/spanien/barcelona/forum/343.aspx/spanien/barcelona/forum/343.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona 100% AntiMadridista
2016-12-06 18:51
Madrid fansen drev med Messi, men tydligen har Ronaldo undangömt 1,5 miljarder kronor...KARMA BITCHES!
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-12-06 18:30
@Soko:


Alba är dock en jävla idiot i det här fallet.

Kovacic har inga problem att prata spanska (kolla länktipset) samt förstår kroatiska, tyska, italienska och engelska.
Barcelona Soko
2016-12-06 18:02
Tror inte att Messi kommer vilja återvända till argentinsk fotboll efter att ha sett denna video.
Barcelona Soko
2016-12-06 17:21
Neymar mest värdefulla spelaren.
Barcelona Barcelonistas
2016-12-06 16:04
Vi borde avgjort mot Real så jävla uselt försvarspel sista jävla frisparken och vi klarar inte att rensa.


Neymar snälla avgå sämsta spelaren på plan. Hade han tvålen under fotbollskorna halka konstant. Nej är verkligen inte nöjd med spelet som vi visat up senaste tiden.
Barcelona El Pistolero #9
2016-12-06 16:03
Varför så lite B-lagsspelare uttagna idag? Matchen betyder ingenting....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-12-06 16:02
Xavi: "After Iniesta, Barça will maybe have Samper or Aleñá. A player from the outside isn't the same as a player from La Masia." [rac1]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2016-12-06 15:18
Nästa måndag alltså får Ronaldo sin guldboll.
Men vad händer med den 9 januari, blir den av och vilken räknas nu högst ?
Barcelona Kröjff
2016-12-06 15:05
Likväl som finkultureliten välte stolarna i svenska akademin när det stod klart att Bob Dylan skulle få Nobelpriset i litteratur, så borde varenda seriös fotbollsskribent vässa pennan med skalpell, varje gång Cristiano Ronaldo blir prisad som världens bäste fotbollsspelare.
Barcelona FCB_Messi
2016-12-06 14:46
Enligt läckta uppgifter så har tydligen real och Ronaldo redan fått reda på att han har vunnit ballon dor. Såg det på GP nyss .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2016-12-06 14:32
Alba anklagas för att ha forolämpat Kovacic under EL Clasico. På Youtube klipp syns hur han säger till Kovacic "Du är dum, du är skitstövel, lär dig spanska..."
Barcelona Soko
2016-12-06 13:58
Modric är näste Real spelare som finns på listan som är skyldig för skattebrott . Enligt flera spanska medier ska han ha inte redovisat inkomst för 2013 och 2014.
Kael
2016-12-06 13:38
Den spelaren som mest symboliserar "never die-attytiden" Pedro verkar på gång igen. Grande Pedro
Barcelona Kröjff
2016-12-06 13:27
@Coach Pep.:
Coach Pep Jag gillar när någon utmanar och ifrågasätter förförståelse i alla dess former. Och viss mån kan jag väl hålla med dig å andra sidan inte. För om man nu vänder och vrider på det du skriver, så spelas fotboll alltså lika mycket med kroppen som huvudet och fysiken är lika viktig som ett bra självförtroende. Ur det perspektivet så blir alltså träning en viktig ingrediens, för att kroppen ska hänga med huvudet och upprätthålla ett bra självförtroende som allt som oftast bygger på bra prestationer. En otränad kropp i så mening, är inte att rekommendera om man vill få ut mesta möjliga av sin begåvning. Som ytterst förvisso inte står att finna i kroppen som sådan. Men som inte desto mindre är och förblir beroende av en väl fungerande fysik. I annat fall skulle ju antal fyllda år inte spela någon som helst roll, eftersom absolut ingenting talar för att mer eller mindre medfödd spelbegåvning och bollkänsla, faller för något åldersstreck. Det är alltid fysiken som sätter gränsen för bäst före datum. Och åldrandets process kan än så länge inte stoppas. Men skjuta upp förfallet med genomtänkt och regelbunden träning som håller den färskvara som vi kallar för muskler vid god vigör, går. Ett annat sätt att närma sig Romarios ”resonemang” via ordval, är att översätta ordet idrottsman till soldat och anfallare till yrkesmördare. Den senare har en gedigen utbildning i konsten att döda i lönndom. men står aldrig i givakt, gör honnör och underordnar sig kollektiva övningar. Utan är snarare något av en ensamvarg som fullgör sina uppdrag efter eget huvud. I motsats till den ordinäre soldaten som alltid underordnar sig order och därför riskerar bli en initiativlös marionett. Och då blir ju kvaliteten på den som utfärdar direktiven, helt avgörande....
Barcelona Pep - El Míster
2016-12-06 11:41
Hehe !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-12-06 10:55
Pep - El Mister Ja , angående punkterna och de extra mellanslagen så vill jag "pausa" lite sådär effektfullt , lite dramatiskt :) Eftersom innehållet kanske inte är tillräckligt attraktivt alla gånger så får man ta till alla knep) . Hela Barca har ju knakat och brakat i stort sett hela säsongen så Neymar blir väl en lätt syndabock , speciellt när han drar. Men vafan man vill ju inte se han dålig, det är ju inget man önskar:) Vi hörs! Ska tänka på "effekterna". Ja läste igenom inlägget igen , lät bättre i mitt huvud. Mååååånga punkter blev det.........:)
Barcelona Pep - El Míster
2016-12-06 10:38
Iniesta70, Fulwhiskey och familj va? Ändå skriver du helt obegripligt med alldeles för många punkter och massa onöda mellanslag. Eller är det 90% whiskey och 10% familj som gäller? Skämt och sido, brukar inte vara så känslig men du skriver ofta och mycket. Dessutom tycker jag inte dina åsikter är helt tokiga - därav mitt gnäll på grammatiken. Hade hellre läst dina inlägg med någorlunda mindre snurrig grammatik ;) Och för att kommentera det väsentliga - Messi står precis som du säger i snålblåsten ikväll. Håller göbbarna i handen. Å andra sidan förväntar jag mig inte att Neymar ska vara Messi. Men visst önskar man att Neymar befann sig på Ciutat Esportiva för att träna lite extra(på avslut).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-12-06 09:25
Cule4life Mahmoud Dahoud heter han hahah!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2016-12-06 08:01
Vi bör hålla koll på den här Hamodi lr va han heter i gladbach ikväll. Han skulle Kunna vara Iniestas ersättare. Veratti är Xavis ersättare. Dessa två hade säkrat Barças mittfält 8-10 år framåt.
Barcelona Iniesta70
2016-12-06 06:55
Ett evigt gnällande på Neymar. Varför gnäller jag på Neymar ? Är det för ett missat skott mot Real ? Nä , det kan ju hända vem som helst , fast man blev ju grinig när det hände , så klart , det blev väl alla. Jag vill inte gnälla på killen , jag vill se magi , jag vill se en harmonisk glad brasse dansare som bjuder upp och avslutar dansen med att gå hem med skolansdrottning. Istället så ser jag en kille som" startar bråket men när det hettar till och bataljen ska börja" då smiter han ut bakvägen och lämnar oss i sticket. Därför är jag irriterad på Neymar. Jag tycker att han är olagligt bra. Vissa drag borde ju nästan barnförbjudas för att dom är så "snuskigt" snygga.
Varför får inte Messi "skit" för sin missade målchans precis dom Neymar får?
Jo , en av orsakerna är väl att Messi trots allt står där ute ikväll , i en redan avgjord grupp , en betydelselös match...trots allt står han där( i alla fall om han själv får bestämma ) och håller grabbarna i handen även när det blåser snålt.
Det är väl en av skillnaderna på de två....sen finns det ju en hel del till som skiljer dom åt:)

Om ni saknar Xavi ...om vi redan nu kan höra ljudet av " syrsorna" på vårt mittfält...tänk på hur det kommer se ut när Iniesta slutar......när Messi lägger dojorna på hyllan. Hujedamig!!!! Vi har ju redan fått ett smakprov på hur det ser ut utan Iniesta...såg ju brutalt ut under några veckor.

Men än sprattlar "liket" och vem vet , det kanske ligger en trippel i slutet av regnbågen även detta år.
Barcelona Lionel Messi n10
2016-12-06 03:18
Det är ju verkligen inte fel på någon av vårt anfall, Neymar har inte varit så effektiv på sistonde men det är inte där vi har ett problem i Barca utan allt ligger just nu på mittfältet. Rakitic&Gomes mycket bra spelare igentligen men det är inga spelare som kontrollerar ett mittfält och som kan båda lugna ner och sätta fart från mittfält. Om ni såg när Iniesta kom in hur lugnt mittfältet blev en stund och hur han kontrollerar tills Real tryckte fram bra.

Jag saknar verkligen en Xavi som gjorde att dom inte ens var i närheten att kunna få dom farliga frisparkarna mot slutet för det var just då vi trötta ut dom som mest och spela rundor i laget. Jag hoppas någon av våra spelare växer och tar Xavis egenskaper tillbaks till Barca annars ser jag en värvning av Veratti typen som ett väldigt viktigt köp där vi får ett mer kreativt mittfält. Messi är en spelare som alltid inkluderas överallt i planen men det ska inte behövas komma från honom jämnt, mittfältet måste göra jobbet lättare för anfallarna ibland och det var Xavi mästare på tillsammans med iniesta.
Barcelona Iniesta70
2016-12-05 23:36
Kom igen nu grabbar! Match imorgon/idag! Heta rykten går att Paco tjuvlånat Messis vänsterdoja och Suarez högerdoja! Nu jäklar ska målnollan spräckas ! Inget har lämnats åt slumpen El Paco tänker inte gå tomhänt hem imorgon. Ja , kan inte göra annat än att tycka synd om killen. När jag ser hans tomma blick så påminner han om den där killen som aldrig blev uppbjuden på mellanstadie discot. Ni vet , den där killen som satt kvar på stolen när "tryckarna" drog igång på slutet , bredvid "glasögonormen" och han som alltid petade i näsan. Fan ,man blev ju tvungen att be syrran bjuda upp honom så grabben fick nån dans. Ungefär så känner väl t.o.m motståndarna. Så när Paco skjuter stolpe stolpe ut så säger grabbarna i motståndarlaget " vafan domarn , tyckte den va inne" ge grabben målet" Näää , riktigt så illa är det väl inte. Låt oss hoppas att han visar sitt riktiga jag. För det har han väl inte gjort än hoppas jag......
Barcelona Pep - El Míster
2016-12-05 21:39
Reymar, Tack. Uppfriskande. Argumentet om Neymars psyke orkar jag inte ens kommentera. Som du nämner - Presterat i landslaget som ingen annan. Under press, utan press. Nästan hela tiden. Hans tid kommer! Och jag uppskattar det där pirret som finns innan han ska spela. Att man väntar på något magiskt och nytt. Den brassefeelingen i Barca betyder så mycket för mig och många andra här för våran totalupplevelse av fotbollen! Ni kan inte förneka det, hehe ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2016-12-05 21:34
Givetvis går det inte att ersätta Messi! Ingen någonsin kommer kunna det. Tio år på absoluta toppen och som nummer ett i alla fall sju utav dessa. Finns egentligen inte ord för honom. Men när jag tänker arvtagare till honom så menar i alla fall jag någon(tänk Neymar) som tar över tröja nummer 10 och som skall försöka leda oss framåt. I min mening bör den chansen ges 100% till Neymar. Sen kommer vi självklart aldrig få ut så mycket av honom i jämförelse med Messi. Men visst fan måste någon ha den tröjan och vara den nya offensiva ledaren när Messi flyttar hem? Jag har alltid varit av uppfattningen att de allra flesta här inne har haft samma tanke om honom. Ronaldinho tog Messi under sina vingar och nu tar Messi Neymi under sina... men vi är väl också alla överens om att det finns en del att lära... Oavsett så är jag en av dom som tycker kritiken mot Neymar är smått överdriven. Dom riktiga problemen för framtiden ligger ju på mittfältet. Iniestas slut närmar sig och det skär verkligen i hjärtat hos mig. Jag tror inte heller jag har sörjt färdigt Xavi. Den duon borde fan begravas bredvid varandra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-12-05 21:26
Neymar kommer vinna guldbollen inom ett par år när Messi saktat ner. Även jag tycker att Neymar har underpresterat sett till hans potential men ärligt talat hur ska man få ut sitt bästa när man är fastklistrad på en kant. Vi ser i Brasilien hur han leker med sina motståndare för att han har en fri roll och alla bollar går genom honom. Sen läser jag att Neymar inte har psyket, skojar du? Han bär det mest framgångsrika landslaget på sina axlar och kommer gå ner som Brasiliens störste målskytt genom tiderna framför Pele och Fenomeno, vilken bedrift!

Att vissa fullständigt kokar när han missar ett läge som han så elegant så skapade för sig är fan komedi på hög nivå, höga krav ni har på en "överskattad youtube-spelare". Sen är det knäppt tyst angående Messis miss "tidernas bäste" blir serverad på ett silver fat men lyckas ändå missa.

Slutligen vill jag säga att det inte är Neymars fel att han åker ner till Brasilien. Det är trots allt Lucho som har det sista ordet och han kunde lika väl sätta ner foten och säga nej. Jag kan väl inte klandras för att jag åker iväg på en solresa mitt under ett arbete om jag fick av chefen, sen att jag får ilskna blickar av arbetskollegor är chefens fel..
Barcelona Barcadinho.
2016-12-05 21:16
Går inte att sälja Neymar nu när han är så pass ung för för el senare så hamnar han i Real (efter en kort sväng i typ Franrike).

Iniesta70.
Puyol håller på med yoga numera! Skulle inte skada Neymar att göra samma sak, för den mentala balansen om inte den fysiska.
Visste ni att Giggs har gjort yoga under hans aktiva tid? kanske därför han orkade med fotbol så länge och hade en kropp som en ungjävel ...:-)

Iniesta70 - fick ni inte ballonger från Mcdonald på vägen herm....? (skoj)
Barcelona JS22
2016-12-05 21:05
Det är bara att skaka på huvudet när man ser vad som skrivs om Neymar. Jag förstår inte hur man kan ha blivit lurad av hans stora kommersiella värde och på riktigt tror att han är så bra som vad han har målats upp som.

Han kommer aldrig ens vara i närheten av Messi, eller inte på något sätt axla hans roll. Han är en bra fotbollsspelare, men folk har haft orimligt höga krav på honom och har mer kollat på hans varumärke än vad han egentligen levererar på planen och vad han har för egenskaper.

Alla borde bara acceptera honom för vad han egentligen är, en vanlig bra fotbollsspelare. För han kommer aldrig komma nära spelare som Messi, Ronaldinho, Ronaldo osv....

Han är topp 3 bästa vänsteryttrar i världen just nu, och man får nog ta och acceptera honom först just det.
Barcelona The Reporter 2.0
2016-12-05 20:53
Jag menar inte att han ska axla oss som Messi gör. Vem ska kunna det? Men jag tror att han är bästa lösningen. Som när han gör det i Brasilien. Där han e absoluta stjärnan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-12-05 20:46
Katalano Det är bara tjejerna som har accepterat Beckham som en bra spelare! Neymar min favoritspelare! Nej! bara det att jag tycker att han är en jävligt bra fotbollsspelare. Mina verkliga favoriter är Messi och Iniesta. Rakitic min hackkyckling! Nej! Bara det att jag alltid har tyckt att han inte är tillräckligt bra fotbollsspelare för att ha ordinarie plats i Barca.
Barcelona Bollinnehavet
2016-12-05 20:43
Nu var jag iofs en av dom som skrev "sälj Neymar" igår. Jag måste ta mitt ansvar och erkänna att det var lite väl hastigt att slänga ur sig en sån grej. Nej, jag är inte nöjd med hans inställning på planen alltid. Ja, jag är ännu mer missnöjd med hans inställning utanför planen. Att han väljer att åka på semester är jag allt annat än nöjd med.

Men att sälja honom.? Nä, det vill jag faktiskt inte. Det finns tid för bättring och jag vill se hur han presterar både på och utanför planen under en annan tränare först. Skulle saker och ting däremot bli ännu värre, sälj! Det menar jag denna gång.

Jag håller Neymar som nummer två i världen när han presterar på sin högsta nivå. Då är han tamejfan helt magisk. Tyvärr håller han inte den nivån jätteofta men han är ändå alltid topp 10 i världen enligt mig. Inget snack! Och jag gillar trots allt Neymar väldigt mycket trots att jag samtidigt är missnöjd med honom.

Men att se honom som Messis efterträdare tror jag är en perfekt plan på att bli väldigt missnöjd och besviken. Han kommer aldrig att vara Messis efterträdare. Ingen kommer kunna vara det. Efter Messi så kommer vi se ett annat Barcelona. Neymar tror jag absolut kan vara den som leder det men blanda inte in Messi i den meningen. Messi är helt unik. Det är bara att kolla vad Messi hade uträttat och var han befann sig i sin karriär när han nästan var 25 och vad Neymar har uträttat nu. Det är STOR skillnad.

Men summa summarum så vill jag ge Neymar lite mer tid och helst under en annan tränare. Har det inte blivit en bättring till sommaren 2018 så är det "bara" att casha in, om än med en stor sorg i bröstet. Men hej, vi reste oss efter att vi sålde Ronaldinho. Vi kan absolut överleva om vi säljer Neymar.
Annons: