/spanien/barcelona/forum/3385.aspx/spanien/barcelona/forum/3385.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2015-06-10 21:25
Tänk er. Lucho tränare President Laporta Sportchef Puyol En dröm.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-10 21:18
Hörde att Laporta kmr vilja ha Puyol som sin sportchef. Hur trovärdigt är det där? Läste det på Barcastuff.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-06-10 21:16
[QUOTE=Barclasico]Official: Barcelona's presidential elections will be held on Saturday 18 July #fcblive [/QUOTE] Då var det igång då. Är det inte lite konstigt för övrigt att Laporta inte annonserat att han ställer upp ännu?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-10 21:05
"External forces" Vi alla vet vad Simeone syftar på. Han syftar givetvis på att förbundet kmr se till att Real vinner ligan. Om du inte kan slå dom, Barca i detta fallet, då vänder du blickarna mot dom som kontrollerar allt. Perez har sina kontakter här och där de vet vi men även dom på andra sidan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-06-10 20:50
Hahahah Simone vilken kung alltså hahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2015-06-10 20:26
Official: Barcelona's presidential elections will be held on Saturday 18 July #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Excellence
2015-06-10 20:11
Coach Pep det bästa inlägget som jag någonsin har läst på SF. Bravo!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-10 20:05
Längtar så mycket till nästa säsong. Vi har så många utmaningar. * 6/6 titlar * försvara Cl titeln * försvara trippeln * Messi o Iniesta kan vinna sin 5te cl titel * CdR titel viktig då vi vara behöver ett par st till för att nå 30 titlar. Men det viktigaste blir Cl titeln!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep.G "Can you believe this guy"
2015-06-10 20:01
Ingen Copa America på svensk tv eller är jag ute och cyklar?
Barcelona A good coach is everything!
2015-06-10 20:00
Vore riktigt kul om Atletico lyckas knyta till sig Tevez kan bli ett riktigt bra år nästa år också ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-10 19:46
En 11/12 säsong all over again. PAYrez kmr öppna plånboken ordentligt det kan jag lova er..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-10 19:43
Simeone - "So, I see [the Liga title race] dangerously prepared for Real Madrid, sadly." Indeed, when asked how he saw the 2015-16 title race, the Argentine told AS: "Dangerously complicated for any team other than Real Madrid because it can't happen that Real Madrid wins only one league after seven years. However, Simeone believes that Los Blancos are the clear favourites to triumph next season, intimating that external forces will ensure that Real will not go another season without lifting the Liga trophy. HAHAHAHA Simeone!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-10 19:16
Test
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2015-06-10 19:16
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-06-10 19:02
Coach Pep Tack!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2015-06-10 19:01
Coach Pep

Bless you in particular. Ämnet Qatar-Barca bör härmed ses som avslutad och härligt sammanfattad av Coach Pep. Tar någon här någonsin upp ämnet ska jag bara hänvisa till inlägget nedanför. Tack!
Barcelona Gabriel
2015-06-10 18:58
Messi fyller 28 år i slutet av månaden. Han var hittills 4 st Champions League guld, spelare som Maldini och Costacurta har 5 vinster. Hur stor tror ni chansen är att Leo går om dessa 2 under sin karriär? Jag hoppas att det förblir en stor motivationsbärare för Leo och att han inte går tillbaka till sitt loja och omotiverade spelsätt han hade de senaste året. Sen har vi givetvis Real Madrids 50 och 60 tals spelare som vann 6 st. Han må vara sugen på att försöka nå upp till de siffrorna även han. Världens bästa genom tiderna förtjänar att ha mest CL guld. Känns fortfarande surt att vi inte vann fler CL's med Pep när vi var som bäst. Enligt mig borde vi vunnit den minst 3 år i rad, även de 4:e året när vi åkte ut mot Chelsea var vi det bästa laget. Det är det enda jag grämer mig över från Pep eran.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Coach Pep.
2015-06-10 18:57
Ney Jag tar det som en förolämpning att du raljerar om ekonomi samtidigt som du är uppnosig mot culés som troget motsätter sig Fc Barcelonas moraliska förfall. Jag vill inte nämna politik, men verkligheten är att vårt Barca går igenom kontroversiella tider och går numer i täten med att förstöra fotbollens varumärke och goda rykte tillsammans med Qatar. Ekonomiska besserwissers som saknar ideologi och bara har kortsiktigt resultat på näthinnan, likt dig själv, har jag jävligt svårt för. Det är lustigt att du som verkar ha koll på Barcas ekonomiska frågor samtidigt inte tycks kunna skilja på statligt obundna företag som Turkish Airlines, Nike, Adidas o.s.v, och Qatar, som i egenskap av att vara en absolut monarki, medför att Barcelona, genom att göra affärer med Qatar Foundation och senare Qatar Airways, också genomgripande ingår i avtal med med staten/monarken i sig. Barcelona är alltså intimt sammankopplat med Qatars ekonomi, vilket innebär att Barcelona har del i Qatars penningcirkulation (blodspengar). Var tror du Qatars rikedomar går till? Ja, inte fan går dem till att förbättra villkoren för landets slavarbetare och ge dem högre lön än 4 kr/h i alla fall. De går till skrytbyggen och att fylla FIFA-pamparnas fickor. Multinationella företag som lägger sin produktion utomlands och inte har rent mjöl i påsen (likt Nike) kan man säga vad man vill om, men det finns grader i helvetet. Qatar är motsatsen av vad fotboll och västvärlden står för, och ska därvidlag inte ha ett dyft med vår klubb att göra, oavsett ekonomiska intressen. Än lustigare blir det när du drar länder som USA, Frankrike, Ryssland m.fl. över samma kam som Qatar, som om de länderna ens har något att göra med Barcelona. USA må ägna sig åt vilda-västernimperialism, men det hör inte hit. Qatar är extremt väsensskilt från västvärlden, men dylika klåfingriga oljeländer håller likväl på att förstöra vår fotboll, och det tycker du är okej, för resultatens skull. Vadå för jävla resultat? Tack vare att sådana som dig tycker det är "gångbart" med Qatar, så har vi hederliga culés inte kunnat köpa en Barcelona-tröja på flera år, och jag kan säga att inkomsterna Barcelona förlorar på oss är långt mer värdefulla än vad smutsiga oljepengar någonsin kan bli.
Barcelona the cameroonians
2015-06-10 18:26
Messi har betalat tillbaka den summa + ränta (€4 miljoner) som han enligt "skatteverket" undanhållit. Exakt samma sak har Casillas och Alonso gjort, men dessa två herrar har sluppit undan utan att det lett ändå till domstol.
Och då ska man betänka att Messi bara var 18 år när kontrakten skrevs.

Kanske är det lättare att komma undan när man bär den oskuldsfulla vita tröjan?
Barcelona Gabriel
2015-06-10 18:24
Även om jag givetvis vill att Messi ska samla på sig så många Balon D'Ors som möjligt då jag vet att det är ett diskussionsämne som kommer att vara aktivt även efter Messi och Cristianos karriärer så kan jag inte låta bli att känna lite som Shanghai. Priset har de senare åren tappat all form av trovärdighet sedan Cristiano vann de senaste två åren, framför allt den näst sista som antagligen kommer att gå till historien som den mest ologiska vinnaren i Balon D'Ors långa historia. Priset är inte vad det brukade vara heller då man gick på individuell skicklighet och talang snarare än statistiksrunkande till spelare som enbart klarar av att göra mål. För hur mycket mål gjorde Ronaldinho egentligen, eller Nedved, eller Zidane för den delen. Visst gjorde dem mål men de vann priset pga deras unika talang med en fotboll vid fötterna, och vad de kunde göra med den bollen. Balon D'Or har förvandlats från det mest ärofyllda individuella fotbollspris man kan vinna som en spelare till en stor portion av gegga med pr-skit från respektive spelares entourage. Hela uppbyggnaden av galan bara några månader innan är så tröttsamt där alla gör allt för att påverka hur rösterna ska läggas. Tyskarna trycker på en Neuer vinst, portugiserna och Real Madrid lagkamraterna trycker på Cristiano Ronaldo och hela Barcelonas trupp på 22-23 spelare går ut i tur och ordning framför media och i presskonferenser i deras ständigt hävdande av att Messi är tidernas bästa fotbollsspelare. Nog för att Leo förmodligen också är det, men det uppbyggnaden är bara så extremt tröttsam och löjlig nu för tiden att när galan väl börjar så är avsmaknaden av hela cirkus grejen så stor att man knappt kunde brytt sig mindre - men sen gör man det självklart innerst inne ändå. Så att påstå att jag inte bryr mig om Leo och hans Balon D'Or aspirationer vore falskt, men jag håller med om att priset är ett skämt nu för tiden, tyvärr. Det var bättre för innan FIFA lade sina smutsiga fingrar på den guldiga bollen. Oavsett vad så kan vi gratulera Leo till sin 5:e Balon D'Or - well well deserved!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-06-10 18:16
Spaniens högsta domstol beslutade idag att ogilla advokatens överklagan där han menade att Messi inte varit medveten om vilka kontrakt hans pappa upprättat gällande hans image-rättigheter mellan 2007-2009 (som han står anklagad för).

Därför kommer det med största sannolikhet bli ett åtal av det hela.
Barcelona Culé since 97
2015-06-10 18:09
Har ni någon källa på att Messi ska åtalas för skattefusk? Eller är det bara spekulationer?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2015-06-10 17:35
Har tröttnat på Ballon d'Or. Detta pris är ett skämt sen Cristiano vann år 2013 (läs historien hur han vann gudlbollen) och år 2014. Största skämtet inom fotbollen är detta pris "Ballon d'Or". Lägg ner det bara!
Barcelona Acrobat
2015-06-10 17:28
KiNg-PuYi: Inget skattefusk i världen kan få Messi att gå miste om Ballon d'Or. Det hade varit logiskt om Messi hade vunnit priset även om Barcelona gått titellösa den här säsongen... så överlägsen har han varit! Då förstår ju varenda människa att han kommer att vinna med tanke på att Barcelona faktiskt dessutom har vunnit trippeln. Jag skulle ärligt talat bli förvånad, eller åtminstone tycka att det var fel, om Ronaldo hamnar bland topp tre. Enligt mig har både Neymar och Suarez varit bättre och mer betydelsefulla än vad Ronaldo har varit än så länge 2015. Kan nog räkna upp 3-4 andra spelare till innan Ronaldo ska nämnas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-06-10 17:19
som vanligt efter varje framgång så ska perez grabbar attackera klubben me nåt haha. messis skattefusk drogs upp igen nu, planen är nog att fucka hans balon d or nu haha. PINSAMT PEREZ!
Barcelona WalterWhite
2015-06-10 16:43
@dinho the artist:


Det handlar inte om att jämföra två landsmän utan två värvningar som kom under samma fönster.

Men om du vill gå så långt så är Modric tyvärr en nivå över dessa två och alla andra herrar på mittfältet om man nu ska titta på vad som händer med ett lags spel.
Barcelona Shanghai
2015-06-10 16:21
Florentino Perez slänger inte bara galna summor på fotbollsspelare, utan även på domare. Han kommer också bli tagen någon gång så som FIFA killarna.

Aja, inget konstigt. Förr i tiden hade man Franco som dödade och förtryckte Katalonien och gav Real Madrid titlar. Så det är inte något nytt.
Barcelona Neymar N11
2015-06-10 16:03
Simeone (coach Atletico): "After 1 Liga in 7 years, they're preparing for Madrid to win it next year. It'll be tough for others to win" [as]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona dinho the artist
2015-06-10 15:33
Otamendi eller Laporte. Annars något som Kamil glik. Målfarlig som attans med en riktigt bra säsong i ryggen. Dock vette tusan om en Målfarlig mittback är prio. Aldrig något negativt att göra mål iofs.
Barcelona Yellow cake
2015-06-10 15:27
Ingen verkar sugen på Cuadrado längre. Benatia, är det nåt att sukta efter fortfarande?
Annons: