/spanien/barcelona/forum/332.aspx/spanien/barcelona/forum/332.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-10-25 23:28
@MrKnowledge:


Köp Marlon?
Har vi Barca lånat in honom? Hade för mig att han var Barca spelare.
Barcelona MrKnowledge
2016-10-25 23:25
Sälj Mathieu och köp Marlon permanent. Riktigt imponerad
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-10-25 23:00
200 inlägg från Barc'a sida men av någon konstig anledning så är det bara en barca spelare i straffområdet.
Barcelona Andresito
2016-10-25 22:26
Carbonell spelar väldigt moget för sin ålder (19). Han sköter Busi-rollen utmärkt med ett enkelt men effektivt passningsspel. Vill se mer av Aleñá i andra halvlek. Gärna ett inhopp av Mújica också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-25 22:24
Marlon-Umtiti i framtiden, det hade varit något!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-10-25 22:17
Marlon ser oerhört intressant ut. Bara att skeppa iväg Mathieu snarast möjligast och flytta upp den här killen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona lapulgatomica
2016-10-25 22:12
Med de här spelarna som inte spelat så mycket och inte tillhör vår once de gala så pressar Barça plötsligt både högt och hårt. Är det ett tecken på hur Lucho egentligen vill spela försvarsspel? Tycker han att det är för energikrävande för nyckelspelarna och spelar därför ett lägre försvarsspel med 4-4-2 som bas med syftet att spelarna ska få "vila". Mycket tyder på det, vilket späs på av att Messi, Suárez & co ständigt får extra vila. Intressant i vilket fall och extra kul att se Marlon och Aléña. Bifogar en bra stream till matchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-10-25 22:12
[QUOTE=Andresito]Kan säga dig att vi inte spelar tråkigt. Arda har lekstuga på vänsterkanten. Snart kommer 1-1. [/QUOTE] Håller med faktiskt underhållande match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-10-25 22:11
[QUOTE=El Pistolero #9]Skönt! Det får du tycka, jag själv avstår från denna betydelselösa match. [/QUOTE] Absolut, tyckte bara att det var lite konstigt att ta för givet att vi spelar tråkigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-10-25 22:10
[QUOTE=El Pistolero #9]Kollar inte på matchen för vi kommer förmodligen spela tråkigt, men läste att Arda blev skadad efter en våldsam tackling? Varför ska vi spela en meningslös match mitt i säsongen mot en klubb som hatar oss mer än allt annat? [/QUOTE] Kan säga dig att vi inte spelar tråkigt. Arda har lekstuga på vänsterkanten. Snart kommer 1-1.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-25 22:09
[QUOTE=Blaugrana91]Arda är okej, för övrigt vilken bra inställning "vi lär säkert spela tråkigt".... Jag tycker det kan vara intressant då några spelare från B- laget får chansen. [/QUOTE] Skönt! Det får du tycka, jag själv avstår från denna betydelselösa match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-10-25 22:07
Katalanska TV3 streamar matchen gratis. Kvaliteten är duglig, finns tyvärr inga HD-streams.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-10-25 22:06
Gabriel Den går på tv 3 Catalunya. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-10-25 22:05
FreeYourMind

Puyol hade jag aldrig kunnat tänka mig ge svar på tal, han är för mycket av en gentleman för att ge sig in i sånna debatter. Det skulle isånnafall vara Xavi som inte är speciellt sen med att vädra sina åsikter men känslan är att det blir en höna av en fjäder för efter att ha läst allt det Raul sa så var det inte speciellt "farligt" trots allt.

By the way, är det någon som sitter på en stream till matchen?
Barcelona Blaugrana91
2016-10-25 22:01
[QUOTE=El Pistolero #9]Kollar inte på matchen för vi kommer förmodligen spela tråkigt, men läste att Arda blev skadad efter en våldsam tackling? Varför ska vi spela en meningslös match mitt i säsongen mot en klubb som hatar oss mer än allt annat? [/QUOTE] Arda är okej, för övrigt vilken bra inställning "vi lär säkert spela tråkigt".... Jag tycker det kan vara intressant då några spelare från B- laget får chansen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-25 21:58
Kollar inte på matchen för vi kommer förmodligen spela tråkigt, men läste att Arda blev skadad efter en våldsam tackling? Varför ska vi spela en meningslös match mitt i säsongen mot en klubb som hatar oss mer än allt annat?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-10-25 21:56
Aleñá är helt isolerad på Messis position. Två bollkontakter på 20 min. Antar dock att Lucho vill ha en kamp mellan Gomes och Denis på det centrala mittfältet nu när det öppnats upp en plats i startelvan. Espanyol spelar fult som vanligt.. Blir inte förvånad om vi åker på en skada ikväll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-10-25 21:54
@Andresito:Jag tror faktiskt att Rakitic skulle klara av det tillräckligt bra. Även Arda, Sergi Roberto och Denis Suarez skulle klara av det. Förutsatt att Iniesta finns med i elvan åtminstone. Utan honom blir det en utmaning däremot. Sergi Roberto skulle förmodligen kunna bli kugghjulet tillsammans med Busquets då de har mest vana av den spelstilen, men som du är inne på så skulle vi behöva värva någon spelare och min drömvärvning utifrån detta scenario är, trumvirvel... Veratti. Ingen skräll direkt. Allt detta är givetvis rent hypotetiskt. Lucho vill inte spela den typen av fotboll så det gör detsamma.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-10-25 21:29
@Gabriel:


Är det inte här Xaxi eller Puyol borde ge svar på tal tycker man. Men det kanske inte är värt eller?
Barcelona Blaugrana91
2016-10-25 20:46
Barca XI: Masip, Nili, Marlon, Mathieu, Moises, Gomes, Carbonell, Denis, Alena, Arda, Alcacer. #fcblive Kul elva, ska bli intressant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-10-25 20:14
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:
Ska komma från Raul som sätter sitt finger mot munnen för att hyscha våran publik efter ett av hans mål. Kanske skulle passa bra att hyscha sig själv efter ett sånt uttalande. Tyst, bara tyst...
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-10-25 19:59
Raúl: "Barcelona needs to be more careful celebrating goals." Talk about blaming the victim.. Obs!
Barcelona Rambla~
2016-10-25 17:26
Folk från läktaren kastar ner flaskor på planen för att försöka sänka någon spelare. Trots det är det spelarna i Barca som är bovarna i dramat när man läser vad många kommenterar från Valencia håll. Ibland undrar jag om Spanien är någon slags bananrepublik. Den där sportchefen Pitarch är ju en idiot.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-10-25 17:24
@Katalano:Frågan är om dagens mittfältsuppsättning klarar av att spela den typen av fotboll. Rakitic gör i mina ögon inte det, trots att han är en av lagets viktigaste pjäser. Iniesta är inte längre 25 år gammal.

Världens idag bollsäkraste mittfält måste ändå Real Madrid besitta med Modric och Kroos. Inte ens de två med understöd av Casemiro kan dominera matcher på egen hand som våra mittfältare gjorde under Pep. En spelare måste vara ingjuten i spelmodellen, han måste ha vuxit upp med fotbollen som efterfrågas. Thiago hade möjligtvis kunnat hantera den rollen, men då Iniesta börjar bli till åldern krävs ytterligare en ny mittfältare om vi vill spela pim-pam-fotboll.
Barcelona Bosketts
2016-10-25 17:14
@DANI ALVES:


Du köper biljetter över hela staden. I små informationsbutiker. För 100 Euro får du helt okej biljetter skulle jag säga.
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-25 16:58
Katalano Ditt sista stycke; "Istället för att bli hänförd av Barcas kombinationsspel så sitter man och väntar på vad Messi och Neymar ska hitta på individuelt sett. Och jag skulle i alla fall vilja ge mittfältet en större roll igen. Inte lika stor som under Pep, men en blandning mellan Peps fotboll och Luchos kan man säga. Att variera in kontringsfotboll och snabba anfall med ett bollförande Barcelona som anfaller med kombinationsspel" Exakt den typen av fotboll jag också vill se och det är därför jag så gärna vill ha Thomas Tuchel i Barça. Tror vi hade sett en sån fotboll med honom :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DANI ALVES
2016-10-25 16:04
Tjena grabbar! Jag och några polare ska till Barcelona imorgon och har tänkt oss att se Barcelona-Granada på lördagen. Vi har inte skaffat biljetter för har hört att det är bäst att skaffa på plats, min fråga är då, vart köper vi dessa biljetter och får man bra platser för ca 100 Euro?
Tacksam för svar! :)
Barcelona LennyRomario
2016-10-25 16:02
@IlTriplete:
Men kom igen. Du har väl argument utan att vinkla statistiken? Ska du räkna City som seriesegrare så får du väl räkna "Peps Bayern" som seriesegrare? Båda kvalificerade sig till CL genom att vinna ligan, och båda slutade tvåa säsongen då de slogs ut av Barca. Och som Katalano säger, vilka vi lottas mot har väl i stort sett ingenting med någonting att göra?
Barcelona Katalano
2016-10-25 15:54
IlTriplete Kul att du kommer in och skriver ett ambitiöst inlägg. Mindre kul att du avfärdar andras åsikter som BS och "felaktiga", bara för att alla inte tycker som du. Ingen har kritiserat Luchos resultat och därför förstår jag inte varför du ens tar upp motståndet och resultatet i matcherna vi haft under åren i CL. Det var sättet Barca vann matcherna med Pep på som är det som romantiseras här inne. Man var helt enkel överlägsen alla andra lag i världen rent spelmässigt och de matcher man inte vann var allt som oftast otur i dåliga avslut och liknande eller att motståndarna hade effektiviteten att göra mål på 2/2 chanser under en hel match. Vad folk här har delade meningar om är själva spelmodellen som Lucho har och nog måste väl du också se att vi inte spelar med ett speciellt bollförande mittfält nu under Lucho. Istället för att bli hänförd av Barcas kombinationsspel så sitter man och väntar på vad Messi och Neymar ska hitta på individuelt sett. Och jag skulle i alla fall vilja ge mittfältet en större roll igen. Inte lika stor som under Pep, men en blandning mellan Peps fotboll och Luchos kan man säga. Att variera in kontringsfotboll och snabba anfall med ett bollförande Barcelona som anfaller med kombinationsspel.
Barcelona LennyRomario
2016-10-25 15:43
Om det nu är så att 2016 varit mediokert och krampaktigt rent spelmässigt, vilket många tycks tycka, så bör man också komma ihåg att starten fram till januari 15 var så pass medioker och krampaktig att Lucho var nära sparken.

Det gör att en väldigt stor del av hans tid som tränare kan kategoriseras in som "medioker".

Men är tre poäng och titlar tillräckligt, vilket det är för väldigt många, så är det ju inga problem. Det har vi ju fått.

Problemet för mig är att det finns kanske 10 matcher per säsong där allt jag vill ha är tre poäng. I övriga matcher vill jag ha mer, jag vill bli underhållen. En 3-0 seger, med två kontringsmål i 83 och 88 minuten (påhittat), gör inte nödvändigtvis att jag blir det. Däremot skulle jag kunna bli mer underhållen där vi spelar en fantastiskt fotboll men ändå bara får med oss 1-1, på något märkligt vis.

När Lucho tillträde utlovade han "attractive and effective football". I min mening har han helt klart lagt sitt fokus på det sistnämnda.
Annons: