/spanien/barcelona/forum/3595.aspx/spanien/barcelona/forum/3595.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LeoMessi
4/11/2015 15:18
Härligt att Deulofeu får ungefär lika mycket speltid i Sevilla som han hade fått i Barca. Jag klandrar inte emery, man tar ut det bästa laget och han ska inte behövas tvingas till att spela våra talanger. Jag tycker givetvis att det är väldigt tråkigt att dom inte får något förtroende. Bör man inte låna ut talanger till ett lag som Rayo? Dom spelar en härlig och offensiv fotboll samtidigt som konkurrensen där inte är inte lika hård som i lag i den övre halvan av tabellen. Jag skulle kunna tänka mig att låna ut spelare som samper, Adama och Halilovic till Rayo. Ett lag där man håller mycket boll och även ger stort utrymme till individuella prestationer. Nu tror jag att suarez och Deulofeu lånades ut till Sevilla främst för att kunna få rakitic för en lite mindre peng. Men det kanske hade varit bättre att betala lite extra och sedan låna ut dom till ett lag där chansen för speltid är högre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
4/11/2015 15:18
@Barca4life98:


Nej, alla klubbar har inte sådana klausuler då vi uppenbarligen inte har det. Själv ser jag inget behov av sådana klausuler, snarare tvärtom. Om man vill att ens utlånade spelare ska utveckla. så måste dessa trots allt få så mycket speltid som möjligt, och matcher mot stora lag får dessa spelare att växa.
Att ha sådana klausuler är enligt mig bara fegt då det bara visar att man är för rädd för att få svårare motstånd och förlora, vilket säger mer om klubben som lånat ut spelaren än själva spelaren.

Om det ikväll blir så att Denis eller Deulofeu avgör matchen och därmed vinner matchen mot Sevilla, låt så bli. De gör enbart sitt jobb och måste göra så gott de kan för laget de spelar för, och det är inget vi kan göra åt.
Barcelona Gabriel
4/11/2015 15:12
Barca4life98

Haha, nej jag var verkligen inte sarkastisk, tycker det är riktigt bitch-aktigt beteende att göra så. Jag vet inte hur dom andra klubbarna har det förutom Real Madrid men jag hade personligt tyckt det var sjukt pinsamt om Barcelona gjorde så.
Barcelona the cameroonians
4/11/2015 15:04
Deulofeu blev inte uttagen till matchtruppen idag, däremot valde Emery att inkludera Denis Suárez i densamma.
Barcelona Barca4life98
4/11/2015 14:18
Gabriel Alla klubbar har ju såna klausuler? "Vi är inga bitches" är alla klubbar bitches elr? Hoppas att du var sarkastisk! ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldildo
4/11/2015 13:40
"Barcelonistas"

Ja, eller iallfall delvis. Jag är imponerad av Neymars dribblingar och passningar, men hans avslut har varit riktigt usla. Nu har jag inte sett så mycket fotboll dom senaste åren men det jag har sett av honom har mest betått av missade lägen. Jag tänker mest på missarna mot madrid, dom lägena måste han förvalta bättre framför allt med den hypen och priset han har.

Sen tar jag inte fotboll så speciellt mycket på alvar längre mot vad jag gjorde förut. Vilket folk borde inse med tanke på mitt namn.
Barcelona Gabriel
4/11/2015 13:34
Liunil Masse

"Varför har vi inte en klausul på våra utlånade spelare som Real har på typ Cheryshev som inte fick spela mot Real? Den här ledningen asså."

För vi är inga bitches!
Barcelona Barcelonistas
4/11/2015 13:31
"Ronaldildo" Trollar du medvetet?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldildo
4/11/2015 13:29
Tror att det blir 2-1 ikväll. Suarez gör ett mål i 31:a minuten. Messi gör en soloräd och gör 2-0 i 70:de minuten. I slutet av matchen kommer Neymar fri med Sevillas målvakt, dribblar sig förbi och är bara en meter ifrån målet, antligen ska han få göra mål och tar allt han kan så att han får en sneträff och skjuter in 2-1.
Barcelona S.Eto'o
4/11/2015 13:13
Rolig och lite sorlig tanke, tänk vid runt 60-80 minuten så byts Suarez och Deulofeu in vid ställning 1-0 till Barca och sedan vid slutminuterna så assisterar Suarez till Deolufeu som kvitterar. Sedan mot Real Madrid så missar bägge Suarez och Deulofeu 3-4 solklara målchanser vid ställning 0-0 sen vid 87 minuten så avgör Bale och Vinner ligan åt Real Madrid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle
4/11/2015 13:13
@Nesto:


Jag har ingen vidare koll på den portugiska ligan, men hur bra är Danilo om man jämför honom med Filipe,Marcelo,Alves,Maicon vad är så speciellt med honom?
Barcelona KiNg-PuYi
4/11/2015 13:12
Tror på en målrik match ikväll o faktiskt årets match hehe. Neymar gör 2 mål, 1 Messi o 1 iniesta haha ja ni hörde d iniesta o neymar 2 mål
Barcelona LeoMessi
4/11/2015 12:58
Jag har inget emot att våra spelare för spela mot oss. Jag anser det fegt om vi skulle ha en sådan klausul.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
4/11/2015 12:51
That moment om Denis Suarez eller Deulofeu gör mål idag och vi förlorar. Missar ligaguldet pga Deulofeu eller Denis Suarez, våra egna spelare.... Varför har vi inte en klausul på våra utlånade spelare som Real har på typ Cheryshev som inte fick spela mot Real? Den här ledningen asså.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barc6
4/11/2015 12:37
Andresito. Kan bara hålla med dig angående Mathieu och Masche, nu när Mathieu är på g så tycker jag att han borde starta. Men däremot så vill jag hellre se Xavi istället för Iniesta idag.. Det kommer bli högt tempo och Xavi skulle behövas idag för att kontrollera bollen när de behövs. Sen kan Rakitic användas mer offensivt istället där han behövs med sina egenskaper.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
4/11/2015 12:34

Vinner vi ikväll så kan jag med 99.99% känna mig trygg med att vi tar hem Ligan !
Barcelona Andresito
4/11/2015 11:32
Nu när alla är tillgängliga, hur tycker ni att vår 'ordinarie' elva ska se ut? Det enda frågetecknet för mig är mittbackspartnern till Piqué. För två månader sedan hade jag sagt Mascherano, men nu lutar jag faktiskt mer åt Mathieu. Tycker att fransmannen är bättre i de stora matcherna medan Masche är bättre att ha mot de sämre lagen. Bravo/Mats Alves - Piqué - Mathieu - Alba Rakitic - Busquets - Iniesta Leo - Suárez - Ney Tycker även att det är dags för Neymar att komma igång. Känns som att han inte gjort något ordentligt på planen på flera veckor utan att det är Messi och Suárez som stått för anfallsspelet. Sevilla borta, näst svåraste matchen i ligan av de vi har kvar. Jag har ungefär samma nivå av nervositet som innan en CL match, kommer bli tufft. Ser fram emot The Return of the King och hur han mottas av sina gamla fans, han nätade mot dem på hemmaplan, får gärna göra det igen, Ivan Rakitic! Hade inte heller haft något emot om Neymar gjorde en doblete som mot Atlético borta. Visca!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BarcaLaliga
4/11/2015 10:57
Han var på toppen av sin karriär, ansågs vara världens bästa mittback men gick till att vara ifrågasatt och kritiserad. Gerard Piqué kom med ett löfte inför säsongen och trots att vägen dit har varit krokig så kan man hävda att mittbacken är på väg att nå nya höjder i sin karriär. Läs om Gerard Piqués resa tillbaka mot toppen! (Kom gärna med synpunkter och lämna en kommentar om artikeln.)
Barcelona ( Xaviesta )
4/11/2015 04:15
Neymar11 70 miljoner euro vill jag minnas att jag läste på dom flesta källorna när detta var aktuellt vid Rosell juntans intåg för många år sen. Jag är nästan säker på att jag även sett den siffran i Graham Hunters bok om Peps Barca. Orkar inte googla men i runda slängor handlar det om dom siffrorna iaf, vilket omvandlat på lekmans matematik blir cirkus 700 miljoner. Hursomhelst är den exakta siffran irrelevant i sammanhanget egentligen då poängen var att Rosell drog ner gylfen och strilade på vår ekonomi på ett sådant inkompetent och skrattretande sätt under sin epok att Laportas lyxspenderande på h*ror och privatflyg känns nästan försvarbart på ett alldeles absurt vis i jämförelse. Och då är det jävligt illa. SOMISEREM 1899 En förlust kan redovisas som vinst och en vinst kan redovisas som förlust. Det beror helt och hållet på vad det är som redovisas och hur samt vem som bestämmer vilken information som ska nå allmänheten och vilka siffror som ska mörkas, förvrängas eller döljas helt. Nu låter ju allt det här väldigt självklart men som ett lysande nutida exempel: fortfarande idag vet ingen av oss exakt hur mycket Neymar kostade och vi lär förmodligen aldrig få veta heller. Huruvida Laporta lämnade klubben med positiva siffror eller inte kan vi bara spekulera i men för mig personligen står det klart som korvspad att Laporta spenderade en och annan spottstyver på ren och skär lyx i form av VIP behandlingar, privatflyg, eskort, kaviar och fan och hans moster, och drog det på klubbkortet. Han utstrålar ju fåfänga sådär som bara han kan och det är svårt att föreställa sig att han inte lyckade till det mellan varven. Han stod för "charmiga" utgifter om man så vill och det är inget jag tittar tillbaks argt på med tanke på hur mycket han gav tillbaka till klubben rent sportsligt under sitt styre. Han skadade aldrig klubben sportsligt eller medvetet. Laporta är en riktig culé vilket är mer än man kan säga om ynkryggen som efterträdde honom. Summa sumarum: 700 miljoner eller inte, jag har ingen gås oplockad med Laporta iaf.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
4/11/2015 01:58
First team to win at Mestalla this season Ended Villarreal's winning streak Sevilla's undefeated at home streak is next
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
4/10/2015 23:15
Jag ser hellre att Dani lämnar (en legendar men tyvärr håller han inte längre) och att Montoya tar över i ett halvår. Montoya kan säkert göra det hyfsat om han får kontinuerlig speltid. Han är ju trots allt bara 23 år gammal och utvecklas fortfarande.
Barcelona Nesto
4/10/2015 23:08
Vad är värst?
Att vi står här med Douglas och Montoya eller att PSG får Alves gratis?

Tror fortfarande PSG hade köpt Alves för 20 m förra sommaren, så brassekåta som de är. Vips, där har vi Danilo..
Barcelona Neymar11
4/10/2015 22:17
Löjliga pengar neymar tjänar, han kommer garanterad bli den spelare som har tjänat in mest pengar genomtiderna. Bara löjligt, killen är endast 23 och ligger top 3 i aktiva spelare som har tjänat mest Vidrigt är det men sån har sporten blivit
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
4/10/2015 22:07
Messi är för femte gången senaste sex åren världens bäst betalde fotbollsspelaren. Messi tjänade under 2014 inte mindre än 65 miljoner euro. Han få från Barcelona 20 miljoner euro och resterande 45 får han från Adidas, Turkish airlans , Pepsi, Samsung, Gilete, m m ..
På andra plats är Ronaldo som tjänade 9 miljoner euro mindre
På tredje plats är Neymar som tjänade 36,5 mil, Thiago Silva 27.5 , RVP 25,6, Bale 23.8, Rooney 22.5 och Zlatan 21,5
Barcelona SOMISEREM1899
4/10/2015 21:31
Puyol #5

Det finns inget fastslaget datum ännu, men det lär bli i juni.
Puyol #5
4/10/2015 21:15
När börjar presidentvalet?
Barcelona Messsias
4/10/2015 20:30
Angående dani Alves, ska man skratta eller gråta? http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/spanien/article20606887.ab
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
4/10/2015 20:20
Xaviesta

Att Laporta lämnat en skuld på €80 miljoner efter sig (antar att du syftar på det) är en ren lögn som Rosell tog till för att skada Joans image. Laporta lämnade klubben med ett överskott på €11 miljoner, något som senare bevisats.

''3 years and 11 months after lying and deciding to sue the previous board for financial losses that only existed because Rosell had the books cooked, the Judge reached a decision: there weren’t any losses.
In fact, Laporta had left the club in a surplus''.

Rosell har kastat så mycket smuts på Laporta via sina kontakter i Group Godó - som råkar äga Mundo Deportivo, La Vanguardia och RAC1 Radio. Inte direkt en slump att dessa medier tog upp skandal efter skandal som Laporta varit en del av innan presidentvalet 2010.

Nu säger jag inte att Laporta är helt fri från skandaler, med stora delar av det negativa som kommit fram ligger Rosells lögner och kontrollerande av spansk media bakom. Finns väldigt intressanta artiklar om detta på lucasammr.com, och jag rekommenderar verkligen er som inte läst dessa att göra det.
Länktips: lucasammr.com/
Barcelona Neymar11
4/10/2015 20:04
Xaviesta 70 miljoner kronor var det väl och inte 700
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
4/10/2015 19:53
När man tänker tillbaka på dom där 700 miljonerna Laporta drog upp Barcakortet för var han än gick med kvinnlig eskort, private jet osv kan man inte låta bli att skratta åt påhoppen från Rosell när han inledde sin inkompetenta era i vår klubb. 700 miljoner känns som en piss i Mississippi såhär i efterskalven av alla pinsamma ekonomiska förluster vi har genomlidit på, bara för att nämna några områden, transfermarknaden, spelarförsäljningar till rea priser som ett lysande exempel, spelarinköp till överpriser, skadat varumärke iom rättegångar, anklagelser och bakdörrssparkar i röven på legender som Abidal under Rosell-eran. Känns mest som en lång jävla mardröm när man kör en tillbakablick. Men i sommar kan vi äntligen vakna upp ur mardrömmen, kallsvettiga och rosenröda om kinderna. Hur den nya styrelsen än väljer att sköta klubben kan man omöjligt göra det sämre än Laportas ersättare gjorde.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: