/spanien/barcelona/forum/3411.aspx/spanien/barcelona/forum/3411.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andrés V
5/4/2015 22:40
Håller med, Alexis är fan riktigt jävla grym! Man blir iaf glad att det går bra för han i Premier League, en lojal spelare som alltid gav 100%
Barcelona Davids3
5/4/2015 22:26
@Baha - Tres Amigos:


Du vill inte jämföra Suarez med Alexis men jämför honom med Pedro ? *facepalm*
Sen så är det Pedro som vill lämna inte Barca som vill bli av med honom, han är verkligen tillräckligt bra för att vara en inhoppare.
Barcelona >The Reporter<
5/4/2015 22:21
Lion24 Inte samtidigt. Messi först, Lucho efter
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
5/4/2015 22:21
Varför jämföra Suárez med Alexis. Vi borde ha behållit Alexis och sålt Pedro. Nu vill man sälja Pedro för att han inte är tillräckligt. Stort misstag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
5/4/2015 22:09
nevermind.
Barcelona Liunil Masse
5/4/2015 22:05
Ja sälja Alexis och värva Suarez var det dummaste vi gjort. Suarez har bara gett oss en ny dimension i spelet, spottar in mål och vi har chans på trippeln i år. Saknar inte Alexis ett dugg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tchakap NJ11
5/4/2015 22:01
att sälja alexis sanchez var det dummaste barca kunde ha gjort! vilket djuur, vi har blivit av med.. Han har lekstuga med PL lagen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
5/4/2015 21:46
@Barca4life98:


Mycket intressant..
Barcelona Det är jag som har tröja nummer 10, väl?
5/4/2015 21:26
@DM1982:Detta hoppas jag att många tar till sig.
Det vi alla egentligen vill är ju, faktiskt, att må så bra som möjligt. Jag har märkt att det är mindre trevlig stämning i detta forum exempelvis när Ronaldo gör mål. Det är väldigt viktigt för var och en att bara släppa det och fokusera på någonting positivt istället. Att reagera negativt får ju oss självfallet att känna en negativ känsla (må dåligt), vilket vi egentligen inte vill. Så varje gång Ronaldo gör mål, släpp det bara, bli medveten om att din högsta önskan faktiskt är att vara glad och VÄLJ att vara glad istället. Varför? Jo, för att DU tjänar på det, forumet tjänar på det och även samhället tjänar på det. Varje gång någonting känns jobbigt, påminn dig själv om att du vill vara glad för då blir det lättare att välja att vara glad.

Mindfulness (meditation) + positivt tänkande så ofta som möjligt = Ett mycket glädjefyllt liv (och forum ^^), vilket är det alla vill ha. Så gör det bara.

Detta är inte OT då jag nämnde att det bland annat är för forumets skull. :)

Fred
Barcelona neymar JR
5/4/2015 21:25
Hur man stoppar Ronaldo? Man försöker stoppa dom 9 andra istället
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
5/4/2015 20:43
Reportern frågade Bonucci hur han ska stoppa C. Ronaldo. Då svarade han genom att spela som ett lag och alla i laget offrar sig.

Kan tänka mig att real-fansen hoppades på ett svar likt "Går inte, man måste skjuta honom med en bazooka för att stoppa honom" haha :')
Barcelona Andresito
5/4/2015 19:55
@FCB barcelona:


Klockan 11.00
Barcelona FCB barcelona
5/4/2015 19:53
Någon som vet ifall Barca tränar på ciutat esportiva imorgon och vilken tid ?
Tacksam för svar.
Barcelona Barca4life98
5/4/2015 18:46
Så Messi och Lucho samtidigt imorrn på presskonferensen. Blir intressant hahah...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
5/4/2015 18:11
@Liunil Masse:

Jag håller med fullständigt ! Sätt Suarez på kanten när vi försvarar, och låt dom skifta när vi anfaller, men etablerar vi ett tryck så ska Suarez in i mitten och Messi utanför med sina luriga instick.

Tror på seger förövrigt.
Barcelona dinho the artist
5/4/2015 18:04
Åslund sa något spännande i Eurotalk. Han nämner att han anser Dani Alves är underskattad i Sverige. Håller verkligen med. Känns som att det trendigt att hacka på honom. Han spelar ju även riktigt bra för tillfället.
Barcelona Suarez9
5/4/2015 18:04
A good coach

Han är ju frisk men har svårt att se honom spela en minut i år. Om inte vi vinner ligan med någon match i förhand.
Barcelona A good coach is everything!
5/4/2015 17:56
Förresten något nytt om Vermaelen ?? Tror starkt på denna spelare om det inte vore för hans skade helvete så var dom 16 mille va la på Vermaelen ett kap.. Nickstark,snabb bra teknik han har egentligen allt för att lyckas. Förtroende från LE och lite eget självförtroende och vi kan ha en klippa där bak..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
5/4/2015 17:32
peps största problem med ibra var pizza bagaren mino raiola
Barcelona A good coach is everything!
5/4/2015 17:03
the cametoonians // Tror nog inte själva problemet var att Z bänkades. Utan att problem var hur Z tog att han bänkades som störde Pep. Att Zs kontroversiella agent sa några grodor som störde Pep. Vet inte om Pep har svårt med kritik inifrån som sedan kommer ut till media. För Z kan vara en idiot i sina uttalande men hängivenhet verkar han inte sakna.. Jag personligen tycker att Pep kunde ha skött situationen annorlunda. För Z visade en fin försäsong trots allt bänkade. Tycker att vi hade gynnats med Z åtminstone något år till. Inte minst såg vi det i Milan säsongerna efter..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
5/4/2015 16:50
@Bàckis - adoradors de Rivaldo:


Okej?
Är i princip helt säker på att Pep ville ha Neymar men eftersom Bayern har en historik med brassar som inte "beter sig korrekt" så valde de att köpá Götze i stället.

A good coach

Pep är långsint.
Spelar ingen roll om Zlatan var hans värvning, om du missbrukar Peps förtroende får du acceptera att bänkas - på gott och ont.
Barcelona A good coach is everything!
5/4/2015 16:29
Backis // Däremot var chyg så långt ifrån crack man kan komma!!! Det va nog den största blåsningen och floppen jag någonsin har sätt. Tappa faktist väldigt mycket respekt för Pep där. Zlatan var Peps värvning det gör det ännu mer konstigt att han inte kom överens med han. Visst kan Zlatan vara ett problem med sin attityd men än dock. Jag blev mäkta besviken över att vi sålde Eto'o men ännu mer besviken över att vi sen skeppar iväg killen som vi bytte ut Eto'o för. Inte nog med att vi säljer Z första året så säljer vi han för ett rea pris på avbetalning. Seriöst hur dum kan man vara vi kunde ha behållt Z ett år till oxh minst fått 50m för en 29 årig Z utan stress. Att vi sen vann dubbeln beror inte på att vi sålde Z. Vi hade helt enkelt lite mer flyt året efter. Inter förlusten var inte rättvis enligt mig Inter fick ett solklart offside mål. Jag tar inte med Boyans mål eftersom dem även fick ett felaktigt röttkort som jag tror gynna dem.. Så jaa Pep har några dåliga egenskaper som jag tror lär stjälpa han mer ju mer han jobbar med olika spelar typer..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
5/4/2015 16:10
KiNg-PuYi

Sport skriver att Alba tränade individuellt på grund av känningar efter matchen mot Córdoba, men att Bayern-mötet inte lär vara inom farozonen för att missas.
Barcelona KiNg-PuYi
5/4/2015 16:02
vad är det jag läser på sport. riskerar alba att missa matchen på onsdag?
Barcelona Bàckis - adoradors de Rivaldo
5/4/2015 15:52
Konstigt att Pep skall vilja göra sig av med Götze som var misters " Traumspieler" när han anlände till München. Vet att Zlatan-fallet kanske inte var Peps egna värvning fullt ut, men endå ett återkommande problem att han inte lyckas få ut max av sina crack-värvningar. Chyg/Zlatan/Villa(?)/Fabregas/Götze mfl.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
5/4/2015 15:35
[QUOTE=neymar JR]Imorgon kommer både lucho
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
5/4/2015 15:29
Messi will do the presser tomorrow. That rarely ever happens. Leo knows how important this match is, and want us to listen to him. You know a match is actually big when Messi himself does the presser. #FCBBayern Messi<3
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
5/4/2015 15:18
LeoMessi Om Bayern trycker ner oss så ska Suarez ta högerkanten då han springer mycket mer än Messi och är aggressivare. Messi i mitten när kontringslägen uppstår hade varit grymt, eller vad tycker du?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
5/4/2015 15:06
Det är extremt viktig att vi inte gör bort oss när vi försvarar lågt. Även om vi har släppt in väldigt få mål den här säsongen så har vi visat stora tecken på bristfälligt försvar när vi tvingas försvara runtomkring straffområdet. Motståndarna rinner genom för lätt genom kanterna och det brukar ge oss stora problem när dom slår in bollar i straffområdet. Nu är det tur att vi sällan behöver försvara långt ner i vårt straffområde då dom flesta lag inte är kapabla till att trycka ner oss. Men Bayern är bättre än dom andra lagen på att hålla boll i offensivt straffområde och detta kommer att leda till att vi kommer att tvingas försvara lågt oftare än vi är vana vid. Så det gäller att vi är på tårna mot Bayern. Offensivt anser jag oss starkare medan Bayern känns bättre och kompaktare defensivt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
5/4/2015 15:01
FC Tiki-Taka Damn, Bättre kan det inte bli. Taggad till tusen nu!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: