/spanien/barcelona/forum/358.aspx/spanien/barcelona/forum/358.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2017-06-22 00:08
Papillion - va fan snackar du om? Dos Santos spelade för oss 07/08 sen såg jag inget mer av den spelaren. Det var en spelare med stor potential men tyvärr så valde han tänka på annat. Psyket förstörde för han de vet alla. Sen när har jag försvarat Laporta? presidenten som köpte luis viton varor med klubbens penagr för sin dotter? Trots det så föredrar jag Laporta alla dagar i veckan före Bartomeu som säljer sig själv. Herregud han är rädd för att vi ska få dålig relation med PSG? WTF? skojar du med mig...
Barcelona papillon
2017-06-22 00:03
Barcelonistas

Fan vad du gråter om ledningen då. Vad tyckte du om att Laporta och co inte gjorde sig av med lillebror Dos Santos som satt på bänken under hela sin A-lagskarriär och tog upp en plats samt lön?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Barcelonistas
2017-06-22 00:02
El Pistolero - det jag stör mig på är att vi går efter maskar när vi inte kan värva Godzillas. Hur tänker ledningen där?


Förlåt mig men who the fuck is Konodgbia?
Barcelona El Pistolero #9
2017-06-21 23:59
[QUOTE=Davids3]If Barca fails to sign Marco Verratti, Inter Milan player Geoffrey Kondogbia is plan B for Barcelona. [espn] Någon som vet mer om snubben? [/QUOTE] Konodgbia är en Gomes 2.0 och den källan ska vi ej tro på för fem öre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-06-21 23:48
If Barca fails to sign Marco Verratti, Inter Milan player Geoffrey Kondogbia is plan B for Barcelona. [espn]

Någon som vet mer om snubben?
Barcelona DizzLow
2017-06-21 23:03
@Barclasico:

Geovanni, Rochemback, Henrique, Keirrisson, Douglas, (Marlon)

Se på namnen ovan å gör din egen slutsats. Marlon fick ju tack å lov en säsong i B-laget, för å landa lite i lugn å ro, men det handlar om speltid å timing. Som det ser ut nu, kanske en utlåning till en mindre la liga klubb är bra för Marlon. Tror rätt starkt på Umtiti - Pique.

Vet faktiskt nada om spelaren du nämnde, Kan vara en Jesus :) , kan också vara en Barbosa :(
Barcelona Barcelonistas
2017-06-21 22:57
Tjejer gråter till Titanic, jag gråter till det här. så orättvist och skandalöst.Det är tufft att vara cule just nu men jag minns när Tamudo satte 2-2 på camp nou jag var 14 år gammal jag minns jag grät. Man var så ung då. Reals match mot Zaragoza slutade 2-2 också det var pain. Men vet ni vad vi kmr tillbaka starkare än någonsin. Hur många gånger har inte folk sagt att vi e slut men så har vi kommit tillbaks och visat alla?. Barca är Barca glöm inte det. Vi kmr tillbaks starkare!!!
Barcelona Soko
2017-06-21 22:08
Bad sägs om att värva Lewandovski? Han vill bort från Bayern då han är besviken på laget och spelarna att de inte hjälpte honom att vinna skytteligan. Det nämns Chelsea och United som tänkbara klubbar för honom.
Barcelona gozo1
2017-06-21 22:05
Jag ser också något spec i gomes jag tror på han och tror även att han kommer o ta för sig mer o mer. Som sagt första säsongen . Tycker dom ska göra sig av med rafinha o arda ser inte att denis kmr va något spec så bort med han också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2017-06-21 22:04
Barcelonistas
Vad vill du? Lord Gomes eller inte lord Gomes, det finns sämre än honom i laget.
Barcelona Barcelonistas
2017-06-21 21:56
Diar Shekha - rent moraliskt är det rätt jag, men det luktar lord kring Gomes inte en gång utan flera gånge om.
Barcelona Diar Shekha
2017-06-21 21:55
Jag tycker att det är helt rätt att ledningen behåller Andre Gomes.
Jag personligen är lite mildare gentemot våra värvningar, både tränare och spelare.

Ang Andre Gomes.
Ja, han var dyr. Ja, han gjorde ingen succe i debuten. osv.
Var han sämre än vissa andra som underprestera? Absolut inte. Killen är född 1993 , har enormt mycket potential, kommer till ett av världens bästa lag med skyhöga förväntningar och till ett Barcelona som är på total dekis. Det är mänskligt att misslyckas, stor spelare som Zlatan och Henry har med floppat under deras debutsäsonger. Vem är blyge Gomes då?

Handen på hjärtat nu. Hur bra var Rakitic i fjol(förutom några matcher på våren), Rafinha & Turan? Var det deras debutsäsonger också? Liksom en som Rafinha, vad har han uträttat för att fortfarande få bära en FCB tröja? Visst han har åkt på 2 stora skador, men han har absolut inte gjort något märkvärdigt under hela Lucho's era. Han har bara sett vilsen, valpig och ganska enkel riktad ut.Jag väntar fortfarande på hans stora genombrott men för varje dag det går så ser jag honom mer som en bluffspelare, ärligt talat. I detta nu lever han bara på att han är från La Masia och att hans Far är en bra agent för sportsligt sätt har han inte gjort många glada.

Jag personligen tycker att Gomes ska få en chans till dvs en säsong till, tar han vara på det fine annars tack & adjö. Han kan ju inte bli så mycket sämre än vad Rafinha & Arda Turan är. Grejen med Jorge Mendes är att han lyckas alltid sälja sina spelare dyrt oavsett hur bra de än är, så vi kommer få en bra summa för Gomes även nästa år. Liksom någon från Premier League var villig att betala hela 35 miljoner euro för honom nu efter en dålig säsong..

Barcelona Barcelonistas
2017-06-21 21:51
Värdet minskar inte gubben, det är vår ledning som är blåst. Kolla på mig föreställ dig mig som sportchef det hade varit succe varje år. Fel personer styr klubben där har vi problemet.


Vi är idag världens största varumärke läste det i en Engelskartikel, men eftersom fel personer styr vår klubb så är United fortfarande ett större varumärke. Vilket är sjukt med tanke på att vi är överlägsna dom.
Barcelona Visca el Barca 17
2017-06-21 21:49
Jag förstår inte varför en spelares värde minskar efter den har varit i Barcelona. Oftast har han presterat på en hög nivå eller är en lysanda talang sätter på sig tröjan och minskar i värde. Jag tycker klubben är för tydlig med vilka spelare som är super och inte kmr att lämna och de som inte lyckats. För detta skapar en tydlig skillnad vi köpte 10 två blev super de andra 8 är det bara att köpa för en billig summa. Klubben måste stå på sig och visa tydligare att alla är viktiga för att vår säsong ska bli lyckad. En tydlig prägel nu har han spelat i Barca i x antal säsonger och han var en väldigt viktig kugge när vi vann. Handplockad av oss för att vi skulle lyckas vinna tripplen eller både ligan och cupen. Stå på er!!
Barcelona Barcelonistas
2017-06-21 21:48
Jag gillar våra värderingar det vore inte rätt att släppa Gomes efter bara 1 säsong. Men vi alla vet att Gomes är alldeles för dålig men klubben går ändå i den fina linjen när det gäller det hela. Det är det jag gillar med denna klubben. Alltså våra värderingar. Vi ger medelmåttor som gomes chansen i livet.
Barcelona Davids3
2017-06-21 21:39
FC Barcelona has rejected a €35m offer for Andre Gomes from an English club and have declared him un-transferable. [catalunya ràdio]
Barcelona the cameroonians
2017-06-21 21:19
[QUOTE=Barclasico]Barça are closing in on the signing of Brazilian Vitinho (19) from Palmeiras. [@gerardromero] Någon som har koll? [/QUOTE] Enligt vad jag läst idag så är han en mittfältare som under året debuterat för Palmeiras A-lag men håller till i B-laget till vardags. Han blev utsedd till en av de bästa spelarna i en stor sydamerikansk turnering för U20-lag. Finns säkert nåt Youtubeklipp på honom som i säger långt ifrån allt om hans kapacitet och spelstil.. Är väl tänkt att bli en ny Marlon, dvs komma på lån med köpoption och spela med B-laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-06-21 21:11
II Barca II - i Juventus ja men i Barcelona nej absolut inte.
Barcelona Barclasico
2017-06-21 21:08
Barça are closing in on the signing of Brazilian Vitinho (19) from Palmeiras. [@gerardromero]

Någon som har koll?
Barcelona II Barça II
2017-06-21 21:08
Man inte ta någon som tycker att "Thuram var ett skämt" på allvar. Thuram var en av de allra bästa på sin position när han var aktiv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-06-21 21:06
Tittar på Mex - NZ
Mexiko pruducerar för få stora spelare med tanke på landets befolkning ( 3 ggr större än Argentina exempelvis), tycker jag.
Det är ändå en fotbollsnation med ett stort liga system.
För slöa spelare i ligan kanske...man får en stjärnstatus för små klackmål? :P
Ingen aning
Barcelona Blaugrana91
2017-06-21 21:00
Tycker inte det är konstigt att klubben tackar nej till €35M för Gomes, han värvades förra sommaren och jag tycker han bör få en säsong till åtminstone. Dessutom kanske han presterar bättre under nästa säsong och på så sätt kanske vi tjänar på att sälja nästa sommar istället. Han är fortfarande ung och €35M känns trots allt för lågt oavsett. Börjar vi prata om belopp över €40M däremot är jag helt för en försäljning. I övrigt ger jag tummen upp för försäljningen av Arda för €30M och Munir för €20M.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-06-21 20:52
Vi har haft många fail värvningar genom åren men vi behåller usla spelare som inte har något att göra i vår klubb.


Under Laporta kasta vi iväg dom. Thuram var ett skämt, Zambrotta också vi kasta dom.
Barcelona Barcelonistas
2017-06-21 20:51
Fcb88 - men snälla du var skrev jag att våra värvningar förr var lyckade? När jag skrev " vad vi var och vad vi har blivit" så menade jag sättet vi spelade fotboll på.


Sätt inte ord i min mun.
Barcelona the cameroonians
2017-06-21 20:48
Personligen anser jag inte att klubben agerar konstigt som inte vill sälja Gomes eftersom de uppenbarligen är övertygade om hans potential och är beredda att skydda sin investering till varje pris. Jag önskar bara att de hade lika mycket tålamod och tro på en del andra spelare som med samma uppbackning och förtroende definitivt inte gjort ett sämre jobb än det Gomes gjort på sina 2000 minuters speltid. Och glöm det där med att portugisen var Luchos värvning, det är uppenbart att det är sportledningen som agerat i frågan. Bara ett sånt uttalande som att Valverde ser honom som en viktig pjäs är löjligt med tanke på att han varken kunnat se eller bedöma 23-åringen utifrån det sätt han vill matcha laget. Skulle inte förvåna mig om de blev utspelade av Mendes och Real som tillsammans tristare upp pris och efterfrågan på mittfältaren. Men nu raljerar jag bara. Eller.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fcb88
2017-06-21 20:45
@Barcelonistas:


För vi har alltid endast värvat storstjärnor och alla värvningar har alltid även varit lyckade?
Barcelona Barcelonistas
2017-06-21 20:32
Gabriel - helt jävla otroligt jag saknar ord. Vad vi var och vad vi har blivit.
Barcelona Gabriel
2017-06-21 20:27
Catalunya Radio rapporterar nu att klubben förkastat ett bud från en Premier League klubb på 35M€ för André Gomes. Hur tänker man där? Dödsviktiga pengar för att kunna lägga på exempelvis Verratti eller Dembélé.

20 för Munir, 30 för Arda och 35 för Gomes. 85M€ för 3 värdelösa spelare. Vad finns det ens att tänka på?
Barcelona Treyh
2017-06-21 20:26
Det är rena rama cirkusen på Verattis instagram. Barcafans runt om i världen spammar honom med massa kärlek haha
Barcelona the cameroonians
2017-06-21 20:08
Barça släppte Sandro gratis och det finns ingen buy-back eller andra klausuler kopplat till honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: