/spanien/barcelona/forum/3477.aspx/spanien/barcelona/forum/3477.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-02-21 14:13
@Baha - Tres Amigos:


Sa han verkligen att "Barcelona want him to"?

Jag vet inte än var vi ska spela honom???
Dessutom har han inte övertygat än. Jag vill se vad han kan göra mot stora lag först..
Barcelona LeoMessi
2015-02-21 14:02
Baha Tror inte Raiola hade låtit juve acceptera ett bud på tex 50 M, för då hade han tjänat mindre på det. För den summan kan man köpa 3 eller 2 världsklassmitfältare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-02-21 13:55
Raiola: “Pogba would cost at least €100m. He is the star of this generation and there's nobody out there like him. Barcelona want him too.”
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2015-02-21 13:51
@jawwa:


Jag tror det kan bli vårat fall i CL om vi åker ut.

En målvakt som står i målet typ 2 matcher i månaden känns inte stabilt för att nå CL-final.
Barcelona LeoMessi
2015-02-21 13:48
Jawwa Kanske bättre att ter stegen får stå matcherna innan ett cl-möte så kan bravo stå i CL. Han får lite speltid och då är det i väldigt avgörande möten också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jawwa
2015-02-21 13:45
Hade jag varit coach i barca hade jag spelat stegen i mål idag, kan u knappast vara lätt att stå mot city med en handfull minuter spelade så här långt in på sässongen....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-02-21 13:32
Kingrodrigues Det är abstinensbesvärens fel, man är lättirriterad och konfliktsugen när det går för lång tid mellan varje match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona kingrodrigues
2015-02-21 13:19
Förstår inte varför 80% av vårt forum skall ägna sig åt munhuggning mot varann? Supportar vi inte samma klubb? Allvarligt, vad är fel? Bete er som vuxna människor för fan. Blir så less på att forumet liknar en jävla cirkus.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2015-02-21 13:04
Herregud vilken plåga det är att behöva vänta så länge på en match.. varje minut känns som en hel timme. Varför kan inte matchen bara börja nu??
Barcelona Barca4life98
2015-02-21 12:53
Har kollat lite klipp och läst lite om Oliver Torres. Barca är hans drömklubb och enligt någon sida så sägs det att vi har första option på honom? Stämmer det? Grym talang av det lilla jag har sett. För övrigt så tror jag att porto kan skrälla i år. Har ett riktigt intressant lag faktiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer - köp en back, tack
2015-02-21 12:23
@Flexus:
Den idioten Wellington har grisar sig varje gång vi möter Malaga. Han går alltid fram till våra spelare och provocerar samt försöker skada dom.
Barcelona Barclasico
2015-02-21 11:53
@S.Eto'o:


Lite sen med den nyheten gubben
Barcelona Flexus
2015-02-21 11:42
Idag hoppas jag f*ttan Weligton blir så sjukt uppsnurrad av vår trio. Hans beteende förra matchen var riktigt ovärdigt och svinigt.
Barcelona S.Eto'o
2015-02-21 11:34
Barcelona have rejected a 75M bid from French club PSG for midfielder Sergio Busquets (26). [sport]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mdawg
2015-02-21 11:12
Truppen till dagens match: Stegen, Bravo; Pique, Mathieu, Bartra ,Alves, Alba, Adriano; Rafinha, Rakitic, Mascherano, Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Suarez, Neymar, Messi Pique och Busquets riskerar avstängning en match vid ett till gult kort. Nästa match i ligan är borta mot Granada lördag den 28 februari kl 16:00.
Barcelona Zyzz
2015-02-21 08:45
Idag är det oerhört viktigt med vinst! Inte bara för ligans skull utan även för CL på tisdag. Det gäller att gå in med självförtroende mot City, så en förlust idag vore inte bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-02-21 07:47
Romario leker livet även utanför plan...
Barcelona enkos
2015-02-21 07:42
Hoppas Barca går in i dagens match med medvetenhet om bortamatchen där Malaga stal 2 poäng från oss och revanschera sig. Hoppas också att Messi inte låter sig provoceras av Weligton och istället skickar honom I publiken med sina driblingar. .
Idag tar vi över serieledningen samt Messi I topp av skytteligan! !
Barcelona ( Xaviesta )
2015-02-21 05:49
Lion24 Du har en förmåga att väldigt ofta saxa delar av en skriven text, sätta din egen knorr på den och spotta ut något helt nytt om något helt annat, utan att ta hänsyn till helheten. Du snöar in för djupt på något du reagerar väldigt starkt över. Du har gjort det förr om åren i bl a Alexis-diskussionerna och sedermera Suarez och nu ser jag att Mathieus rökning som är uppe på tapeten ännu en gång precis som vid inledningen av säsongen. vad vill jag få fram med detta? Tja, ingenting egentligen. Drar bara en suck över att du än en gång missuppfattar en text vilket verkligen inte är första gången. Hade jag varit du hade jag hållit mig till analyser av spelare vid olika spelmoment efter en match, vilket är din starka sida. Läsförståelse är det inte iaf. Om du läser det Kröjf skrivit igen och bearbetar texten objektivt så ser du att Mathieu-stycket var endast ett kugghjul i urverket av vad han ville få fram med sitt budskap.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2015-02-21 05:17
Kröjf

Nu är det ju du som inte vill att jag ska förstå ditt inlägg :)

Att jag skrev "rökning" en gång betyder inte att det var enbart det jag läste.
Din metafor "Bättre en spelsugen än röksugen Mathieu." sammanfattade det hela väldigt bra, en spelare måste må bra psykiskt för att leverera på plan.

Vissa mår inte bra psykiskt av att leva ett strängt liv med begränsade alternativ till kost och hårda sovrutiner, andra mår bra av en kvällscigg.

Gäller att balansera upp det hela, i slutändan är den psykiska delen viktigast för att en spelare ska kunna prestera. Åtminstone i långa loppet.
Barcelona Heisenberg
2015-02-21 03:46
Om man bortser från nackdelarna med kardiovaskulära sjukdomar och allt som kommer därtill (varför man nu skulle göra det) så vågar jag inte säga med säkerhet att rökning i sig kan orsaka fotbollsrelaterade sjukdomar. Vad det däremot med all säkerhet gör, och här har jag en hög forskning på min sida, är att avsevärt försämra sårläkning och återhämtning. Det i sig känns som väldigt viktiga egenskaper att vilja motverka och inte utsätta sig själv eller sin klubb för.
Barcelona LeoMessi
2015-02-21 03:16
Min tolkning av vad kröjf skrev: Den psykiska delen är lika viktig som den fysiska för att en idrottare ska kunna prestera. En glad spelare är en bra spelare. Rutiner som funkar för en viss spelare behöver nödvändigtvis vara optimala för någon annan. Jag vaknade precis så chansen är riktigt stor att jag inte har läst ordentligt och att min förmåga att analysera en text är helt åt helvete.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2015-02-21 03:03
Gio Style skrev följande replik till Lion 24: "Kröjf kan ibland skriva långa texter som ibland är lite svåra att tolka. Hans inlägg gällandes rökning och psykologi överlag var väldigt välskriven och det var ändå lätt att förstå det han ville ha sagt". Jag ger upp. Mitt inlägg handlade över huvud taget inte om rökning. Inte det minsta lilla. Inte heller handlade det ett enda dugg om Mathieu, som Lion 24 lyckades få det till genom en logisk kullerbytta som gillades. Och som han tog som intäkt för att lägga ut en lång text där fransmannen namn nämns gång efter annan, samtidigt som han gör sken av att svara på mitt inlägg. Sanslöst. Läs själv vad jag skrev, om nu nån misstror mig i sak. Mina inlägg må vara svåra att tolka. Men i det här fallet verkar det nog tyvärr snarare vara läskunnigheten eller den kognitiva förmågan som felar. Alternativt brist på sömn. Hoppas på det senare. Eller också är det jag själv som befinner mig i twilight zone och förlorat all form av verklighetsuppfattning i vargtimman. Goddag yxskaft. Nej, go´natt menar jag ju.
Barcelona Gio Style
2015-02-21 01:52
Lion24

1. Kan du påvisa ett samband mellan rökning och skador?
Det är rätt vågade halvt frågot halvt konstaterande du kommer med. sånt ska man gärna ha lite underlag för mer än "Wilshere och Mathieu är skadade".

2. Mathieu har inte gjort det bättre än någon annan back, nej det är sant. Men saken var den "Så länge han presterar på plan". Om Mathieu, som du anser vara en väldigt begränsad mittback, levererar därefter... presterar han inte då?
Du tkr överlag att han är en rätt medelmåttlig mittback, bör du inte nöja dig med medelmåttliga prestationer? Ergo har han ändå presterat utefter sina kvalitéer vare sig han tar en kvällscigg eller ej.

Kröjf kan ibland skriva långa texter som ibland är lite svåra att tolka.
Hans inlägg gällandes rökning och psykologi överlag var väldigt välskriven och det var ändå lätt att förstå det han ville ha sagt. Tycker att han fick fram sin åsikt på ett mycket bra sätt och där är jag beredd att hålla med honom.
Barcelona Kröjf
2015-02-21 00:20
Lion 24 Du påstår dig förstå min poäng, fast skriver "men nu pratar vi Mathieu". Vilka vi? Jag själv nämnde hans namn på absoluta sluttampen som i förbifarten, på ett ganska långt inlägg. Och underströk noggrant att namnet var ämnat som något av en bisats, i en metafor för vad hela inlägget handlade om. Och därför inte skulle tolkas bokstavligt...Gud förbjude skrev jag t o m, för att verkligen vara på den säkra sidan. Med bokstavstrogna är det svårt för att inte säga omöjligt, att föra ett resonemang utanför ramarna för vad som en gång för alla fastslagits vara rätt respektive fel. Så varför ens försöka? Slöseri med tid.
Barcelona Lion24
2015-02-20 23:54
Kröjf

Jag förstår din poäng men det är extremt onödigt att jämföra legendarer som George Best och Romario med Jeremy Mathieu. Även Gunde Svan som tillhör en av de absolut främsta på sin sport. Det är onödigt, det är inte logiskt alls. Hade vi pratat om Maldini, ja då hade det varit en annan sak men nu pratar vi om Mathieu. Spelare som Best, Romario, Messi, Maradona, Cruyff osv kan 1 timme innan match hinna med att köpa en prostituerad, ha kul med henne, röka hasch, ta amfetamin, råna en bank, dricka alkohol och röka massvis med ciggaretter och dom skulle förmodligen leverera timmen senare. Jag överdriver, men hoppas du förstår min poäng. Dessa är naturliga talanger som man inte ser varje år. Det här är ''one of a kind'' spelare. Det är fullständigt meningslös att jämföra Best med Mathieu.

En spelare som Mathieu, som är långt ifrån top 10 på sin position, behöver därför kämpa ännu mer och vara ännu mer professionell. Det är inte av en anledning som Cristiano Ronaldo jämförs med självaste Lionel Messi, även om det kan vara oförståeligt för oss culés. Man måste fråga sig, har Jeremy Mathieus brist på professionalism (som är tydligt i och med att spelaren röker) någonting med hans återkommande skador att göra? För man kan ju inte säga: ''Mathieu kan röka heroin om han vill så länge han presterar'' när han inte presterar. Vart är prestationen? Vart är den backen som skulle lyfta oss? Åter till frågan, varför är Mathieu en av de spelare som är mest skadebenägen. Han spelar ju i en ganska ''bekväm'' position där han har en zon att täcka, till skillnad från ytterbackar, mittfältare och anfallare. Vad är problemet?

Jack Wilshere, en fantastisk spelare i sina bästa dar, men när var det sist han spelade en match? När såg man han sist på plan? Det roliga är att nästan varje gång jag får läsa om Wilshere på goal.com eller liknande fotbollssidor så är det nåt med ''skandal'' att göra. Var ju bara för några veckor sedan som Wilshere var ''ute'' igen med en ny rökskandal. Och då är han skadad 24/7.

Fabio Coentrao är också en fantastisk ytterback trots att han tillhör Real Madrid. Han har också ständigt problem. Väldigt skadebenägen och de flesta vet om att Coentrao har påträffats med cigg skandaler och liknande. Om du ska jämföra spelare som rökare eller har rökt, jämför dessa spelare. Kom inte med Cruyff, Best eller Romario. Det är helt omöjligt att jämföra en spelare vars namn återfinns i historieböckerna inom sporten fotboll för evigt med en spelare som Jeremy Mathieu som kommer glömmas bort så fort han lägger av.

Summa summarum, det jag vill komma fram till att idag är det en annan tempo än det var back in the days. Spelare måste var top fräscha idag, TYVÄRR. Jag skulle också vilja att spelarna skulle köpa en eller 2 damer, flyga bland stjärnorna nån kväll men det är fullständigt omöjligt idag. När träningskost och liknande är som viktigast idag så kan man inte acceptera att en spelare i laget röker. Det är en skandal likt Wilsheres skandaler. Inte nog med det, grejen är att du eller de andra som försvarade Mathieu i början och sa ''låt han röka en eller två så länge han presterar på plan'' har haft helt fel. 1. Mathieu är en av de mest skadebenägna spelarna vi har i FC Barcelona (VAD BEROR DET PÅ?), och det på en position där vi har Javier Mascherano (stackarn) som mittback, 2. Jeremy Mathieu har inte gjort det bättre än någon annan mittback den här säsongen och har inte lyft försvaret med en millimeter.
Barcelona Kröjf
2015-02-20 23:06
Kan man köpa och sälja klubbkänsla också i dessa dagar? Vad heter spelet? FIFA Monopol?
Barcelona >The Reporter<
2015-02-20 23:05
Kaxig skribent som skrivit inför-artikeln för City inför deras match imon. "Vi möter tydligen Barcelona på tisdag" "Manchester city kommer att skära sönder John Carvers lag i morgon", alltså Newcastle. Hur kan man ha så mycket luft?. Laget som blev känt för 3-4 år sedan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-02-20 22:53
Säljer dom Cavani för 55 miljoner € + så har dom chans att värva busken. Men han kommer aldrig lämna, tror inte han är så dum och lämnar Barcelona när han har en skräddarsydd roll
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-02-20 22:38
PSG har inga €75M att slänga upp, man är för hårt pressade av FFP. Dem enda klubbarna som har råd med såna summor är Barca, Real, United och möjligtvis Bayern.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: