/spanien/barcelona/forum/3356.aspx/spanien/barcelona/forum/3356.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
5/7/2015 11:49
@barcastuff: Official: The Liga announce they take the ESP federation to court after the latter decided to suspend the last two Liga rounds #fcblive Det här är inte bra nyheter för oss som fortfarande är med i alla tre tävlingar, det vore bra om ligan kunde avslutas enligt planerad spelschema och inte förlängas framåt och komma närmare datumen för cup-finalen och eventuell CL-final! Hoppas att spanska förbundet och ligaförbundet löser det här fort.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
5/7/2015 11:48
Nesto

Du har fått P.M av mig.
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
5/7/2015 11:45
Succén stavas presspelet <3 magiskt bra presspel vi har just nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
5/7/2015 11:09
Vilken fantastisk spelare Luis Suarez är! Jag trodde faktiskt inte att han skulle funka så pass bra hos oss, men den killen är helt magisk, han har exakt allt som vi har saknat sedan vi sålde Eto'o!

Barcelona Baha - Tres Amigos
5/7/2015 11:04
[QUOTE=Davids3]Tänkte du att han ska spela barfotad i Qatar eller haha :p [/QUOTE] Nej men vem tar Qatar på allvar. Det är semester för honom. Han ska få sina cash, spela ut sin register där och återvända till Barca som ungdomstränare för B laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
5/7/2015 11:02
Finna ingen självspelande piano. Enrique förtjänar beröm och eloge. Han har fått Barca njuta, sjunga, vakna och glädjas igen tillsammans. Det var en upplevelse glömt i det förflutna. Vaknat till liv ännu en gång. När laget är kompakt, i harmoni och i funktion då bli Messi 100 gånger bättre och han behöver inte dra hela lasten ensam längre. Messi avgjorde Bayern, Neymar och Suárez psg och City. Nu kan han ta det lugnt och använda hela sitt register. Han behöver inte längre få alla bollar så att motståndarna markerar bort honom. Neymars kant, Suárez centralt och Messi lite överallt, Tres Amigos är full av tricks. Förut markerade motståndarna Messi och 60 procent var vunnet för de. Alla passade Messi. Cesc, Xavi, Iniesta, Pedro, Alexis, Alves, Valdes och Tata. Nu varieras anfallsspelet mer än någonsin. Suárez hur många bollar fick inte han igår eller Neymar? Från samtliga. Messi försvann ett tag ur matchbilden. Vi är en trehövdad drake med en variation av möjligheter att anfalla på. Några Exempel, Alves långboll Till Suárez, I El Clasico, Mathieus nick i El Clasico, Suárez dribblingsräd borta mot PSG, bollar från mittfältet, backlinjen,Messi, Suarez Neymar, Iniesta, Rakitic. Man var vet vad som ska hända längre i Barca. Det finns ingen tydlig mönster. Anfallet sker och avslutas i variation.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
5/7/2015 10:59
5 slutspels matcher, 5 vinster och det har inte ens varit tal om förlust. Vi har briljerat i alla 5 matcher och har vunnit välförtjänt. Under alla dessa matcher borde vi ha gjort ännu fler mål Vi har endast släppt in 2(?) mål under dessa matcher Lucho började med att fixa försvaret Anfallet kom igång och nu till sist så har mittfältet kommit igång. Trion i mitten har börjat förstå varandra och lucho
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
5/7/2015 10:45
@Baha - Tres Amigos:


Tänkte du att han ska spela barfotad i Qatar eller haha :p
Barcelona Davids3
5/7/2015 10:44
@Mido:
Nja, kan inte hålla med dig där. Det ska inte tas lugnt i början, vi såg vilka förödande resultat det gav. Med en dålig start hade vi inte kommit långt och inte haft något att ha köra fullfart för.
Barcelona jawwa
5/7/2015 10:41
För att flika in med något annat i denna segeryra... Sett till senaste tidens prestationer så bör och förtjänar alves samt xavi kontraktförlängning. Guld värt att ha xavi i en liknande roll som iår. Meanwhile bör framtida ersättare scoutas ordentligt, givet att pogba/veratti hade smakat mumma.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
5/7/2015 10:41
Kan fatta att Xavi lämnar Barca snart. Förhoppningsvis lämnar han genom att lyfta Copa, la liga och CL. Så bra han hade känt innan han lägger skorna på hyllan och drar till Qatar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
5/7/2015 10:31
Måste ta upp ett ämne, som är väldigt avgörande. 90% av er klagade, svor, och var arga på att LE bytte startelvan 25 gånger i höstas,,, men jag har alltid tyckt sen Peps första år att man ska antingen köra på halv fart under hösten och sen fullfart efter juluppehållet eller försöka variera på startelvan efter materialet,,, det är nu vi märker av hans plan, och det är det jag längtade efter...att ta det lugnt i början och sen krossa allt som står i vägen,, man sparar på kraft och mindre skador
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Yaya24
5/7/2015 10:31
@Baha - Tres Amigos:


Stämmer bra, förutom Pique? han var riktigt dålig tyvärr, tur att Bayern sög annars hade de kunnat bli mycket värre.
Barcelona Mido
5/7/2015 10:24
[QUOTE=Barcelonito / Lucho Enrique 21]Franska, engelska, tyska mästarna (nästan) avklarade. Återstår förhoppningsvis italienska mästarna i finalen. Spanska mästarna tar vi i ligan för att vinna ligan. Vilket år det hade vart! Rosell och Zubi var som moln av sjukdomar över laget. Vinn trippeln och låt Laporta fixa resten efter sommarn! Är det nu man börjar drömma? [/QUOTE] De 2 idioterna var som cancer, botemedlet var Messi, när han gjorde uppror i vintras,,, vi får drömma igen,, oavsätt hur det slutar så är jag oerhört stolt över vår klubb...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
5/7/2015 10:11
Senaste rykten:

Vermealen skadade sig igår på bänken av glädje.
Barcelona Nesto
5/7/2015 09:33
Hej!

Jag missade matchen igår och har sen dess lyckats Hålla mig borta ifrån sociala medier och liknande så vet fortfarande inte resultaten från igår.

Skulle inte någon vänlig själ kunna pma mig matchen. Helst i hd kvalité :)

Tack på förhand
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
5/7/2015 09:01
Jag gör en cristiano och tar åt mig äran för denna bilden
Barcelona neymar JR
5/7/2015 08:49
Koll skillnaden på Messis första och andra halvlek, han läser av Bayern så jävla bra 1:a målet, Neuer är stensäker på att Messi ska vika in den i borta och tar ett steg åt fel håll. Messi har läst av det sekunder innan och lägger in den i första stolpen 2:a målet, boateng vet att Messi vill skapa utrymme för vänsterfoten, Messi är medveten om det och lurar iväg honom till korvkiosken och Chippar över en utrusande Neuer Det här kallas för spelsinne
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
5/7/2015 07:51
Boeteng trodde väl att Messi är Robben som alltid drar på en sida och gå på skott, därför trodde han att Messi skulle gjort samma men Messi är Messi och hittar på något försvararna aldrig kan veta vad.. och vad han lurar då Boeteng helt enkelt förnedrar honom med ordet "sitt ner" innan Kungen iskall lyfterden över 2 meter långe Neuer och säger här har vi den som bestämmer! !!
Barcelona Liunil Masse
5/7/2015 03:14
@BarcaStat: . @LuisSuarez9 record with Barcelona in @ChampionsLeague #ucl 8 W - 0D - 0L 6 goals 1 assist Godnatt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
5/7/2015 02:48
Suárez är otrolig bra. Många glömmer hans ledar egenskaper och taktiska briljans. Det är inte första gången han ger direkt åt sina medspelare om hur de ska positionerna sig, pressa eller löpa som i Neymars fall. Alla våra spelare var klockrena. Alla gjorde sitt ikväll. Neymara dribblingar är samba, Messis passningar och dribblingar är Magiska. Suárez styrka och löpvilja är unik, Rakitic börjar bli det bultande hjärtat i mittfältet, Piquenbauer är kinamuren (campnoumuren), Alves är fantastisk, legend, bäst genom tiderna som högerback, vad ska man säga mer Visca Barca!! Vår duracell kanin Alba bröt riktigt många bollar och satte fart direkt mot mål. Ingen tar sig förbi honom och blir aldrig bort dribblad. Det sker aldrig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
5/7/2015 02:40
Messi is the player with most goals, most assists, most key passes and most dribbles in the Champions League this season [via @fcbzakariya]

Extremt bra statistik för en spelare som många tycker är nästbäst i världen. För den som är bäst i världen på fotboll måste vara otroligt bra för att vinna guldbollen när han blir överglänst på exakt alla delar fotbollen.
Barcelona ( Xaviesta )
5/7/2015 02:38
Junta Dimision Det har du alldeles rätt i, my bad. Skyller på rödvinet ;) Spelar mindre roll då jag helst ser honom försvinna så fort som möjligt, med eller utan sedelprassel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
5/7/2015 02:31
Jag tyckte att vi samlade oss väldigt bra på vår egen planhalva. Bayern rullade bollen runt mittcirkeln och det hade Barca inga problem med alls. Så fort vi vann boll så var det pang på! Bayern lyckades inte få ett enda skott på mål och det är främst för att vi inte lätt dom trycka ner oss och komma till skottlägen runtomkring vårt straffområde. Visst Lewy hade ett fint läge, men då får man tänka på att vi innan dess hade 2-3 lägen där vi verkligen borde ha gjort mål. Planen var att låta Bayern rulla boll mellan backarna och pressa dom högt. Vi rullade inte boll, alla våra passningar var i stort sett rakt mot mål.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
5/7/2015 02:17
Någon som minns hur Suarez blir nedsparkad i straffområdet mot Cordoba och han tittar förtvivlad mot domaren, sen ser han att det blir mål så springer han upp och firar. Exakt samma grej nu vid tredje målet HAHAHA stackars Suarez 3 Förresten ser ni likheterna när Messi blev nedsparkad i El Clasico av Ramos och Suarez-situationen idag ? Riktigt vidrigt spelat!
Barcelona Davids3
5/7/2015 01:57
Ju fler gånger man ser en situation desto fler grejer man upptäcker, det händer så mycket. Notera 2.17 hur Suarez pekar åt Neymar att han ska springa mot mitten, vilket resulterar i att han får hur mycket utrymme som helst. 4.15 hur Rafinha skojar med Thiago, haha älskar sånt. Och hur Alba tafsar på Reina :D
Barcelona Excellence
5/7/2015 01:57
Mot Real stängde Lucho matchen finemang genom att byta in Busi, Xavi och Raffinha. Lämnade Messi och Suarez högst upp. Det var ett imponerande drag av Lucho och han krediterade många pluspoäng hos mig den gången.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
5/7/2015 01:54
Bara jag som var säker på att vi skulle göra 3-0 på kontring när Bayern jaga mål? Vi har blivit oerhört bra på att stänga igen när vi har ledningen och ösa på med kontringar. Mot real samma sak, när vi gjorde 2-1 skapa de inte ett skit och vi kom med kontring efter kontring som borde resulterat i fler mål. Känns som att Suarez är nyckeln till detta... Kolla bara hans placering och styrka som gör att vi lyckas kontra in 3-0.
Barcelona gozo1
5/7/2015 01:45
Barcelona gozo1
5/7/2015 01:43
Funderar på att åka till Barcelona om dom kmr till final. Åka ditt den 6 juni om laget vinner så blir de värsta festen på gatorna och själva laget kmr o åka runt i stan den 7 e juni för att sedan avsluta i camp nou . Nån som är intresserad?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: