/spanien/barcelona/forum/3304.aspx/spanien/barcelona/forum/3304.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2015-06-25 00:31
Kära hermanos culés, det är nämligen så att min bror kom in till mig nyss med en överaskning. Han har precis skapat en youtube-sida som heter FC Barcelona 14-15. Den innehåller PRECIS ALLT som har hänt under säsongen. Ja, ni hörde rätt, precis allting. Den innehåller allt från Luis Enriques anställning som tränare, presskonferenser, nyförvärven i början av säsongen, försäsongen, träningarna, highlights från försäsongen, highlights från ALLA matcher (Ligan, CdR och CL), spelarhighlights från enskilda matcher, till slutet där vi vann trippeln med trippelfirandet. Och allt är i rad och i ordning! Han har i princip skapat den perfekta youtube-sidan för oss culés vad gäller trippelsäsongen. Totalt sätt 580 videor. Det är bara att gå in och välja själva vad ni vill se tillbaka på för jag kan garantera er att precis allting finns här. In och njut och glöm inte att favorisera sidan för jag kan lova er att den kommer att växa fort. Varsågoda alla culés och tusen tack till min kära broder, Cristoffer!
Barcelona the cameroonians
2015-06-25 00:23
Laporta: Mina kopplingar till Jorge Mendez (agent)?

Han öppnade dörren till värvningen av Rafa Marquez, sedan dess har vi en god relation - precis som med många andra (agenter).

Barcelona L.A.M Nr 10
2015-06-25 00:11
Den enda stora nackdelen med att Laporta skulle bli vald som president är att han är så positivt inställd till en värvning av Pogba.
Barcelona the cameroonians
2015-06-24 23:53
Laporta körde ännu en intervju ikväll, här kommer saxat några kommentarer; - Alexanco kommer äter att få ansvaret för la Masia - Att Pep gav sitt stöd åt mig berörde mig djupt. - Abidal vet hur man delegerar och han kan sin fotboll. Han är väldigt motiverad. - Tränaren måste vara med och besluta, men Abidal är den som måste fatta de slutgiltiga beslutet. Han måste också vara i harmoni med tränaren. - Systemet måste dock vara det som är överordnat tränare och sportdirektör - Pogba skulle vara en utmärkt förstärkning för laget och en spelare som passat väl in. Paul skulle vara stolt över att komma till vår klubb. - Joan Olive är mitt förslag som generalsekreterare/ordförande - Våra chanser att vinna detta val är goda, vi måste se till att förklara vår modell på ett bra sätt. - Det är omöjligt att det endast är Qatar som vill sponsra Barcelona. Vi har redan fått ett par förslag. Det är inget hemligt recept likt Coca-cola. Vi är Unicef, de är Qatar. Det handlar inte enbart om pengar. - Jag vill förändra klubbens image och till ett som signalerar solidariska och mänskliga faktorer. - Klubbens kommersiella intäkter har sjunkit med 1% (sedan 2010) och vi har sålt vår tröja till Qatar. Jag vill ha en stabil och konsekvent modell som motverkar detta. - Messi är ledaren. Andra förstår hans roll och nu fungerar både han och laget bra. Han är speciell och vi har honom att tacka för allt det han gjort för klubben.
Barcelona 11-9-10
2015-06-24 23:44
@barcastuff: Laporta (presidential candidate): "Pogba? He'd like to join. He'd be one of the best signings. Everyone thinks he would fit in." [catradio] @barcastuff: Presidential candidate Laporta announces that former player Alexanko (59) will again become academy director if he wins elections [catradio]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-06-24 23:35
L.a.m Du har rätt största felet är ju att det går på innebörden, speciellt under en sån här liten turneringen Du har en hel del spelare i svenska laget som har klass, som borde ta för sig mer och visa upp sig. För det är vad såna här turneringar är, skyltfönster för talanger. Då får man börja bryta mönstret
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-06-24 23:29
11-9-10

Kan hålla med om att det något smutsigt men tyvärr uppstår sådana här situationer ibland. Jag kan inte klandra Portugal eller Sverige, de är båda nöjda med kryss och har samlat ihop tillräckligt med poäng och vunnit rätt matcher för att spela på resultat. Själv anser jag målskillnad vara mer rättvist under ett gruppspel.

Barcadinho

Har alltid fått känslan av att Barcelona fokuserar mycket på individuell teknik och spelförståelse i unga åldrar. Det märker man inte minst på de egenfostrade A-lagsspelarna, de är både väl inskolade i Barcas spelsystem men besitter även en hög nivå i sin speluppfattning och tar smarta beslut ute på planen. Förstår dock vad du menar, här i Sverige när man genom åren mött lag som AIK, BP med mera känns de ofta nästintill robotliknande i sitt agerande. Det är en fördel att kunna sitt lags spelidé och applicera det i matchspel men det kan även låsa vissa spelare, vilket är tråkigt. Hur som helst alltid intressant med balansgången mellan individen och kollektivet. Det som de flesta framgångsrika lag har gemensamt är att de hittat rätt däremellan.
Barcelona Barcelonistas
2015-06-24 23:17
Ekwall: " men dom tårar som vi följer nu är åtminstone glädjetårar" Nej han gråter över att dom inte åkte ut, vad är det för frågor idioten ställer?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2015-06-24 23:13
Det här laget ska bemästra det taktiska spelet som krävs i nästa steg. Först. Jag tycker att Sverige neutraliserade Por rätt enkelt.
Sen att det fattas andra dimensioner o egenskaper är en annan femma. Men det gjorde det också i Por. Det fanns ingen som kunde göra riktigt udda saker, men tekniken o bollbehandlingen satt mycket bra i nästan alla spelare.

Men hur får man spelare som gör annorlunda grejer när utbildningen går strängt på att vara teknisk, kvick med fötterna o kvick med tankarna. Andra egenskaper hamnar längre ner. Jag har kollat på många ungdomsmatcher på BarcaTV på mina besök i Spanien. Och jag har ofta haft en känsla av att de spelar som en maskin, inlåsta i spelmodellen. Det finns också nackdelar med sånt strängt sätt. Det tar död på individernas egna speciella förmågor.
Det är en balans gång, svårt att hitta rätt dvs att lära sig spela som ett lag enligt modellen samtidigt som man uppmuntrar spelarna ta kreativa beslut.

Barcelona Barcelonistas
2015-06-24 23:08
Den ungen lever ett liv han, medan jag knappt kan paya min hyra. men Mesdi betalar ju till oss med, den fotboll han presterat, titlarna som laget vinner är bättre än alla miljoner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-06-24 23:05
Tiki-Taka

tror också på att det blir den, tycker att det är kul att du tog med grimaldo hoppas han får chansen...sen att vi kan vi ju diskutera valen av spelare Lucho valt att satsa på, exempelvis muir istället för sandro o deulofeu, bara tanken får mig att koka haha. men lucho gav o trippeln så han får nog tid o visa vrf han alltid väljer katalan marokanen hehe
Barcelona Barclasico
2015-06-24 23:02
haha så jävla gullig unge

Thiago grattar pappa Messi
Barcelona 11-9-10
2015-06-24 23:00
L.a.m Krav absolut inga, RESULTATEN har varit överförväntan. Men däremot det Portugal och Sverige visade upp dödar mitt fotbolls hjärta och allt jag älskar med sporten
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-06-24 22:59
grabbs kan ni hajja, vår närmaste framtid avgörs om 24 dagar. jag CL final nervös haha
Tiki-Taka
2015-06-24 22:57
Sex spelare kommer lämna! Masip, Douglas, adriano, montoya, xavi och roberto är spelarna som lämnar. Munir, samper, grimaldo flyttas upp permanent. D.suarez kommer tillbaka samt att Vidal har värvats. 22 manna trupp till nästa säsong. Målvakter: Ter stegen Bravo Försvarare: Alba Grimaldo Vidal Alves Mathieu Vermaelen Pique Bartra Mittfältare: Sergio Marscherano Samper Rafinha D.Suarez Rakitic Iniesta Anfallare: Neymar Messi Suarez Pedro Munir Denna trupp känner jag på mig att det kommer bli. Vad säger ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-24 22:54
Bättre än Hamrens tråk lag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-06-24 22:53
L.A.M Jag kan bara instämma med dig. De har gjort mer än vad svenska folket bör förvänta sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-06-24 22:50
Höjden av hyckleri kan däremot finna inne på diverse forum för Serie A. Det är fegt, äckligt och skandalöst att spela som Sverige gjorde. Alltså defensivt, taktiskt och spela på resultat. Då man vanligtvis brukar hylla och skryta sig blåa om italienska klubblag eller landslag hur taktiskt skickliga och defensivt imponerade de brukar vara. Det vänder visst fort när det passar ens egna syften. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-06-24 22:48
Vad har ni för krav på de svenska spelarna egentligen? Vi går vidare från en grupp med Portugal, England och Italien, betydligt större fotbollsländer med större intresse och oerhört mycket bättre ligor. A-landslaget hade inte haft en chans i en sådan grupp på seniornivå men U21 går vidare. Vi är alltså i semifinal, alltså topp 4 i Europa och det är naturligtvis en jättesuccé.
Barcelona 11-9-10
2015-06-24 22:41
Rambla~ Självklart tränaren jag syftar på Men när spelarna har boll så är dom fega med, inga intiativ. Visst spela säkert och tänk taktiskt men det ska inte hindra någon från att vara kreativ
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-06-24 22:39
11-9-10 Mycket är tränarens och hans stabs fel. Det är han som sätter taktiken och spelsättet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-06-24 22:37
yessssssssss min dif broder satte den haha
Barcelona 11-9-10
2015-06-24 22:37
Danmark som väntar nu och det är ett riktigt bra lag, som attackerar gång på gång med självförtroende
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2015-06-24 22:36
Uno-Uno!
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona 11-9-10
2015-06-24 22:35
Ja det får man ge dom, men visa den här jävla attityden från start. Visa att ni verkligen vill vinna och sluta sätt er skiten via ett fegspel
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-06-24 22:34
Det här är inte vackert att se men vad ska man göra?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-06-24 22:32
De har iaf vilja och stolthet det får man ge dem även om kunnandet ibland sviker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-06-24 22:30
Hahaaaa bra jobbat även om de knappt förtjänar det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-06-24 22:29
Hahahaha vilken tur dom har
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-06-24 22:27
Nu ska det matas långbollar istället för att skapa ett tryck och verkligen hota med hela laget istället för 2 bjässar Ut längs kanten sen inlägg, hur svårt är det?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: