/spanien/barcelona/forum/363.aspx/spanien/barcelona/forum/363.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Skurhink
2016-10-19 19:08
El Pistolero : Hela min poäng va att Thiagos speltid i Barca blev obefintlig med Iniesta Xavi och Cesc i laget! Om Fabregas aldrig hade värvats och man istället satsat fullt ut på Thiago så hade förmodligen han aldrig lämnat för Bayern.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona I.Cuenca
2016-10-19 18:51
[QUOTE=Skurhink]Vad tror ni om startelvan ikväll? Jag tror inte att Umtiti startar som det skrivits om här, han har inte en minut efter skadan. Jag hoppas verkligen Roberto är fit for fight, vill verkligen inte se någon 3-backslinje mot City! [/QUOTE] jag hoppas Umtiti startar en världsback
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-19 18:45
[QUOTE=Skurhink]Felet i Thiago-gate är ju den värdelösa Fabregas värvningen! Thiago lämnade för att Fsbregas värvades och inte för något framtida köp av Neymar! [/QUOTE] Jo för Neymarvärvningen. Inte kunde ledningen erkänna sitt misstag med Fabregas så tidigt o sälja honom? Lättare o skicka iväg Thiago så man kan köpa Neymar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-10-19 18:38
Vad tror ni om startelvan ikväll? Jag tror inte att Umtiti startar som det skrivits om här, han har inte en minut efter skadan. Jag hoppas verkligen Roberto är fit for fight, vill verkligen inte se någon 3-backslinje mot City!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-10-19 18:33
Felet i Thiago-gate är ju den värdelösa Fabregas värvningen! Thiago lämnade för att Fsbregas värvades och inte för något framtida köp av Neymar!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona I.Cuenca
2016-10-19 18:32
Bravo är nog lite skraj inför matchen. Upp till bevis,,, har aldrig gillat honom!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona I.Cuenca
2016-10-19 18:30
[QUOTE=El Pistolero #9]Thiago tvingades bort för att finansiera Neymar-affären. Planen var att Thiagos klausul skulle sjunka så man kunde sälja honom. Varken Thiago eller Pep är boven i den transfern, utan ledningen. Att sen MD har hjärntvättat folk är en grej, tråkigt. Sen kan man argumentera hurvida det faktiskt var värt det sälja Thiago (skadebenägen spelare) så man hade råd att betala den svindyra summan för en spelare som just nu bara har en överman o det är Messi. [/QUOTE] Var helt rätt att sälja Thiago med tanke på vad vi fick.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Frodo
2016-10-19 18:10
@Blaugrana91:


Det är väl klart att du inte tror att ledningen med deras hantlangare i media ljuger...
Barcelona Junta Dimision
2016-10-19 18:07
@Blaugrana91:
The Times är inte trovärdiga när det gäller fotboll, hade det varit BBC, The Guardian eller Sky Sports som rapporterat det så hade det varit trovärdigt eftersom de är de högsta hönsen i brittisk media när det gäller sport. MD har smutskastat Pep i flera år p.g.a hans dåliga relation med Rosell och de är Pro-Rosell/Bartomeu, så det förvånar mig inte att de fortsätter att måla Pep som någon ond karaktär som vill sno alla våra spelare. Idag kom även Sport med en artikel om att Mundo Deportivo ljugit om hela grejen, som MD alltid gör med andra ord.
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-19 18:05
Thiago tvingades bort för att finansiera Neymar-affären. Planen var att Thiagos klausul skulle sjunka så man kunde sälja honom. Varken Thiago eller Pep är boven i den transfern, utan ledningen. Att sen MD har hjärntvättat folk är en grej, tråkigt. Sen kan man argumentera hurvida det faktiskt var värt det sälja Thiago (skadebenägen spelare) så man hade råd att betala den svindyra summan för en spelare som just nu bara har en överman o det är Messi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-10-19 18:05
@Andresito:

Du skämtar va? Har vi verkligen ett så bra försvar som du påstår? Eller menar du att vi ska backa hem och satsa på kontringar a la Mourinho?
Barcelona Blaugrana91
2016-10-19 17:40
Hmm jag hoppas verkligen inte Pep sitter och ljuger oss rakt upp i ansiktet på PK. Han säger att MD ljuger om att han var intresserad av att värva bland annat Messi i somras. Fine så kan det mycket väl vara, men nu rapporterar även brittiska The Times om att City i somras var övertygande om att värva Messi... The Times är en av Englands mest trovärdiga tidningar och MD har visat sig vara ganska trovärdiga den senaste tiden. Jag tror faktiskt inte att det är MD i det här fallet som ljuger jag tror att det är Pep och det gör mig besviken, han har redan snott Thiago sedan tidigare...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2016-10-19 16:58
Faaan va härligt med match ikväll. Ledig imån inga tankar att man måste upp tidig, Coronorna står i kylen Hoppas på KROSS
Barcelona MessiLionel
2016-10-19 16:16
Har folk på riktigt mage att kritisera Rakitic eller värvningen av honom? För en sån liten peng fick vi en sån klass spelare och folk klagar ändå. HAN ÄR så brutal viktig för Barcelona, synd att vissa inte kan så mycket om fotboll. Han är mer uppskattad hos andra fans som anser honom som en av världens bästa mittfältare än hos oss..
Barcelona Junta Dimision
2016-10-19 15:55
Grande Lucho.
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-19 15:20
Ska bli kul att se o höra Grada d'Animació igen under matchen :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-10-19 14:44
Undrar om inte Lucho kommer släppa bollinnehavet som senaste gången mot Pep. 2015 hade vi 47% bollinnehav mot Bayern både hemma och borta. Skillnaden mellan hans Bayern och hans City är att engelsmännen är mycket mindre samspelta och därmed kan ha svårt att komma förbi ett såpass bra försvar som Barça har, vilket kan öppna upp för stora kontringsmöjligheter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dûssel
2016-10-19 14:21
@El Pistolero #9:

DOm minns varken Edmilson eller van bommel.
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-19 13:59
Ni culés som inte uppskattar Rakitic, vad tyckte/tycker ni om spelare som Edmilson och Van Bommel? Gio Style Haha, no problem!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dûssel
2016-10-19 13:17
@Los Andres:

Folk som säger att rakitic är en misslyckad värvning är inga personer att ta på något större allvar. Antagligen kan de inte ett skit om fotboll. Och tror att det är som på Fifa att man lägga Messi som grovjobbare och Neymar som mittfältare i ett 4-3-3 så man kan ha ännu mer offensiv kraft dräframme. Somsagt inga människor att ta seriöst.
Barcelona Bosketts
2016-10-19 12:59
dinio the artist,

Visst hade dem det. Busquets grovjobb skulle underlätta för både Xavi och Iniesta.
Barcelona dinho the artist
2016-10-19 12:47
Så sant så- ett mittfält med spelare som Busquets, Xavi och Iniesta hade aldrig kunnat leverera mot de bästa,
Barcelona I.Cuenca
2016-10-19 11:34
[QUOTE=Los Andres]De som inte uppskattar spelare som Rakitic osv är personer som inte förstår sig på fotboll. Man måste ha "grovjobbar" för att underlätta för de mer spektakulära spelarna. Eller vad sägs om att bli Galacticos 2.0? Massa världslirare på alla positioner men inga titlar :) [/QUOTE] Du har helt rätt!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Los Andres
2016-10-19 11:13
De som inte uppskattar spelare som Rakitic osv är personer som inte förstår sig på fotboll. Man måste ha "grovjobbar" för att underlätta för de mer spektakulära spelarna. Eller vad sägs om att bli Galacticos 2.0? Massa världslirare på alla positioner men inga titlar :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-10-19 10:54
@Shanghai:


"Problemet" med nyttiga spelare som Rakitic, Keita, Roberto osv är ju att de inte är lika spektakulära som Neymar och Messi. Gör man inte cykelsparkar, överstegsfinter och hattricks varannan match så kommer man alltid vara "misslyckad" av vissa trångsynta supportrar. Likväl så skulle vi inte klara oss utan dessa. Rakitic är för tillfället topp 5 viktigaste spelarna i truppen (enligt mig).
Barcelona Shanghai
2016-10-19 10:40
Ribohn fan Driver du med mig? Har Rakitic varit misslyckad? Han köptes för en billig peng och har ständigt levererat med slitsamma löpningar både defensivt och offensivt han bidrar med assister och gör mål (dessutom i viktiga prestigematcher). Har du redan glömt hans CL-mål mot Juventus?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2016-10-19 10:01
El Pistolero Lite sent kanske, men KDB har anammat Peps idéer otroligt bra och är överlägset viktigast för Manchester City. Sköter bolltransportation, luckrar upp försvar och gör mål. Guardiola gjorde ett rätt strongt uttalande här om dagen där han sa att KDB är bland dem absolut bästa i världen och en av dem bästa spelarna han har haft till sitt förfogande. "Messi sitter i ett eget bord för sig, men därefter har du bland annat De Bruyne". PS. Är otroligt lat som skippar #9 varjr gång jag skriver ditt nick. Hoppas att du inte tar illa upp, finns ju bara en pistolero liksom :)
Barcelona Bosketts
2016-10-19 09:34
Tyvärr är ju Spanien fortfarande väldigt segregerat och toppstyrt från Madrid (på en ren politisk nivå som givetvis ibland tippar över inpå fotbollen).
Det är fortfarande, och kommer väl alltid att vara, "ospanskt" att sympatisera och känna tillhörighet med andra regioner såsom Katalonien och Baskien.

Kudos till Pique som försvarar de Katalanska färgerna, men samtidigt kan jag tycka att han får leken tåla om han nu ska spela i landslaget.
Barcelona Capitan
2016-10-19 08:58
Gabriel

Sen Franco
Barcelona Gabriel
2016-10-19 07:25
Eduardo Inda, som Piqué kallade för Florentino puppet, svarade Piqué med att; "det är inte jag som har fått dig att sluta i landslaget, det är pga dig, dina barnsligheter och din anti-spanien saker som fått dig att sluta. Folk buar dig pga att du inte känner Spaniens färger, och enda anledningen till varför du ens kommer till landslaget har med pengar att göra". Sen när innebär det att vara anti madridista att man är anti Spanien?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: