/spanien/barcelona/forum/3633.aspx/spanien/barcelona/forum/3633.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Kaptenen
2015-01-27 15:59
Det är självklart att vi blir bättre med Suarez i mitten och Messi på kanten, då vi alltid har en spets nuförtiden. Vet inte hur många ggr man svurit tidigare säsonger när Alves och Alba forsat fram på kanterna, för att sen få vända hem, då vi saknat folk i straffområdet.
Messis målproduktion har ju inte direkt sjunkit heller. Vem som sen gör målen är ju egentligen ointressant.
Barcelona Federer - köp en back, tack
2015-01-27 15:55
@Neymar11:


Tackar.
Barcelona Junta Dimision
2015-01-27 15:33
Sägs att Bojan slet av sitt korsband på gårdagens match, han genomgår undersökningar just nu, men hoppas verkligen inte att han gjort det för han kan bli borta upp till nio månader då. Precis när han började prestera ordentligt, Animo!
Barcelona Neymar11
2015-01-27 15:26
Federer Sista 6 min, va inte så intressant
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-01-27 14:47
Stötte på denna artikel precis på Facebook flödet, tror att Valdes röst i omklädningsrummet saknades ordentligt förra säsongen efter han åkte på sin korsbandsskada. Ser gärna att han ingår i en framtida tränarstab, för motivera spelare kan han göra verkar det som.
Barcelona Federer - köp en back, tack
2015-01-27 14:43
@ElRaval:


Vilken tid nämner han Suarez? Orkar inte kolla igenom hela.
Barcelona Junta Dimision
2015-01-27 14:41
20 Liga goals Messi this season: Left foot 11 - Right foot 7 - Head 2 #fcblive [via @mariorobert75]

Härligt härligt.
Barcelona KiNg-PuYi
2015-01-27 14:28
behöver man oroa sig för Seung-Woo Lee ryktet till real?
Barcelona LeoMessi
2015-01-27 13:40
Varför tror eusubio att det är han som bestämmer vilka spelare som ska säljas osv? Jag kokar när han säger typ "Den som vill får dra". Han står där och skyller alla jävla nederlag på att spelarna försöker visa upp sig medan han själv inte gör ett piss för att få laget att spela bättre. Så fort dom torskar så är han antingen stolt över att dom kämpade eller så är han sur för att någon försökte visa upp sin talang.. Jag har hellre Zubi som sportchef än eusubio som tränare för ungdomarna! Yeah, I Said it....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2015-01-27 13:32
el Flaco

Bra om det gör så att han tappar röster, men bara det inte påverkar laget...
Barcelona el Flaco
2015-01-27 13:28
Det hölls ett styrelsemöte igår och tydligen ska det ha förekommit en hel del hetsiga diskussioner. Det verkar finnas två fraktioner inom styrelsen, ena sidan som står nära Bartomeu och en annan som inte är lika de som stödjer Bartomeu och de som är mer rebelliska.

Många direktörer var missnöjda med hur hela ärendet med FIFA hade skötts och vicepresidenten Jordi Mestre, som ansvarar för den sportsliga aspekten inom klubben, erbjöd sig att avgå. Något som någon direktör verkade ha begärt. Men Bartomeu gick inte med på det och vägrade att acceptera Mestres avgång. Det hade inneburit ett klubben hade blivit helt huvudlös i den sportsliga strukturen då vi för närvarande inte ens har en sportchef.

Det förekom även dispyter mellan Bartomeu och Freixa. Denne sistnämnde anklagade presidenten för att styrelsen inte hade blivit informerad om lagets nya tröjdesign inför nästa säsong och inte heller om att Barto hade planerat att utlysa nyval. I bägge fallen ska Bartomeu ha kontrat med ett arrogant "det är jag som bestämmer".

Imorse gick Bartomeu ut i en radiointervju och förnekade att det ska finnas en klyfta inom styrelsen, att det sker en debatt i varje möte och att vare styrelsemedlem får yttra sin åsikt. Så länge den åsikten stämmer överens med Bartomeus egna naturligtvis. Annars är det en "det är jag som bestämmer" och debatten når sitt slut. Bartomeu visar sin rätta sida.Barcelona Smogen
2015-01-27 13:18
Slarvar Eusebio bort Adama och Halilovic vet jag inte vad jag gör...asså vad sysslar människan med.
Barcelona Smogen
2015-01-27 13:15
Lite om vad Bartomeu sa i en lång intervju med RAC1.

Sägs en del intressant.
översatte sidan med google translate...
Barcelona el Flaco
2015-01-27 13:05
Deulofeu/

Ja, det stämmer att det är inte lätt att prestera underverk varje år med tanke på att de mest lovande talangerna har flyttat upp ett steg, inte ens för någon som Vinyals. Däremot ska man komma ihåg, som du nämnde, att Vinyals har tränat många av dessa talanger och gjort det oerhört bra med de.

Vore jävligt synd om man inte förnyar Vinyals kontrakt. Även om han inte skulle vara påtänkt som B-lagstränare tycker jag han är bra nog för att fortsätta utveckla talanger i La Masia.
Barcelona knoxxx
2015-01-27 12:57
barca__elve

Var nere och såg mötet med Elche i cupen. Köpte min biljett i en informationskiosk på Les Rambles. Funkade utmärkt. Försökte köpa via hemsidan, men det blev något strul med nätet.

Tog tunnelbanan till stadion. Funkade bra och är billigt. Häftigt att gå med i strömmen som går och sjunger och viftar med halsdukar.

Se bara till att bo på rätt sida av stan. Det är i stort sett hopplöst att klämma in sig på en tunnelbana när alla går samtidigt. Så det blir taxi. Och priserna följer efterfrågan rätt bra i Barcelona.

Ha så kul!
Barcelona Deulofeu
2015-01-27 12:52
El Flaco jag tar mig friheten att komma med ett inlägg.

Juvenil a laget i år är rejält dammsuger det finns inte talang i överflöd precis.

Jordi gjorde ett riktigt fint jobb förra året då han hade lite mer material som Tex Munir och Adama det är ju superviktigt att man tar tillvara på tränare som tagit hand om våra fina årgångar tex 87:orna, årgång 91 är ganska ok samt nu den nya årgång 95.

Det är Jordis gäng och han skulle garanterat göra ett bra jobb med många av sina adapter även fast tex Adama och Munir lämnar.

Jag förespråkar honom hellre än någon annan.I juvenil har han bara ett handfull spelare som sticker ut Kaptoum,Enguene,Ayub samt målvakten som ska till Ajax Onana! Inte så lätt att trolla då.

Jämför med Eusebio som har

Sandro,Munir,Adama,Dongou,Halilovic,Samper,Grimaldo samt Ondoa som står i landslaget men inte i Barca b?

Senaste matchen startade varken Halilovic eller Adama våra största talanger det var definitivt droppen för mig!Hoppas de torskar nästa match för Eusebio måste bort!
Barcelona Deulofeu
2015-01-27 12:35
En omotiverad startelva till men kan inte låta bli tänk er denna elvan!

Neymar-----------Suarez-----------Messi

------------Rafinha------------Pogba------

----------------------Busquets--------------

Alba------Laporte-----------Pique-----Danilio

----------------------Ter Stegen---------------

Anfallet är underbart och kommer få spela ihop en säsong till!

Tänk er detta tekniska mittfält där det även finns en hel del stål precis vad vi behöver.

Backlinjen snabba ytterrockar där Danilio har lite längd också.Mittlåset är rejäla fyrtorn!

Skulle vi han denna elvan skulle man känna sig riktigt trygg!

Det finns teknik fantasi ungdom samt en hel del fysik!

Detta är för mig Barca 2.0 ska vi ha en chans mot Madrids superlag får de inte värva Pogba samt Laporte då är det GAME OVER!

Barcelona el Flaco
2015-01-27 12:31
the cameroonians/

Vad tycker du man borde göra med Jordi Vinyals? Visserligen går Juvenil A igenom en horribel säsong, men jag anser ändå att han har haft en mer än godkänd track record bakom sig och skulle inte vilja se honom lämna. Tillräckligt många lovande ungdomstränare har redan gjort det.
Barcelona Deulofeu
2015-01-27 12:30
Nästa säsong blir sjukt spännande och jag hoppas verkligen att då många unga spelarna verkligennfår chansen att träna mycket med a-laget.

Inför nästa säsong

Kommer Deulofeu tillbaka och jag tycker det är dags att han får chansen växer hela tiden i Sevilla trots att han fortfarande blandar och ger tror han har mest assist per minut i la liga och coda del rey.Har enorm spetskompetens och skulle tillföra en del i låsta matcher.

Suarez borde komma tillbaka om Xavi lämnar annars inte.När han kommer åter ska han spela massor han är en juvel.

Tello och Song hoppas jag inte se mer hos oss.Gillar både Adams och Delo mer.

De spelare som flyttas upp nästa år är väl Halilovic,Samper samt Adama förmodligen kommer någon av dem försvinna på lån.

Frågar ni mig så är det sjukt spännande spelare som kommer in samtidigt som Munir,Sandro,S.Roberto,Rafinha,Bartra,Montoya håller på att växa in i kostymen alltmer.

Neymar------------Suarez--------------Messi
Deulofeu-----------Munir/Sandro-----Adama

-----------Iniesta---------------Rakitic----------
-----------Rafinha-------------S.Roberto------
-----------------------------------Halilovic-------

Alba-------Mascherano-------Pique------Alves
Adriano----Mathieu-----------Bartra------Montoya
Grimaldo?------------------------------------Douglas

--------------------------Bravo--------------------------
--------------------------Ter Stegen-------------------
---------------------------Ondoa----------------------

Pedro och Xavi lämnar.

Jag skulle inte heller gråta floder om Alves samt Adriano lämnar.

Skulle kunna tänka mig att låna ut Halilovic samt Munir.

När det är dags att värva igen skulle jag sikta på två till tre spelare

Pogba är tillräckligt teknisk för att spela hos oss stor kraftfull bra skott har allt.Drömvärvning nummer ett skulle kräkas över att se honom i Madrid.Köp honom nu och låna ut honom ytterligare ett år till den gamla damen!

Laporte vänsterfotad superback som det förmodligen snart inte går att värva då han börjar bli dyr lös klausulen och låna ut honom ett år ytterligare till Bilbao!Barcelona Neymar11
2015-01-27 12:17
Carmerooninans Guld värd är du!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2015-01-27 12:06
I morgon får vi se hur korrupt Madrid verkligen är detta är väl 5:e röda kortet för honom bara i Madrid sådant måste de ta hänsyn till.

Återfallsförbrytare ska straffas hårdare inget snack om den saken.

Barcelona Z_Z
2015-01-27 11:35
@DM1982:


Minst tre bör han få då det är ett upprepat beteende även om han nu inte straffats tidigare gånger. Men lär stanna vid två.
Barcelona Mdawg
2015-01-27 11:31
Martin Odegaard lovades nummer 16 innan han skrev på för Real, enligt spansk press, och har även poserat med samma tröja när han skrev på för klubben. Men på sin egen officiella presskonferensen fick han hålla upp en nummerlös tröja.

Senare på måndagen fick han se Lucas Silva hålla upp tröja nummer 16. Detta är väl något som därför "bekräftar" 16-åringens status i klubben..
Barcelona the cameroonians
2015-01-27 11:21
@Neymar11:


Sergi (Barjuan) tillhör precis som Bakero startelvan från Dream-Team-eran där han spelade vänsterback. Han har varit i klubben som tränare för Juvenil B tidigare men tog därefter över Recreativo Huelva som förra säsongen spelade den roligaste fotbollen i Segundan (i mina ögon)

Soler har inga större tränarmeriter och jag förstår inte varför han skulle vara aktuell. Samma sak med Bakero.

Bakero och Sergi känns som namn Barto kommit på för att bli associerad med Cruyff för att vinna röster inför valet. Samma sak med utnämningen av Roura (även om han ju varit i klubben hela tiden som akademichef), det är för att få en koppling till Tito och vinna poäng. Mycket politik nu, inte så mycket fokus på vad som verkligen ger sportsliga resultat.
Troligtvis kommer de bara att sitta fram till sommaren ändå innan Laporta kommer in och tar tag i la Masia återigen, precis som han gjorde 2003.

Den som det pratas minst om men som förmodligen är den som är mest värd posten är Juvenil B-tränaren Fran Pimienta som varit i klubben sedan 2008 och ansvarat för flera olika lag under tiden, och det med framgång. Han om någon kan det där med spelarutveckling, precis vad B-laget behöver.

Juvenil A-tränaren Jordi Vinyals kontrakt går ut till sommaren. Han har haft svårt att nå samma framgångar som förra säsongen och laget har inte imponerat i ligaspelet där man normalt brukar ligga i toppen.
Däremot tog man sig vidare i UEFA Youth League, vilket ändå får ses som en framgång - även om ett lag som Ajax var klart mycket bättre i gruppspelet.
Så det är inte troligt att han får förtroende att ta klivet upp, frågan är om han ens kommer få förnyat kontrakt.
Barcelona DM1982
2015-01-27 11:08
[QUOTE=L10]Det står att Ronaldo kan få upp till 12 matchers avstängning??! Jag själv tror att det aldrig kommer att ske! [/QUOTE] Fast 12 matcher är ju kraftigt överdrivet. 2-3 matcher borde det vara fast frågan är om det inte blir en bara.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L10
2015-01-27 10:56
Det står att Ronaldo kan få upp till 12 matchers avstängning??! Jag själv tror att det aldrig kommer att ske!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2015-01-27 09:48
barca_elve

Köp dina matchbiljetter från fcbarcelona.com. Enklaste, billigaste och enligt mig bästa metoden som finns. Du får dessutom välja exakt vart du vill sitta och inga extra avgifter tillkommer, till skillnad från när du köper från biljettförsäljarföretag.
Barcelona Neymar11
2015-01-27 09:47
Koenan92 Soler har varit upp på tapeten tidigare vad jag kan minnas, men om dom har någon som helst erfarenhet av som tränare har jag ingen koll på
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2015-01-27 09:45
@Neymar11:


Bakero är som alla här känner till en av våra främsta anfallare under Cruyff-eran. Tillsammans med spelare såsom Koeman, Pep och Stoitchkov formade han vårt dream team och är än idag ett väldigt känt och uppskattat namn nere i Katalonien. Han har dock inga större meriter som tränare så han hade nog varit ett osäkert kort.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2015-01-27 09:44
Neymar vs Damian. Hur jävla skön är inte Neymar i slutet av videon!
Annons: