/spanien/barcelona/forum/3617.aspx/spanien/barcelona/forum/3617.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Kröjf
2015-02-23 00:46
Neymar11

Du är forumets absolut främsta citatmaskin. Och då menar jag i positiv mening.Du plockar fram den ena pärlan efter den andra, som med nån enstaka rad fångar "allt".

Jag har för egen del inte så mycket som ett enda citat sparat.Vare sig av mig själv eller nån annan här inne på forumet. Så jag får väl precis som i min inledning till inlägget om Rakitic där jag försökte återge vad jag skrev i somras, förlita mig på mitt mycket goda minne för framförallt ord, när jag påstår att det bl a var du som citerade Stoichovs träffsäkra uttalande om Messi och Ronaldo i samband med FIFA - galan i januari.

Hade bulgaren inte sagt nåt i stil med att Messi alltid kommer att jämföras med Cruyff, Maradona och Pelé, medans Ronaldo får leva med att bara jämföras med Messi? Var det inte du som citerade Stoichov och var det inte ungefär så citatet löd? Träffsäkert var det i alla fall.

Men i ett inlägg igår kväll (sön) så ondgjorde du dig dock över att folk på forumet sparar citat i veckor, månader och år, bara för att sen kunna bevisa att dom haft rätt och andra haft fel. Du verkade riktigt irriterad över att somliga härinne koncentrerar sig på att kommentera varandra och sina respektive inlägg, istället för att skriva egna inlägg om klubben. Jag har inte citatet framför mig. Men vill minnas att du inledde med att kalla det "komedi". Och avslutade med att dom som håller på det viset, skulle göra sig själva en tjänst om dom lämnade forumet. Rätt uppfattat?

Nu slumpade det sig så att ditt inlägg råkade komma i anknytning till ett av mina, i vilket jag CITERADE Barcelonistas inlägg ställt till Gabriel. Där den förstnämnde skrev att han höll med Gabriel i allt vad denne skrivit på kvällskvisten. Men eftersom Barcenolistas klagade i största allmänhet och över Rakitic i synnerhet under matchen mot Malaga i förrgår, så la jag då in ett stycke ur ett annat inlägg som Gabriel skrev samma dag. Där han själv å sin sida, ondgjorde sig över inläggen om matchen ifråga och som han hade valt att läsa i efterhand. Han fann till sitt ogillande att att folk härinne bl a ansett att Iniesta var usel, Raktic är skit o s v. Kort sagt så ägnade Gabriel ett helt och ganska långt stycke åt att i kritiska ordalag kommentera andras inlägg (har fortfarande inga citat framför mig).

Och nu kommer det roliga. Du själv var inte sen att för egen del kommentera Gabriels första inlägg för dagen, med ett inlägg där du enkom förklarade dig hållla med honom till fullo. Visst är det väl komiskt? DU tycker att folk som kommenterar andras inlägg istället för att skriva egna inlägg om klubben (vilket Gabriel också gjorde och även fick mitt gillande för), själv på ett förbehållslöst positivt sätt kommenterar ett inlägg som i mångt och mycket kritiskt kommenterar vad andra hade skrivit på forumet om matchen igår.

"Komedi", visst var det väl det ordet du använde inledningsvis? Och jag kan ju inte annat än hålla med. Cirkeln är sluten. Jag kommenterar dina kommentarer om andras kommentarer. Skulle kanske göra såväl dig som mig själv å eventuellt andra en tjänst, om jag loggar ut ur forumet nu för att sova istället.

Barcelona Mdawg
2015-02-23 00:35
Benz var faktiskt offside på sitt mål, så korrekt dömt ändå. Inte som alla felaktiga offsideblåsningar mot oss jämnt och ständigt, med över 1 meter på rätt sida dessutom..
Barcelona Cule4life
2015-02-23 00:30
Iniesta och busken verkar lite off faktiskt, känns som en bänkning på 2, 3 matcher hade gjort dom gott.

Jag är inne på ett annat mittfält nu och ja tror dom flesta kmr hålla med om denna trion.

Xavi . Macherano . Rakitic

Och det är Rafinha som får ersätta någon av xavi,rakitic i andra. Personligen tror jag detta mittfält för stunden hade gynnat Barca mest. För en mer djupare analys kan ba inte ge genom telefonen pga trötthet. Trion längst fram ska fortsätta. Backlinjen likaså, bara frågetecken mellan Marlboro och Bartra och där håller jag katalansk före faktist.
Barcelona LeoMessi
2015-02-23 00:20
Federer Han har inte spelat mot Barca än. Förra året så hängde han mest på korvkioskerna i etihad och camp nou.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer - köp en back, tack
2015-02-23 00:11
"Vincent Kompany insists Manchester City do not fear Barcelona, claiming playing at Stoke can be tougher."

Haha jag vet inte vad jag ska säga helt seriöst. Varför överskattar anglofilerna Stoke City?
Barcelona Federer - köp en back, tack
2015-02-22 23:13
Ronaldo gör 2 mål på 2 matcher och fotbollskanalen skriver "Ronaldos fortsatta målform" ok....
Barcelona AndreD.
2015-02-22 23:09
@LeoMessi:

Sjukt att en assist inte kan tilldelas en spelare om bollen touchar men att ett mål kan tilldelas en spelare när bollen träffar en spelare och ändrar riktning. Penaldo fick 4 såna mål i ligan förra säsongen.
Barcelona BARCA-més que un club
2015-02-22 23:04
Liunil Messi Inget förvånar mig mer när det gäller Real han fick säkert assistent för Perez kommer göra allt i sin makt som vanligt för att sin lilla gullegris ska bli glad o får poäng för allt han gör på plan .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-02-22 22:56
Liunil Masse Assisten ska inte räknas om den tar på någon spelare. För i sådana fall så ska Messi ha ett par assist till.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-02-22 22:56
Barcelonistas Kan ju vara bra med en mix av spelartyper. Tro det eller ej men det är inte tyngdpunkten som avgör hur bra en spelare är. Förstår precis vad du menar, tycker bara du tänker lite fel. Vårt lag är inte uppbyggt på samma sätt som under Pep och vi behöver då andra typer av mittfältare. Det är ingen slump att Iniesta underpresterat under hela säsongen. Han har en roll han inte är van vid samtidigt som de tre där framme tar hand om i princip alla offensiva uppgifter. Det är heller ingen slump att Busquets ser sämre ut, tror ni att en 26-årig Busquets som varit ordinarie i Barca och Spanien i 5 år helt plötsligt bara blir mycket sämre? Nej, han har fått en annan roll och får inte samma understöd. Folk måste börja fatta att när laget har problem är det i de flesta fallen problem med rollfördelningen och spelarnas uppgifter på planen snarare än riktigt dåliga spelare. För alla våra spelare är minst topp 5 på sin position, knappast det som är problemet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mdawg
2015-02-22 22:55
@Liunil Masse:


Han fick inte assisten, han kan omöjligt fått den.
Barcelona >The Reporter<
2015-02-22 22:52
Hur många gula innebär avstängning i Spanien?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-02-22 22:52
Stämmer det att Ronaldo fick assisten för benzemas mål? Kan väl inte stämma, bollen tar på en Elcheback och sen på målvakten innan Benzema gör mål ju.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-02-22 22:47
Junta dimision - skrev fel, korta tekniska spelare syftar jag på. Rakitic känns som en spelare som mer passar in i ett Dortmund. Det är ingen Barca mittfältare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-02-22 22:44
Vad ska jag kritisera Iniesta för? Vår vampyr är slut som spelare. Jag fokuserar på Rakitic för att han är ny och han ska ju vara den som tydligen ska styra vårt mittfält framöver. " han har varit bra" Det räcker inte med att vara bra, en mittfältare i Barca ska vara världs bra. Upp till bevis för Raketen mot Shitty.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-02-22 22:43
Barcelonistas

Hur menar du med bättre tyngdpunkt om jag får fråga? Halilovic har en betydligt lägre tyngdpunkt för att han är 1.70 m lång, medan Rakitic är 1.83. Sen förstår jag inte riktigt varför du har hakat upp dig på Rakitic helt plötsligt efter ett 20 minuters inhopp där han inte var sämre eller bättre än någon annan av de andra som var på planen.
Barcelona A good coach is everything!
2015-02-22 22:37
Barcelonistas /// Är du seriös??? Rakitic är våran just nu bästa mittfältare!! Snubben får knappt spela trots att han presterar. Det är Rakitic första år också.. Busi däremot och Iniesta men speciellt Busi som går spela hela tiden bords få kritik. Hur kan man kritisera Rakitic när dessa herrar har vart så mycket sämre?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2015-02-22 22:36
Dm1982 Haha ja tvär synd
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-02-22 22:32
Barcelonistas Det är häpnansväckande att se hur hårt åt du går på Rakitic som varit våran bästa mittfältare den här säsongen. Du kanske borde fokusera lite mer på Iniesta? Eller Busquéts? Jag håller med dig om att vårat mittfält inte är vad det bör vara för en stor klubb som Barcelona men din kritik till Rakitic börjar bli lite smålöjlig. Han är inte så dålig som du vill få det att låta. För tillfället är Iniesta vår sämsta mittfältare, och han spelar mer än vad Rakitic gör.
Barcelona DM1982
2015-02-22 22:30
[QUOTE=BARCA-més que un club]Nu går verkligen och tänker hur kunde vi förlora ni Malaga och Gav Real 4 poäng mellan oss på silverfat vi bara bjuder in dom till liga guldet bra jobbat [/QUOTE] Spelarna hade inte tankarna på rätt match, de satt redan på planet till Manchester. Det tillsammans med att Alves fick hjärnsläpp på ett väldigt enkelt ingripande gör att Real leder med fyra poäng. De är mer skärpta och alerta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2015-02-22 22:30
Ta det lugnt grabbar. Real tappar snart.
Barcelona Barcelonistas
2015-02-22 22:29
Jag kokar, hur kan vi låta detta mediokra lag gå om oss i ligan. Med ett bättre mittfält hade vi aldrig varit i den här situationen. Kasta Rakitic, Halilovic som är en tonåring har en betydligt bättre tyngdpunkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas-
2015-02-22 22:27
Real kommer tappa poäng i framtiden, bara öppna frysen o kyla ned sig. City på Tisdag, då jävlar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2015-02-22 22:26
Nu går verkligen och tänker hur kunde vi förlora ni Malaga och Gav Real 4 poäng mellan oss på silverfat vi bara bjuder in dom till liga guldet bra jobbat
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-02-22 22:24
Andresito - det är ju hans åsikt? Vi lever i ett demokratiskt land här går man tycka precis som man vill.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-02-22 22:22
@Andreas-:


Jag vet inte om du vill bli bannad eller om du är trög på riktigt. Först ville du att han skulle bryta benet och nu detta.

Du sänker nivån något otroligt här inne.
Barcelona Barca4life98
2015-02-22 22:21
Ligan är absolut inte körd. Finns många bra lag kvar att möta för oss och Real. Valencia, Sevilla, Villareal etc. Kommer säkert att ställa till det för både oss och Real
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas-
2015-02-22 22:21
Usel nick, sänk bara aset.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-02-22 22:21
@Gabriel:


Du jinxade det. Allt är ditt fel, inklusive Juanmis mål igår.


Nä, kan erkänna att jag också hade lite optimism efter 45, men ett lag som Elche ska Real inte ha några problem med.
Barcelona BARCA-més que un club
2015-02-22 22:20
Penaldo strikes från helt osynlig till bara peta in målen
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: