/spanien/barcelona/forum/3369.aspx/spanien/barcelona/forum/3369.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2015-01-29 10:57
Neymar11

Å andra sidan, nu är det ju tydligen så att man bara får 2 matchers avstängning om man som motståndare skulle vilja gå loss med lite armbågar och knytnävar.

Kan ju vara värt det om man är en dussinlirare som Raul Garcia eller Cani, ja eller om man nu skulle vara världens mest kompletta spelare...
Barcelona zigazaga
2015-01-29 10:52
They see me smoking, they hatin...
Barcelona Neymar11
2015-01-29 10:52
@barcastuff: Cani (Atletico): "With the way Neymar is playing - doing nutmegs, talking - he will have a problem one day. But if he likes it that way..." Dessa löjliga uttalande, bara för att killen är så bra och kan gå runt och förnedra spelare så är det hans fel tydligen och inte barbarernas. Står inte i regelverket att man inte får tunnla däremot så står det att man inte får sparka ner någon Eh Neymar skall fortsätta briljera, måste vara jobbigt för atletico när samma spelare lyckas sänka dom varje gång
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona fc__Barça
2015-01-29 09:52
ElRaval Det är självklart att man ska kunna kritisera någon när det går dåligt och hylla någon när det går bra. Saken är ju den att de flesta här inne kritiserar inte, de börjar bara hata på allt och alla om vi inte vinner varje match med 5-0 för att sedan säga att alla är bäst och Lucho är bäst om vi spelar ut Cordoba hemma. Det är kappvändning!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2015-01-29 09:37
Måste ta och hylla Pique! Vilken comeback han gör! Han är har verkligen ryckt upp sig! Han är hur stabil som helst numera, fantastiskt kul att se!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2015-01-29 08:51
Det är lätt att säga att man är kappvändare när man "helt plötsligt" börjar gilla någon, en spelare eller en tränare.

Jag har aldrig förstått det argumentet. Fotboll är resultatinriktat och det är inte konstigt alls att man kritiserar någon när det går dåligt och hyllar när det går bra.

Jag skäms inte för att jag kritiserade Lucho efter Sociedad-matchen, eftersom det har varit en genomgående röd tråd i hans karriär - det här med att illa tvunget behöva visa upp cojones istället för att tänka på lagets bästa.

Han har förbättrat sig något enorm och bara en sak som att han har spikat en startelva samt fått samtliga spelare att prestera efter Sociedad-matchen gör att jag helt klart har "vänt kappan efter vinden".

Jag klagade ofta på Zlatan i landslaget när han inte presterade och har alltid fått höra att det är "konstigt" att jag nu hyllar honom. Som om ett förhållande till en fotbollsspelare är detsamma som ett äktenskap.

Barcelona ElRaval
2015-01-29 08:31
Ter Stegens utsparkar och utkast har förövrigt gett oss en ny dimension. Jag tycker han ska få fortsätt förtoende - trots att Bravo varit bra!

Helt sjukt hur fint bollarna sitter på fötterna från honom.

Barcelona Gabriel
2015-01-29 02:59
Kröjf Haha, det var som fasiken. Har jag verkligen sagt så? Att Suarez visar korpklass? Det kan jag inte minnas men det måste varit i en stund av ren frustration från min sida (även om jag tvekar starkt på att jag nämnt just orden korpklass). Vet att jag var väldigt besviken på hans insats mot Deportivo och ville få honom utbytt. Det kanske var just i den matchen jag råkade slänga ur mig just den grodan? I vilket fall som helst så är man oftast väldigt impulsiv i sitt skrivande under matcher och just pga den anledningen brukar jag för det mesta undvika att posta inlägg under matcherna. Är lite osäker på vad du ville lyfta fram med ditt inlägg? Håller du inte med om lovorden Suarez får för sin betydelse gällande vårat anfallsspel eller ville du helt enkelt bara konstatera att folk vänder kappan efter vinden? Tänker stress it once more. Jag tror på Suarez och vet att han kommer att komma igång (sett till hans mått som spelare) i Barcelona, men redan nu är han väldigt viktig för vårat anfallsspel. Det kommer bara bli bättre och bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2015-01-29 02:43
För några dagar sen såg jag ett inlägg härinne, i vilket vi fick veta att självaste Martin Åslund i sitt sökande efter för oss icke initierade osynliga sanningar, analyserat sig fram till att Suarez i det för många besvikna barcafans fördolda och med sin oupphörliga löpvilja, faktiskt skapar stora ytor åt Messi och Neymar. Så att dessa ges fler tillfällen än tidigare att visa sig på styva linan . Och från att den ene efter den andra "dissat" Suarez"alltsedan dennes debut i La Liga, så till den grad att till och med Gabriel i en svag stund av överväldigande besvikelse, tyckte att Suarez inte visat så mycket mer än korpklass så långt i Barcas färger, verkar tonläget nu vara ett helt annat. Les Rambles nästan översvämmas av lovord angående Suarez ständigt betydelsefulla löpande in och ut i straffområdet och dess omedelbara närhet. Uruguayanen verkar vara sedd med helt nya ögon. Vilka alltså av allt att döma synes ha öppnats på vid gavel över i stort sett en natt, av en simpel bisittare på kanal 9. Och vars karriär som "analytiker" inte lär sträcka sig mycket längre än så . Ty om man som jag tidigare utsatt sig för pinan att lysssna på Martins Åslunds inlägg under Milans matcher i egenskap av "expert", efter det att Zlatan tvingats flytta tillbaka till Italien från Spanien, så skulle jag inte lägga någon nämnvärd vikt vid vad Åslund har att säga om Suarez insatser i Blaugrana så långt. I Martin Åslunds ögon föreföll Zlatan oftast vara så ofantligt fantastisk, att man kunde misstänka att det stående mottot i manuset var: "Man of the match! Alternativt: "Rör inte vår Ibra!" Oerhört enerverande och enögt. I alla fall om någon får för sig att fråga mig.
Barcelona J.Gamper
2015-01-29 01:53
Jordi Alba ladies and gentlemen.
Barcelona Messsias
2015-01-29 01:21
Förutom vinsten så är jag så himla glad att messi och neymar inte skadade sig. Kände stor oro att fem skulle skada sig under hela matchen
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho Gaucho
2015-01-29 01:19
@Barca-nist:


Hahaha, visste att någon skulle dra upp den. Eloge!
Barcelona S.Eto'o
2015-01-29 01:16
Ser ut som Barcelona har hittat receptet mot låg försvarande klubbar. Ligg lågt, låt Suarez ta hand om mittbackarna medan Neymessi skapar oreda mot ytterbackarna. Seriöst grabbar finns det en(?!) spelare som har presterat bättre än Neymar mot stor klubbar sen han kom till oss? 5 mål mot atletico 2 mål 1 assist och en fixad straff mot Real 1 assist mot City (har för mig att han fick hoppa in oxå) 2 mål 1 assist mot Psg. Sen så har han mål och assist mot klubbar som sevilla valencia sociedad bilbao villareal. Haha Neymar har stått för 50% av alla våra mål mot atletico sens han kom. Spelar ingen roll om han kostade 57 miljoner euro elr 80 miljoner euro för att om några år så kommer vi se hur chelsea real psg lägga ett bud på 1,5 miljarder. Neymar kan inte jämföras med Hazard Bale och Reus, visst förra säsongen men inte längre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca-nist
2015-01-29 01:12
Arda Turans kusin i Irak!
Barcelona Heisenberg
2015-01-29 01:03
Måste bara berömma Atletico för en sak. De må spela ruskigt fult och provocerande ibland, men när matchen väl är över så tar de i hand och lämnar det på planen. De lipar inte i media och fortsätter bråket efter matchen. Så är det något lag från huvudstaden som är ett gentlemannalag så är det definitivt Atletico.
Barcelona Neymar11
2015-01-29 00:51
Oerhört starkt att resa oss upp efter den chockstarten. Kan vara jävligt jobbigt när man hamnar i underläge så tidigt Sen ter stegen, satan vad den killen har utvecklats. Hans spel med fötterna är fan redan bättre än valdes yes i Said it!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-01-29 00:46
Haha nästan hela laget har lagt upp samma bild på Twitter och Instagram
Barcelona Canaletes
2015-01-29 00:45
Highligts i HD från CdR-kanalen.
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-01-29 00:43
[QUOTE=Erik Satie]förl¨åt, men "Crozils" senaste inlägg i puertan var det dummaste jag har läst i hela mitt liv alla kategorier. 1. Klicka er in i Puertan 2. läs 3. skratta. [/QUOTE] Skit i de.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-01-29 00:41
Man kan nästan tro att vi behöver 11 trollkarlar på plan för att alla här inne ska vara nöjda Neymar&messi är våra stjärnor och det är dom som skall synas och ska ha mest boll. Vore idiotiskt att inte utnyttja deras briljans. Att dom tar plats på andras bekostnad är naturligt Jag vill att ni går tillbaka till fjolåret för att se varför inte neymar lyckades lika bra för mig är anledningen glasklar. Iniesta tog hans ytor hela tiden och höll i bollen för länge. Så välj själva en offensiv fri neymar eller en Iniesta högre upp på plan! Sen ett lagbygge har alla olika delar för att ha en bra balans och just nu har vi en riktig bra balans Messi&neymar med mer eller mindre fria roller Suarez både som target och striker, samt oerhört viktig vid återerövring momenten Ett central mittfält som jobbar tillsammans och skyddar försvaret med bravur. Ett försvar som pique leder, med en fantastisk Alba på vänsterkanten Jag tycker att det är en fröjd för ögat att se Iniesta göra det jobbet som han gör, och trodde inte för 5 öre att han skulle kunna anamma en defensivare roll som spelmotor Vi klarar av styra matcher och luckra upp bussar Vi kontrar som aldrig förr Vi hotar utanför straffområdet, i straffområdet och ja t om på fasta situationer Att vi skulle bli lidande av att neymar eller Messi som inte presterar är väl ingen nyhet men ni får komma ihåg att dom briljerar tillsammans just pga den platsen dom tillåts att ta
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KristoferDelija
2015-01-29 00:38
@Rambla~:


Riktig fotboll? Jag tippar på att du menar öppen, anfallsglad fotboll och med öppna spjäll.

Hade Atletico spelat så då hade man åkt på stryk med 3 eller 4-0 mot tex Barca, Bayern, Real för dessa lag har klart bättre individuellt skickligare spelare.

Då måste man hitta ett spelsätt som man är bättre på än motståndarna och man får ut mest utav laget.
Det har tagit Atltetico till La Liga Guld samt Champions League final.
Det går väl på att vinna?

Sen att dom spelar fult och retar upp motståndarna är väldigt taktiskt ochd et gör man till en överdrift mot särskilt Barca och Real.
Det är för att Barca och Real inte ska få nåt flyt i spelet samt få dom ur balans mentalt så dom faller i fällan.
Dom är taktiskt smarta.

Barca däremot denna säsongen har hittat ett komplett anfallsspel samt en defensiv som fenomal över två matcher mot Atletico.
Enda gången Barca kom fel in i försvarsspelet va på Fernando Torres mål.
Annars hade Atletico inte många målchanser överhuvudtaget.

Barca är mycket mer kompletta denna säsong jämfört mot förra och hittat ett spelsätt som passar mot Atletico och det har inte många lag hittat.
Barcelona Erik Satie
2015-01-29 00:36
förl¨åt, men "Crozils" senaste inlägg i puertan var det dummaste jag har läst i hela mitt liv alla kategorier.

1. Klicka er in i Puertan
2. läs
3. skratta.
Barcelona zigazaga
2015-01-29 00:35
Highlights med Ray Hudson.
Barcelona Maestro Xavi
2015-01-29 00:30
@Baha - Tres Amigos:
Länken fungerar inte tror jag.
Barcelona Nemesis 10
2015-01-29 00:29
För mig ser det ut som att Iniesta har tagit över Xavis roll i mittfältet. Jag tror att det kommer passa honom bra eftersom att han inte kommer bli kvickare med tiden direkt. Jag håller med Rambla och jag har faktiskt tänkt på det, tycker att Iniesta börjar växa in i den rollen mer och mer.
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-01-29 00:27
RAAAAAY HUDSON HÖJDPUNKTER.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2015-01-29 00:27
Två pinsamma svar av Simeone från hans pk:
Vad tyckte du om dina spelares beteende idag? "Jag är väldigt stolt över mina spelare".
Varför blev spelet som det blev i andra halvlek? "Det var mitt beslut att inte släppa till bakåt och inte gå framåt".

Hörde hans pk lite hastigt men reagerade mest över detta.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Maestro Xavi
2015-01-29 00:25
Nu börjar folk i puertan skämma ut sig. Wow, man kan endast skratta åt dem.
Barcelona Rambla~
2015-01-29 00:23
Iniesta spelas som doble pivote, har ni tänkt på det? Tack vare att det är en kreativ Iniesta på den positionen kommer LE undan med det. Det hade varit annat ljud i skällan om han ställt ut både Busi och Masche där. Fast nu när det är en kreativ mittfältare är det ingen som tänker på det.
Barcelona xdssdf2
2015-01-29 00:22
ATLETICO MADRID VS BARCELONA 28/1/15 HIGHLIGHTS
Annons: