/spanien/barcelona/forum/3565.aspx/spanien/barcelona/forum/3565.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona B-Guden
2015-03-02 00:27
@Gabriel:


haha kolla länktips
Barcelona Gabriel
2015-03-02 00:26
Heisenberg

Jo, jag kan hålla med dig om det, att Albas främsta uppgift bör vara att stoppa kontringar och det gör han med bravur. Egentligen kan det ses som lite orättvist för Alba också nu när jag tänker på det. Om man jämför med tidigare år när vi hade Abidal som vänsterback så skötte även Abidal det defensiva galant, men han behövde samtidigt inte heller lägga i närheten lika mycket fokus på det offensiva på samma sätt som Alba gör då Alves fortfarande höll världsklass. Det offensiva gick via Alves och det defensiva skötte Abidal. Alba tar sig på dubbla uppgifter eftersom Alves gått ner sig rejält. Det ska Alba ha en stor elogé för, men jag vet att han kan så mycket bättre ändå i det offensiva.

Jag kräver egenligen inte så mycket mer av honom förutom lite bättre skärpa i hans avslut och inlägg.
Barcelona enkos
2015-03-02 00:22
Om Ronaldo var från Brasilien skulle han fått namn Penaldinho
Barcelona Gabriel
2015-03-02 00:20
Hur länge ska man få lov att påstå att Cristiano är en komplett fotbollsspelare? Herregud det är löjligt. Han är en komplett målskytt, han gör mål på alla olika sett. Men en komplett fotbollsspelare? Va? Inte en chans. Sen tar han skott på varenda möjlighet som ges också, det spelar ingen roll om det är ett långskott från 35 meter eller precis utanför straffområdet, han skjuter på allt. Såg ni Suarez assist till Messi igår? Finns inte en chans i världen att Cristiano hade passat i det läget. För att jämföra, kommer ni ihåg när han tog bollen från Higuain när denna bara skulle rulla in den i mål och det slutade med att dom ramlade på varandra? Det där summerar upp Ronaldo perfekt.

En självisk fotbollsspelare som bara spelar för en enda anledning, att göra så mycket mål som han bara kan då han insett att det är det som krävs för att ge honom sina Balon D'Ors. Ronaldo vill efter karriären anses som världens bästa fotbollsspelare genom tiderna, hur skrattretande det än må vara för oss cullés så kommer det likt förbannat finnas de okunniga som vill argumentera för att han är det om han lyckas med att vinna flest guldbollar.

Sen tror jag knappast att han vinner mer än de 3 han redan vunnit, men det är iaf hans premiära mål. Att han också insett att lagtitlar är en hjälp på vägen till hans individuella priser är också en anledning, men innerst inne bryr Ronaldo sig inte ett smack om individuella priser, Killen blev mer glad efter hans betydelselösa och felaktiga straffmål mot Atletico i finalen än vad han blev efter Ramos kvittering i slutet av matchen.

Ronaldo är en egoist och en otroligt begränsad fotbollsspelare.
Barcelona Barcelonistas
2015-03-02 00:16
Messi däremot är en komplett spelare. Han är med i uppbyggnadsfasen, han deltar i sista tredjedelen, han lägger smörpassningar som får all värdens mittfältare att framstå som ett gäng träben. Inte nog med det så är Messi även en komplett målskytt. Han kan göra mål på vilket sätt som helst. En egenskap som Messi har är att vägga sig igenom på småytor, bara dom mest intelligentaste spelarna klarar av att göra det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
2015-03-02 00:15
Gabriel

Jag håller med i stort, men tycker du inte att både dessa spelare är perfekta för sina lag? Vi har så mycket kreativitet och offensiv kraft i våra anfallare och mittfältare att Albas primära uppgift ändå är att stoppa kontringar, i och med att det oftast är så våra motståndare anfaller. Och detta gör han ju med bravur. Marcelo får ju mer utrymme för sin kreativa sida i och med att reals anfall helt saknar det (yes, I said it). Men visst, Alba kan bättre, det har du rätt i.
Barcelona Zyzz
2015-03-02 00:14
@AlekRivard!:
Så man är komplett bara för att man kan göra mål med bägge fötterna och huvudet samt att man kan göra mål på straffar? Då finns det MÅÅÅÅNGA kompletta spelare i världen kan jag tala om för dig. Att vara komplett innebär mer än att bara kunna göra mål på olika sätt. Det handlar om att kunna bidra i spelet. Messi är till exempel en playmaker vid sidan av sina mål. DET är att vara komplett. Sen vet jag att du är madridista eftersom jag nyss läste detta inlägget på fotbollskanalen.se: Madridista4Ever: "Klart han är komplett? Han kan göra mål på huvudet, med båda fötterna, straffar, frisparkar. Finns ingen som har en sådan fysik som fotbollsspelare heller. Ser man till hans statistik de senaste säsongerna så talar det ju för sig självt. Sen att han i nuläget är inne i en formsvacka är ju en helt annan sak. Att säga något annat är ju ren brist på intelligens."
Barcelona Excellence
2015-03-02 00:13
Hur kan en spelare som har "fantastisk fysik" hamna på backen mer än alla anda på plan? Det största argumentet för Ronaldo i Messi & Ronaldo debatten är just att Ronaldo har en mer överlägsen fysik, ändå så är det så att denne knappast står upp i närkamp medan Messi oftast kommer vinnande ur dueller mot 2-3 spelare, och det med bollen fortfarande fastklistrad.

När ni pratar om fysik så gör det gärna utefter realitet och inte genom klyschor.
Barcelona Neymar11
2015-03-02 00:12
Fantastisk fysik?! Trilla varje man får chansen? Fotboll handlar inte vem som är mest komplett tänk på det :) Fantastisk målskytt, (förr innan tap INS och straffar) Fantastisk atlet, ja visst Fantastisk fotbollsspelare?! Inte på långa vägar Har man problem att slå en 2 m pass så är man trots allt inte så komplett
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-03-02 00:12
Ronaldo är långt ifrån en komplett spelare. En huvudlös kyckling är mer komplett. Lär dig att skilja på (komplett spelare) samt ( komplett målskytt). Ronaldo är inte en komplett spelare, men en komplett målskytt kan jag hålla med om att han är.
Postat via SvenskaFans-appen
AlekRivard!
2015-03-02 00:08
@Liunil Masse:
Jag vill egentligen inte vara den men Cristiano är sannerligen komplett som fotbollsspelare. Jag kan rada upp några av dessa egenskaper som portugisen behärskar fullt ut: * Kan göra mål med bägge fötterna. * Har en fantastisk fysik. * Kan göra nickmål. * Kan slå straffar. Om man tittar på Cristianos statistik under de senaste säsongerna så talar det för sig självt. Sen att portugisen är i en målsvacka är en annan femma.
Barcelona Gabriel
2015-03-01 23:59
Neymar11

Alba har blivit sämre offensivt, det var det jag menade. Defensivt har Alba alltid varit sjukt övertygande, det är totalt stängt på hans kant i varje match och där är han en gigant. Jag tycker bara att med så mycket boll han får så måste han höja sig ett par snäpp i det offensiva. Annars sa du det, en blandning av Marcelo och Alba ger den ultimata vänsterbacken.
Barcelona Illusionista
2015-03-01 23:59
Det är nu förlust matcher som Malaga och Celta gör mest ont. Tänk er 6 poäng som vi egentligen borde plockat enkelt är borta.. Vi hade vart 4 poäng före Real vid dagens läge.

Aja hur som helst! Otroligt skönt att RM tappar poäng.. Nu hänger allt på att koncentrera sig, vinna sina matcher och slå RM hemma på CAMP NOU!
Barcelona Gabriel
2015-03-01 23:58
Till en helt annan sak, 4:an i La Liga (Valencia) är 8p bakom serieledarna (R.Madrid) - lika många poäng som 2an i England (City) är bakom serierledarna (Chelsea). 2-lagsliga, which one?
Barcelona Neymar11
2015-03-01 23:57
Gabriel Att han har blivit sämre håller jag absolut inte med, dock så har han fått mer ansvar. Hela vänsterkanten är hans nu när neymar spelar mer centralt. Han må ha tappat offensivt, men har blivit betydligt bättre defensivt. Han har räddat oss så ofantligt många gånger speciellt under stormatcher Slår vi ihop Alba och Marcelo så har vi den perfekte vänsterbacken.... Tills man kräver längd och fysik haha Ytterbackar är svåra att bedöma
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-03-01 23:57
ja vad ska man säga om fotbollskanalen europa...så fort barca torksar då hugger vi, real torskar, ja men jag tycker att vi borde prata lite malaga här haha. only in sweden!
Barcelona Blaugrana91
2015-03-01 23:55
[QUOTE=Yaya24]Du kan va ett troll snorunge. Jag har min åsikt, och den stämmer väldigt bra! [/QUOTE] Visst ha din åsikt, men skriv då inte att andra inte kan något om fotboll om dem inte delar din åsikt.... Dessutom inte första gången du skriver så, därav anser jag att du är ett troll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2015-03-01 23:52
När Carlo bytte ut isco o Benz så var poängtappet ett faktum. Jag tänkte vad sysslar han med ? Precis när real får tryck så tar han ut dessa och sätter in medelmåttor, Bravo Bravo ancelotti
Barcelona Gabriel
2015-03-01 23:50
Neymar11 Om mallen för "dåliga inlägg" kvalificeras som Alves-nivå kommer Albas inlägg alltid att rankas som "helt okej" då det är näst intill omöjligt att ha lika usla inlägg som Alves. Jag kan absolut give in och hålla med om att jag var alldeles för snabb med att utnämna Marcelo som världens bästa vänsterback - även om jag fortfarande tycker att han blivit bättre defensivt på sistone, men vad jag inte kommer att ge mig med är att Alba inte är lika bra som han brukade vara, han är inte heller lika jämn. Han brukade leverera samma nivå match efter match, nu blandar han och ger väldigt mycket. Men man kan inte alltid hålla med varandra.
Barcelona Neymar11
2015-03-01 23:47
Gabriel Jag är fortfarande lite delad angående Albas inläggs spel, jag tycker faktiskt inte det är så illa. Visst det kan bli betydligt bättre Men samtidigt så begränsas han en aning, höjd bollar kan lika gärna ge upp på förhand. Än så länge är det inte Alves klass, men ja han kan höja sig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-03-01 23:46
Erik Satie - instämmer. Garå är ögongodis. Brukar aldrig kolla på FKE då jag inte orkar lyssna på amatören Ekwall och pajasen Hussfelt. Den sist nämnde tror han är någon italiensk maffia boss med backslick.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Yaya24
2015-03-01 23:41
@Barca Barca:


Bra inlägg, men som sagt de är många barn här inne som grinar direkt när man berömmer rivalernas spelare.
Barcelona Gabriel
2015-03-01 23:41
Neymar11

Visserligen men det försvarar fortfarande inte faktumet att hans inlägg 9 ggr av 10 blockeras av närmsta försvararen. Ett ordentligt inlägg ska inte vara för mycket att kräva, sen är det upp till anfallarna att göra något vettigt av inlägget.
Barcelona Neymar11
2015-03-01 23:41
Barca Barca Nu är du bara löjlig, i det här forumet brukar vara ganska duktiga på att hylla andra spelare. Isco, di Maria, varane, Marcelo brukar få beröm Sen att man inte anser Marcelo världens bäste vänsterback har inget med rivaliteten att göra. Inte för mig iaf
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-03-01 23:40
Är det bara jag som tycker att våran säsong liknar den Real Madrid hade förra säsongen? Börjar knackigt för att sedan komma igång ordentligt under våren?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-03-01 23:39
Måste faktiskt ge domaren under villareal matchen eloge 10 utav 10 hade gett Madrid straff när bänkvärmaren dök, men nej inte denna domaren!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2015-03-01 23:39
På det här forumet kan man absolut inte tycka någon annan spelare i världen är bra och definitivt inte om denne spelar i real, och ännu en ekvation som inte går i huvudet på folket är om man tycker att en rival spelare är bättre än våran egna. Vad är en realistisk jämnförelse bröder, Ronaldo och Hazard nästan lika bra som Sergi Roberto ? :D kom igen lite opartisk syn kan vi ha, Marcelo är en av dom bästa ytterbackarna i världen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona messileo
2015-03-01 23:38
Haha om ni nu stör er så mycket på FK, varför slösa tid genom att kolla på skiten? :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona J.Gamper
2015-03-01 23:38
Vilken härlig dag! Vilken härlig dag !

Straff för Chicharitos dykning? Inte för fan idag!

Vilken härlig dag! Vilken härlig dag !

Bra spelat VillaReal ni var mycket bättre som ett lag!

Vilken härlig dag! Vilken härlig dag !

Barca vinner ligan mot Real i Camp Nou? Optimist är jag!
Barcelona A good coach is everything!
2015-03-01 23:36
Yaya24 /// Gå göm dig! Ta din åsikt till den som delar den med dig. Alltså bunten på puertan!! Mata inte trollet!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: