap i att ta fram det bästa ur deras bästa spelare. Det hade gynnat Neymar, Suarez, Messi enormt!! Varför Ronaldo har haft 2 av sin bästa säsonger under Ancelotti är ingen slump. Den italienska tränar skolan vet hur man ska hantera stora stjärnor !! Capello har blivit underskattad dom senaste åren i Ryssland men det är fortfarande en skit bra tränare tycker jag!!
Barcelona Baha - Pep G
2014-12-14 14:08
7 år har det gått och navet i Barca är densamma. Vad som verkligen har förändrats är anfallet år efter år nen inget annat. Hur ska spelare som Pique, Messi och Busken hålla motivationen uppe när de inte ser någon förändring? Rakitic och Mathieu ska förstärka oss och ge oss en annan dimension? De är rotationsspelare i en klubb som Barca högst. Mathieu borde användas och är egentligen en gammal spelare som har det lilla att ge lik Carvalho var för Mourinho i Madrid. Rakitic är Keita typen av en spelare för Barca. Vår högerkant är skit och det dumpas mer skit på i form av Douglas. Vermaelen platsar inte i Arsenal och han ska bilda mittlås med Pique. 62 procent av Getafes anfall kom på Alves sida. Rakitic gör ett bra Keita jobb för att rädda oss där. Xavi och Iniesta är reliker i Barca. De kan nämnas vid legender som Alexander den store och Hannibal. De har varken orken eller ungdomen att lyfta Barca till stjärnorna igen. Vad vi behöver är en rejäl rensning i klubben. Ut med Xavi, Iniesta, Alves, Douglas, Vermaelen och Pedro. In med 2 klass mittfältare, 1 klass back och en till Anfallare, Cuadrado. Hämta tillbaka Denis Suarez och låt han konkurrera tillsammans med Rafinha om mittfältet med de nya mittfältarna. Montoya borde få spela andra fiol bakom en ny högerback och det räcker. Låt Deulofeu få en ärlig chans i klubben och sakta men säkert ta upp Adama. Glömde Samper, han kan spela i A laget redan nu. Om någon av Iniesta och Xavi vill stanna och slåss för att hjälpa laget som Pep gjorde med Eto får de gärna hoppa in då och då. Men lik Eto, Deco och RONALDINHO, Zambrotta med många fler är deras tid i klubben slut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2014-12-14 14:05
Jag satt och tänkte på vilka spelare vi har haft under 2000-talet och tänkte kolla hur alla skulle formera dem bästa spelarna i en elva med spelare från dessa 14 år som har gått. Såhär skulle min elva se ut i alla fall. Valdes Alves - puyol - Marquez - Abidal Xavi. Iniesta Messi. Rivaldo Ronaldinho Eto'o.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
2014-12-14 13:30
@A good coach is everything!:


Det kan väl ändå inte finnas en möjlighet att du säger detta utan en oansenligt hög dos ironi!?
Barcelona Neymar11
2014-12-14 13:07
Tata hit och dit, släpp det som har varit. Vad alla ska vara efterkloka nu Nej spelet såg verkligen inte bra ut under Tata heller. Matchbilder som var låst och vi kom inte någonstans. Roligt hur alla nämner Tata med endas en match i näthinnan och det är matchen mot Rayo. När vi fick se lite kontringsfotboll, exakt samma skit gjorde vi med Lucho. Enda skillnaden var slutresultatet Inte under Tito heller, och inte nu under Lucho. Enda skillnaden jag ser nu är att vi iaf skapar chanser, det hade vi oerhört svårt för med tata & Tito Som vissa här inne har nämnt så har vi i stort sett samma lag dom senaste 7 åren. Med några mindre förändringar, och det är alldeles för dåligt. Dem ända som ska hängas är ledningen Vi tvingas spela Alves då dom andra är värdelösa Vi tvingades att spela med pique pga vi hade inga andra val Mascherano har tvingats spela mittback utav samma anledningar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2014-12-14 13:06
Finns minst sex tränare där ute som hade gjort det ett bättre jobb än Lucho.. Min favorit är Capello vist han har höga lönekrav men Capello älskar att jobba med stora klubbar. Han vet hur man får ut max av sina klass spelare. Men Capello är väl för pedantisk och defensiv för denna skit ledning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2014-12-14 12:55
Så anledning till att Montoya förbises är alltså att han har uttalat sig nedlåtande framför lagkamraterna mot Lucho?

Ifall det är någon som har "tjallat" så måste ju detta givetvis skapa splittring i truppen.

Dessutom vet jag inte vad jag tycker om scenariot. Rent spontant är det bra att LE visar vem det är som bestämmer.

Men samtidigt känns det så typiskt Lucho att sätta sin egen makt framför lagets bästa.

Det var lite som när han bänkade Totti i Roma eller när han skulle byta ut Messi.
Det var ju knappast för lagets bästa utan snarare för att positionera sig som chef i laget. Men samtidigt är det inte logiskt att spela med en spelare som inte tror på tränaren.

Därför skulle vara intressant att veta exakt vad Montoya har anklagat Luis Enrique för. Jag hoppas verkligen inte att det är en petitess.
Barcelona Bentley King
2014-12-14 12:51
Angående Montoya så har han tydligen kritiserat LE framför lagkamraterna. Detta hände för 2 månader sen och kan vara en stor anledning till varför han får snålt med speltid.
Barcelona A good coach is everything!
2014-12-14 12:43
Tata hade faktist ett sämre spelar matrial än Lucho har nu. Pique var också snäppet sämre förra året. Inte för ar mathieu är en jätte värvning men tror Tata hade spelat masken mer i mitten om vi hade haft någon annan back än Batra. Batra såg inte riktigt redo ut förra året, i år är han en utav dem bättre. Blir så äcklad av att Tata fick emot sig så många, på grund av att han ville lira mer rakt Xavi exmepelvis . Med Rakitic i mitten så hade Tata kunna gjort bra förändringar, för att få slut på detta boll daltande. Vad har Lucho visa? Inte ett jävla skit han är en feg tränare utan meriter! Lucho försöker få alla nöjda istället för att tänka på lagets bästa. Det är ett utav anledningarna till varför Iniesta, Busi får spela trots att det tillför nada med deras sega spel. Messi vägra t.om ett byte det visar LE svaghet, han har inga cajones tyvärr. Tata är i mina ögon 10 gånger bättre än denna nicke docka till tränare vi har nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: