/spanien/barcelona/forum/3446.aspx/spanien/barcelona/forum/3446.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Maestro Xavi
2015-01-30 20:22
Klart man skall diskutera det, men ta fan inte och förvandla dig till goal.com som endast skriver sensationalistfyllda artiklar. Det är ingen som säger att det han gjorde var smart! Men att vilja i princip att arkebusera honom på grund av dumma uttalanden är på en annan omogen nivå. Det enda jag vill är att man skall skriva kritik mot spelare och kanske andra skribenter här på forumet medan man håller sig på en respektabel nivå. Jag vill inte att vi drar ner oss som de i puertan har gjort.
Barcelona Lion24
2015-01-30 20:16
Maestro Xavi

Haha va? Dramaqueen? För att jag menar att det är ett grovt problem? Vad ska man göra? Vad ska man säga? ''Visst det var korkat men skitsamma''? ''Hänt har hänt''? Problem är problem. Och det där var ett väldigt stort problem eftersom det är känslig. Det är uppenbart att det har varit problem mellan Leo och Lucho, varför elda på det när båda parter lagt det åt sidan för klubbens bästa? Varför påminna dom om det? Eller strunt samma. ''Det var korkat och inget mer med det''. Vi tar inte itu med problemen och vi ska inte heller reagera på såna grova problem (som det faktiskt är när lagets största stjärna och tränaren har ett problem med varann). Skit i allt, gå vidare med livet och växa upp eller hur?
Barcelona Vampíro
2015-01-30 20:02
No club was willing to pay the 20M buyout fee of Martin Montoya (20) now. The Catalan right back will stay at Barcelona. [sport] Awkward för hans agent som snackade så mycket skit. Han var ju tvärsäker på att Montoya skulle lämna men ingen lade ens nått bud. Kanske bättre att sitta ner med käften stängd i fortsättningen än att leka svår i media.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-01-30 19:50
LeoMessi Håller med dig helt och hållet!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-01-30 19:49
Någon mer än jag som störs på folk som skriver "Han är så smart! Han flyttar fokus från laget så dom ska fokusera på honom istället", när Mourinho kommer med något idiotiskt uttalande efter förlust? Folk verkar tro att han är en jävla mastermind, ingen som verkar tro att han bara är en kass förlorare som lägger skulden på alla förutom själv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-01-30 19:40
@barcastuff: No club was willing to pay the 20M buyout fee of Martin Montoya (20) now. The Catalan right back will stay at Barcelona. [sport] Underbart av klubben att inte vika ner sig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-01-30 19:38
Lucho roterade för han tyckte att det var bäst för laget, vi tappade onödiga poäng Dock så har vi nu utvilade spelare, friska och fyllda med energi. Bra tränade och motiverade En dålig höst men förhoppningsvis en underbar vår
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-01-30 19:08
Jag har en riktigt långsökt teori haha men i alla fall; kan det vara så att Enrique valde att rotera så mycket på grund av att vissa spelare har (likt det Thiago hade) att dom måste spela ett antal matcher i sina kontrakt? Och att ledningen inte ville att detta skulle upprepa sig, vilket ledde till att dom pushade Enrique till att rotera runt på spelare? Så Enrique valde att fixa detta under första halvan för att nu ha fräscha spelare nu i den avgörande delen? Jävligt långsökt som sagt. Satt och tänkte på det idag. En tränare kan ju gilla att rotera men inte så extremt mycket elr?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2015-01-30 18:37
Neymar11

PM: Tack för tipset!
Barcelona MUNIR-ADAMA
2015-01-30 18:37
[QUOTE=Neymar11]Erik Nu när det kan bli katalansk derby så tveksamt om dom vill ha den Eller Barcelona-Bilbao då bägge lagen hatar huvudstaden lika mycket Barcelona-Bilbao finalen har jag för mig spelades på mestalla sist Kan ha fel dock [/QUOTE] spelades i Calderon tror jag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-01-30 18:28
Kröjf Finns ju en parodi video på just dom 2 sekvenserna som flöder på fb, lika rolig varje gång man ser den Dock har inget emot arda och förstår till viss del hans frustation då Alves var på honom 5 ggr på hälarna just då Nu när vi ändå snackar om horribla domare såg precis handbollen Qatar-Polen satan vad fusk det är. Tycker faktiskt mest synd om spelarna i Qatar då dom klart och tydligt var bättre men domarna gjorde allt för att hjälpa dom ändå Slutar upp med att hela det polska laget hånapplåderar mot domarna och Qatar spelarna
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi
2015-01-30 18:25
Lion24 Wow vilken jävla dramaqueen du måste vara, visst var det inte korrekt av mathieu, men väx upp!
Barcelona Kröjf
2015-01-30 18:24
Att turkiske Arda Turan kastade sin sko mot domaren, var väl bara en variant på den då så uppmärksammade presskonferensen, när expresident Bush fick en sko kastad på sig i Irak. En sak står i alla fall klar: Domaren var precis lika miserabel i sin maktutövande roll, som Bush visade sig vara i sin. Om det verkligen är möjligt, vill säga..
Barcelona Lion24
2015-01-30 18:09
Jeremy Mathieu: ”Leo blev plötsligt rasande när han (Luis Enrique) inte blåste för en ojuste tackling. Allt blev spänt och de växlade några ord”, ska 31-åringen ha sagt till RMC enligt ESPN. Källa: http://barcasverige.se/2015/01/mathieu-lacker-ut-till-media-han-blev-rasande/ Det är helt oacceptabelt uttalande från Mathieu. Jag har ingen förståelse för det han håller på med. Nu när allt går bra, alla har ''glömt'' det, man fokuserar på fotbollen så påminner Mathieu om den dåliga stämningen som rådde inom klubben. Detta är inte bra. Detta är ej acceptabelt. Vad tänker han med? Mathieu är 31 år, han är inget barn. Jag förstår ingenting. Mathieus brist på professionalism stinker om det. Inte nog med dessa uttalanden, varför är Mathieu skadad varannan match? Varför har han ständigt problem? Har det göra med hans rökning? Om han håller på så att säga. Röker en spelare, ja då är det ett tydligt bevis på att den där spelaren är inte ett fullbordat professionell spelare. Vad mer gör Mathieu som gör så att han ständigt åker på skador? Tar han hand om sig själv? Lägger han sig i tid? Äter han rätt? För alla dessa saker påverkar en fotbollsspelare på den nivån. Moralen och självförtroende är på topp på alla sätt inom klubben och Mathieu påminner oss om det värsta för fansen, spelarna etc. Det är som om när x är glad så påminner y om att x inte får vara glad. När det var ett eller två leenden på träningen så kommer man med frågor och irritation till nästa. Mathieu borde hålla sin mun och kämpa för att återvinna sin plats i startelvan. Inte gå ut och påminna folk om problemet som fanns. Det är som om han är missnöjd med att allt är understökat och att det går bra. Nej, jag misstänker såklart inte det men ni förstår vad jag menar. Det ser så ut indirekt. Helt otroligt, finns inte ord.
Barcelona Neymar11
2015-01-30 18:07
Erik Nu när det kan bli katalansk derby så tveksamt om dom vill ha den Eller Barcelona-Bilbao då bägge lagen hatar huvudstaden lika mycket Barcelona-Bilbao finalen har jag för mig spelades på mestalla sist Kan ha fel dock
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2015-01-30 17:55
Neymar11

Hade för mig att den spelades på Bernabeu?
Barcelona zick9
2015-01-30 17:41
Månadens tre bästa spelare!
Demakast
2015-01-30 17:35
Neymar 11 Tack för svar.
Postat via SvenskaFans-appen
Demakast
2015-01-30 17:34
Måste själv stämma in i anti atletico kören, utan att för den delen låta för dryg. Många spelare precis som själva laget har sjunkit något enormt i mina ögon efter dessa matcher. Visst kan man köpa den här typen av matcher då och då men här visade sig Madrid klubben och dess representanter från den värsta sidan. Avklädda.
Postat via SvenskaFans-appen
Demakast
2015-01-30 17:34
Måste själv stämma in i anti atletico kören, utan att för den delen låta för dryg. Många spelare precis som själva laget har sjunkit något enormt i mina ögon efter dessa matcher. Visst kan man köpa den här typen av matcher då och då men här visade sig Madrid klubben och dess representanter från den värsta sidan. Avklädda.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-01-30 17:30
Demakast Det avgörs senare, beroende på vilka som möts i finalen
Postat via SvenskaFans-appen
Demakast
2015-01-30 17:27
Försöker luska fram vart Copa Del Rey finalen ska spelas någonstans. Är det möjligtvis någon av er som vet? Tack.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2015-01-30 16:56
Andresito:

Det är för att skydda sina medspelare, inte för att motståndarna gör så.

Nu för tiden får Atletico härja fritt utan att någon sätter hårt mot hårt. Tro fan att Atletico kommer fortsätta med den här strategin.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Den vise mannen
2015-01-30 15:59
Blir så trött på att vår duktiga offensiva spelare inte skyddas mer av domarna. Första 15 min är det helt Ok att va lite småful/ful utan åtgärd. När hela ATM-laget satt in varsin tackling på både Ney o Messi då är ju risken väldigt stor att de till slut åker på en skada. Det här snacket med att offensiv och positiv fotboll ska primeras är just bara snack. Hade domaren senaste matchen följt spelreglerna nitiskt undrar då hur många spelare ATM hade haft kvar på plan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-01-30 15:44
De vill mobba Neymar för att ffå honom ur balans. Neymar som alla brassar har en gräns och nog var nog. Någon borde gå ut och vara tydlig med att säga till Cani, Juan fran, Raul Garcia med flera att hålla sin käft och se över hur de spelar och beter sig på plan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-01-30 15:22
Andresito Läste det på svenskafans startsidan, dom hade hänvisat till källor där. Tror AS var en av dem. EDIT: se länktips
Barcelona LeoMessi
2015-01-30 15:21
I England så är dom mycket mer professionella och dom som sköter ligan vet vad dom sysslar med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona dinho the artist
2015-01-30 15:10
Observera: I England är de extremt mycket hårdare när det gäller avstängningar än i Spanien.
Barcelona Junta Dimision
2015-01-30 15:07
Den vise mannen

Arda fick gult kort för sitt kast och därmed kan han inte dömas för något mer. Costa fick ingenting under matchens gång för sina stämplingar och därmed fick han granskning efter matchen.
Barcelona Den vise mannen
2015-01-30 15:02
Det här med sko-kastandet, kan det bli straff på det i efterhand? Är inte riktigt med, för Costa fick ju ett skärpt straff i PL nu efter granskning. Har de andra regler, eller? Förstår inte riktigt hur det funkar. Vad jag förstår i Ronaldo-fallet så får domarförbundet endast ta hänsyn till vad som står i domarrapporten. Kan videobevis aldrig användas då eller.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: