/spanien/barcelona/forum/3318.aspx/spanien/barcelona/forum/3318.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona zigazaga
2015-01-07 12:55
De är hårda i frågorna, men Luis svar alltså...suck.
Barcelona Smogen
2015-01-07 12:44
Förutspår att Lucho inte kommer säga någonting annat än att snacka om matchen mot Elche. Barto kommer bara berätta att Roura tar över tillsvidare efter Zubi. och efter styrelsemötet kommer en ny rykteskarusekl starta där ingen vet någonting.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2015-01-07 12:11
Just nu känns det lite som lugnet före stormen. Kl 13, ska Lucho hålla presskonferens, Barto därefter kl 16, för o sen ha styrelsemöte kl 20. Mycket kan hända idag, eller precis ingenting.
Barcelona Barclasico
2015-01-07 12:01
President Bartomeu is willing to look into the option of holding elections at the end of the season, one year earlier than planned. [md] Hoppas!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-01-07 11:38
@barcastuff: Ter Stegen: "I would lie if I'd say don't care about not playing league games. I came here to play and I'll fight for that." [sportbild] Den här attityden gillar jag, istället för att vara gnällig och klaga på att man får kritik när man gör misstag. I viss mån vill jag också att han ska vara första keeper, men svårt att bänka bravo nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Pep G
2015-01-07 10:53
Neymar11 Håller med dig till fullo. Vem värvade Zubi egentligen? I alla förhandlingar fick Rosell hoppa in eller Raul Sanhelli och Zubi fick stå med värvningarna i presentationen som en dum Apa. De utnyttjade honom till max. Om de ville ha en sportchef som får forma laget och ta beslut så hade de anställd en sportchef lik Monchi eller som Dortmunds och Bayerns sportchefer med riktigt makt. Som får ta riktiga beslut. Rosell och sin gäng gjorde två misstag enligt mig. Ljuga och försöka värva som Perez. Perez verkar lyssna på någon för att ensam hade han inte fixat vad Madrid är nu. Men vem lyssnar våra direktörer på har jag ingen aning om. För att Perez lyssnar på någon som kan fotboll och spelare. Thiago såldes av en mycket bisarr anledning. Orsaken enligt mina spekulationer var bara för att finansiera Neymars övergång. Och med små medel lätta på lönerna i truppen för att finansiera lönen de har lovat Neymar och de extra 40 till hans pappa. De var för rädda att flytta på Xavi eller Fabregas. Därför frös Tito ut Thiago helt i slutet. De gav Thiago ingen kärlek eller uppskattning och det var uppenbart. Må Tito vila i fred men han lyssnade på Rosell som en soldat. Thiago, Abidal, Fabregas och Puyol, har de ens ersatts? Nej det gjorde de aldrig egentligen. Man ersatte de med mediokria spelare som man betalade överpriser för. Mathieu och Vermaelen kostar tillsammans 35 miljoner euro. 20 för Mathieu och 13-14 för Vermaelen. Varför kan man inte köpa 2 ordentliga mittbackar eller en duktig med de pengarna? Ledningen påminner om Perez när han sålde Makalele och började köpa spelare som Gravenseen tillsammans med andra. Perez lyssnar på någon nu iaf.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-01-07 10:23
Hur mkt skit*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-01-07 10:22
Baha Det är med ett sånt tänk som får mig att undra hur mycket zubi bör få egentligen. Jag tvivlar på att han hade så mycket att säga till om utan han var endast där för att agera nickedocka Det är synd med tanke på att det är en legendar inom klubben att hela hans historia skall skitas ner pga det här Aja jag tackar honom för ter stegen och Halilovic och hoppas han hämnas på ledningen och släpper fram all skit dom döljer
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2015-01-07 09:59
Barca oavsett
Barcelona Baha - Pep G
2015-01-07 04:47
Ni förstår väl att Barto kommer inte anställa en sportchef, om det inte är en idiot som blint följer honom utan kritik. Alla sportchefer vet om att de kommer lämna när en ny president tillkommer 2015. Barto behöver en puppet som målar en klar, glad och idiot säker bild av att situationen är under kontroll. Vem än puppeten blir som tänker riskera sin karriär för en summa cash är mycket intressant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-01-07 03:12
Gaspart är en man som jag, trots sina misslyckanden som presi, aldrig kmr att ha något illa att säga om som person. Han är en tvättäkta culé som alltid vill det bästa för laget. Han insåg att han inte var rätt man för jobbet och lämnade för han insåg att klubben behövde nya folk och en förändring. Det får min respekt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Potosi
2015-01-07 01:55
Allt går emot oss just nu och allt går med Real Madrid. Nåväl, efter 10 år av regn kommer väl 10 år av solsken sen.
Barcelona zigazaga
2015-01-07 01:23
Gaspart (ex-president): "If I'd run again, I wouldn't even get my own vote. I wasn't up for the task. I was the one who failed." [cope]

Han är iaf ärlig.
Barcelona zigazaga
2015-01-07 00:55
Btw, är det bara jag som missat att vår gamle silverräv Sylvinho numera är assisterande tränare till Mancini i Inter? Såg en glimt av han i derbyt tidigare ikväll. Kul för han!
Barcelona Sentuary
2015-01-07 00:53
Men kan vi anställa nån jävla erfaren fittttränare/sportchef eller vad det nu ska vara. Inga jävla Roura eller vadfan han heter, VAD KAN HAN OM ATT VARA SPORTCHEF?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-01-07 00:35
Jag tror vi alla är överens om att Lucho inte är en långsiktig lösning på tränarposten men är det verkligen så smart att sparka honom just nu? Detta är inget argument utan en helt ärlig fråga både till mig själv och er andra. Man vill inte ha in en rookie och då förmodligen även kompis med ledningen resten av säsongen för då är vi helt körda vad det gäller titlar i år. De flesta vill ha in en tränare med internationella meriter, ett erkänt stort namn. En sådan tränare skulle vara bra att få in med Laporta 2016 alternativt i sommar men i nuläget skulle ingen vilja ta jobbet då alla vet att han kommer att falla med nuvarande styrelse.

Jag har stöttat Luís Enrique men har likt de flesta andra i princip gett upp hoppet om en lyckad säsong med honom vid rodret. Däremot anser jag att han får lite för mycket av skiten då ledningen i min mening ska kritiseras för i stort sett allt som gått fel i klubben de senaste åren. Det sportsliga kan jag förstå då han har gjort många taktiska misstag. Relationen med spelarna sägs vara dålig men med situationen som vart i klubben får jag känslan av att han inte hade truppens förtroende ens innan han anlände i somras. Han har jobbat i rejäl motvind samtidigt som han knappast gett sig själv chansen att utveckla laget.

Som sagt, hans taktiska brister och sportsliga misstag har gjort att jag insett att han förmodligen inte håller för en toppklubb och att det var ett misstag att anställa honom. Men vem ska ersätta honom om han nu får foten? Jag har väldigt svårt att hitta ett tränarnamn som skulle gynna vår nuvarande situation, både kortsiktigt och långsiktigt. Ett inte särskilt lockande, men kanske trots allt det mest ekonomiska, minst dramatiska och smartaste draget hade kanske ändå varit att acceptera detta som en mellansäsong, låta Lucho vara kvar tills slutet och sedan att alla inblandade som vill klubben väl gör allt i sin makt för att få till nyval. Därefter börjar man om och då är det självklart att hela staben från kostymnissarna ner till LE ryker med huvudet före.
Barcelona Smogen
2015-01-07 00:30
Rambla~


Roura kan ju fortfarande sälja spelare....jag vågar knappt skriva det, men gör det ändå... Hur mycket skada kan han göra med det?
Barcelona Liunil Masse
2015-01-07 00:11
@lucasammr: 3rd day of chaos tomorrow: Lucho presser at 1pm Bartomeu presser at 4 pm Junta meeting at 8 pm.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-01-07 00:08
Ja Roura blir bra, han som håller på att köra La Masia i botten. Han kan ändå inte göra någon skada som interim iom Fifas transferban.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-01-07 00:05
Haha, ja tyvärr är det nog så.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-01-07 00:02
Rambla~ Panolada på camp nou under dessa tider? Nja endast om turisterna ska snyta sig samtidigt tyvärr
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-01-06 23:57
With Roura as possible interim sports director, Barcelona will then look for Zubizarreta's successor. Club wants ex-Barcelona player. [md] Haha what? Så kraven är en gammal spelare istället för nån som faktiskt kan klara av jobbet? Vilken jävla pajasklubb vi har idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2015-01-06 23:56
With Roura as possible interim sports director, Barcelona will then look for Zubizarreta's successor. Club wants ex-Barcelona player. [md]
Barcelona Smogen
2015-01-06 23:55
Rambla~

Hoppas fasen det blir en riktig på torsdag också! Annars är det så jäkla typiskt att man gör en promenadseger mot Elche så det värsta rinner ut i sanden och sen tar man en turseger mot Madrid på söndag... jag vill bli av med Lucho nu och veta att Barto ryker till sommaren.
Barcelona Rambla~
2015-01-06 23:50
@Smogen:
Underskatta inte en hederlig gammal Panolada på Camp Nou. Den har fått presidenter på fall förut. :)
Barcelona Smogen
2015-01-06 23:30
@Rambla~:


Har du kollat kommentarerna på artikeln? Svämmar totalt över av olika åsikter. sjukt.
Men om inte övriga direktörer går samman och tvingar fram ett nyval till sommaren så tror jag aldrig Bartomeu går med på det.
Barcelona el Flaco
2015-01-06 23:25
@Rambla~:


Paco Aguilar är inte ens den värsta på MD. Santi Nolla och Francesc Perearnau är värre i den aspekten.
Barcelona Rambla~
2015-01-06 23:21
Den här ledningen är körd. Alla vet det oavsett vad Paco på MD skriver. Det är hans jobb att skriva att allting är frid och fröjd i klubben. Ingen går längre på hans lögner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-01-06 23:11
@Rambla~:
Damn...läser på MD och man blir ju lite mörkrädd. Liknar ju en nordkoreans tidning till förmån för juntan. Där inser man också att det förmodligen inte blir nyval om Barto får bestämma, allting nu är Zubis fel, att Lucho ingår i det här "fantastiska" projektets planer för lång tid framöver och att Bartomeu har allting under kontroll och den man vi alla borde lita på.
Barcelona zigazaga
2015-01-06 23:09
Men vad är det som ska krävas för att få bort denna ledning? Måste vi verkligen vänta till 2016? Imorgon kommer vi bara må dåligt av Bartos presskonferens. Ifall majoriteten av styrelsen vill ha nyval i sommar, inte kan väl presidenten ensam säga nej till det? Hur funkar det?
Annons: