/spanien/barcelona/forum/3435.aspx/spanien/barcelona/forum/3435.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelona4
2015-04-01 15:49
Messi kanske missar helgens match på grund av fotbesvär
Barcelona LennyRomario
2015-04-01 15:44
@Gabriel:

Jag gillar att du förklarar vad du tycker och tänker, så ska ett forum drivas. Menar inte att du vill ha Danilo till Barcelona.

Menar bara att 50 rader där du beskyller Danilo för att vara en penningkåt, legoknekt som skiter i våra klubbfärger faktiskt signalerar att du bryr dig. Är ju väldigt sällan man orkar lägga den energin på något man inte kunde bry sig mindre om.
Barcelona Junta Dimision
2015-04-01 15:33
Hur mycket han än har gått ned sig, är människan Dani Alves fortfarande helt spektakulär!
Barcelona LeoMessi
2015-04-01 15:23
Neymar11 Lägg inte ner din tid, det är snubben som försöker hitta alla möjliga anledningar till att kritisera Neymar. Sist så skrev han hur han störste sig på hans äckliga ansikteuttryck när han missar en chans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-04-01 15:13
A good coach Du är ju verkligen rätt person att yttra dig angående det, då det enda du gör är att gnälla. Allt som oftast samma "argument" Neymar fick inte ett nytt kontrakt pga det sportsliga utan pga det kommersiella. Om han förtjänar det? Troligtvis, förlorar vi pengar på neymar? Nja tveksamt, bortsett från transfersumman som han ändå kommer tjäna in med tiden Sen ska neymar beskyllas för transfersumman? Nya kontraktet? Nja mer idioterna bakom affärerna, så rikta din kritik rätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-04-01 15:10
LennyRomario

Om du hade följt med mina inlägg om Danilo tidigare, redan långt innan Real Madrid ens nämndes som en potential klubbadress till honom, så hade du vetat att jag aldrig ville se Danilo i Barcelona. Detta är en åsikt jag haft länge. Sen får du tro vad du vill, jag är inte direkt känd för forumsskribenten som bara skriver en sak utan att förklara varför jag skriver vad jag skriver och tycker vad jag tycker.
Barcelona LennyRomario
2015-04-01 14:56
edit: lyckades göra en dubbelpost till en fyrlingpost :(
Barcelona LennyRomario
2015-04-01 14:55

Barcelona LennyRomario
2015-04-01 14:55
Barcelona LennyRomario
2015-04-01 14:54
@Gabriel:


Vid det här laget trodde jag på vad du sa. Sen såg jag att inlägget var på ytterligare 50 rader. Det får mig att tro att sanningen är den precis motsatta.
Barcelona A good coach is everything!
2015-04-01 14:54
Neymar11 Vi betalde ett grovt överpris för Neymar det går inte att snacka bort. Jag tvivlar starkt på att Perez hade betala 150 m för Ney. Känns som du varje gång ger ros, du har svårt att ta konstruktiv kritik mot Barca.. Ska tillägga att Ney förtjänar heller inte kontraktet han har hos oss. Att vi betalar ut mer i lön än vad alla lag i världen gör är skamligt dåligt. Men det är dock inte så konstigt eftersom man i princip knappt behöver bevisa något för att få ett nytt kontrakt hos oss..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz
2015-04-01 14:19
Messi är nr1 i världen under 2015. Ronaldo...bara på plats 29! "Cristiano Ronaldo är dock inte ensam bland Real Madrids offensiva spelare om att placera sig långt ner på listan. Gareth Bale och Karim Benzema återfinns på plats 35 respektive 37." Suarez är på plats nr 4 och Neymar nämns inte, men jag antar att han är topp 10. MSN är ju liiiite vassare än BBC kan man ju lätt konstaterar i alla fall.
Barcelona Taher (Barça-Red)
2015-04-01 13:40
Hej på er alla :)

Jag ville bara säga att jag har nu lagt upp min sista ”Måndag hela veckan” eftersom jag inte alls har haft tid på sistone och uppdatera artikelserien. Därför kommer nu den sista delen och jag hoppas ni gillar den samt tackar alla som har följt denna serie under åren :)

Jag är dessutom sedan ett tag nu inte heller längre redaktör för sidan och anledningen är helt enkelt brist på tid. Hoppas att ni har gillat sidan under de sista åren och jag kan garantera er att sidan kommer fortsätta på samma sätt och ännu bättre :)

Vill tacka samtliga som har följt sidan och som har kommit med kritik, både positivt och negativt. Jag kommer fortsätta skriva på sidan men inte så ofta som innan :)

Tack till er alla och Visca!!!
Barcelona the cameroonians
2015-04-01 13:29
@Barca4life98:


Cesar skrev så sent som i höstas på ett nytt 5-årskontrakt med en lön på cirka i miljon i veckan. Så tyvärr kan vi glömma honom, även om han är en bra defensiv ytterback som säkert inte gjort bort sig i blaugrana.

Förhoppningsvis blommar det ut någon ny stjärna på himlen lagom tills vårt transferförbud är över. Om inte annat så ryktas det ju om att Alves kommer erbjudas ett nytt kontrakt på 1+1 år samtidigt som han själv också verkar vilja stanna (eftersom han inte gjort klart med någon ny klubb ännu).

Och om 2 år borde det väl finnas någon bättre högerback tillgänglig än de konstiga namn som kommit upp i katalansk media (Pischek, Fabinho m. fl.)
Barcelona Barca4life98
2015-04-01 13:03
Alltså Azpilicueta vill jag se hos oss. En Abidal-typ på högerbacksplatsen. Det hade varit det bästa egentligen. Har sett att några snackar om Darmian? Hur bra är han, har inte så bra koll på honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-04-01 12:58
Gabriel - haha sorry kände mig tvungen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-04-01 12:55
Första april säger hello till er alla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-04-01 12:54
westinho - Sergio #5

Borde vara olagligt att skämta om att Messi skadat sig i en månad i det här skedet av säsongen, även om det är första april. Fick panik!
Barcelona westinho - Sergio #5
2015-04-01 12:53
@Gabriel:


Det är första april och Barcelonistas är en pajas. Nuff said.
Barcelona Gabriel
2015-04-01 12:47
Barcelonistas

Vad snackar du om? Kan inte hitta något om det på Barcastuff?
Barcelona Neymar11
2015-04-01 12:47
Man borde hoppa över första april varje år och starta månaden med andra dagen på månaden. Man är så oerhört trött på dem här meningslösa påhitten
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-04-01 12:44
Messi borta 1 månad för sin muskelskada, han kommer missa PSG matchen och övriga ligamatcher. Barcastuff källa. :Messi has a muscle injury and will be out for 1 month.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-04-01 12:37
Jag är fortfarande för att skola om Adama till högerback. Tror fortfarande att det hade varit lösningen på alla våra problem.
Barcelona Cule4life
2015-04-01 12:33
Det finns fan inte många högerbackar därute som håller absoluta FC Barcelona klass, Alltså världs världsklass, Jag kommer nog inte på en enda !

Vänsterbackar däremot finns det gott om.

Barcelona Gabriel
2015-04-01 12:15
Barcelonas ledning gör ett misstag om man försöker hitta Dani Alves nummer 2, som man trodde att Danilo var, men är långt ifrån att vara. Faktum är att Alves är, eller rättare sagt var en unik spelare och högerback. Det finns inte någon som honom idag, den enda som kan jämföras är Marcelo som precis som Alves när han var som bäst är lika imponerande offensivt. Skillnaden mellan Alves och Marcelo är att Alves var ett monster defensivt också när han var som bäst.

Jag vet inte hur många gånger jag har sagt detta men Danilo är verkligen inte i närheten av vad Daniel Alves var när Barcelona köpte honom. Dani var unik. Man gör såledess ett misstag om man försöker hitta en kopia av honom då man bara kommer att bli besvikna. Tro det eller ej, men det går faktiskt att hitta duktiga högerbackar där ute, de behöver inte vara några kopior av Alves. En annan sak värt att diskutera är balansen mellan de 2 ytterbackarna. Vi var som bäst när vi hade en defensivare Abidal medans Alves löpte på offensivt på högerkanten. Vi fick också mer problem i backlinjen när vi köpte in Alba, även om Alba är strålande defensivt - balansen fanns inte kvar då vi hade 2 offensiva ytterbackar.

I år har det gått lite bättre, men Alves har också lämnat ifrån sig en stor del av det offensiva ansvaret till Messi på den kanten och tagit åt sig en mer defensiv anlagd roll vilket passar honom bättre nu när han gått ned sig offensivt. Jag ställer mig alltså väldigt frågandes till hur det ska gå med hyperoffensiva Marcelo samtidigt som man spelar med Danilo. Jag ser stora brister i det.
Barcelona Rambla~
2015-04-01 12:13
Gabriel Det är möjligt att Danilo föredrog pengarna eller bara hellre spela för Real Madrid. Varken du eller jag vet. Fast det kan också vara så att Barca inte ens har försökt att värva honom? Mer troligt enligt mig. Så fort det läckte ut vad Porto satt för pris på hans huvud tappade Barca allt intresse för honom. De var aldrig beredda att betala såna summor. Fan, jävla Porto blåser ju alla klubbar. Den summan för en spelare som bara har ett år kvar på kontraktet? Den summan för en högerback? Perez är fan galen. En spelare han inte ens behöver. Annars håller jag med dig. Dessutom, denna Danilo hade aldrig tagit strid med Porto för att tvinga dem att sälja honom för en mycket lägre summa till Barca. Inte när Madrid redan var med i leken. För honom kvittar det nog vilket i vilken av klubbarna han hamnar i. Han väljer den som visar intresse och samtidigt betalar bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2015-04-01 11:59
Real värvar Danilo för att vi inte ska få honom. Så enkelt måste det vara.

Jag ser dock inte hur han ska passa in i nuvarande real. Vissa menar att Carjaval saknar något offensivt, men på riktigt, när de har Marcelo på vänsterkanten som är otroligt offensiv, vilket utrymme ges egentligen till högerbacken att kliva fram? För Real så skulle jag värdera Carjaval som ett bättre alternativ, för Marcelo är för mig den bästa Offensiva backen i världen och ska därför ges det utrymmet. Just där kan inte Danilo konkurera.
Barcelona Júnior.
2015-04-01 11:53
Om det är någon som gynnats av Madrids senaste värvning så måste det väl ändå vara Dani Alves. Inte nog med att man värvar en utav de bättre ytterbackarna i en marknad där utbudet redan var lågt, så hämtar man in en spelare som befunnit sig på Barcelonas radar under en bra period. Dani Alves och exfrun till agent får man väl anse ha den nuvarande ledningen intryckt i ett hörn samtidigt som man har ett rejält punggrepp på samtliga personer i juntan. Ett nytt treårskontrakt för brassen kanske inte är så avlägset trots allt.
Barcelona S.Eto'o
2015-04-01 11:26
Mido Det där kan jag hålla med! Känns som att Perez har onanerat färdigt för Guardiolas era och börjar kopiera hans framgångsrika stil. Hämtar in Ancelotti, spelar 4-3-3, köper in tekniska mittfältare, anställer en förre detta profil spelare som castilla tränare och som du nämnde är han intresserad av vartenda spelare som kopplas med vår klubb. Medan vår klubb eller rättare sagt vår ledning gör exakta motsatsen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona dinho the artist
2015-04-01 11:21
Messias
***
Att Portos samt Reals officiella hemsidor skulle göra en första aprilkupp ser jag som ytterst otroligt.
Annons: