/spanien/barcelona/forum/3473.aspx/spanien/barcelona/forum/3473.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Bàckis - adoradors de Rivaldo
2015-05-30 08:41
Kul att se Camp Nou med två "kurvor" ikväll. Tänk inramningen, fullsatt och bara respektive lags färger på varsin halva av läktaren. Synd bara att man gör studio på kanal 9 för PSG-Auxerre istället för vår final, för fotbollsmässigt kommer det vara en enorm skillnad matcherna emellan. Mot titeln! Visca Barca y Visca Catalunya!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2015-05-30 01:49
Barcastuff:

Bravo: "The three goalkeepers get along great. As I'm the oldest, I give my support when someone has a bad moment." [ser]

Mycket bra! Jag har imponerats av Bravo, inte bara på plan utan utifrån de bilder/videos jag sätt så känns det som om han är en respekterade äldre spelare som stöttar de yngre. Det är mycket viktigt och mycket underskattad i ett lag. Nu är det här första säsongen för Bravo och då är det fullt naturligt att man inte tar för sig så mycket men från och med nästa säsong så hoppas jag att Bravo tar de egenskaperna (ledarrollen, ''pappan'') till en högre nivå då han blivit mer bekväm. Jag älskar såna spelare som är 30+ och som stöttar de yngre spelarna, eller de spelare som inte har sån hög status. Det var därför jag uppskattade och fortfarande uppskattar Pintos tid i klubben så enormt mycket.
Barcelona Lion24
2015-05-30 01:39
Imorgon/idag kan vi plocka hem våran andra titel för säsongen. Titeln som kan ge trippeln. Jag underskattar verkligen inte Athletic. Det finns många lag i Spanien jag gillar och Athletic är defenitivt en av dom. Egentligen är det helt otroligt att Athletic aldrig har åkt ur La Liga när man endast får använda baskiska spelare. Det säger mycket om klubben. Men det har inte bara o göra med de fantastiska spelarna Athletic har haft genom historien men det är en vinnarkultur i Athletic. Spelarna vet att Athletic är en storklubb. Dom vet meningen med att använda Athletics tröjor. Så innan säsongstart så har Athletic en psykologisk fördel jämfört med de andra lagen, då tittar jag inte på spelarna på pappret.

Till matchen då, jag underskattar verkligen inte Athletic. Om jag inte är helt ute och cyklar så är man kvalicifierade för Europa League nästa säsong och det kanske tappar motivationslusten en liten plutts bråkdel. Europa League eller inte, det är en titel som står på spel så det kommer bli svårt ändå. Athletic är ett av de mest formstarkaste lagen i Spanien under våren och hade man inlett säsongen lika bra som man avsluta den så hade man varit med och konkurrerat med Atlético, Valencia och Sevilla, det är jag helt säker på. Valverde är en duktig och underskattad tränare som spelar en mycket fin fotboll samt en hög presspel med intensitet.

Som tur är så är vi ett av de mest intensiva lagen i Europa den här våren så där kan vi matcha dom. Vi är favoriter men Athletic har ingenting och förlora. Jag undrar verkligen hur vi kommer spela, blir det som tidigare där vi går för ett ledningsmål så fort som möjligt? Där 2:an också ska komma direkt efter första målet? Jag tror det, det är så vi har spelat under hela våren. Men det är lite konstigt när vi spelar 1 match i veckan efter ha varit så vana med att spela var 3:e-4:e dag, man vet liksom inte riktigt hur spelarna känner sig. Hur är det med Suarez? Han har spelat en halvlek på 2.5 vecka. Matchen mot Depor glömmer jag så den ''riktiga'' match vi har spelat var för 2 veckor sen mot Atlético. Barca är inte vana att spela oviktiga matcher och få 2 veckors vila. Påverkar det här spelarna? Det kan, men jag tror inte det, eller rättare sagt hoppas inte det. Det är för mycket på spel. Må bäste lag vinna!
Barcelona Kröjf
2015-05-29 22:01
Strax efter Uefas omröstning följde sen en "polsk riksdag" av sällan skådat slag på Les Rambles. En jubelidiot med en underton av rasism, tar det för givet att en korrupt schweizisk despot med automatik är att föredra framför en arabisk prins. Jordanien eller Qatar verkar kvitta lika, så länge det inte rör sig om någon som heter Lawrence. Och en annan dåre för ett galopperande egensinnigt "resonemang", som översatt till tiden då den arena i Berlin som vårt Barca snart ska spela CL - final på såg dagens ljus, i konsekvensens namn borde betyda att ledaren från Schweizs grannland Österrike som lätt bygga olympiastadion, skulle ha fått hans stöd utifrån att denne blev vald i demokratisk "ordnung". Och därtill stod en asiatisk kejsare nära under några år. Samt sist men inte minst hade länder som Storbritanien och USA till sina fiender. Överdriver jag nu? Ja nog gör jag det alltid. Rejält till och med. Men dessvärre långt ifrån tillräckligt mycket, för att det ska kännas helt bekvämt att vara barcafan på forumet i så´nt sällskap.
Barcelona Leo y Cesc
2015-05-29 20:59

Bevis på att Ronaldo endast är en målgörare och inget annat.
Barcelona rANDOMhERO
2015-05-29 20:46
@Shaappaa:


Prins Ali bin Al-Hussein från Jordanien
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2015-05-29 20:22
Junta Dimision

den bilden asså! Fattas bara Bartoman & rosello så har vi Legion och doom där
Barcelona enkos
2015-05-29 20:15
Så Barcelona som stad tjänar bra på att finalen spelas där.. massor av basker som kommer att lämna en del pengar till hotellet restauranger kollektiv trafik m m
Barcelona the cameroonians
2015-05-29 20:12
Patrics kontrakt med Barça B går ut om en månad och han kommer att spela för Lazio nästa säsong. Idag blev det klart att han skrivit på för fyra år med Rom-klubben. Själv är jag på plats i Barcelona och ser fram emot att, förhoppningsvis, få fira dubbeln i morgon kväll. Lyckades aldrig få någon biljett, men det finns en stor fan-zone där det lär bli livat värre. Väldigt många basker på plats i stan och än så länge har jag faktiskt sett fler Athletic-tröjor än blaugranas. Kommer bli en mäktig stämning i morgon!!! Visca :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-05-29 20:09
@*hjärta*Stay calm, fake left and see you later:

Klockren!! Lite läskigt att de är ganska lika. Att han är hedersmedlem i Real Madrid gör inte saken mycket bättre (länktips).
Barcelona KiNg-PuYi
2015-05-29 20:04
Shaappaa

väx upp!
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2015-05-29 20:02
@enkos:


Härligt att du börjar med din politiska propaganda igen! håll dig till din råtthålla på flashback, tack
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2015-05-29 20:02
blatter just nu
Barcelona enkos
2015-05-29 20:01
"Gud kommer hjälpa oss tillbaka" Sepp Blatters seger i Fifa kom trots veckans korruptionsskandal. Efter att han blivit omvald var det en salig ordförande som hoppades på himmelsk hjälp att styra Fifa. -Jag är en troende man och jag vet att gud, eller Allah, eller vad man nu tror på kommer hjälpa Fifa tillbaka dit vi var. Jag ska styra den här skutan från sitt skeppsbrott och ut på öppet hav igen, sade Blatter i sitt segertal. Han påpekade också att prins Ali kom närmre än många andra gjort mot honom. -En värdig utmanare och god tävlings- människa (som skippade ny omröstning). otbo Läs mer på svt.se/sport
Barcelona A good coach is everything!
2015-05-29 19:57
Shaappaa // Vilken amatör du är !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-05-29 19:56
Blatter seger är med andra ord en käft på smällen för både USA , England och andra aroganta västländer som trots massa försök inte lyckades med sina planer genom att gripa oskyldiga människor framför allt från tredje världen där människorna nekas rätt att försvara sig
Barcelona enkos
2015-05-29 19:53
Tycker egentligen inte om Blatter men är glad att aroganta USA och Västeuropa inte kunde bestämma ännu en gång.. Valet blev demokratisk och vinnaren ska bara accepteras. ..
Barcelona Shaappaa
2015-05-29 19:30
Han är från Qatar, ihan har identitetsförfalskning
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi
2015-05-29 19:30
@Shaappaa:

Din pajas
Barcelona rANDOMhERO
2015-05-29 19:28
prinsen från Jordanien.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shaappaa
2015-05-29 19:25
Hellre blatter än en prins från qatar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-05-29 19:23
Hoppas gubben blir arresterad.
Barcelona Junta Dimision
2015-05-29 19:23
Hoppas gubben blir arresterad.
Barcelona Maestro Xavi
2015-05-29 19:20
Grattis Blatter, din troglodyt!
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2015-05-29 19:18
Då är det klart. Blatter fortsätter styra fifa. Hoppas att Uefa bojkottar nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-05-29 18:41
@DM1982:


Jaha! Jag tror mer på BILD än Barca-median.

Synd, om Bayen köper honom.
Barcelona 100% AntiMadridista
2015-05-29 18:40
Barca- Mes que un club De menar att Bilbao fansen får fler biljetter än normalt när de är på besök på Camp Nou. Inte att de får flera biljetter än Barca fansen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-05-29 18:22
According to BILD, Gundogan to Bayern Munich will be official after the DFP Pokal final.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2015-05-29 18:12
Barcenolistas Egentligen borde jag låta din replik förbli obesvarad och framstå som något av en manifestation på din oförmåga att uttolka en text korrekt (förväxla nu inte detta mitt formella skriftspråk med ”dikt” så är du snäll). Men jag kan tyvärr dessvärre inte låta bli att besvara ditt blindskott till svar, eftersom du får det att framstå som att jag skulle mena att Maradona är att räkna som bättre än Messi. Ingenting skulle faktiskt vara mig mer främmande, när som jag fortfarande anser Messi vara oöverträffad som fotbollspelare. Och det oavsett vem han nu kan tänkas bli jämförd med. Vilket dom som läst mina inlägg över tid, också borde vara fullt införstådda med vid det här laget. Är det någonting som kan få mig på riktigt diskussionshumör så är det när folk framhåller att såväl Pelé som Maradona är större än Messi, med hänvisning till att dessa fört sina respektive länder till VM –guld. Jag ställer helt enkelt inte upp på det resonemanget och den typen av argumentation. Nej, inte ens när det gäller Real Madrids Raúl. Det betyder emellertid inte alls att jag tycker Raúl vara Spaniens bäste spelare genom tiderna, för det gör jag ju verkligen inte. Hade jag kunna ge Coach Pep:s hyllningsartikel till Xavi härförleden tio tusen likes, så hade han också fått det av mig utan tillstymmelse till tvekan. Och jag deltog heller inte i sommarens smutskastande av "stofilen"! Däremot har jag själv i ett eget inlägg tidigare skrivit att även om Xavi aldrig fick så mycket som en enda Ballon d'Or, så kan absolut ingenting ta ifrån honom det faktum att han var själva katalysatorn i det spel som fick FC Barcelona att under några år erövra världen, med den bästa och mest sevärda fotboll som skådats sen sportens begynnelse; mer än man kan säga om en viss Ronaldo som förärats tre...Kan man vara tydligare än så? Ja tydligen. Du må bestitta en spelförståelse utöver det vanliga och t o m mäta dig med Ödegaard. Men läsförståelsen verkar det vara sämre ställt med. Papillon skrev för övrigt följande i den diskussion som sen uppstod: ”Om man tycker att Raul är en bättre fotbollsspelare än Xavi, trots att Xavi vunnit mer med landslag och klubblag, så är det omöjligt att kräva att Messi måste vinna ett VM för att bli korad tidernas bäste. Stinker hyckleri...” Och om nu Papillon med denna sin hårdföra replik mot allt förmodat förnuft i något obegripligt avseende syftade på mitt inlägg, så hoppas jag att polletten fallit ned nu. Och för att mota Olle i grind mot ytterligare eventuella invändningar eller typiska missförstånd, så vill jag också passa på att understryka att jag inte tvärsäkert tycker Iker Casillas är världens bäste målvakt genom tiderna. Bara att denne under ett drygt årtionde varit tillräckligt bra, för att inte bli bortglömd i en så´n diskussion. Inget illa ment. Okej?
Barcelona KiNg-PuYi
2015-05-29 17:56
är det spikat att det kommer att bli val i barcelona i sommar? presi val asså=)
Annons: