/spanien/barcelona/forum/3419.aspx/spanien/barcelona/forum/3419.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Heisenberg
5/3/2015 00:08
Jag tror ingen menar att Atletico kommer flytta på sig och lämna ett hål i försvaret medvetet, utan att de kommer gå på typ 90%. Alltså inga kamikaze-löpningar hem eller gå in i situationer som kan rendera i skada. Flera har ju copa america att tänka på. Går vi på full maskin och Atletico på 90% så vinner vi 10 gånger av 10. Och nej, det är inget att förlita sig på att Atletico kommer vika ner sig, men jag måste intala mig själv det för att kunna somna inatt.
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
5/3/2015 00:06
Har ni hört? Ronaldo har begärt att bli förflyttad till Barcelona. Han hörde att Messi ger bort straffar :O Mycket snack om "tur" nu, speciellt från RM sidan. Vad är tur? jag anser inte att en boll som går stolpe in lr stolpe ut, har något med tur att göra. Det handlar helt enkelt om precision och hur skicklig du är, speciellt på elitnivå. Antingen missar du lr så sätter du den. Som en gammal svensk skidkung en gång sa när han fick frågan om det var pga tur som han har lyckats, "jag har märkt att ju mer jag tränar, desto mer tur har jag".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
5/3/2015 00:03
Idag bevisade att han skiter i skytteligan, han fokuserar på fotbollen och laget. Ändå skall det saknas som aldrig förr om messi vs Ronaldo Varför inte ta efter Messi och gör som han och skita fullständigt i vad Ronaldo gör!Skytteligan! Balon d'or! Media! Det är bara patetiskt nu, första året Messi inte vann guldbollen då var det intressant nu är det bara löjligt ----------- Sen att hoppas på eventuella "läggnatcher" från atletico?! Jisses, FC Barcelona vi snackar om och inte villareal. Vi ska vinna över atletico även om dom lägger sina hjärtan på plan så ska vi plöja över dom Är det verkligen det sättet ni vill vinna en titel på?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
5/2/2015 23:57
Olee slicka ronaldos bollar istället , det enda alla säger är att Messi är Bättre . Men Ronaldo är biffigare o snyggare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Oleeguer43
5/2/2015 23:56
Väljer att redigera detta inlägg för att inte ge upphov till vidare diskussioner om Messi vs Ronaldo, som i grunden är tjatiga och inte intressanta. Det blir bättre så.
Barcelona L.A.M Nr 10
5/2/2015 23:54
Mycket farligt att ställa in sig på att Atletico kommer lägga sig. Vad är det för attityd? Den matchen är den absolut svåraste vi har kvar och vi kommer att behöva spela den med 100 % fokus och inställning. Real har en svår match kvar och den är på Bernabeu, även om Valencia är ett starkt lag ska vi inte förvänta oss någonting där. Tre raka vinster är det som gäller. Ligan handlar om vem som är bäst över en hel säsong, och det vore oerhört synd att spela bort den i det här läget. CL kan även den vinnas men då behöver vi flyt. Ligan har vi bara vi behåller fokus.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelona 1899
5/2/2015 23:45
Statistik. Statistik, vem som helst med lite kunskap inom fotboll ser ju att Messi är en betydligt bättre och helt unik fotbollsspelare.

Tröttsam diskussion. Det går 100 proffs och tränare som säger att Messi är bäst innan det kommer en stackare och säger att Ronaldo är bäst (oftast gamla lagkompisar dessutom).

Ronaldo har en näsa för mål men det har typ Suarez också. Är övertygad att Suarez hade gjort det lika bra, om inte bättre än Ronaldo i Real men det är ju bara min åsikt och spekulationer.
Barcelona Liunil Masse
5/2/2015 23:44
Lika hög nivå som Messi!!!? "Slumpen" kallas Blatter btw.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Chrisicito
5/2/2015 23:41
Lika hög nivå som Messi varje år? Menar du Målmässigt el spelmässigt el båda två?
Barcelona Oleeguer43
5/2/2015 23:20
Kröjf

Jag tycker fortfarande att Messi är ett större geni. Men jag har svårt att inte kalla Ronaldo för geni han med, när han håller en lika hög nivå som Messi varje år. Jag svarade bara på allas löjliga inlägg om hur tur Ronaldo och Real har och bla bla. Det är ingen slump att Ronaldo vunnit dom två senaste Ballon d'Or.
Barcelona Liunil Masse
5/2/2015 23:19
@Barc6:


Vinner Real mot Valencia så har Atletico säkrat tredjeplatsen. Håller med vi är Barcelona men visst underlättar det om Atletico inte spelar till sin maximala nivå.
Barcelona Barc6
5/2/2015 23:15
Jag förstår inte varför folk ska sitta och hoppas på att lag ska lägga sig mot oss? Vi är Barcelona! Att Madrid skulle vinna mot Sevilla och kommer säkerligen vinna mot Valencia var inget chock! Nu ska vi se till att vinna alla våra resterande matcher och som formen visat ser det bra ut! Inte ska vi sitta och hoppas på att Atleti ska lägga sig för det tror jag inte dem gör som vissa har nämnt med tanke på 3 raka förluster, vidare är inte Simeone så peppp på en fjärde förlust.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
5/2/2015 23:13
Atletico hellre låter Barca ta ligan än Real , speciellt nu när Atletico vann ligan i sista matchen på Camp Nou och Barcelona inte blev arga eller avundsjuka trots att domarna underkände Messis korrekta mål. .Så matchen mellan Real och Valencia ger Real mycket huvudbry oavsett
Barcelona Liunil Masse
5/2/2015 23:09
@Ali G:


Äran att spela för? Har de säkrat tredjeplatsen så kmr de säkert spela med sina reserver också. Det gjorde man mot Barca 2013 när de inte hade något att spela för.
Barcelona Smogen
5/2/2015 23:08
@Ali G:
Därför att för Atleticofansen så är det mer respektlöst ifall laget skulle göra så att Real vinner ligan. Just därför finns det en chans att Atletico kommer lägga sig. Precis som Espanyols största nöje är att se Barcelona snubbla på mållinjen, skitsamma om det beror på att man lagt sig mot Real eller krigat till sig en poäng mot oss i slutsekundrarna.

Näe, torskar Atletico hemma mot oss så att Barcelona vinner ligan kommer deras fans hånskratta hela vägen fram till nästa säsong och lite till.
Barcelona Kröjf
5/2/2015 23:06
Oleeguer43 skriver(till Erik Satie): "Haha, att man kan vara så enögd att man inte erkänner att Ronaldo precis som vår lille argentinare är ett fotbollsgeni. Det är inte alla som fixar ett hattrick borta mot Sevilla". GABRIEL!!!! Är det inte dags att ringa polisen nu? För påstår inte Oleeguer43 därmed indirekt att det svåraste som finns i fotboll är att göra mål? Jag tror inte för ett ögonblick att Ancelotti skulle anses göra ett genidrag, om han lät Ronaldo ta på sig samma sorts roll som Messi, mot Juventus i semifinalen (dömt att misslyckas). Det vill säga agera som gudabenådad speluppläggare i mittens rike med en passningsfot och blick för spelet, som Ronaldo inte ens är i närheten av att matcha med båda sina fötter och målsökande ögon, vända ut och in på försvar med sällan skådade solonummer som skapar ytor åt lagkamrater, samt sist men inte minst och som grädde på moset göra massor mål med såväl oförliknelig finess som ackuratess. Att likställa Messi och Ronaldo, är som att förflytta sig tillbaka i tiden till Italien när "Grenoli" dominerade i AC Milan. Och påstå att "målsprutan" Gunnar Nordahl var ett precis lika stort fotbollsgeni som Nils Liedholm. Skitsnack.
Barcelona Thierry Henry
5/2/2015 23:06
@Smogen:


Deras "buss" har inte fungerat hitills mot oss. Hade vart rejält olyckligt om den skulle fungera nu när vi behöver vinna som mest och är i vår bästa form på hela säsongen. Nej du. Jag tror vi grejar det. 1-3. Alla i MSN gör mål.
Barcelona Liunil Masse
5/2/2015 23:06
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Man har inget att spela för och du tror att Atletico kommer tillåta Real att vinna ligan? Samma sak som att Espanyol KOMMER att lägga sig mot Real så vi inte vinner ligan.
Barcelona Maestro Xavi
5/2/2015 23:05
@Ali G:

Ja säkerligen. Jesus kommer säkerligen också ner från himmelriket och välsignar mig personligen.
Barcelona Smogen
5/2/2015 23:02
@Kröjf:


Haha....jag funderade på det citatet medan jag skrev inlägget och tänkte "fuck it, får jag tag på henne ska jag köra upp den flosklen i arslet på henne i ren fotbollsilska." ;)
Barcelona Ali G
5/2/2015 23:01
@Liunil Masse:

Varför tror du att Atletico kommer lägga sig ? Även om de har säkrat tredjeplatsen så har de äran att spela för och det skulle vara respektlöst mot fansen som har betalat så mycket . Atletico kommer kriga på som vanligt och parkera bussen och vi kommer säkerligen tappa poäng
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
5/2/2015 23:00
Jag förstår verkligen inte er som tror att Atletico kommer att lägga sig mot oss eller kommer ta det lugnt.

Wooow!!!! Vilka är det som viskar till er denna information???
Atletico kommer aldrig, aldrig, aldrig lägga sig mot oss. Vi slog de tre gånger det här året så räkna fan med att de kommer göra allt för att ta poäng från oss samt skada nån av våra spelare.


Atletico kommer lägga sig. Jag tycker att ni roliga ibland. Eller denna, Valencia kommer ta poäng från R.Madrid. Den är roligt också,

Ska vi vinna La Liga får spelarna se till att vinna var enda match. Var enda match. Skiter i om vi vinner med 1-0 i varje match. Bara vi vinner...
Barcelona Barcelona 1899
5/2/2015 22:54
TankeVurpa.
Barcelona Liunil Masse
5/2/2015 22:50
I näst sista omgången: Atletico-Barca Espanyol-Real Det jag kom på nu som är positivt för oss. Förlorar Valencia mot Real så har Atletico säkrat tredjeplatsen. Vilket betyder att man inte kommer ha något att spela för mot oss. Har man inget att spela för mot oss så kommer man garanterat lägga sig då man inte vill att sina bittra rivaler Real ska vinna ligan. Tar däremot Valencia poäng mot Real så visst då har Atletico något att spela för mot oss men då har vi råd att tappa poäng mot Atletico då vi har ett bra försprång från Real. Atletico inget att spela för = kommer lägga sig Espanyol inget att spela för = kommer lägga sig mot Real Sen avslutar vi jobbet mot Deportivo hemma. Det ser faktiskt ljust ut :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Oleeguer43
5/2/2015 22:47
Förra säsongen fick Bayern smaka på en spansk chorizo, denna gång blir det en katalansk sådan. Skador på Ribery, Robben och Alaba ska man inte skoja bort. Bayern har dålig form medan Barca med MSN gör mål på allt. Längtar till onsdag.
Barcelona oocbgb
5/2/2015 22:45
Insåg precis att säsongen har åtta matcher kvar. En i cupen, fyra i ligan och två mot tyska stålet och cl-finalen mot juve.. Varje match är en final, kommer inte ihåg när så här mycket stod på spel i varje match.. Phew...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
5/2/2015 22:39
På tal om annat: Juventus har idag vunnit Serie A för 4:e året i rad med 5 omgångar kvar att spela.
Barcelona koeman92
5/2/2015 22:38
@Barcelona 1899:


Fast med Mask på
Barcelona Barcelona 1899
5/2/2015 22:36
Lewa kommer spela mot oss.
Barcelona oocbgb
5/2/2015 22:34
[QUOTE=Davids3]Vet inte om någon har nämnt det men Bayern förlorade som väntat idag, med 2-0. [/QUOTE] Så då är Bayerns upptakt inför matchen på Camp Nou: förlust på straffar i cupen och en 2-0-förlust i ligan. Och Ribery, Lewandowski, Robben, Ababa och Badstuber på skadelistan. Jag följer inte Bayern öht, bortsett från CL där dom senast skåpade ut Porto så min fråga är: Hur är Bayerns form just nu? Och hur står de sig utan sina skadade spelare? Lewandowski läste jag skulle kunna komma tbax mot Barca nu dock. Med våra senaste matcher i bakhuvudet, med drömfotboll under långa perioder, och en i stort sett helt intakt trupp samt MSN i storform.. Jag har en bra känsla. Kan inte vänta till nästa onsdag!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: