/spanien/barcelona/forum/3400.aspx/spanien/barcelona/forum/3400.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Baha - Tres Amigos
5/5/2015 17:18
Barça’s ongoing 6-game win streak has involved 23 goals scored
Postat via SvenskaFans-appen
Deportivo Der grösste FCB FAN
5/5/2015 17:18
Excellence// Jag vet att vid förra mötet vi hade nere på Camp Nou kunde man som "icke Bayern fan" köpa biljetter på matchdagen då de då släppte restbiljetter. Tyvärr har Barcelona rätt dyra biljetter och man fick då, trots att det var direkt från klubben, betala 100 € per biljett. Sen kan det vara att jag som Bayernfan är lite färgad av våra extremt billiga biljetter där en ligabiljett går på 15 € plus porto och en Champions League biljett går på 45 €.
Barcelona Ali G
5/5/2015 17:13
Excellence
Jag och min polare hade ju inför en ligamatch mot Malaga för två år sedan varit nere i Camp Nou och lyckats fixa biljetter jättebilligt . Det är nämligen folk med årskort som säljer sina platser. Sen kan det finnas folk som säljer falska biljetter så du får vara försiktig. Men nu är de en Champions League semi och inte någon ligamatch . Så lycka till.
Barcelona enkos
5/5/2015 17:13
Den kaxige Neuer har sagt "jag ska visa Messi vem som bestämmer, samma som jag gjort i VM"...

Källa www.b92.net
Barcelona Andresito
5/5/2015 16:39
[QUOTE=enkos]Har vi någon spelare som riskerar att missa returen vid ev gult imorgon? Jag har för mig att från och med i år får ingen spelare missa finalen om det inte var grov utvisning i semi [/QUOTE] Det stämmer. Korten är nollställda och man behöver som bekant 3 gula för att bli avstängd. Helt rätt rycker jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Excellence
5/5/2015 16:32
Ali G. Hur vet man om den biljett man köper är äkta? Och tror du att det finns folk där utanför som säljer sina biljetter redan idag?
Barcelona Ali G
5/5/2015 16:30
@Excellence:

Tror nog du kan få en biljett billigare än så, då folk säljer sina biljetter utanför Camp Nou.
Barcelona DM1982
5/5/2015 16:28
[QUOTE=Amo.38]Vad ger ni Juve för chanser ikväll? Verkligen inte följt den tjocka damen i år. [/QUOTE] Real bör anses vara favoriter men Juventus är inte chanslösa. Det gäller för Juve att hålla tätt och spela som ett lag. Kan gå vägen men de får inte hamna i brygga inför returen på Bernabeu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Excellence
5/5/2015 16:18
Smärtan man upplever när man befinner sig i Barcelona men inte kommer att kunna se matchen imorgon då billigaste biljetten tillgänglig ligger på 2000 kronor....
Barcelona enkos
5/5/2015 16:13
Har vi någon spelare som riskerar att missa returen vid ev gult imorgon?
Jag har för mig att från och med i år får ingen spelare missa finalen om det inte var grov utvisning i semi
Barcelona the cameroonians
5/5/2015 16:11
Finns ff någral biljetter kvar på hemsidan till matchen i morgon.

In och fynda från €200 och uppåt..!
Barcelona Amo.38
5/5/2015 16:07
Vad ger ni Juve för chanser ikväll? Verkligen inte följt den tjocka damen i år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
5/5/2015 15:13
Hyckleri från real-fansen när de säger att vi inte skall klaga på att få bayern med tanke på alla deras skador. Det var annat ljud i skällan för två år sedan då det var vi som brottades med skador och dessutom en cancer-sjuk tränare (vila i frid)
Barcelona Barcelonistas
5/5/2015 15:05
Ikväll är jag en zebra!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
5/5/2015 15:03
Vi har tydligen glidit på en räckmaka i Cl.. Och det skall komma från de laget som alltid får den lättaste lottningen. City,PSG,Bayern Schalke,Atletico,Juve Vilka har glidit på en räckmaka? Pööjahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
5/5/2015 14:48
Nesto Otamendi är en mittback utav yppersta världsklass. En dröm om han kom till oss. Dock inte troligt med tanke på hur het han är på marknaden och klubbar som United sägs vara beredda att betala €50 miljoner för honom i sommar och vi har som bekant en transferban... Tycker inte heller att han är en klumpig mittback, komplett om du frågar mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Treyh
5/5/2015 14:43
@Nesto:


Otamendi hade varit nice. Bra ålder och levererar direkt ifall han kommer. Jag tror dock inte Valencia vill sälja honom till oss. Speciellt inte ifall de kommer till CL-spel. De har en rik ägare nu och kommer vilja satsar högt.

Dessutom så vill jag ha en mer jämn liga så jag föredrar att vi köper in från annat håll =)
Barcelona Treyh
5/5/2015 14:38
Jag tror vi kommer spela med en relativt hög backlinje imorgon. Då föredrar jag Macherano med Pique. Dock hoppas jag att Mathiue kommer tillbaka till returen mot Bayern i Allianz Arena. Om vi bli tillbakapressade och är tvungen att spela nära våran egen målvakt så föredrar jag Mathiue. Om vi vinner matchen i Camp Nou så räknar med att Bayern kommer komma ut med samma taktik som mot Porto i returen. Alltså Muller och Lewa centralt och Bayern kommer försöka kommer runt på kanterna och motta inlägg efter inlägg med hög intensitet. Där skulle vi behöver Mathiue istället för Macherano för han är dominant i luftrummet.

När det gäller hörnor mot oss så är jag inte alls lika orolig som tidigare säsonger. Vi har två målvakter som är bättre än Valdez i luftrummet. Vi har Suarez som nickar bort det mesta från den närmaste stolpen och Rakiktic som tar bort deras bästa huvudspelare. Han har fått man-man markera både Kompany i matchen mot City och David Luiz när vi mötte PSG och det gick prickpritt. Så där har Luis Enrique gjort ett bra jobb. Att vi släppt in minst mål på fasta situationer i ligan säger en hel del.
Barcelona Nesto
5/5/2015 14:27
När vi inne och pratar mittbackar, vad skulle ni säga om en framtida värvning av Otamendi? Har sett att flera anklagat honom för att vara klumpig och besitta ett par trästockar men det anklagades även Mascherano för när han spelade i Liverpool. "rött varje match, klumpig, 0 teknik" osv

Vem han skulle peta eller vart han skulle platsa är en annan femma.
Barcelona Liunil Masse
5/5/2015 14:26
Luis Enrique: "Tomorrow the fans have to play the part that they have played in previous Champions League semifinals here."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
5/5/2015 14:17
[QUOTE=koeman92]Nu är ju inte Mathieu direkt känd för att vara seg. Dessutom kan jag inte låta bli att oroas över att Mathieu inte kommer att vara tillgänglig då Mascherano trots allt inte kan hantera det taktiska och positionsspelet speciellt bra när han spelar mittback. Detta visar då varför det var så viktigt att tidigt köpa in en bra, ung och kompetent mittback (vilket denna ledning aldrig gjorde), men nu får man tyvärr acceptera läget som det är och hoppas på det bästa. [/QUOTE] Nej, Mathieu är inte seg men Mascherano är en smula kvickare skulle jag påstå. Mascherano har en fördel då hans krossbollar håller mycket högre kvalitet än Mathieus.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
5/5/2015 13:32
@DM1982:


Nu är ju inte Mathieu direkt känd för att vara seg. Dessutom kan jag inte låta bli att oroas över att Mathieu inte kommer att vara tillgänglig då Mascherano trots allt inte kan hantera det taktiska och positionsspelet speciellt bra när han spelar mittback. Detta visar då varför det var så viktigt att tidigt köpa in en bra, ung och kompetent mittback (vilket denna ledning aldrig gjorde), men nu får man tyvärr acceptera läget som det är och hoppas på det bästa.
Barcelona DM1982
5/5/2015 13:23
Mascherano och Piqué är nog det mittbackspar som jag hade velat se mot Bayern hur som helst. Snabbhet och längd, annars är risken att det blir lite för slött där bak.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
5/5/2015 13:20
@barcastuff: Messi: "We've been growing this season. We got a new coach and we've been adapting. We're at a good level now." #fcblive Ja jag vet Messi är bra mediatränad, men tror att konflikten är löst om det nu ens har varit ett problem
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
5/5/2015 13:10
LeoMessi

Om det går mot Atletico med bravur så bör det gå mot Bayern att spela med Masche och Pique.
Barcelona Lion24
5/5/2015 12:57
Press konferensen med Leo startade nyss (länktips).
Barcelona Lion24
5/5/2015 12:53
Mycket tråkigt att Mathieu är vår mest skadedrabbade spelare, värre än Adriano dessutom som otroligt nog hållt sig ganska frisk hela säsongen. Det är inte på mittbackspositionen efter alla dessa år vi behöver en skadedrabbad spelare. Det positiva är ju att när Mathieu skadar sig så är han tillbaka ganska snabbt men det är mycket oroande när våran inköppte mittback kan skada sig i stort sett när som helst och till vilken match som helst. Alla spelare kan ju skada sig när som helst men Mathieu är verkligen känsligast av alla.

Det är svårt att välja mellan Masch och Mathieu inför Bayern. Pep spelar inte zon spel med anfallarna utan dom är ganska fria och sen kan dom byta positioner emellanåt för att förvirra våra försvarare. Imorgon handlar det egentligen inte om vem som är snabbast eller vem som har mest fysik, det handlar om den som är bäst taktisk som mittback. Pep spelar inte bara fotboll utan ett psykiskt spel där man måste vara väldigt stabil och framförallt koncentrerad, 90 minuter! Ingen av våra mittbackar ska få röra sig så som Lewandowski, Muller eller någon annan rör sig, det är exakt det Pep vill, få bort våra spelare från sina zoner med egna spelares rörelser. Det ska vara ett zon spel. Masch och Mathieu är faktiskt riktigt dåliga med zon spel där båda kan falla ur sina positioner mycket mycket lätt. Det kanske beror på att dom inte började som mittbackar och fått ta del av det senare i karriären där man måste hantera det med press som kommer direkt i och med att man spelar för FC Barcelona och i en ganska utsatt position.
Barcelona koeman92
5/5/2015 12:50
@papillon:


MD kom tyvärr precis ut med att Mathieu inte kommer att spela imorgon pga känningar/skada
Barcelona ElRaval
5/5/2015 12:48
@papillon:


Bänka Busquets? Nej tack.
Barcelona papillon
5/5/2015 12:41
Imorgon vill jag se Mathieu med Pique, Mascherano som pivote med Xavi och Iniesta framför.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Annons: