/spanien/barcelona/forum/364.aspx/spanien/barcelona/forum/364.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Lion24
2017-06-16 19:09
För tre år sen fick vi ett Barca fan till världen, idag har vi blivit en culé till :). Vi växer allihopa :).
Barcelona Davids3
2017-06-16 18:59
Alena har en friköpsklausul på 3M fram till 1 Juli, sedan blir det 12M.
Alltså, om han inte vill förlänga, så är det bara att säga adjö till honom tyvärr. Får se om Barca kan övertyga honom med det nya kontraktet.

Visste ni förresten att Puyol är en av hans två agenter, coolt !
Barcelona Kröjjff
2017-06-16 18:30
Mig veterligen var Beckham från skillnad till Messi inte spansk medborgare. Något säger mig att det är den skillnaden som haft ett avgörande inflytande på olikheten ifråga om lagliga förpliktelser gentemot skattemyndigheten, inte klubbtillhörigheten.
Barcelona Soko
2017-06-16 17:47
När David Beckham spelade i Real fick han inte betala skatt för intäkter han tjänade utanför Spanien.. Messi blev dömd för pengar han tjänade i Syd Amerika, alltså utanför Spanien !
Barcelona Meneysuarez91011
2017-06-16 16:16
Neymar förlängde kontraktet då PSGs intresse fanns ja, men det har Verratti också precis gjort. Säger inte att Neymar ville till PSG, utan att det klämmer lite i skon FÖR deras ledning att dem inte kunde plocka Neymar av oss, men att vi kan locka Verratti.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-06-16 16:00
[QUOTE=Cule4life]Skillnaden är väl att Neymar inte vill till PSG men att Veratti vill till Barca. Veratti har inte gått ut bestämt och sagt, ja stannar i PSG. Det menas alltså något där. [/QUOTE] Exakt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-06-16 15:56
Skillnaden är väl att Neymar inte vill till PSG men att Veratti vill till Barca.

Veratti har inte gått ut bestämt och sagt, ja stannar i PSG. Det menas alltså något där.
Barcelona Meneysuarez91011
2017-06-16 15:51
Visst känns ett köp av Verratti möjligt, men det som sätter emot lite är att PSG har i 2 år försökt värva Neymar för dessa summor(om inte mer) från oss och mer eller mindre fått fingret från både oss och Neymar själv. PSG fansen skriker om ett byte mellan Neymar och Verratti, orimligt då Neymar är värd minst 1 miljard mer än Verratti. Men jag tror att PSG ledning känner som fansen, de är inget säljande lag och vill själva ha superstjärnor som Verratti, Neymar osv.... Jag tror det är där skon klämmer. Ska vi ha Verratti ska de ha Neymar. Ronaldo (ryktas löst pgd skattefusk) att lämna RM, hoppas PSG köper honom och låter Verratti gå! Hehe
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2017-06-16 15:50
Hur påverkas en potentiell "Veratti-övergång" av att Psg är sugna på Ronaldo som vill iväg från Spanien? Kan det innebära att Nasser kan behöva lite extra klirr i kassan för en potentiell Värvning av Ronaldo? Eller att vid en rabatt blir trogen mot Real och vägrar öppna upp sig mot oss och Veratti?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-06-16 15:36
Verratti fick dessutom frågan om hans framtid och svarade att han inte kan säga något om sin framtid just nu. Tror helt klart att en värvning är möjlig, trots oviljan att sälja från presidenten. Man vinner knappast något på att tvinga kvar en spelare mot sin vilja.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2017-06-16 15:12
Reymar Såg dock att både Benzema och Nolito tagit likadana bilder där de håller i Mundo och där de ryktas till oss på framsidan. I den bemärkelsen är detta allt förutom bra haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-06-16 15:06
@Romelu Umtiti:

Barcelona Romelu Umtiti
2017-06-16 15:02
Tar tillbaka det, tydligen inte fake..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2017-06-16 14:57
Meneysuarez91011

Verkar vara riktigt PhotoShopad haha
Barcelona Meneysuarez91011
2017-06-16 14:51
Stämmer det att Verratti fotat sig själv med en tidning från Mundo där det står om intresset från Barca?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-06-16 14:41
Fredagsläsning från Sid Öowe där han intervjuat Laporta. Det pratas Pep, Messi, ledningen och framtiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-06-16 14:12
@Barcadinho.:
Jag känner till dessa klausuler, men poängen var att jag inte kan se en värvning av James som jämförbar med deras värvning av Figo från oss. Sen ser jag ur det större sammanhanget på hur en sådan värvning skulle tas av fans från båda hållen. I sammanhanget med Figo så vore en värvning av James en axelryckling.
FCB- Culé master
2017-06-16 14:03
@Barcadinho.:


Löjligt men knappast förvånande. Real och Perez hatar Barcelona mer än dem bryr sig om sin klubb känns det som ibland. Undra om Perez har bilder på Messi, Busquets, iniesta i sitt rum nånstans
Barcelona Kröjjff
2017-06-16 14:02
@Katalano:
Jag har egentligen ingen egen åsikt i sakfrågan som diskuteras. Men med det sagt så var ju inte Real Madrid särskilt angelägna om att få behålla "Lucho" då det begav sig. Och madristas hade heller aldrig tagit honom till sina hjärtan utan hånat honom som spelare, på samma sätt som många härinne har gjort under hans sista år som tränare. Enrique sågs med andra ord inte som någon större förlust hos rivalerna och var väl ungefär så långt man kan komma från lagkaptensrollen i Real. Vilket inte hindrade honom från att bli inte bara lagkapten i Barca, utan också något av en legendar i klubben. Och min gissning är att den statusen åtminstone till viss del, bottnar i den bakgrunden. I så mening att det blev ett långfinger i ögat på centralmakten i Madrid att skandera Luis Enrique på läktaren. Blev liksom att skrika: F*ck you! Gissar jag.
Barcelona Barcadinho.
2017-06-16 13:48
@Katalano:


De bryr sig väldigt mycket !
Finns tillräckligt många starka signaler om att Real har klausuler i spelarnas kontrakt som hindrar dem från flytt till Barca. Isco o James inräknade.
De tar det tom ett steg vidare med klausuler att inte flytta till Barca från en annan klubb, som t ex Özil från Arsenal. Jese från Psg o Di Maria i United mm. Deras nya klubb kommer behöva betala extra tjock summa till Real om spelaren flyttar till Barca.

Barcelona Felix-Forca Barca!
2017-06-16 13:16
Kan inte låta bli att då och då sucka åt misstaget att man inte värvade Isco när man hade chansen. Lätt att säga såklart med facit i hand, men tänk er själva:
X man hade köpt Isco för ett par år sen
X behållt Thiago

Och nu vara påväg att eventuellr värva Veratti... snacka om en konkurrens på mittfältet som hade varit värdig Barca....
Känns som en FIFA-uppställning men ja... så nära men ändå så långt bort på något sätt....
Barcelona Cule4life
2017-06-16 12:13
Det kanske du har rätt i. Men James är han också en riktigt skicklig spelare med lite defensiva attribut men samtidigt livsfarlig offensiv, till och med bättre än Isco. Jag personligen tror inte Real hade släppt James till Barca. Grejen är att James platsar lätt i Real, det är bara det att han inte verkar passa in i Reals spelsätt. James är också sylvass på att lägga instick lr gå på egna avslut. Enligt mig passar han in. Men då ska han spela på Messis sida och Veratti på Neymar sidan pga av han den ena är vänsterfotad respektive högerfotad. Hade ej tsckat nej för säg 60-70 mille. Men det lär aldrig hända men de e skoj att bolla lite. Vi behöver ju som sagt en posession spelare med mer defensiva attribut som Veratti och en med mer offensiva som Isco James Thiago osv. Iniesta är King men han håller inte hela säsongen, spelarna i truppen håller inte närheten samma kvalité på vsmpyren.
Barcelona Katalano
2017-06-16 11:50
@Cule4life:


Vad skulle Real bry sig om ifall vi värvar en spelare som de ändå inte vill ha kvar? Det vore en sak att värva Isco vilket vore fantastiskt. Isco har blommat ut till en viktig spelare för Real och skulle passa perfekt hos oss också. Men James har ingen plats i laget idag och han känns inte heller som rätt spelartyp för oss. Det är inte ens jämförbart med deras värvning av Figo.
Barcelona Cule4life
2017-06-16 11:39
Fan va sugen man är på att göra en Figo på Madrid och hämnas, alltså att man hämtar James på ngt sjukt sätt. Tänk er Veratti och James på varsin sida av busken.

Man kmr överens med en annan klubb att köpa James för att sen köpa han från dom. Hade flinat i ett helt år.
Barcelona Bossquets
2017-06-16 11:11
Verratti kan bli en lång saga ingen vill höra och man vill bara komma till slutet. Jag vill hellre att vi går efter Seri och Dembélé och Coutinho. Högerback behöver vi inte då vi har Palencia men den här ledningen vänder ett blint öga för det. Sälj Rafinha, mascherano och Gomes. Fast jag tror inte vi kan göra oss av med Paco och gomes utan att göra ett stort förlust på de.

Det är bara att hämta tillbaka samper och flytta upp Alena som komplement till Seri, Coutinho, busken och denis.
Barcelona Pep - El Míster
2017-06-16 11:00
Synd att man har så lågt förtroende för ledningen att man som cule knappt vågar hoppas på vissa spelarvärvningar. Vi behöver absolut MINST två världsklasspelare in i truppen och att bara få en av dom(Verratti) verkar vara rena rama K2 bestigningen. Optimist som man är dock så hoppas och tror jag att Verratti själv insåg nere på Camp Nous gräsmatta efter remontadarnas remontada att det är den arenan och atmosfären han vill komma till.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-06-16 10:43
Jag håller med Laportas intention. Jag har svårt att se Barto hålla sig kvar hela mandaten. Det har alltid varit enormt tryck på presidenterna, men den medila exponeringen har ökat markant med åren. Svårt att dölja skandaler o fel beslut lika lätt. Barto befinner sig redan nu på en brant uppförsbacke pga Madrids framgångar. Det är det värsta många vet, värre än egna produkter o tikitaka nedmontering.
Barcelona Neymar N11
2017-06-16 09:32
Det var dumt av Verratti att förlänga med PSG samtidigt som han hade planer att byta klubb. Detta kommer bli en lång historia och det gäller att ledning sätter press på spelaren och ha eventuellt deadline. Valverde ville ha truppen klart till 10 juli, hoppas vi inte lägger mycket tid på Verratti och går vidare till andra alternativ.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-06-16 08:22
@Soko:


Håller med dig om Nasser. Tycker det är löjligt att använda begrepp som diktator bara för att han inte vill släppa sin spelare. PSG har ambitioner att vinna Champions League och vara ansedd som en av världens bästa klubbar. Klart att han då inte vill släppa Veratti som är en av de absolut viktigaste kuggarna för att lyckas med detta. PSG har inte heller något stort behov av pengarna en försäljning skulle innebära.
Barcelona el Flaco
2017-06-16 07:59
Benedito envisas med misstroendeförklaringen och säger att denna omröstningen kommer äga rum i samband med den första ligaomgången 20017/2018. Hans uttalande igår får det låta som att det kommer ske trots att han saknar mer än 10 000 signaturer. Han skämtade även om att Laporta har "försvunnit från radarn" sedan Benedito drog igång hela processen.

I en annan artikel för några dagar sen läste jag att Laporta har inga intentioner, just nu i alla fall, att uttala sig om misstroendeförklaringen av två anledningar. Dels tror han att Bartomeu kommer falla på egen hand utan hjälp av oppositionen och för det andra tror Laporta inte att misstroendeförklaringen kommer gå igenom och vill därför inte associera sig själv med ett hypotetiskt misslyckande.
Annons: