/spanien/barcelona/forum/3535.aspx/spanien/barcelona/forum/3535.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Z_Z
4/15/2015 11:06
@Gabriel:


4 månader kommer det dock aldrig bli för ett för en första gång. Suarez fick ju i huvudsak så pass lång för att det skett två gånger tidigare.
Men prov på korruption lär vi få se för Carvajal lär inte ens straffas.
Barcelona Gabriel
4/15/2015 11:01
UEFA är de första som försöker stoltsera med en fin sloga av "FAIRPLAY" inför varje turnering dem fixar, även om det har med Europaleague eller Champions League, tillsammans med; Say no to racism. Man ser klart och tydligt att Carvajal biter Mandzukic, och efteråt delar ut ett slag mot hans mage. Kommer det inte ett långt och kännbart straff för Carvajal, minst 4 månader som Suarez fick, så är det korruption på hög nivå.
Barcelona knoxxx
4/15/2015 10:49
Spännande och se huruvida UEFA är konsekventa när det kommer till bitningar. Isf väntas en lång avstängning för Carvajal. Om inte för bitningen så för slaget i magen.

Det påminner lite om situationen som uppstod mellan Pålsen och Rosenberg i matchen mellan Sverige - Danmark på parken. Och vi alla vet väl hur det slutade.

Dock, när det gäller Real Madrid, blir jag inte förvånad om det inte blir något straff alls och att Matcelo frias.
Barcelona >The Reporter<
4/15/2015 10:05
En på Reals forum menar att Varane e världens snabbaste spelare. Herregud det var Gabi han mötte i löpduell.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
4/15/2015 09:28
Haha ska dom överklaga nu igen? De laget hade överklagat även om Marcelo hade mördat någon på plan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
4/15/2015 08:30
Står det officiellt någonstans att real ska överklaga marcelos kort ? Eller är det något ni har hittat på själva ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
4/15/2015 08:11
Han kommer inte att bli straffad samt så kommer Marcelo få sitt kort upphävt Men däremot väntar jag på deras retur möte finns inte en chans att Cholo acceptera den lama attityden i duellerna igen. Dom kommer smälla på rejält
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
4/15/2015 08:07
Vare sig Carvajal bet eller inte så är bara det här slaget anledning nog för avstängning. Eftersom domaren inte dömde där så kan Carvajal straffas i efterhand, vilket han även bör bli.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
4/15/2015 01:44
Skrivs att Carvajal bet Mandzukic! Isåfall är det hårt straff för honom som gäller precis som i Suarezs fall. Rätt ska vara rätt (om Carvajal nu gjorde det).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
4/15/2015 01:31
Kröjf Man ifrågasätter aldrig Ronaldos brist på spetskompetens, man ursäktar dom. Jag förstår inte hur alla dessa experter och kommentatorer har intalat sig själva att Ronaldo är en enastående dribbler och playmaker. Dom överglorifierar varenda prestation han gör. Ett exempel kan vara att han petar bollen och springer förbi sin motståndare för att 3 sekunder senare förlora bollen tack vare en briljant brytning av motståndaren. Vad säger kommentatorerna när Ronaldo blir rånad på bollen? "Motståndaren kommer in med en tuff tackling. Det måste man göra om man ska ta bollen från en så otroligt skicklig dribblare". Messi kan göra ett sjukt snyggt hattrick där han står för briljanta soloräder som leder till 3 mål. Ronaldo gör två straffmål och ett tap-in och dessa så kallade "experter" likställer hans hattrick med messis. Som att dessa var exakt lika skickligt utförda. Hoppas att du har återhämtat dig och att du mår mycket bättre nu!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
4/15/2015 00:38
Det konstateras alltså att Ronaldo behövde 57 frisparkar på sig för att göra ett mål. Och kvällens kommentator tyckte det var en anmärkningsvärd statistik, med tanke på vilken fantastisk frisparksskytt det rör sig om. Vari ligger logiken i ett så´nt konstaterande? Man slutar aldrig förvånas över vilken särställning Ronaldo föräras, när det kommer till att upprätthålla en rad myter om honom och hans påstådda spetskompetenser. Som att "CR 7" skulle vara "en av världens bästa man mot man". Ger mig fan på att portugisen skulle kunna kosta på sig ett ansenligt antal missade straffar i rad också, utan att för den skull riskera bli ifrågasatt från elva meter. Möjligen skulle man sträcka sig så långt som att efter ett antal skott utanför målramen, börja räkna på sina båda händers fingrar och fråga sig hur i hela fridens namn den absolut säkraste straffskytten som finns i hela fotbollsuniversum, förmått sig att missa så ofta. Jag glömmer aldrig när Glenn Strömberg efter det att Ronaldo i en CL - match skjutit ett skott strax utanför ena stolpen, påtalade hur imponerad han var av portugisens precision i avsluten. Strömberg menade att Cristianos skott sällan missade sitt mål och de gånger det skedde, så strök skotten oftast strax utanför. Förvisso talar onekligen antal gjorda mål av honom i en sådan riktning. Men vi som varje vecka utsätter oss för att se Real Madrid och Ronaldo, vet att det rör sig om minst sagt spridda skurar; som till och med kan sluta med ett och annat inkast från sidlinjen eller kortsidans läktare. Ser på klockan att den passerat midnatt och dämed att det är onsdag. Med andra ord dags att proritera kvällens match mot PSG på Barcas forum.Och inte för femtioelfte gången nagelfara fenomenet Ronaldo. Men ibland går det tyvärr helt enkelt bara inte att låta bli. Så förlåt mig för ytterligare ett "litet" återfall. Förlåt!
Barcelona Neymar11
4/15/2015 00:24
Varför är real fans så lyriska för, deras bästa läge var en tillfällighet när godin klantade sig utöver det hade dom bara distansskott Atletico gjorde en riktig skitmatch där ingenting stämde i första halvlek, misslyckade passningar efter varandra. Är dom verkligen så naiva att dom tror att dom kommer göra en likadan plattmatch nästa vecka(?)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
4/15/2015 00:07
Att överklaga till UEFA och få det upphävat är mission impossible ändå typ
Demakast
4/14/2015 23:57
Men ge er nu för fan! Dom överklagar med all jävla rätt. Kolla reprisen istället och håll tyst med ert jävla hetsande. Med stor sannolikhet kan den upphävas och då säger jag att det faktiskt är med all rätt. Marcelo är det största avbräcket Real kan åka på. Klart som fan dom överklagar .. Kolla vad snubben gör. Påminner om Di Maria i sina bästa stunder. Man vet att när han får bollen så händer det någonting.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
4/14/2015 23:50
El Pasillo har fan inte höga krav på sitt lag...
Barcelona Barc6
4/14/2015 23:36
@Neymar11:

Samtidigt tycker jag att Iniesta skött sig ganska väl mot storlag och borde även fortsätta spela.. men däremot håller jag med Cameronians om att Rakitic borde vilas inför valencia matchen och att mittfältet imorgon måste äga och ha boll för att underlätta för dem tre där framme och där behövs Xavi.
Barcelona BARCA-més que un club
4/14/2015 23:21
Finns det inte ett gult kort Real får som dom inte ska alltid överklaga heregud vilket smuts korrupt klubb, gå vidare för helvete , Mario suarez fick också gult kort och missar returen, Carvajal skulle då ha rött kort med den boxen mot Mandzukic Alltid dom ska öppna sin käft och överklaga som råttor.
Barcelona Bàckis - adoradors de Rivaldo
4/14/2015 23:18
Och nu skall Real överklaga även Marcelos avstängning. Äckliga jävlar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
4/14/2015 23:13
The camerooninas Iniesta förtjänar att petas under en stormatch istället för att endast vilas mot bottengäng. Han är tyvärr en säkerhets risk hela tiden, utan boll och med boll. Rent fysiskt har han inte gått ner sig så allt sitter i huvudet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
4/14/2015 23:11
Real upp på första platsen bara för 45 min? Skojar du
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
4/14/2015 23:10
Lasse Lagerbäck den masken är ute på hal is igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
4/14/2015 23:06
Räknar med att PSG kommer köra en taktik a la Malaga och göra allt för att stänga av våra kanter och utmana vårt mittfält att vara den kreativa lagdelen - vilket så här långt inte funkat.

Jag är därför inte helt emot att spela Busquets, Iniesta och Xavi tillsammans.
Rakitic i all ära, men sparar hellre honom till Valencia i helgen, en match som jag på förhand tror blir mer böljande. Plus det faktum att Alves är avstängd i morgon och då behöver vi inte någon som orkar täcka upp för hans bravader.

Sen är väl frågan om Lucho bänkar Mascherano två matcher på raken, hans passningsspel är trots allt lite bättre än Mathieus, särskilt de längre bollarna.

Kan också bli en 3-backslinje, men är det verkligen troligt att tränaren ändrar taktik nu - även om han körde den uppställningen i gruppspelet (dock på hemmaplan).

Som vanligt är det ändå Messi som ska göra skillnaden, och jag hoppas att han kan hitta yta utanför straffområdet och slipper droppa ner för djupt om/när spelet går i stå. Just därför vill jag ha det mittfältet jag skrev om ovan.

Annars var det dåligt med bortamål i dagens matcher, hoppas vi kan bryta den trenden i morgon och skaffa ett bra utgångsläge inför returen på Camp Nou.

I övrigt ser jag fram emot Neymar mot van der Wiel, det är ett överläge som brassen borde kunna utnyttja. Finns samma form i benen som i första halvlek mot Sevilla (och med Alba som side-kick, kan det bli riktigt roligt. Men det är bättre att snacka efter än före. Ett bra resultat är viktigare än briljans.
Barcelona Canaletes
4/14/2015 23:05
Hoppas Carvajal blir straffad av UEFA.
Barcelona WalterWhite
4/14/2015 23:03
@A good coach is everything!:


säkra Kovacic i sommar så kommer du över det.
Barcelona Leo y Cesc
4/14/2015 23:02
@ElRaval:


Jag skulle vilja påstå att Atletico ha fördel, 1 mål av Atletico på bortaplan och Real kommer få panik när dom måste göra 2 mål.

Atletico har mer att vinna här, man kan spela sitt spel och även om man släpper in första målet så räcker 1 mål för att gå vidare ändå.
Barcelona Neymar11
4/14/2015 23:02
A good coach Han är snart 30 så lite bättre kan du må, men en fantastisk mittfältare. Tyvärr så var vi inte behov av mittfältare när han gick till real
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
4/14/2015 23:00
Mår så illa när jag ser Modric i Real :/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
4/14/2015 22:58
Att ni tar den rankingen så seriöst. Den är baserad på ett gäng hönshjärnor, vem bryr sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
4/14/2015 22:56
Haha, Lasse Lagerbäck.

Klart Real måste upp på förstaplats, de har ju trots allt vunnit mot Granada, Eibar och Vallecano, varav de var utspelade i 60 minuter mot de sista.
Barcelona Erik Satie
4/14/2015 22:54
Helvete LASSE. Real suger dase!!!!
Annons: