/spanien/barcelona/forum/360.aspx/spanien/barcelona/forum/360.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Canaletes
4/16/2017 20:48
Samper bänkadi Granada mot Celtas B-uppställning. Ännu en lovande canterano som det gick åt helvete för...
Så många besvikelser man har fått uppleva de senaste 10 åren.
Barcelona El Pistolero #9
4/16/2017 19:14
[QUOTE=Reymar]El Pistolero Du påstår att vi ska satsa på talangerna och nämner Deulofeu men tidigare idag ville du se Martial en YTTER köpas, hur vill du ha det egentligen? [/QUOTE] Jag nämnde skribenten Deulofeu... Angående Martial så är han mångsidig och en spelartyp vi har svårt för att få fram. Säljer vi Paco så bör vi försöka på honom. Har dock absolut inget emot att vi behåller Paco o ger honom en säsong till. Vi får se hur nya tränaren resonerar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
4/16/2017 19:02
El Pistolero

Du påstår att vi ska satsa på talangerna och nämner Deulofeu men tidigare idag ville du se Martial en YTTER köpas, hur vill du ha det egentligen?
Barcelona El Pistolero #9
4/16/2017 18:58
La Masia helt överlägsna alla, i alla åldersgrupper. Jag kan inte förstå varför Barça inte satsar på sina talanger. Vi har dom bästa. Ekonomiskt gynnsamt också. Satsa eget och krydda med värvningar av spelartyper vi inte själva kan få fram. Deulofeu, u feel me?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Legend Carles Puyol
4/16/2017 18:40
Hade lätt bytt ut både Arda och Rakitic för Martial.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
4/16/2017 17:58
Kan Lukaku vara Suarez ersättare snart ? Känns grym 23 bast bara.
Barcelona S.Eto'o
4/16/2017 17:26
Jo du Har nog rätt, i ett byte blir det nog Rakitic plus pengar pga ålder samt priset bägge köptes för. Men om vi inte inkluderar Rakitic i ett byte utan säljer honom och köper martial separat tror jag nog det blir lite billigare. Eller varför inte inkludera gomes i ett byte, United var ju intresserade utav honom och Mourinho har pratat bra om sin landsman tidigare. Sjukare saker har hänt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
4/16/2017 17:17
[QUOTE=S.Eto'o]Förstår hur du tänker men är det inte lite för generöst utav oss att erbjuda Rakitic plus pengar för martial? Rakitic är ett hett namn i transfermarknaden nu när många klubbar prioriterar en grovjobbare med något fin teknik. Kan tänka mig han går för 40 till city eller United. Helst budkrig. [/QUOTE] Ja men ett byte rakt av då? Får tänka på Martials ålder kontra Rakitics. Martial har en enorm talang. Det är något med Mourinho och grymma talanger - Lukaku, De Bruyne...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
4/16/2017 17:12
Förstår hur du tänker men är det inte lite för generöst utav oss att erbjuda Rakitic plus pengar för martial? Rakitic är ett hett namn i transfermarknaden nu när många klubbar prioriterar en grovjobbare med något fin teknik. Kan tänka mig han går för 40+ till city eller United. Helst budkrig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
4/16/2017 17:06
Rakitic plus lite pengar för Martial. Varför inte? Suarez ersättare klar. långsiktigt tänk behövs.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
4/16/2017 16:26
Kanske martial kan vara något för oss?? Sitter på läktaren match efter match trots att alla vet vilken talang han besitter. Martial för 30 miljoner euro borde nog funka eller lån+ köpoption. Enda nackdelen är att United pröjsa flera hundra miljoner för honom och vill inte gå minus på affären, men det får Bli antingen det eller sitta på bänken ytterligare ett år och då blir det reapris.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
4/16/2017 15:25
Jag var knappast imponerad av Juve i första matchen, varken deras offensiv eller defensiv.  Det var vi själva som skött sig i foten. En taktisk misstag också. Vi släppte enkla mål på deras första chanser, tex Dybalas båda mål var billiga och enkla misstag speciellt den första målet, hur kan man ens vara så snäll och låta honom vända så lätt ? Vid 1-0 har vi en jätte chans men Iniesta är obestämd och skjuter lamt. Anfallet efter blir istället 2-0. Vid tredje målet som jag tycker borde aldrig varit hörna så gör Chielini mål på nick utan att ens behöva hoppa. Sånt händer bara oss. Obegripligt .  Vi rånas på solklar straff också.  Juves försvar är ju bara ett gäng av gamla gubbar och det är vårt eget fel att vi inte lyckats göra mål. Offensivt har de inte heller något skrämmande kraft utan ett gäng spelare som inte platsade i Real och Atletico, alltså Higuain och Mandzukic. Khedira som inte heller skrämmer någon. De har med andra ord Dybala och Pjanic som kreativa samt Cuadrado som löper mycket. Så jag vill tro att Barça ska kunna vända på detta trots bedrövlig försvarsspel.  Vi förlorade mot Milan 2-0 borta och vann 4-0 hemma. Vi kan göra det mot gamla gubbar också.   Då Enrique sagt att Barça ska anfalla med 8 man så tror jag på att Paco startar.  Det blir väl.  Roberto- Messi-Iniesta- Alba bakom  Paco - Suarez - Neymar
Barcelona Kröjjff
4/16/2017 15:01
Ja, jag tyckte väl halvtidsvilan var lite väl kort, t o m för heltidsproffs. Men det är ju långhelg och uppdateringarna i huvudet får vänta till dess jag slår på arbetsdatorn på tisdag....
Barcelona Visca el Barca 17
4/16/2017 14:45
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
4/16/2017 14:39
Kröjff Du ser nog reprisen haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
4/16/2017 14:27
Inte för att jag är någon vän av vare sig Inter eller Milan. Men ni vet väl att derbyt Milano-lagen emellan pågår, med en mycket bra inledning och ett tryck på läktarna som bonus.
Barcelona Visca el Barca 17
4/16/2017 14:01
@Blaugrana91:


Bra! Tror det är detta vi saknar spanjorer från La Masia. Både Paco och Gomes blir alldeles för trollbunda över att spela för klubben. Behöver fler som har haft detta som sin vardag och inte bryr sig av att spela med alla våra världstjärnor. Paco var grym igår men fler av våra egna spanjorer tack!
Barcelona II Barça II
4/16/2017 13:59
Att Mats har bra fötter är bara en myt, han är inte närheten utav tillexempel Valdes eller Bravo när det kommer till passningssäkerhet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
4/16/2017 13:57
[QUOTE=Kröjjff]När vi ändå är inne på ämnet, så fick vi igår se hur ter Stegen upprepade gånger använde sina fötter till att tvinga en La Masia - utbildad mittfältare vid namn Sergi Roberto, att använda huvudet på sidlinjen för att hindra bollen från att gå till inkast. [/QUOTE] Det måste ju ändå vara ett tecken på förbättring eftersom la Masia-lirarna mest fått använda lungorna den här säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
4/16/2017 13:41
När vi ändå är inne på ämnet, så fick vi igår se hur ter Stegen upprepade gånger använde sina fötter till att tvinga en La Masia - utbildad mittfältare vid namn Sergi Roberto, att använda huvudet på sidlinjen för att hindra bollen från att gå till inkast.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
4/16/2017 13:34
Men va kritik mot Mats han har ju "bra"fötter och Barcelona spelet i sig... Målvakt kan man snart inte kalla honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
4/16/2017 13:13
@Den vise mannen:
Själv tycker jag snarare att ter Stegen i många situationer agerar som något av en handbollsmålvakt vid straffkast. Det verkar som det för honom finns någon osynlig linje som han inte får kliva över i sina utrusningar. Där ställer han sig vagt vaggande och försöker allt som oftast rädda med fotparader istället för att ta alla tentaklerna i anspråk. Och att agera hockeymålvakt i fotboll är dömt att misslyckas. Ingen "Butterfly" i världen, med eller utan alla stora täckande skydd som hockeymålvakter har på sin sida skulle vara ens i närheten av att täcka alla de ytor som fotbollsmål erbjuder, i förhållande till de små "kassar" som Henrik Lundkvist med flera är satta att vakta.
Barcelona Blaugrana91
4/16/2017 12:41
Robert har bekräftat i en intervju med TV3 Catalunya att klubben har som avsikt att köpa tillbaka Deulofeu för €12M. Detta skriver både MD och Sport.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
4/16/2017 12:39
@Treyh:

Synd att du missade ironi i mitt inlägg :)
Barcelona Soko
4/16/2017 12:36
@Davids3:

Jag nämnde honom tidigare att jag önskar att vi hade sådana krigare som täcker halva jorden men fick till svar att jag är troll och att dessa spelare är inte för Barca då de är otekniska.
Barcelona Den vise mannen
4/16/2017 11:37
Felix Ang MAtS så känns det som han jobbar som de nya hockey-målvakterna. De ska bara STÅ rätt och skära av vinklar. De är mer eller mindre programmerade, står jag här så är det störst chans att jag räddar. De jobbar mindre spektakulärt utan gör bara sitt jobb. Gillar han och tror att han kommer bli bättre med åren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
4/16/2017 11:28
Enligt Whoscored var Messi matchen lirare igår och betyg 9.2 . Näst bäst var Paco 7.8. Sämst betyg fick Umtiti 6.3 och Denis 6.1 Messi har gjort flest mål utanför straffområdet denna säsong i topp 5 ligor . 7 mål. Flest mål utanför straffområdet i La ligan senaste 30 år : 51 Messi 41 Cr 32 R. Carlos 27 Rivaldo
Barcelona Legend Carles Puyol
4/16/2017 10:40
Vi har den VIKTIGASTE veckan framför oss och skulle vi inte avancera vidare i UCL samt kryssa mot Real så skulle många summera säsongen som ett FIASKO. Skulle vi slå Juve med 5-1 och gå vidare samt kryssa eller förlora mot Real då skulle säsongen fortfarande bli lyckad. Det beror på om vi vinner UCL. Man kan inte förvänta sig att vi ska vinna liga varje år. Real och At.Madrid är starka och just där kan folk inte lägga "favoritskap" på oss att vinna La Liga varje år. Serie A är Juve mer eller mindre varje år utan ansträngning, Bundesliga är Bayerns år efter år kanske något år har Dortmund kunnat vinna men när dem sålde sina mega stjärnorna så tappade dem allt. La Liga har 3 grymt STARKA lag som är vilket andra ligor inte har. Därför ska man vara försiktig med att lägga alla kort på bordet och tro att Barca ska vinna varje år. Mot bättre tider Culé.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kurdistaaaan!
4/16/2017 10:24
@the cameroonians:


Det finns biljetter till alla andra matcher även till matchen som är efter Villareal matchen. Jag får avvakta en vecka till har avvaktat ganska länge nu börjar bli akut snart :)
Barcelona the cameroonians
4/16/2017 09:22
[QUOTE=Kurdistaaaan!]Då det inte går art köpa biljetter till Villareal matchen på Barcelonas officiella sida så undrar jag vart kan man köpa matchbiljetter till den matchen? [/QUOTE] Det kommer att släppas fler biljetter på hemsidan inom en vecka, och ännu fler när säsongkortsinnehavarna som inte ska gå säljer tillbaka sina platser. Så ha is i magen och gå in på hemsidan nästa helg så ska du se att det finns gott om biljetter då!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: