/spanien/barcelona/forum/3422.aspx/spanien/barcelona/forum/3422.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona >The Reporter<
2015-02-07 21:15
Viktigt att vinna imon! Inget jävla slarv nu igen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2015-02-07 21:08
Tänk er om LE hade spelat taktiskt mot Real. Kan nästan lova att vi hade utan stress kunnat vinna matchen på beranbeu om det inte vore för LEs äckliga taktik och sjuka start elva.. Hur som helst får vi spöket Iniesta i form? det är tveksamt, för mig duger det inte att Iniesta slår sido passningar hit och dit för att få starta jämt. Han är en playmaker ingen jävla defensiv mittfältare som ska slå lätta passningar. Får vi Iniesta igång är mycket vunnit eftersom LE aldrig skulle bänka honom. Sen slipper Messi kanske gå ner så mycket. En annan snubbe som jag vill se prestera är Busi, för jag vet att LE aldrig aldrig skulle ge Mascherano förtroende. Alves bör också sluta vara så högt uppe när han ändå inte gör nytta där uppe. Det är LEs uppgift att se till så att Alves inte håller en sådan hög utgångs position. Om detta skulle inträffa så ser jag mycket vunnet för Real verkar ha tappat stinget...
Barcelona Maestro Xavi
2015-02-07 20:51
Fan, Barca B är på väg till segunda B.
Time to sack Eusebio!
Barcelona Neymar11
2015-02-07 20:41
Maestro Vad dom förtjänar och vad som hade gynnat oss är två skilda ting. Dem förtjänar att degraderas till segunda B
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi
2015-02-07 20:39
@Neymar11:

Svar på frågan: Nej. Förlusten förtjänar dom.
Ronaldinho Gaucho
2015-02-07 20:38
Puertans ultras-moderator lade två krav för ca 1 timme sedan:

Välformulerade meningar
Motivering för påstående

Några minuter senare skriver en madridista ett inlägg som fyller båda dessa kriterier. Däremot tycker denne madridista att Messi är bättre Ronaldo.

Resultat: inlägget blir raderat

Jag väljer Les Rambles framför Puertan alla dagar. Här har vi lite självdistans och räds inte att lyfta motståndare med rädsla att bli spärrade/varnade. Glöm inte att vi gratulerade Atletico Madrid på hemmaplan i sista avgörande matchen när vi förlorade titeln till dem.

Ödmjukhet och sportsmanship framför arrogans och avundsjuka. Med andra ord: FC Barcelona framför Real Madrid
Barcelona Neymar11
2015-02-07 20:28
Frågan är om det inte hade varit bättre för oss om atletico-real hade slutat kryss 2 poäng till vid vinst imorgon 5 poäng ifrån atletico vid vinst imorgon Hade nog varit ett bättre utgångs läge, lättare att vinna el classico hemma än el classico 2.0 borta Nu kommer atletico i mina ögon vara det största hotet i liga kampen, + vi är fortfarande kvar i copa del Rey Aja vi har utvilade spelare, friska och i form men fortfarande mycket kvar att hämta ifrån laget. En suarez och Iniesta, inte dåligt sparkapital direkt
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho Gaucho
2015-02-07 20:26
@enkos:


Jahopp. Inlägget innehöll argument och god ton. Det fanns inga oneliners. Kan det vara så att Puertans moderator är en hycklare? Så har det alltid varit i Puertan. Minsta hyllning till rivaler ska gömmas undan till varje pris. Neofascister dessa moderatorer. Man får bara hålla med. Annars blir man tystad.

Sådana drägg bör inte få vistas på Svenskafans eller andra forum som förespråkar yttrandefrihet.
Barcelona Mdawg
2015-02-07 20:23
@enkos:


Som så mycket annat smått och gott ;)
Barcelona enkos
2015-02-07 20:15
@Mdawg:

Och den är redan raderat på Puerta :)
Barcelona enkos
2015-02-07 20:08
Cristiano Ronaldo: "The day that we lost 5-0 in Barcelona was hard, like today. Of the most difficult. I was a bit tired."

Skönt att han aldrig glömmer Barcas kross :)
Och han var trött, han alltså som villat i 10 dagar :) Får man leta en mer oärlig person alltså??
Barcelona koeman92
2015-02-07 20:06
@Erik Satie:


Really?
Barcelona Mdawg
2015-02-07 19:55
Skönt stycke från Puertan:

"Trodde jag aldrig skulle säga men jag får väl ändå ta och säga den förbjudna meningen på Puertan:

Messi är överlägset mycket bättre än Ronaldo och det skall jag förklara varför nedanför.

Argentinaren gör inte bara mål utan deltar betydligt mer i uppbyggnadsfasen och kan skapa chanser till sina lagkamrater på löpande band o.s.v. om det vara så att Messi inte lyckas göra mål under en match,

Cristiano däremot är fruktansvärt beroende av att han måste synas på Livescore ,annars är det som att vi spelar med en man mindre..."
Barcelona Leo y Cesc
2015-02-07 19:48
@enkos:


Simeone har bevisat sig vara en av världens absolut bästa tränare och det är inget att tveka ens om, sen att han även hade rätt om att Messi är bättre än Ronaldo, Bale och Benzema tillsammans är ju en sanning och det har vi sett länge och ikväll ännu tydligare.
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-02-07 19:46
Det viktigaste är att vi vinner imorgon. Då kan jag fira på riktigt. Förlorar vi mot Athletic är ett ligaguld väldigt avlägset. Segrar vi däremot känner jag just nu att vi har störst chans på titeln. El Clásico blir självklart avgörande och där känner jag att vi bör vara favoriter. Mycket kan dock hända tills dess och först ska Athletic besegras på deras hemmaborg.
Ronaldinho Gaucho
2015-02-07 19:43
Grande Iker!

(sprider lite humor bara - ta inte illa upp)
Barcelona enkos
2015-02-07 19:38
Penaldo kan säga vad han vill men vinner Barca sin match imorgon kan jag lova Penaldo att Barcelona vinner ligan.. Barcelona har mycket lättare spelschema kvar och har "bara" två svåra bortamatcher efter Bilbao och det är Sevilla och Atletico, medan Real har det tuffare , sen sett till formen är det en stor fördel för Barca som spelar från klarhet till klarhet medan det är helt tvärtom för Real.. Real till sist kommer sluta trea samma som i fjol,,, och i CL åker man i år tidigt, så jag kan slå vad om att "världens bästa lag" blir helt utan titel denna säsong..
Ronaldinho Gaucho
2015-02-07 19:36
SUUUUUIIIIIIII
Barcelona Messsias
2015-02-07 19:33
Ronaldo säger att dem kommer vinna la liga men som jag mina så sa han för ca en månad sedan att real kommer börja flyga om nån vecka men så var inte fallet Sen att real supportrarna jämförde Peps Barca mot dagens real är ett skämt, Peps Barca var överlägsna favoriter gentemot alla lag i flera pr medan dagens real inte kan hålla motivationen efter att fem har vart favoriter ett litet tag och haft värdens tur i cl
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2015-02-07 19:31
Fick Ronaldo 2 eller 3 matcher avstängd? Hahaha när skämt åt sido,, det har blivit en trend som är när RM förlorar så måste vi också, så jag hoppas att spelarna inse chansen nu, det blir inga fler kan kanske.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2015-02-07 19:14
"Världens bästa fotbollslag" Real Madrid är alltså den spanska huvudstadens tveklöst näst bästa lag den här säsongen, efter ett flertal förluster i rak följd vad gäller inbördes möten. med "lillebror"Atlético.
Som å sin sida troligtvis är La Ligas tredje bästa lag sett till tabellen, trots att man nyss slog "mästarnas mästare" med 4-0. Inte minst eftersom FC Barcelona förhoppningsvis vinner mot vanligtvis väldigt svårspelade Athletico Bilbao i morgon.

Men sistnämnda är som bekant långt ifrån säkert. Även om nästsisten Elche som blivit fullständigt utskåpat av Barca i såväl cup som liga, faktiskt vann över de erkänt svårslagna baskerna i deras hemmaborg härförleden. Kort sagt kan man väl utan större övedrift konstatera att Primera División är världens bästa och mest kokurrenskraftiga förstaliga; patologiska anglofiler rätt att rösta betyder inte att deras slutsatser är rätta och riktiga.

Jag antar vidare att "världens bästa fotbollsspelare" Cristiano Ronaldo, inte behövde ta till någon vattenfast kajalpenna i omklädningsrummet innan mötet med lokalkonkurrenten, med tanke på dagens minst sagt bleka insats vad gäller i stort sett varje litet spelmoment. Och att minspelet efter filmningarna för vilka Ronaldo med rätta inte får frispark eller straff, inte tar sig sådana talande uttryck som renderar i gult kort för protest, kan ju möjligen bero på att botoxen får honom att se lika slätstruken ut i ansiktet, som en nypudrad babies röv.

Och att Kejsaren av Portugallien inte blev utbytt trots sin minst sagt tillintetsägande agerande matchen igenom, är ju i och för sig allt annat än en nyhet. Men om nu Ancelottis bakomliggande "tanke" för en gång skull var att "världens bäste fotbollssspelare" behöver speltid och inte två matchers vila, för att så som extremt vältränad elitidrottsman återfå sin form efter blott en dryg veckas avstängning, så är det ingenting annat än ett smärre scoop. Vilket den med tiden så mytomspunne Patrik Sjögren borde slå mynt av per omgående.
Barcelona Gabriel
2015-02-07 19:09
Cristiano: "Real Madrid är ett mycket bättre lag än Atletico Madrid, men vi måste bevisa det på planen. Vi kommer vinna ligan."

Hahaha, jävla pajas!
Barcelona Rambla~
2015-02-07 19:07
Ryker inte sopan Eusebio efter det här lär han aldrig göra det och vi kan då räkna med att Barca B åker ner i Segunda B. Jävla ledning, de verkar ju inte ens bry sig om det sker. De vill tydligen helst lämna över en klubb i så dåligt skick som möjligt till den nya juntan som ska ta över efter valet i sommar. Man blir ju så trött på denna inkompetens och apatiska inställning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-02-07 19:01
Förstår folk nu Simeone som sa nyss om att Messi själv är farligare än Ronaldo, Bale och Benzema tillsammans?
Barcelona Zyzz
2015-02-07 18:55
@messiooooxavii:


Han är lika ödmjuk som vanligt. Jävla pajas! Njuter varje gång han är sämst på plan, och det har ju varit i varenda match under 2015!
Barcelona messiooooxavii
2015-02-07 18:52
Cristiano Ronaldo: "We will win La Liga."

haha låt mig klargöra en sak HAHAHAHAHAHAHAHAA!!!!!
Barcelona Liunil Masse
2015-02-07 18:51
@Squawka: Cristiano Ronaldo's game by numbers vs. Atletico: 0 goals 0 shots on target 0 take-ons completed 0 chances created 0 crosses completed. Skrev innan Ballon D'or galan att det är stor sorg för fotbollen om Penaldo vinner priset. Otroligt tråkigt att man kan vinna pris som världens bästa när man inte ens är nära att vara det bara för man spelar för en korrupt klubb. Sen har vi spelare som exempelvis Messi och Robben som vecka in och vecka ut bidrar med inte bara mål utan man är avgörande, man skapar chanser för sina lagkamrater och man är ständigt med i spelet. Man är sitt lags viktigaste spelare och jag kan knappast säga att Penaldo är Reals viktigaste spelare utan det finns några som är viktigare. Visst Penaldo är en otroligt bra målskytt men absolut inte världens bästa spelare, det kan väl till och med Realfans konstatera nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2015-02-07 18:51
Ronaldinho Gaucho Är det något puertan ska ha cred för är det för deras aktiva moderatorer som faktiskt ser till att hålla rent och snyggt på sitt forum, t.sk. från vårt som hela tiden kantas av oneliners och hån för att inte nämna vartannat real-troll som tar sig hit och tar 1 vecka att bli bannad
Barcelona LeoMessi
2015-02-07 18:45
Diar shekha Orkar dom det då? Dom hade det i 92 minuter nyss haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kricko
2015-02-07 18:38
3-0 underläge och Sandro har missat straff för B-laget. #EusebioOut
Annons: