/spanien/barcelona/forum/34.aspx/spanien/barcelona/forum/34.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
7/20/2017 20:27
Hur man än vrider och vänder på det så kommer han få mer pengar. Mo money mo money......
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
7/20/2017 20:23
Det här kan likaväl vara ett spel från Neymars sida för att få ett bättre kontrakt. Han vet om att när Pogba går för över miljarden, Mbappe ryktas för 1,3 miljarder och en medelmåtta som Morata går för ca 800 miljoner, så vet han att 2,2 miljarder är en väldigt lågt utköpsklausul. Det kan mycket väl vara därför han är tyst. Så sätter han sig med Barto om ett tag och kan tänka sig att höja klausulen för att Barto ska sluta svettas men att då vill han ha en högre lön.

Eller så ligger det något i det. Att han vill ha BETYDLIGT mycket mer pengar av PSG och vara den självklara stjärnan. Då kommer flytten vara ett faktum. För tro mig, Nasser hade mer än gärna fått igenom den dealen. Han hade sålt sin egna morsa för den dealen.

Eller så är det bara skitsnack alltihop. Precis som vanligt, bara det att det ryktas lite mer just i år.

Vi får helt enkelt vänta och se.
Barcelona the cameroonians
7/20/2017 20:10
[QUOTE=the cameroonians]Bartomeu insisterar på att Neymar kommer att stanna i Barcelona och hänvisar dessutom till att ingen klubb har råd att lösa klausulen utifrån de regler som gäller för FIFA financial fair play. Samtidigt kommer rapporter som säger att PSGs sportchef är i London för att förhandla kring Alexis. Got to love sillyseason :-) [/QUOTE] Citerar mig själv... Ironiskt om PSG presenterar ett nytt rekordavtal med Qatar Airways som sponsor och får in cash för att värva Neymar. Inte kul, men ironiskt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
7/20/2017 20:04
@Romelu Umtiti:

Mellersta Sverige :)
Men nu i Orebic, Korcula Kroatien
Barcelona Barcelonistas
7/20/2017 20:02
Vrf skulle Neymar gå från den bästa klubben i världen till en klubb som PSG? Samma PSG som inte ens lyckades vinna den lättaste ligan i världen? Avskyr PSG och den där Nasser.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
7/20/2017 20:02
Soko Odakle si?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
7/20/2017 19:58
Inte nog med Neymar så träffar jag en kille här i Kroatien som är från Madrid, barnbarn till Radomir Antic . Han bär en ny Neymar tröja med Rakuten på. Jag frågar honom vad han ska göra med den om Neymar går till PSG . Han svarar att han ska gå till butiken han köpte den och få pengar tillbaka.
Barcelona the cameroonians
7/20/2017 19:51
Bartomeu insisterar på att Neymar kommer att stanna i Barcelona och hänvisar dessutom till att ingen klubb har råd att lösa klausulen utifrån de regler som gäller för FIFA financial fair play. Samtidigt kommer rapporter som säger att PSGs sportchef är i London för att förhandla kring Alexis. Got to love sillyseason :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
7/20/2017 19:50
Andresito - hur ska man tolka de?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
7/20/2017 19:42
Neymar om Messi

"He’s also very generous, he doesn’t have that “wanting to be the best” aspect, that must-score attitude. He also presents you with opportunities to shine as well. Living with Messi has made me a better professional."
Barcelona Alvés - Por Que?
7/20/2017 19:33
Barcelonistas

Om PSG betalar klausulen så har Barca inget att säga om saken. Utan Neymar bestämmer då. Så spelar ingen roll om vi inte är en säljande klubb vi kan inte göra något ifall dom betalar 222M.
Barcelona Barcelonistas
7/20/2017 19:31
Tror ni på allvar att dessa rykten ens stämmer? Vi är inte en säljande klubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
7/20/2017 19:29
Nu har rac1 även bekräftat att förhandlingarna är långt gångna, känns som att han lämnar.

Hoppas ledningen vet vad dom ska göra med pengarna. Vi kan inte ersätta Neymar med en ok spelare vi behöver en crack.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
7/20/2017 19:26
Eh bara att göra sig av med honom, är så jävla trött på detta varje gång silly season fönstret öppnar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
7/20/2017 19:21
Om Nu Neymar går för 2.2 miljard måste ledningen omedelbart och innan det blir offentligt att försöka köpa 2-3 klass spelare för att inte riskera att betala överpris eftersom klubbarna kommer att pressa upp Barca på pengar när de vet vilken summa de fick för Neymar.
Neymars pris kommer med säkerhet att driva upp redan galna priser så en miljard kommer inte längre vara en stor summa. Gränserna kommer att sprängas ..
Barcelona the cameroonians
7/20/2017 19:20
Rac1 säger också att Barça försöker övertyga Neymar om att stanna, men att brassen lockas av framför allt två saker; Pengar och att vara nr 1 i ett projekt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
7/20/2017 19:18
[QUOTE=Soko]Inter seriöst intresserade av Iniesta . [/QUOTE] En tumregel - alla tidningar som börjar på "Daily" är skräp. Dessutom, varför skulle engelsk media rapportera om en spansk spelare till Italien? Sålla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
7/20/2017 19:15
Enligt Rac1 ska Barças ledning vara medvetna om att det ligger substans bakom skriverierna om Neymar och att det inte bara är rykten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
7/20/2017 18:42
Inter seriöst intresserade av Iniesta .
Barcelona Rambla~
7/20/2017 18:31
Holá På väg till Oviedo för övernattning, passar på och läsa lite vid ett bensin/kaffe-stopp. Så där i förbifarten, är det okej för PSGs sportchef att träffa Neymar Sr och diskutera kontrakt trots att Barca inte givit sitt tillstånd för det? För jag kan inte tro att de har gjort det, eller har de? Fast å andra sidan, när man är på väg och utlösa någons klausul måste man ju snacka ihop sig när det gäller personligt kontrakt med lön och annat som ingår? Skulle dock PSG närma sig Barca för att vilja inleda förhandlingar hoppas jag det finns någon i denna skitjunta med ballar som kan be fjantklubben att dra åt helvete. Verratti tvingades att göra avbön inför kamera, Neymar är däremot tyst som en mussla. Visserligen är det väl inte praxis inom Barca att tvinga fram någon inför kamerorna om denne inte är beredd och göra det men någon borde fan sätta ner foten. Enough is enough typ. Hasta luego!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
7/20/2017 18:13
Bara jag som är orolig över att vi inte kmr få in en bra mittfältare?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
7/20/2017 18:10
Vist är det en träningsmatch men jag hoppas ändå Pjanic imponerar på Valverde så han visar intresse för honom. Pjanic är ung och begåvad, teknisk och lugn, har bra bolllontroll och kan slå de där bollar som Xavi gjorde. Han har dessutom frisparkar av högsta klass och kan avlasta Messi att slå hörnor. Pjanic är dessutom mycket billigare än många andra vi visat intresse för.
Barcelona Soko
7/20/2017 18:05
@Andresito:

Vad händer med de fyra ifall de inte går med på utlåning/ försäljning?
Barcelona SOMISEREM1899
7/20/2017 17:41
@MessiLionel:


Den enda som kan ersätta Neymar? Dybala har väl knappt spelat en enda match på vänsterkanten under hela sin karriär..?
Barcelona II Barça II
7/20/2017 17:38
Gabriel: Håller med allt det du skriver. Men, det är fortfarande Neymar som har sista ordet. Han kan, trots att PSG är villiga att betala 2,2 miljarder, vägra gå till PSG. Valet är helt klart hos Neymar, antingen stanna kvar och kämpa, eller svika. Och ärligt talat, väljer han PSG före Barcelona, då kan han dra åt skogen. Vi är FC Barcelona, vi är större än en spelare, oavsett hur stor talang/potential han har. Vi skulle överleva en försäljning av Neymar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
7/20/2017 17:32
Nasser har tur att jag inte jobbar inom samma bransch för då hade det slutat dåligt för honom..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
7/20/2017 17:27
^
Barcelona the cameroonians
7/20/2017 17:25
Twitter exploderar om ryktena kring Neymar. En av de bäst ansedda franska journalisterna skriver att PSGs sportchef kommer träffa Neymars pappa för att "diskutera kontraktet". Lägger ingen egentlig värdering i denna info, men konstaterar det jag skrev tidigare med att PSG på nåt sätt skulle "ge igen" för soppan kring Verratti.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
7/20/2017 17:21
Jag känner mig också säker på att Neymar kommer stanna, antingen kan han bli en legend här i Barcelona en av dom 3 största klubbarna i världen eller byta ner sig till PSG för att tjäna pengar i en sämre liga. Valet ser ganska enkelt ut och jag tror knappast att han ens tvekar. Hans team älskar alla headlines dom får nu tack vare dom rykten som går, Neymar kommer att åka till USA med laget och ryktena kommer att dö så fort tidningarna har mjölkat färdigt. Edit: Sen måste folk också förstå att det här är ett sätt för PSG att irritera Bartomeu och co för att dom försökte värva Verratti, Hände inte det exakt samma sak när Barca ville värva Silva? Då hotade ju Nasser med att betala Messis klausul och sen började ryktena gå.
Barcelona Fcb88
7/20/2017 17:13
@Cule4life:


Jämför man dock med Reals trupp så sen den verkligen dålig ut.. svårt att inte bli avis på deras trupp..
Annons: