/spanien/barcelona/forum/328.aspx/spanien/barcelona/forum/328.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Jarod The Pretender
2017-06-27 09:27
Håller med the cameroonians. Ser hellre att de köper in ett billigare alternativ eller satsa på att utveckla spelare från den egna akademin (som t.ex. Halilovic eller Alena).
Barcelona Ribohn Fan
2017-06-27 08:24
Liknar Guidetti, stor status, utan att ha levererat något!
Barcelona Ribohn Fan
2017-06-27 08:08
Lägg där till också att han knappt har spelat landslags fotboll, på grund av hans skador. Så hans brist på dem stora matcherna är stor, väldigt stor.
Barcelona Davids3
2017-06-27 01:41
@the cameroonians:


Har han verkligen varit borta så länge?
Jag kan isåfall inte låta bli att häpna mer över hans bedrift att ha denna status han har idag trots att han har varit borta från fotbollen så lång period uppdelad under 2 år.
Barcelona El Pistolero #9
2017-06-27 00:42
[QUOTE=the cameroonians]En fråga till forumet; Tycker ni att €110 miljoner är ett överkomligt pris för en spelare som varit skadad i cirka 250 dagar de senaste två säsongerna? #Verratti Var går er "gräns"? [/QUOTE] Skadebenägenhet kan också bero på klubbens usla stab. Fabregas är ett ypperligt exempel som var mycket skadad i Arsenal, men enda sen han lämna de så har skadehelvetet försvunnit för honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-06-27 00:40
@Meneysuarez91011:

Pedro ville själv lämna och Alexis sågs som en stjärnvärvning av Arsenal. Stjärna var han således redan när han kom dit. Han passade dessutom inte in i vårt spelsystem.
Barcelona Blaugrana91
2017-06-27 00:35
the cameroonians Det där om tålamod var inte enbart riktat till dig, utan till flera härinne för jag tycker många är väldigt otåliga. Sedan har jag inte påstått att några jättevärvningar kommer göras innan 1/7, men det betyder ju inte att vi ska avskriva någon. Dessutom går vi in i juli redan till helgen. Ang. att betala över €100M för Verratti så säger jag kort och gott ja.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-06-27 00:18
Blaugrana91 Du behöver inte slänga dig med ord som "härinne" när du onekligen menade mig i ditt inlägg om tålamod. Har ju skrivit det tidigare, inga övergångar innan 1/7. Ja, förutom Deulofeu då eftersom Barça måste aktivera klausulen senast 30/6. Men en analys bör väl en vanlig skribent don undertecknad få göra ändå va? Angående Deulofeu så blev det inget officiellt idag, och i morgon spelar han semifinal i U21-EM, inget nytt då heller antar jag. Verkar ockdå som att Everton har en egen liten notis i buy-backen som innebär att Barça inte får sälja Deu i samma transferfönster. Har dock ingen bekräftelse på detta, hur som helst lär vi ju snart ha svaret på hur 22-åringens framtid ser ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-06-26 23:11
En fråga till forumet; Tycker ni att €110 miljoner är ett överkomligt pris för en spelare som varit skadad i cirka 250 dagar de senaste två säsongerna? #Verratti Var går er "gräns"?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2017-06-26 22:46
Sandro var nästan helt klar för Atletico Madrid innan de inte visste om hur det blev med deras överklagan angående registeringsförbudet. Nu verkar han vara klar för Everton har jag läst, ryktas flitigt dit iallafall. Vi behöll Munir, skickade iväg Sandro. Köpte en dyr ersättare till Sandro, och idag är Sandro värd mer än vår "storvärvning" Paco. Han anses alltså idag, vara ersättare till spelare som Morata och Lukaku. Känns som att det återspelar sig hela tiden, vi släppte Alexis(nu är det ju inte samma sak som Sandro men misstolka mig rätt) så blomma han ut till en stjärna, som City/Juventus/Bayern idag är redo att köpa för 70m € om inte mer. Vi skickade iväg Pedro, och han utvecklades ännu mer i Chelsea och fått spela mycket där. Hans värde lär också vara iallafall runt 45m € idag. Vi behöver en ny ledning, inte nog med detta så förlorar vi spelare från vår egna akadami, som vi sedan vill köpa tillbaka för multipengar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-06-26 22:44
Verratti och Semedo kan man ju knappast avskriva ännu. Känner man till något som kallas tålamod härinne? Om vi får in Verratti, Semedo och Deulofeu har vi gjort en fantastisk sommar. Verratti €110M Semedo/Bellerin €40M Deulofeu €12M Totalt spenderat: €162M Sedan ska ju några spelare ut också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-06-26 22:30
Tello sägs vara nära Betis. Hoppas denna övergång går i hamn snart isåfall!
Barcelona the cameroonians
2017-06-26 22:27
Okej, en liten analys av sillyseason så här långt. Det började med Verratti, Dembele och Semedo (unga spelare med potential och framtid) för att sedan bli medelålders lirare som Lucas Lima och Paulinho efter att samtliga av de förstnämnda blev för svåra/dyra. Sanningen borde väl ligga nånstans mittemellan med tanke på att vi under de kommande åren, med ett kostsamt arenabygge i åtanke, behöver ha återväxt i truppen. Jag vill helt enkelt inte tro på ryktena om brassarna lika lite som jag vill tro på mim egen teori och farhåga om Cañcelo och Parejo. Börjar bli övertygad om att det därför kommer en riktig högoddsare till värvning där vi fans kommer bli överraskade och säga nåt i stil med; "Okej, det blev inte X men å andra sidan blev det inte Y heller" Och meningen är då att vi ska känna oss nöjda. Under tiden hoppas jag åtminstone att klubben hittar nya adresser åt några andra spelare. typ Arda, Mathieu, Vermaelen, Tello, Munir och Douglas. Då är jag i alla fall lite nöjd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-06-26 22:25
@S.Eto'o:

According to Marca, Sandro Ramirez, now with the U21 squad, could become a surprise signing for Los Blancos. The same source says Madrid could sign Sandro Ramirez as a possible replacement for Alvaro Morata, if he moves to Manchester United.

Vad ska vi med Sandro när man kan köpa Paco för 30M? Skrattretande. Nästan så man hoppas att han går till Real för att visa långfingret till ledningen.
Barcelona Andresito
2017-06-26 21:56
@Davids3:


Silly Season. Finns absolut ingen substans i det ryktet, absolut 0% chans att det kommer ske.

Använd sunt förnuft när ni läser rykten, det mesta är skräp och ovärt att diskutera. Finns liksom ingen logik i att köpa Kovacic.
Barcelona Amo.38
2017-06-26 21:50
Kovacic?? Tror inte fem öre på det ryktet, dessutom platsar han inte ens på någon position. Ska vi gå efter Reals rester? Nej det tror jag inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-06-26 21:41
Senaste lösa ryktet är alltså Kovacic. Vad tycker vi om honom som spelare om vi bortser från vart han spelar?
Är han inte mer defensiv än offensiv, behöver vi verkligen den spelartypen? Det vore isåfall om vi förlorar Masken.
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2017-06-26 21:27
Att ingen mod har avslöjat Soko än är för mig lika sjukt att Ronaldo snart lär ha lika många Ballong bollar som Messi...
Barcelona Messmargodly
2017-06-26 21:06
Soko "Ronaldsos och Reals knutna gör nu allt för att flyta fokus från hans miljoner gömda pengar för att anklaga nu Messi på nytt för att han undangömt över 100 miljoner från välgörenhet .. Ja man blir knappr förvånad. Dessa onda hycklare som inte ens låter Messi gifta sig i fred.
Hoppas Messi anlitar advokater och stämmer dessa idioter." Med andra ord det Soko våran egen maräng vill ha sagt är : Messi har undangömt 100 miljoner från välgörenhet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2017-06-26 20:50
@Iniesta.70:


Yes precis vi hittar en killer kombo som när M N fick S:et 2014. Därför känner jag 14 vibbar!
Barcelona S.Eto'o
2017-06-26 20:04
Varför köper vi inte tillbaka sandro ramirez? Hans utköpsklasul ligger bara på 6 miljoner euro.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-06-26 19:28
Ronaldsos och Reals knutna gör nu allt för att flyta fokus från hans miljoner gömda pengar för att anklaga nu Messi på nytt för att han undangömt över 100 miljoner från välgörenhet .. Ja man blir knappr förvånad. Dessa onda hycklare som inte ens låter Messi gifta sig i fred.
Hoppas Messi anlitar advokater och stämmer dessa idioter.
Barcelona SOMISEREM1899
2017-06-26 19:11
Luiz Felipe Scolari berättar att den påstådda intervjun med honom i Mundo Deportivo är påhittad. Med andra ord kanske ledningen, via sitt propagandaverktyg MD, använder hela Paulinho-storyn som en rökridå.

För att sänka fansens förväntningar? Eller för att få arbeta ostört med andra förhandlingar? Flera värvningar förra säsongen (framförallt Digne och André Gomes) dök ju upp från ingenstans, så det kanske är bäst att luta sig tillbaka och bara vänta tills något offentliggörs av klubben. Men vad vore väl Silly Season då?

Det är ändå något fantastiskt med att gå från barnslig förhoppning i och med Verratti-rykten till obotbar desperation i och med Paulinho-rytken. The show goes on.
Barcelona Iniesta.70
2017-06-26 18:45
Ja, hörsägen, rykten och tabloid-"journalisters" oneliners som får både Twitter och forum att go bananas. Det är sillyseason at it's prime! Antagligen älskar man det eller hatar det. Själv får jag lite "jag vet vad du gjorde förra sommaren" vibbar när vissa rykten börjar florera. Paulinho o Lima för att ta ett par exempel. Nää, deras namn vill man inte se inristade på insidan av Camp Nous bajamajor. "Paulinho Was Here" eller "Lima is a tåfjutt!". Nix, nu när B-Gänget såg till att vi skramla ihop till en, (ja, med en ironiskt ton,) en liten " mini-dubbel" genom att först ta en "Wrong turn" för att sedan hitta tillbaka till vinnarspåret mot all förmodan och tillslut lyckades ta sig upp till Segundan lite Buster style! Ja, då lägger jag hellre min tro på The Breakfast club gänget från B-laget å La Masia än att handla in en bunt medelmåttor från the home of Zico. Vårt kanske intressantaste nyförvärv har vi ju redan fixat i Valverde?! Visst, kanske inte mitt första val. Nää, och han är väl inte "playmate of the year" när det kommer till tränare.. Men nog blir han månadens "utvik" under Juli? Ja, menar vi alla kommer ju att syna honom från topp till tå... Ja, och för en gångs skull är det inget man behöver gömma under madrassen för min käraste...,
Barcelona Reymar
2017-06-26 17:37
Barcelona have put their interest of Philippe Coutinho on hold while they pursue Marco Verratti. (Diario Sport)
Barcelona Bollinnehavet
2017-06-26 17:21
På ett sätt känns det helt rätt att gå för Deulofeu med tanke på priset men framförallt att han är en egen produkt. Men det känns synd att det minimerar chanserna att vi går för Dembele i år. Nu har jag aldrig riktigt trott på att vi kommer landa både Verratti, Dembele och Semedo men visst vattnas det ändå i munnen av den trion? Men får vi bara in Verratti så gör vi ett bra fönster. Får vi inte in honom så gör vi på förhand ett dåligt fönster, eftersom jag tycker att vi bör gå all-in på honom.

Blir det istället Paulinho/Kondogbia, Deulofeu och Bellerin/Cancelo så vet jag inte vad jag gör. Det är liksom inte dom namnen som tar en från kvartsfinaler i CL till segrare i CL.

Det är jobbiga tider, men ändå, jag älskar fan silly!
Barcelona Barcelonistas
2017-06-26 16:56
Ny framgångsrik era?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Messias
2017-06-26 16:29
På vilket sätt känns det som 2014 vibbar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2017-06-26 16:28
Känns som sommaren 2014 vibbar :)
Barcelona Meneysuarez91011
2017-06-26 15:53
Inom kort(inom närmsta timmarna) verkar FC Barcelona presentera Deulofeu. Även RAC1 skriver om detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: