/spanien/barcelona/forum/342.aspx/spanien/barcelona/forum/342.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-07-08 21:50
Weigl är skadad..Sen ser jag inte hur han ska höja laget..Kanske ett namn för framtiden.

Seri har enligt rykten en Barca-klausul, Vet dock inte sanningshalten i det.
Gillar dock den typen av spelare som inte exploderat ännu och är relativt billiga. Dock en chansning men det är det alltid vid värvningar. Chansa med en spelare som kostar 20milj euro är inte alls lika farligt som en som kostar en miljard.
Lite motsägelsefullt av mig då jag även vill se Coutinho i laget (om Verratti inte går att lösa) Men men.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-08 21:46
Sen överdriver folk när det gäller Iniesta. Killen var bäst i världen på sin position 2015, och 2016. Men jag tror Luchoss ideer har varit svåra att anpassa sig till. Iniesta är 33 år gammal Modric är 32 år gammal Modric har en roll som han är bekväm med Iniesta har inte det. Valverde måste hitta dom perfekta rollerna för spelarna. Jag vägrar tro att Don Andres är slut bara för att han haft en usel säsong. Busi har också haft det tufft.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kookoo
2017-07-08 21:43
Stämmer det att Benedito har fått tillräckligt med röster får att få bort den nuvarande styrelsen?!?! Det går runt en jävla massa rykten om det på Twitter!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-08 21:42
SOMISEREM - Coutinho erbjuder ändå mycket mer än vad Rakitic gör. Så det är ju helt klart en uppgradering.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-08 21:40
Finns knappt några bra mittfältare ute på marknaden vilket är surt. Veratti hade varit perfekt för oss. Alternativen som Pijanic,Eriksen,Paulinho. Det finns ingen go känsla bakom dom spelarna. Känns som en chansning. Jag har sjukt svårt att se hur Eriksen ska komma in och höja vårt mittfält. Coutinho hade funkat på Don Andres position men jag vill ha en Xavi typ på mittfältet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2017-07-08 21:29
Enligt bosniska medier är Arsenal ute efter Pjanic. Arsene är villig att spendera 35 MILJONER pund för honom....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cúles
2017-07-08 21:01
JUSSI BJÖRLING

Vadå hur nära? Han är väl inte nära överhuvudtaget så vitt jag vet. Eller?
Barcelona SOMISEREM1899
2017-07-08 20:31
Vad tror ni om Julian Weigl som mittfältsalternativ? Riktigt skicklig passningsspelare som kan kontrollera tempot i matcher, och som dessutom är väldigt dynamisk. Betydligt kvickare än Busquets till exempel.

Weigl skulle kunna flyttas till centralt mittfält (istället för DM-rollen som han har i Dortmund) - likt Van Gaal gjorde med Xavi. Han har verkligen de spetskvaliteter som mittfältet törstar efter. Dessutom ger det Valverde fler taktiska alternativ att ha en till defensiv mittfältare av ypperlig kvalitet, även om jag inte förespråkar doble pivote.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-07-08 20:27
Hur nära är Eriksen? Tycker han är bra. Hade varit kul nu när Verratti är avskriven.
Barcelona Thierry Henry
2017-07-08 20:16
@Amo.38:

Jean Michael Seri. Han får före Eriksen och Coutinho i mina ögon. Sen finns Pjanic också
Barcelona the cameroonians
2017-07-08 20:09
Det skulle vara intressant att veta hur Valverde tänker sig ställa upp laget, framförallt få i vilken position han tänker sig att Messi ska ha. Utifrån det får man ju sen fundera på vilken mittfältare som passar bäst in i den mallen. Med tanke på att Paulinho verkar vara av genuint intresse så är väl tanken att spela ungefär som under Lucho fast med en CM med mer DM än AM egenskaper. Det skulle göra att Iniesta kan bli än mer central och hitta samarbete med Messi i de ytorna. Personligen vill jag ha en mittfältare som kan hämta boll felvänd, men till skillnad från Rakitic/Gomes/Roberto vågar vända upp och endera ta fram bollen en bit själv eller kunna (vilja) hitta spelare nummer 3 i triangeln istället för att spela tillbaka till passningsläggaren. Ja, typ Verratti... Men som sagt, det beror ju på hur Valverde vill formera laget. Det kan ju bli Messi centralt med en Deulofeu som ligger brett och mättar inlägg. Vad vet jag. Det enda jag vet är att det blir ohållbart med så många mittfältare i truppen som nu plus ytterligare en. Två måste lämna i min värld. Plus Arda.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
2017-07-08 19:54
Barcelonistas

''Vi köper fel spelartyper''. Det var såklart exakt det jag försökte understryka med Arda-exemplet. Coutinho har knappt spelat i en Iniesta-roll på ett tremannamittfält, så att slänga iväg runt 100M på honom vore en enorm chansning. Rätt ojämn spelare dessutom.
Barcelona Amo.38
2017-07-08 19:47
En spelare jag gärna hade sett är Arturo Vidal. Visst kanske inte världens mest möjliga värvning och börjar bli till åren. Men jag njuter av hans teknik och inställning på planen, även om det är snudd på över gränsen emellanåt. Hur som helst en underbar spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ton
2017-07-08 19:44
Det är bara att bekänna sina synder! Att klubben gjort fel! Kasta sig på knä och fråga Thiago vad som krävs för att få honom tillbaka!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2017-07-08 19:39
Coutinho passar verkligen inte in i ett tremannamittfält, tycker faktiskt att det inte finns så många spelare som passar profilen. Vi behöver en Veratti typ som kan diktera tempot och bygga upp anfallen först och främst. Utöver det behöver man en spelare av kvalité som kan avlasta Iniesta. Har ni några förslag förutom Eriksen och Coutinho?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona tribente_magico
2017-07-08 19:38
Soko. Coutinho ballerina? Då måste jag fråga dig vilka spelare du anser skulle göra skillnad i Barcelona?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-08 19:31
City sägs bjuda 56 miljoner euro för Sanchez. Jag begriper inte riktigt varför spelare som har bara ett år kvar av kontrakten kostar så mycket? Sanchez kan ju spela kvar i Arsenal i ett år till och sedan stoppa 56 miljoner i egen ficka.

ps. Coutinho i Barca? Räcker det inte med en festande Neymar utan vill ni ha två kompisar som kommer förstöra för Barca. Nej till ballerinan säger jag.
Barcelona tribente_magico
2017-07-08 19:20
Hoppas dom lägger allt krut på Coutinho nu. Om man kollar på statistiken under 2000 talet så spelar det ingen roll vilka spelare Real Madrid värvar. FC Barcelona har ett enormt övertag och är själva deras största motståndare. Samspelta La Masia spelare toppat med ett par st världsstjärnor och ordningen är återställd oavsett vilket lag Real Madrid ställer upp med. Värva spelare som gör skillnad samtidigt slussa in la masia spelare (Alena och Palencia) successivt är nyckeln.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-08 19:20
Arda? Det köpet var ett stort misstag från dag ett. Han passar inte in i Barcelona det visste vi alla. Vi köper fel spelartyper. Arda,Gomes,Rakitc Deco,Iniesta,Xavi O herre vad tiderna ändrades.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-07-08 18:59
SOMISEREM1899

Men en coutinho bredvid Rakitic kan bli jäkligt bra, Iniesta ska givetvis starta när han är i form.

Barcelona SOMISEREM1899
2017-07-08 18:48
Barcelonistas

Vet du verkligen det? Hur bra fungerar Coutinho på ett tremannamittfällt? Gick ju mindre bra för Arda, exempelvis. Att köpa Coutinho skulle vara en ännu större chansning än att köpa Eriksen i mina ögon.
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-08 18:47
Rakitic är inte så dålig. Han är inte startspelare nej men som bänkspelare duger han alldeles utmärkt. Med rätt spelare runt sig och ett välfungerande lag kan Rakitic defintivt bidra med sina goda egenskaper. Vi vann CL med han i startelvan så så jävla kass kan han inte vara. Han bidrig med mycket kraft, löpningar och huvudspel. Xavi satt på bänken och kollade på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CRset
2017-07-08 18:46
Jag förstår inte grejen med att folk är så hopplösa här i forumet sen det verkar vara klart att Verratti inte kommer. Det är långt kvar till den 31a augusti och mycket kan hända, på bara några dagar kan ett misslyckat silly season visa sig vara ett lyckat. Så ha tålamod grabbar.

Sedan förstår jag inte vissas negativa inställning till en värvning av Paulinho? Så dålig fotbollspelare är han inte bara för att han spelar i Kina just nu. Killen har spelat flera år i brasilianska landslaget och gjort det bra, 4 matcher 3 mål bara under 2017. Spelade 67 matcher och gjorde 10 mål för Tottenham under två säsonger. Jag tycker att Paulinho är en helt duglig spelare som skulle kunna göra det bra i Barcelona, helt seriöst. Han påminner mig en del om Arturo Vidal, en spelare som spelar på styrka och intensitet, som har ett bra tillslag och som rör sig över stora delar av planen. En offensiv version av Casemiro. Med både längd och styrka (som vi saknar idag) och med ett distansskott (som få i laget har). Att ha en sån spelare på bänken som skiljer sig från övriga kan nog leda till mer nytta än skada. Jag är helt för en värvning av hans slag ifall priset hamnar runt 200-300 miljoner, inte en krona mer.

En värvningar av Eriksen har jag varit förtjust i sedan länge, som jag hellre ser som Iniestas ersättare före Verratti, Cabellos mm. En spelare som är 25 år och har knappt varit skadad en dag i sitt liv. Som spelar i PL i flera år och som är van vid stora matcher, fysiska matcher och som är relativt komplett som spelare. Coutinho är en allt för offensiv spelare som inte besitter några som helst defensiva egenskaper och som skulle vara alldeles för svår att skola om till en mer central mittfältare. Seri är en annan värvning jag utan tvekan hade försökt ro hem. En för många okänd spelare som har haft en bra säsong i Nice. Alla spelare som har värvats in från franska ligan har visat sig vara succé, och varför inte ro hem Seri för en billig slant ? Kan Bayern värva in en okänd spelare i Tolisso, varför skulle inte vi kunna värva Seri?

Vad tror ni? Finns det några andra spelare där ute på marknaden som klubben kollar efter än dem jag nämnde ovan?


Barcelona FCB_Messi
2017-07-08 18:44
Läste precis att psg också vill ha Coutinho . Asså det där sista sekund målet utav Roberto måste ha gått låååångt in i dom. Pissluffarklubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-08 18:38
Fokuset bör läggas på Coutinho just nu. Kan inte heller se någon annan just nu. Eriksen vill jag inte se i Barca känns som en enorm chansning kan bli ett stort fiasko. Coutinho vet du i varje fall vad du får av.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-08 18:32
En sak är säkert 90% av det här forumet tänker fel. Hade ni styrt klubben hade det inte gått så bra. Ni påstod att Rakitic var bra medan jag från dag 1 sa att han inte håller, jag, det var jag som sa det! Hade jag fått styra klubben så hade en spelare som Rakitic aldrig fått komma från första början.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman!!
2017-07-08 18:30
Jag ser hellre att man inte gör någon värvning än att värva någon som inte alls är tongivande.

Lägg allt krut på Eriksen i Tottenham eller Coutinho i Liverpool, det är dem enda tänkbara som kan ta en ordinarie plats på innermittfältet i Barca
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-08 18:27
Iniesta klarar inte att spela lika mycket som förr - därav extra viktigt att hitta en ung spelare för vårat mittfält som har energi och entusiasm för att spela varje match. Messi på mittfältet vill jag absolut inte se. Han kommer behöva(men förmodligen inte göra) ta ett mycket större ansvar defensivh vilket kommer hämma hans offensiva spel. Dessutom har jag väldigt svårt att se Messi som person tycka det är "skoj" att spela mittfältare. Nej det är och förblir en dröm att tro Messi är något för vårat mittfält. Desperation skulle jag kalla det att ha honom där. Rakitiv får gärna stanna som en väldigt bra truppspelare såvida vi inte får ett större bud på honom. Men visst ser det mörkare ut för varje dag som går. Tyvärr. Men mycket kan hända än!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fcb88
2017-07-08 18:13
De ser verkligen inte positivt inför nästa säsong.. man börjar tappa hoppet när de gäller de här transferfönstret..
Barcelona Barcelonistas
2017-07-08 17:50
Ett annat alternativ är att vi sätter ner Messi på mittfältet och köper in en anfallare. Neymar-Suarez-? Iniesta-Busquets-Messi Alba-Umtiti-Pique-Vidal Detta är lösningen på våra problem.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: