/spanien/barcelona/forum/3277.aspx/spanien/barcelona/forum/3277.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Zellick
2015-07-12 21:21
[QUOTE=VizzlA-"Tots Units Fem Força"]Såhär hade jag velat att barca avslutar silly season med: Skicka iväg Douglas (Helst permanent), Övertala Adriano att stanna. Om det är möjligt att ta tillbaka Denis Suarez så ska vi göra det och samtidigt skicka iväg Sergi Roberto. Annars ser jag gärna Roberto lämna i Januari. Om Pedro väljer att sticka (Lite väl lågt med 30milj euro) så borde vi ta tillbaka Tello och samtidigt flytta upp Sandro eller munir och Adama. Truppen i sin helhet (Om allt skulle gå att genomföra): Alves/Vidal Pique/Bartra mathieu/vermaelen Alba/Adriano Rakitic/Rafinha/Arda Sergio/Mascherano Iniesta/Denis Messi/Adama Suarez/Munir (luchos val) Neymar/Tello Halilovic borde lånas ut. Jo jag vet att Denis kanske inte går att få i sommar pgr av transferbannen. Åsikter? [/QUOTE] Låter bra i sin helhet. Har lite svårt att placera Sergio Roberto så lämnar den. En vi inte får tappa och bör försöka ge mer speltid denna säsongen är Samper. Han känns redo för nästa kliv nu och när b-laget åkte ur måste han upp för att inte lämna. Halilovic med om man inte löser utlåning. Det bågon pratade om att försvaret inte kändes helt ok förstår jag inte. För första säsongen på länge tyckte iaf jag att det kändes riktigt bra. Pique är pånytt född, Mascherano är riktigt stabil, Mathieu skänker stabilitet och ger precis det man betalat för. Bartra och glaspojken på det så tycker jag inte det ser dåligt ut alls. Skulle man handla mer åt den lagdelen innebär det bara en bänknötare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zellick
2015-07-12 21:11
[QUOTE=ElRaval]Var bara tyst. Du kan ingenting om Fotboll. Om man inte tycker att Pedro har varit nyttig för oss så kan man dra. På riktigt dra bara. En spelare som alltid tar grovjobbet är ALDRIG fel. Speciellt inte om den spelaren kan spela på alla platser i anfallet och dessutom har tillräckligt bra teknik och passningsspel för att spela i Barca. Allt handlar inte om att ändra på en matchbild. Med det sagt så tycker jag dock Pedro ska söka sig vidare då jag tycker det finns mer spännande spelare som kan fylla hans skor. Men sättet du pratar på får mig att spy. [/QUOTE] Kunde inte sagt det bättre själv. All tacksamhet åt Pedro och allt han gjort för oss. Förstår om han vill vidare och bli ordinarie någon annanstans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2015-07-12 21:06

Såhär hade jag velat att barca avslutar silly season med:

Skicka iväg Douglas (Helst permanent), Övertala Adriano att stanna.

Om det är möjligt att ta tillbaka Denis Suarez så ska vi göra det och samtidigt skicka iväg Sergi Roberto. Annars ser jag gärna Roberto lämna i Januari.

Om Pedro väljer att sticka (Lite väl lågt med 30milj euro) så borde vi ta tillbaka Tello och samtidigt flytta upp Sandro eller munir och Adama.

Truppen i sin helhet (Om allt skulle gå att genomföra):


Alves/Vidal Pique/Bartra mathieu/vermaelen Alba/Adriano

Rakitic/Rafinha/Arda Sergio/Mascherano Iniesta/Denis

Messi/Adama Suarez/Munir (luchos val) Neymar/Tello

Halilovic borde lånas ut.

Jo jag vet att Denis kanske inte går att få i sommar pgr av transferbannen.

Åsikter?
Arda Turanismo
2015-07-12 21:03
Blaugrana91

Liverpool kommer köpa hela Southampton nu.
Barcelona Blaugrana91
2015-07-12 20:38
*Sterling
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-07-12 20:37
Haha Stearling klar för City för 640 miljoner kr... Pinsamt med dessa överskattade och övervärderade engelsmän....
Postat via SvenskaFans-appen
Daacun
2015-07-12 19:46
[QUOTE=Junta Dimision]Vad gjorde han då? Ännu ett tomt påstående från dig som du inte kan backa upp. [/QUOTE]


Vet du inte vad han gjorde på slutet av hans mandat? Då behöver du inte veta det nu heller

[B]Antingen svarar du eller så behöver du inte skriva här. Vill du ha debatt får du snällt svara på frågor.//Mod.[/B]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-07-12 19:37
@Daacun:

Vad gjorde han då? Ännu ett tomt påstående från dig som du inte kan backa upp.
Daacun
2015-07-12 19:35
Andresito Ju det har folk gjord hela tiden till och med innan han sa att han ställer upp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-07-12 19:20
[QUOTE=Daacun]Tyck vad ni vill om honom jag är iallafall bred och ge honom en ärlig chans. Alla här inne försöker och få joan laporta till en ängel samtidigt vet vi vad han gjorde [/QUOTE] Har inte läst ett enda inlägg här där Laporta helgonförklaras. Vi är alla medvetna om hans brister, men samtidigt är alla överens om att Laporta är oändligt mycket bättre som president än Bartomeu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-07-12 19:18
The cameronians - fast där har du fel, visst stämmer det att Barto sa att man kmr förlänga Tatas kontrakt men det var ju Tata själv som ville lämna? Där kan man inte klandra Barto faktiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Daacun
2015-07-12 19:06
Tyck vad ni vill om honom jag är iallafall bred och ge honom en ärlig chans. Alla här inne försöker och få joan laporta till en ängel samtidigt vet vi vad han gjorde
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2015-07-12 18:53
snälla snälla snälla! sluta mata honom/henne!
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-12 18:43
allt fok har skrivit här o du vill ha fakta? googla min vän googla. en sak till, barto säger än idag att neymar kostade 57 mille o att klubben ej gjort nåt fel. så min fråga till dig är har barca bara betalat 57? alla böter då? har klubben agerat rätt?
Barcelona Junta Dimision
2015-07-12 18:32
@the cameroonians:

Du är fan bäst.
Barcelona Mido
2015-07-12 18:31
Ni har ägnat hela dagen på Dacuun,, hahaha strunta i honom, han har rätt å tro det han vill, men vi vet sanningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Daacun
2015-07-12 18:22
Junta Dimision Som jag har sagt till er tidigare kom inte till mig med eran ord. Om ni ska anklaga på en människa kom med fakta inte
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-12 18:21
Bartomeu är ingen lögnare och har agerat fläckfritt. Really???

2014
Sa att han skulle förlänga med Tata Martino oavsett om klubben vann titlar eller inte.

Skyllde FIFAs anklagelser på "en svart hand (Real Madrid)" när det i själva verket var ett misstag av den egna administrationen. Sa att det bara skulle krävas ett samtal för att häva påföljderna.

Sa inför domstol att klubben värvade Neymar för att Tito (som nyss avlidit) krävt det.

2015
Sa att han ville ha Fair Play från framtida presidentkandidater och bad alla att fokusera på klubbens bästa. En månad efter läckte dokument ut om hur han skulle använda klubben, dess spelare och Braida för att vinna valet. Gjorde över 100 framträdande i mediesammanhang fram till valet men hävdar att han är en "person som håller sig i bakgrunden"

Sa att han inte skulle förnya Luchos kontrakt eftersom det var upp till nästa president att ansvara för. Förnyade kontraktet veckan efter.

Sa att han inte skulle använda några värvningar under sin valkampanj men presenterade först Aleix Vidal och avvaktade sedan avsiktligt att värva Arda tills de andra kandidaterna avslöjat sina kort. Av agentens uttalande idag var såväl spelaren som Atlético införstådda med intresset för ett par månader sedan. Varför blev det då klart just när det blev?

Lovade Garcia Pimienta jobbet som B-lagstränare men kontaktade Gerard Lopez bakom ryggen och använde honom i sin kampanj.

Anställde Braida för en enda uppgift, att värva Pogba, men sa sedan att spelaren inte var på tränarens lista. Trots detta las ett bud på €80 miljoner enligt Juventus.

Den största lögnen av dem alla är dock att man endast fått ett riktigt bra bud på en sponsor, och den osanningen kommer att krascha totalt nästa vecka.

...och jag som är på ett break...

Nåja, klarar inte av att läsa inlägg som säger att allt Barto gjort bara är bra.

Ha en fortsatt trevlig sommar people!
Barcelona Barcelonistas
2015-07-12 18:20
Barto saknar Balls, en fegis är vad han är. Vågar inte delta när dom andra ska prata va fan är de för bullshit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-07-12 18:11
Daacun Alla har rätt till sin åsikt... MEN vad tycker du om; - att Mr. Bartomeu ville sälja Messi för ett år sedan? - att han vill fortsätta trampa på traditionerna som vi har i denna klubb? • att han, av alla sponsor han kan välja på, vill att klubben ska fortsätta förknippas med Qatar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-07-12 18:03
Bartomeu bekräfta igår att han kommer att ställa upp i en debatt på tisdag som kommer sändas på tv3cat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-07-12 17:50
Daacun

Ja vi kan ju börja med hur Neymar transfern gjorde så att klubben för första gången på 115 år blivit åtalade för korruption och skattebedrägeri, eller skyller du endast på Rosell här med även fast Bartomeu skrev på 9 av 11 kontrakt vid köpet av Neymar? Han lyckades även med bedriften att fixa ett transferförbud för hur de tog in ungdomar utanför Europa trots flera varningar från FIFA om de skulle fortsätta att värva på det sättet. Att han själv är åtalad för korruption samtidigt som han ställer upp i valet är bara en bedrift i sig.
Barcelona petersays
2015-07-12 17:27
Vad är det som händer? Bartomeu är en hedersknyffel och folk applåderar att göra en fet galleria av Camp Nou för att "ge de asiatiska turisterna något att göra". Det är fan kulturskymning om något. Dessutom..ni verkar tro att Bartomeu är den enda som har planer för Camp Nou? Ni glömmer att det redan 2007, under Laporta, togs beslut om att varsamt renovera Camp Nou och göra 10,000 nya platser. Ett beslut som dock lades på is pga finanskrisen 2008 - och som Rosell sedan rev upp. Visserligen hade även det sina brister eftersom man tänkte sälja Mini Estadi för att finansiera. Men så kostade projektet bara €250M istället för €600M också - och innebar inte att döpa om Camp Nou till Camp Nou Microsoft/Intel/Qatar eller vad nu Rosell/Barto har i kikaren. Så Camp Nou kommer garanterat - tids nog - att få en en mindre modernisering oavsett vem som vinner - men låt oss hoppas att det inte tvingar oss till namnbyte eller att vi plöjer ned pengar i att göra Camp Nou till en själlös shoppingarena endast till för turister. Edit: Kul förresten att Rosell rev upp beslutet av hänsin till att han inte ville sälja Mini Estadi. Samma Mini Estadi som han nu ändå beslutat att riva...
Daacun
2015-07-12 17:07
Junta Dimision under den tiden du snackar om var det Sandro Rosell som var president och det är han som bär på ansvaret. Kom med nåt under bartameuo tid som president.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-07-12 17:01
@Daacun:

Varför lovade han då något han inte kunde hålla då? Är det seriöst din ursäkt för att Abidals kontrakt inte förnyades?
Daacun
2015-07-12 16:56
Junta Dimision Men då ska du komma ihåg att han var vice-president
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-07-12 16:36
Daacun Ja han lovade Abidal ett nytt kontrakt så fort han skulle göra sin återkomst från cancer, men istället slängdes han iväg som en soppåse.
Daacun
2015-07-12 16:34
KiNg-PuYi Jag tycker att du och flera andra här inne är respekt lösa när ni kallar en människa för lögnare, skit och massa andra saker. Har bevis på att han är en lögnare?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-12 16:28
Daacun

alltså mår du verkligen bra? gömt oss? har du ens följt forumet i år för att ens ha mage att säga att vi har gömt oss? vart var du innan trippeln?.

förlåt mig verkligen men att stödja en person som barto efter alla lögner o planer för klubbens framtid. abidals svek. pissa på klubbens identitet. behandla legender som alves på d sättet han gjort, sparka legender som varit i klubben i så många år, från matrialare till la masia personal. skattefusket, la masia. ja du jag kan göra listan mycket längre än din och att du väljer att blunda för allt det här, så ger jag dig bara ett råd köp den vita tröjan o tryck perez på ryggen.

säger förlåt igen men det säger en hel del om dig som person.

UT MED LÖGNARE BARTOMEU
Daacun
2015-07-12 16:27
[QUOTE=Liunil Masse]Daacun Luis Enrique var Zubis val, Bartomeu ville ha kvar Tata Martino Köpet av Luis Suarez var det Luis Enrique som ville ha och vilken annan president hade kunnat värva Suarez som verkligen ville komma hit. Hyllningen till Xavi hade vilken annan president också gjort. Köpet av Arda var också efter order från Luis Enrique och värva en spelare precis som i Suarez fall drömt om Barca sen liten hade vilken annan president lyckats med. Inger som övertygar mig eller många andra iallafall. Bartomeu är skit. [/QUOTE] Så du tar bort allt det bra killen har gjord och ger det till andra. Om jag får ställa en fråga? Vem var det som bestämmde under det tiden allt hände?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: