/spanien/barcelona/forum/350.aspx/spanien/barcelona/forum/350.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona S.Eto'o
2017-06-20 11:18
Hahaha tack för en intressant läsning Deulofeu, tror nog alla härinne uppskattar det!!! Men men.... tror Skribenten menade Gerard Lopez Barcelona B tränare och inte Gerard Deulofeu spelaren. HAHA händer även den bästa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2017-06-20 11:13
neymar JR || Cillessen #1

Jag är sjukt partisk i frågan började följa honom redan som 14 åring då han började uppmärksammas ungefär som Bojan som dock var 15 när han började göra väsen av sig.

Deulofeu ja vart ska man börja en spelare mer lik en ung Ronaldo blir svårt att hitta.

Han har attribut som sticker ut snabbheten,avigheten dribblingarna,frisparkarna hans inspel.

Han och Lukaku fungerade utmärkt ihop han slår ofta fina inlägg drar på sig bevakning.

Nackdelen är hans kroppsspråk som dock blivit mycket bättre slarviga passningsspel och ibland usla speluppfattning.

Han gör ibland matcher där man nästan river av sig håret men får han 90 minuter så gör han poäng och får han förtroende så kommer han fortsätta växa likt han gjort i Milan.

Vi pratar om en spelare som bla vunnit u-19 em två gånger och slog igenom extremt tidigt som har dominerat alla lag han spelat i tills han blev utslängd från barca.

Det är dags att han får en ärlig chans anser jag en säsong hos oss även om Dembele värvas skulle han få mycket speltid.

Säsongen som är hans bästa när han slog igenom i b-laget spelade han mycket centralt och jag anser dessutom att han är bäst till vänster.

Nu har han alltså spelat mycket till höger och vant sig vid den positionen och det är just vad vi saknar en Neymar till höger.Om det blir som supersub eller inte är upp till honom .

Jag anser att Dembele ska värvas och Deulo bli kvar en säsong iallafall sista chansen det är han värd efter all misshandel.

Han är fortfarande ung och utvecklas.

I barca skulle han bodra med snabbhet till höger vilket vi saknat och han är hal som en ål så det skulle ge mer yta till Messi och Neymar..

Mina tankar men som ni ser på nicket jag har gillat honom länge och min Deulo tröja köpte jag för många år sedan...
Barcelona S.Eto'o
2017-06-20 11:08
Veratti har ingen klausul.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-06-20 11:01
Jag har inte förstått varför Psg måste övertalas om Veratti. Möter vi klausulen så är väl saken klar, eller ligger den på mer än 100m?
Barcelona Soko
2017-06-20 10:37
@Ribohn Fan:

Iniesta, Busquets , Piqué var ännu sämre . Egentligen var då som var bra. Det är bara att glömma föregående säsong och hoppas på en bättre som kommer.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-06-20 10:29
Deulofeu Man måste fråga dig och camerooninas vad ni tycker om Gerard. Poängmässigt har han gjort det bra och gett en hel del unga spelare chansen. Vad är era åsikter angående hans arbete för oss som inte följer ungdomarna lika intensivt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2017-06-20 09:58
Det har varit mycket negativt från mig på sistone men det är svårt att vara alltför glad dessa dagar när det går som det gör för Madrid och de värvar underbarn efter underbarn...

Jag ska försöka släppa detta nu och se framåt för även vi har en ljus framtid om vi bara lyckas hantera den på ett bra sätt.

Vi slog alltså Racing borta det är ju helt sjukt ett lag som gått riktigt bra under serien och som bla tog mer poäng än Barca.Detta gjorde vi med ett lag med runt 21 år i snitt.

Vi har ett b-lag som mår riktigt bra och där Gerard gjort det bra och försiktigt slussat in unga spelare på ett mästerligt sätt.

Vid skador och liknande har han inte tvekat utan kastat in spelare från juvenil a och de har i sin tur levererat.

Vi har två fina anfallare som båda gjort 15 mål i ligan och de är båda födda 95.Bakom dem har vi Ruiz född 98 som skadade sig i slutet av säsongen.

Ytterligare ett snäpp bakom är u-17 ems lilla kelgris Ruiz som debuterat i år och bla satt på bänken senast.

Där kan vi ha en ersättare till Suarez om vi lyckas matcha honom på ett bra sätt där han stegvis får växa.Han är ingen kobra som Suarez riktigt men har ett riktigt bra spelsinne och en fin fin touch.

Cucu borde vara given nästa säsong i b-laget han har varit grym sedan han fått chansen! Vi kan lätt sälja Digne nästa år eller redan nu he he och slänga in honom helt underbara lirare.

Spännande att se hur vi resonerar nästa år om vi lyckas hålla stången mot Racing för det öppnar upp fina möjligheter för ungdomarna.

Vi kommer kunna ha riktigt bra talanger i b-laget och de kan hjälpa a-laget vid skador och liknande dessutom blir inte steget lika stort.


Barcelona Deulofeu
2017-06-20 09:39
På riktigt jag är nästan nöjd med fönstret om vi slipper se

Arda och Mathieau i en barca tröja nästa år har lidit sedan de värvades.

Om någon dessutom är villig att betala för dem desto bättre.

Detsamma gäller även våra utlånade spelare förutom Samper.

Barcelona Dûssel
2017-06-20 08:14
@Reymar:

Rakitic kass ? Kan du överhuvudtaget något om fotboll ?
Barcelona Ribohn Fan
2017-06-20 08:07
Jag kommer aldrig glömma Rakitic berdrövliga säsonger i Barca.
Barcelona Gio Style
2017-06-20 06:54
Ja men vi använder en av våra få dugliga egna produkter som bytesvara för att hämta in den otroligt överskattade Bellerin. Seems legit!
Barcelona Barclasico
2017-06-20 04:57
Florentino Perez (Madrid president) "We would've loved to have Messi at Madrid but he was at Barça's youth team so it didn't happen." [onda]

Vem vill inte ha han i sitt lag!
Barcelona Davids3
2017-06-20 01:02
Reymar

Om du bara visste hur provocerande det är att nämna Rakitic i samma mening som Gomes och Arda.
Är du helt seriös?
Du kan glömma att vi hade kunnat ta den senaste trippeln om det inte vore för just Rakitic. Helt sjukt att folk glömmer. Eller de kanske kan vara så enkelt som att ni inte följde Barca då.
Barcelona Nemesis 10
2017-06-20 00:09
Jag är inte alls så säker på att Verratti kommer den här sommaren och kommer inte lita på att något är klart förrän han står och kickar boll på Camp Nous gräsmatta.
Det som känns klart är att Verratti verkligen vill spela hos oss, det som är långt ifrån klart är att PSG kommer gå med på att sälja honom till oss.
Vi får se vad som händer, den här sagan kommer nog att fortsätta ett bra tag till.
Barcelona Thierry Henry
2017-06-20 00:04
@Reymar:Han har inte deras potential. Gomez, Rakitic kan ha vart sämre denna säsongen men dom har bevisat inne att dom besitter långt högre potential än Rafinha
Barcelona El Pistolero #9
2017-06-19 23:58
[QUOTE=Reymar]Rafinha är kass. Vet helt ärligt inte vad han gör i vårt A-lag. Överskattad pga att hans bror är en klasspelare.
[/QUOTE]

Om Rafinha är kass vad är då Gomes, Arda, Denis och Rakitic? Faktum är att han varit bättre än alla dessa den här säsongen. Jag ser hellre en spelare som gör nytta och blir skadad då och då än spelare som Gomes som är helt värdelös och snor minuter från Alena. [/QUOTE] Säger väl allt om kvalitén på några av våra mittfältare när Rafinha presterat bäst, lol.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-06-19 23:52
Veratti kmr bli klar den stora frågan är vem mer vi kmr värva?
Postat via SvenskaFans-appen
FCB- Culé master
2017-06-19 23:39
@Mr Culé:


Var du tvungen skriva det haha, det vattnas i munnen då. Man vill att det ska bli klart nu.
Barcelona Mr Culé
2017-06-19 23:36
Senaste nytt angående Verratti: Marco Verratti kommer allt närmare Barcelona! Den katalanska tv-stationen TV3 meddelade nyss att Barça bekräftat att man har pågående förhandlingar med PSG angående en flytt för italienaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-06-19 23:33
Jag tror stenhårt på Rafinah jag tror han kmr va top 5 i världen om 3-4 år. Fattar inte hur ni inte kan se potentialen i Raffe. Minns ni innan skadan hur han dominerade?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2017-06-19 23:28
Har absolut inget emot att rafinha drar . Han är tyvärr överskattad. Han är en sån spelare som "gör det han ska" bara. Det räcker tyvärr inte . Han gör inte mycke poäng, kan absolut inte ändra en matchbild , är inte målfarlig nånstans , är inte bra på att vinna boll. Jag tror vissa här inne blundar eller vill bara inte inse att rafinha ej behövs . Att ha ett coolt namn , skön spelstil, bror med thiago , räcker inte för att spela i Barca . Han tillför nada liksom. Han är INTE bättre än Arda eller Gomes. Bellerin ryktena förstår jag mig verkligen inte på, det får bara inte hända !!
Postat via SvenskaFans-appen
FCB- Culé master
2017-06-19 23:21
@Reymar:
Håller med, läst kommentarer om att Rafinha suger och tappade hakan. Vad är då Denis, Gomez etc. han är mycket bättre än dem ärligt talat och varit mer avgörande. Visst, ingen världsklasspelare men skulle gå in i väldigt många topplags startelvor, dem strax under dem bästa klubbarna som Everton, Schalke 04 etc.
Barcelona Reymar
2017-06-19 23:18
Rafinha är kass. Vet helt ärligt inte vad han gör i vårt A-lag. Överskattad pga att hans bror är en klasspelare.
[/QUOTE]

Om Rafinha är kass vad är då Gomes, Arda, Denis och Rakitic? Faktum är att han varit bättre än alla dessa den här säsongen. Jag ser hellre en spelare som gör nytta och blir skadad då och då än spelare som Gomes som är helt värdelös och snor minuter från Alena.
FCB- Culé master
2017-06-19 22:57
@the cameroonians:


Ok, tack för informationen man.
Barcelona Thierry Henry
2017-06-19 22:54
@tribente_magico:

Pulisic framför Dembele? Hoppas du skojar...
Barcelona Barcelonistas
2017-06-19 22:50
Underbart att dom inte avslöjar budgeten sånt vill jag se mer av!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-06-19 22:42
Barças talesman, Josep Vives, gav idag en presskonferens, här kommer lite info i korta ordalag; Klubben kommer, av strategiska skäl, inte att offentliggöra vilken budget som finns den här sommaren. På frågan kring Verratti undvek Vives att säga något konkret, bara att klubben har för avsikt att förstärka truppen. Messis nya kontrakt kommer inte att bli klart innan sista juni men bör vara slutfört inom ett par tre veckor. Slutligen menade Vives att det inte finns något misstroendevotum eftersom Benedito är skyldig klubben pengar. Augusti själv var dock snabb att twittra om detra påstående och menade bland annat att Bartomeu belastat klubben med det dubbla i samband med köpet av Neymar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona tribente_magico
2017-06-19 22:38
Kanske inte har sett dembele tillräckligt men vet faktiskt inte om jag tycker Dembele passar i Barca, en kontringspelare som är grym på stora ytor. Kanske låter konstigt men tycker faktiskt Pulisic skulle passa bättre vad jag har sett. Bättre teknik på små ytor samt bättre passningspel och spelförståelse. Men det sagt har vi sett förr att grymma dribbler ibland inte passa in i Barca (läs sanches) för att dom inte har den extrema spelförståelse och passningskicklighet som krävs för at spela i Barca. Det skulle kunna bli exakt samma sak med Dembele.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-06-19 22:34
Bellerin är dålig förstår inte vrf vi ens ska värva han. Luktar Marlboro kring Bellerin..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2017-06-19 22:08
Detta har säkert avhandlats idag, men b-laget vann borta igår mot Racing Santander med 1-4, I play off-finalen till segundan. Underbart!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: