/spanien/barcelona/forum/3536.aspx/spanien/barcelona/forum/3536.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LeoMessi
2014-12-17 14:05
Maestro xavi Adama hade funkat bra som högerback men han har en så pass bra förmåga att ta sig förbi motståndare så man vill gärna utnyttja det. Vet inte om han hade fått den friheten som ytterback. Men som en winger i en 3-4-3-uppställning så hade han kunnat dominera väldigt mycket!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi
2014-12-17 14:00
@LeoMessi:

Vill se om adama kan spela som dani gör, som högerback, men ändå inte helt defensiv
Barcelona Bentley King
2014-12-17 13:58
Neymar 11 Oavsett vad folk här inne säger om ditt inlägg så la du pricket över i:et! Du har precis lagt sanningen svart på vitt! Jag håller med nästan allt du skrev där och kan med handen på hjärtat erkänna att även jag som följt Barca sen barnsben har låtit Guardiola tiden stigit mig över huvudet. Inget varar för evigt och vi som fans måste ha mer tålamod och visa mycket mer ödmjukhet. Det var det som skiljde oss från marängerna. Som du säger har vi bytt plats me de och vi är för blinda för att insé fakta. Det är dags för oss att ändra på den fula trenden att klaga på allt och alla som har med klubben att göra och börja stödja den vackra klubb oavsett hur det ser ut för tillfället. Som någon sa så går allt i perioder och just nu är det den perioden Barca laddar om för att sedan få fram den nya generationen som skall explodera från ingenstans och förändra fotbollen på nytt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-12-17 13:52
Adama är ett fysiskt monster! Han har utvecklats väldigt mycket den här säsongen. Han har lärt sig att bemästra sin snabbhet, förut så var han nästan för snabb för bollen och då brukade han trampa på den. Nu gör han tvåfotare på högsta hastighet! Tror att Suarez hade älskat att ha Adama på högerkanten. Han slår väldigt bra och precisa inspel i straffområdet. Det hade gynnat suarez mer. Adama måste alltid ha 2-3 spelare på sig när han får bollen. För misslyckas den första spelare och han har ett par meter med fri yta så visar han sig vara alldeles för snabb och stark för att stoppa när han väl får upp farten!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi
2014-12-17 13:48
@Messidinho_10:

Inte bara att hans tekniska förmåga skiner, utan också att han kan använda den till stor effekt och ta sig förbi spelare. Han är ingen bollkladdare
Barcelona Messidinho_10
2014-12-17 13:40
Adama igår gav mig Samuel Eto vibbar fast Adama är bättre tekniskt. Fyfan vad bra han kommer bli, hoppas nu bara han får chansen fler gånger.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-12-17 13:27
Barcelonistas Självklart hade dom gjort det! Kan du tänka dig vad dom hade skrivit? Med tanke på hur många tror att manchester city åkte ut mot oss pga av domaren, och i deras fall så fick vi typ tre mål bortdömda och en solklar straff som vi skulle ha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi
2014-12-17 13:26
@WalterWhite:

är dom desperata, ta roberto! =) win-win
Barcelona Barcelonistas
2014-12-17 13:23
LeoMessi - syftet med inlägget var att dom här 3 målen som borde ha dömts bort, det e ingen som nämner det? Hade Barca slagit Bayern med 4-0 mer exakt samma mål så hade det skrivits en uppsats om målen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona WalterWhite
2014-12-17 13:23
Maestro Xavi Det är ett rykte som har pangat ut över media idag och Manchester klubbarna är desperata med tanke på hur det går för dem. Jag sa inte att jag tror på de. Rakitic är en toffel, han får inte ens lämna spanska ligan för sin fruga oavsett vad andra budar. Källa
Barcelona Maestro Xavi
2014-12-17 13:09
@WalterWhite:

Och du tror på det?! wow
Barcelona Maestro Xavi
2014-12-17 13:09
@WalterWhite:

Och du tror på det?! wow
Barcelona WalterWhite
2014-12-17 13:05
@Maestro Xavi:


Ska röra sig om 25 miljoner Euro som ett första bud.
Barcelona LeoMessi
2014-12-17 13:02
Barcelonistas Ingen bryr sig om det! Det viktiga var att Bayern slog ut Barca och det är det enda folk bryr sig om. Än idag hatar jag att se Mullers fula ansikte, eftersom han gjorde en klar obstruktion på Alba i straffområdet som ledde till att han inte hann till bollen före eller ens kunde störa Robben! Sen hade han mage nog att driva om hur han han blockade Alba i det tillfället, efter slutsignalen förstås. Men Bayern var det bättre laget! Med en muskelskador Messi så hade vi absolut inget att komma med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi
2014-12-17 12:58
@WalterWhite:

haha! good luck. Dom får gärna ta roberto dock...
Barcelona WalterWhite
2014-12-17 12:53
Båda Manchester klubbarna är redo att gå efter Rakitic i Januari.
Barcelona Barcelonistas
2014-12-17 12:46
You don't understand. People are just happy that Bayern beat Barca 7-0 in 2 matches, but the problem is, they didn't understand that in the 1st leg, Bayern won 4-0, and 3 of the goals were illegal goals that shouldn't have happened. So those 3 illegal goals changed the outcome of whole the game, and even in Camp Nou. If those 3 goals were cancelled, the game would have been different, and even if Bayern maybe might win, but they might win probably by 1 goal if it wasn't for the blind referee, or maybe FC Barcelona would have qualified to the final if it wasn't for the stupid, blind referee. Bayern Munich clearly bought that semi-final. You guys shouldn't be happy by how many goals a team won, you guys need to think how the team won it before making fun of Barca. Didn't Real Madrid beat Bayern 5-0? See? Now Bayern haters can be happy, because Real Madrid didn't need any referee to beat 5-0, and justice for Barca was served, because Bayern probably bribed a referee in 2012-13 season, and the season later, they lost 5-0, with 4-0 loss at home. Justice was served against them, and as a Barca fan, I was happy that Real Madrid humbled Bayern, because they bought a win against Barca in 2012-13 season. En av kommentarerna på Goal. Folk är snabba med att snacka 0-7 mot Bayern men faktum är att 3 utav deras 4 mål på hemmaplan borde ha dömts bort.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Pep G
2014-12-17 12:31
Capello:"While I think this Barcelona team has the same desire to hoard the ball as before, they do not have the same speed as they used to." Han är inte den första som säger samma sak. Jag håller med honom. Det går för långsamt mot smålagen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2014-12-17 11:46
Hoppas Adama tar klivet upp nästa säsong, och hoppas han kan fortsätta med sin speed och styrka även när han inte möter skitlag längre. Hoppas även Samper tar ett kliv upp snart i utvecklingen, två framtidsnamn som jag verkligen hoppas på spela i startelvan om utvecklingen går upp.

Samper , Alen och Adama. Ersättare till Busi , Iniesta och Pedro ?

Förhoppningsvis kan vi plocka någon titel denna säsong ( om vi har tur), men tror det blir tufft nästa säsong. Hoppas bara inte Lucho åker om det går dåligt, tror att vi kan bli bra framåt 2016 när vi fått fram våra talanger och många av våra spelare som inte presterar nu lämnat klubben.
Barcelona BARCA-més que un club
2014-12-17 11:37
VizzlA-"Tots Units Fem Força"

Den förstnämnda startelvan gillar jag skarpt hoppas verkligen på den också.
Med masken som DF och Xavi - Rafiniha
Barcelona Andresito
2014-12-17 11:24
Neymar11

Ser din poäng. Men..

Laporta la en bra grund med otroliga sportsliga framgångar, samtidigt var inte ekonomin som andra storklubbars (United, Real) och det var nästa steg i klubbens utveckling till att bibehålla statusen som världens bästa lag genom tiderna.

Rosell fick förtroendet, en som tidigare varit vid Laportas sida och har sett hur man sköter en fotbollsklubb. Han var respekterad inom Nike med bra kontakter, klart det lockar fansen när en president kan locka till sig unga spelare som Neymar.

Jag hade ingen aning om att Zubi var inkompetent, hade inte en minsta tanke på det vid presidentvalet. Sportchef är trots allt inte världens svåraste jobb, speciellt inte om man har en kunnig tränare som vet vad han vill ha.
Nu har det dock visat sig att av två spelaralternativ, så blir det till slut ett tredje sämre alternativ som kommer till Barca.
Samtidigt ska en sportchef ha tillräcklig kunnighet för att se en klubbs verkliga behov. Tito ville endast ha Thiago Silva, klubben kunde inte fixa. Men köp då en yngre 'chansspelare' för 5-10 millar som man senare kan sälja och gå minus 1-2M istället för att stå där med typ 2 renodlade mittbackar i truppen och i desperation värva Mathieu och Vermaelen för överpriser.

Ledningen var samtidigt fast i en bubbla - att behålla det som gjorde Barca så bra: bollinnehav och La Masía. Pep fick inte sälja Piqué och Cesc som enligt ledningen var Puyols och Xavis arvtagare (0/2 rätt där). Det slutade med att Pep lämnade, det ska antingen vara på hans sätt eller så blir det hejdå (kolla Dinho och Zlatan mfl).
Det var då allt började gå utför. En ny tränare fick inte ändra på Barcas identitet på planen, samtidigt fick ledningen ändra all identitet utanför.


Så ja. Du har rätt i att vi visste att vi skulle få en bättre ekonomi, men vi hoppades samtidigt på att detta skulle göra klubben större och bättre, något som misslyckades fatalt.
Nu är vi tillbaka på ruta ett - att hitta en identitet, en spelstil, ett vinnande koncept. Att till 100% lita på La Masía för att vi hade en gyllene generation för några år sedan håller inte. Inte heller det eviga sidlesrullet endast för att "Barca måste vinna bollinnehavet."

Håller dock med dig om den sista tredjedelen av ditt inlägg. Det är alldeles för mycket gnäll och uppgivenhet.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2014-12-17 11:01
Rafinha osar kvalité..Fifan vad grym han var borta mot Apoel (Trots den oturliga utvisningen)

Varken Rakitic eller Iniesta har imponerat på mig hittills, Nu till helgen hade varit ett ypperligt tillfälle att starta med Rafinha.

Barcelona Vs Cordoba:


-------------------Bravo-------------------
----Bartra--Piqué------Mathieu-----Alba-
-----------------Mascherano--------------
---------Xavi------------Rafinha------------
------------------Messi----------------------
---------Suarez--------Neymar-----------


Hur den förmodligen kommer att se ut:

--------------------Bravo----------------
--Alves----Piqué-----Mathieu----Alba-
-------------------Sergio-----------------
---------Rakitic------------Xavi---------
-------------------Messi-----------------
-----------Suarez--------Neymar------
Barcelona L10
2014-12-17 10:22
oj det var inte menad att det skulle vara frågetecken...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L10
2014-12-17 10:20
Neymar 11 Wow, Jag har själv velat skriva det dära men jag har aldrig pallat men du la den fiiint! ??????
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-12-17 08:18
Börjar det här inlägget så ni ser direkt vart jag kommer ligga och ni kan scrolla förbi direkt så slipper ni gnälla JAG ANKLAGAR INTE ROSELL ELLER ZUBI FÖR NÅGOT, INGET ÄR DERAS FEL ALLT ÄR VÅRT FEL 70% här inne visste redan vad vi skulle få med rosell, han går ut med det själv. Ekonomin kommer det satsas på vi visste vad det innebar (sponsorer), vi blev lovordad stjärnor och vi fick dom. Vi visste att han har sin beef med laporta och att han skulle gå hårt åt honom. Vi visste att Cruijff inte tål honom och vice versa. Vi visste att zubi var en medioker sportchef redan innan han kom till Barcelona Vi visste exakt vad för typer som kommer sättas till makten! Här kommer jag till varför det är vårt (fansens) fel Vi blev högfärdiga, arroganta, naiva, kräsna, desperata och suktade efter fler titlar och blev blinda. Ödmjukheten försvann, självinsikt hade vi inte kvar, tålamodet blev bortblåst men allra jävligast vi tappade respekten för motståndarna. När rosell kommer in och lovar superstjärnor, den förlorade sonen och en ekonomin som får Perez att dregla så tappade vi oss själva och kunde enbart tänka på framgång Jag anklagar ingen och jag anklagar alla, från fans här till fansen nere i Katalonien ----------------- Vi vinner en match med 8-1 med våra talanger, ändå så ska VI alla leka sportchefer och håna talanger som har en dålig dag. Häckla våra egna spelare Vi kan nuförtiden på endast några få minuter komma fram till vilka som inte har pontential till att bli något Vi kan redan förutspå vilka som är slut --------------------- Vi har blivit det real var efter sin galaticotid • konserpationsteorier efter varje match, dragning, beslut • vi vill inte ens möta topp motstånd utan vill glida in till cl final för att vi är rädda för att åka ut. INGEN TRO • vi har inte tålamod med talanger • vi vill byta tränare varje år • kasta ut legender • nyförvärv döms ut direkt • vi vill t om att spelare ska misslyckas pga vi inte gillar/ville ha dom i klubben Hänger absolut inte någon då jag kan bete mig precis likadant vid en förlust "stundens hetta"...
Postat via SvenskaFans-appen
dal
2014-12-17 08:09
Adama gör en bra match men i den här matchen så är det inte svårt att bli imponerad av boga i chelsea
Barcelona Andresito
2014-12-17 08:03
@socccerfan1:


Pogba är definitivt inte en defensiv mittfältare. Han hade säkert klarat av det som Yaya gjorde, men de båda gör sig bäst ett snäpp högre upp i plan.
Barcelona KiNg-PuYi
2014-12-17 02:52
vad sägs om att sälja busquets... tror fan vi lätt hade fått 40-50 milj... lira masken på hans position 2 år till max o sen axla samper rollen...tror fan inte op busi längre. han är för insatt i tiki takan...vi behöver ett snabbt passningspel o sätta igång spelet framåt mkt snabbare
Barcelona Barcelonistas
2014-12-17 01:01
Imponerande utav Real Madrid att vinna flest matcher Irad någonsin. Men samtidigt är det inget rekord jag höjer ögonbrynet för. Detta Real samt Barca 08-12 är kapabla till att gå en hel ligasäsong utan att losa en match. Just nu är Real riktigt bra jag håller dom före Bayern tom. Men tycker inte att dom når upp till vår nivå 08-12. Tycker inte alls att dom spelar lika bra propaganda fotboll som vi gjorde under Pep. 2-6 och 5-0, den nivån är dom inte på spelmässigt. Barcelonas fotboll var betydligt mer teknisk och svårare än den fotboll som Real spelar nu. Dom måste dominera kraftigare, och under en längre period för att ens kunna jämföras med oss. Föra säsongen var man inte speciellt bra, om man ska snacka tidernas bästa lag. Man var för dåliga i ligaspelet och cl titeln räddade snarare Reals säsong än att den titeln visade en dominans sett till hela säsongen. Det är inte samma wow känsla och mäktighet kring detta Real Madrid kontra Barcelona 08-12. Man behöver höja spelet ett par snäpp till, samt vinna 3-4 liga titlar Irad samt dominera europeisk cl fotboll ett par säsonger innan man kan jämföra sig själva med Peps Barca som idag anses vara det bästa laget genom tiderna tillsammans med sacchis Milan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
2014-12-17 00:56
Paul Pogba i Barca tröjan.. Som defensiv mittfältare.. Drömmer ..
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: