/spanien/barcelona/forum/3252.aspx/spanien/barcelona/forum/3252.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Culé hasta la muerte
2015-03-19 05:18
Niva skrev för ungefär något år sedan en krönika efter Barcas CL-uttåg hur Messi var slut som toppdominant och extrem målgörare. Kommer ihåg hur mycket den jävla krönikan retade mig och nu ser vi Messi i samma gamla storslagna form. Undrar om den boklärda Niva är nöjd med den krönikan idag.
Barcelona LeoMessi
2015-03-19 02:21
Varför är folk så chockade över hur bra Messi är? Folk trodde att han var slut, han var inte lika snabb, inte lika bra på att dribbla osv. Han är bättre än någonsin, Messi är den mest oförutsägbara spelaren i världen! Du vet aldrig vad han ska göra, ska han passa eller ska spring i full fart mot motståndaren? Det värsta är att båda alternativen är precis lika jävliga för motståndaren. Kommer han med bollen mot dig så kommer han att skicka dig till Ica maxi för att storhandla inför grillfesten, eller kommer han slå en perfekt boll över backlinjen? I dessa möten har kompany köpt så mycket korv att hans ekonomi är i ruiner och han behöver även anställa en personlig tränare för att tappa alla kilon han har lagt på sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2015-03-19 01:48
Sjukt härligt att läsa alla hyllningar till Messi på kommentarsfältet. Inte ofta det händer alltså...
Barcelona Amo.38
2015-03-19 01:42
Fylla*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2015-03-19 01:42
Alla måste tacka El Jefecito för straffräddningen.
Han om någon hade ju verkligen insidetips haha!
Barcelona Amo.38
2015-03-19 01:42
Vi behöver hitta någon som kan hylla Iniestas skor asap. Vad har hänt? Han ska liksom vara på sin peak nu som CM. Han har verkligen inget flyt i spelet, hans driv och kontroll med bollen är som bortblåst. Jag hade gärna sett en spelare av coutinhos kaliber men då vill jag ha en mittfältare bredvid honom som kan styra likt Xavi. Men det finns det någon sån spelare i dagens fotboll? Veratti? Några förslag gott folk?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2015-03-19 01:26
@papillon:


Messi är barcas bästa spelare genom tiderna och uppe i nivå med Pelé och Maradona. Alltså en spelare som kommer fram typ varje 30 år.

Ingen kommer få fram någon Messi någon gång snart. Varken vi eller någon annan. När det kommer till ersättare så har barca alltid innehaft en balon d or vinnare som leder anfallet dom senaste 20 åren. Romario, Ronaldo, Figo, Rivaldo, Ronaldinho, Messi har alla avlöst varandra i tur och ordning.

Så oroa dig inte oavsett vem Messis ersättare blir så kommer han förmodligen va den bästa eller iaf top 2 I världen. Något jag personligen tror Neymar har mer än potential till att bli i framtiden även om han aldrig kommer bli lika bra som Messi.

Barcelona kommer aldrig stå och falla med 1 spelare. Inte ens med Messi.
Barcelona Maestro Xavi
2015-03-19 01:10
Danskonster från Messias.
Barcelona >The Reporter<
2015-03-19 01:05
Vi gör en bra match idag. Borde gjort fler mål bara
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2015-03-19 00:48
Mache inser själv att han har trots att han har otroligt många kvaliteter att han har en som är bättre på sin position för laget. Det kallar jag en stor lagspelare. Jag har för mig att han sa: Att det värsta med att spela i Barcelona är att man en dag måste sluta i spela Barcelona. Stora ord av en stor spelare. Btw: Älskar verkligen Sergio. Kan bara älska hans sulfinter i eget straffområde i 91 minuten trots att det står 2-1. Vet inte hur många gånger jag slitit mitt hår pga denna spelare. Men ack som jag älskar honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi
2015-03-19 00:46
@papillon:

Klart han inte har samma potential, men det kan man inte kräva av honom. Ingen kommer nå Messis nivå, så är det bara.
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-03-19 00:45
These people will be at the Camp Nou tonight: Catalan president, Barca mayor, English ambassador
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2015-03-19 00:44
Messi är verkligen skillnaden mellan vinst eller förlust. Är verkligen oroad över att det inte finns någon riktig tronarvinge till honom.

Jag minns när Ronaldinho var den stora stjärnan i Barca och i samma ålder som Messi är idag. Då kunde man se att Messi skulle bli något utöver det vanliga. Idag finns ingen som jag ser kommer ta över efter Messi. Neymar? Han är äldre än vad Messi var då men känns inte som han har samma höga potential.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-03-19 00:42
[QUOTE=Visca Barca y Visca Messi]Messi måste prestera under en regnig och kylig kväll borta mot Stoke för att hans storhet skall erkännas :P [/QUOTE] Hahahahahhaha så dum den va.
Postat via SvenskaFans-appen
Visca Barca y Visca Messi
2015-03-19 00:39
@Den vise mannen:

Messi måste prestera under en regnig och kylig kväll borta mot Stoke för att hans storhet skall erkännas :P
Barcelona Den vise mannen
2015-03-19 00:35
Vad krävs för att se Messis storhet? Vad ska han bevisa? Vad mer kan han göra? Jag ger upp!!!! Njut för faaan!! När får vi se en spelare som han igen??? Att han råka spela i Barca är givetvis en stor jävla förmån. Men alla NI ANDRA. Titta o njut. Förstå vad ni ser!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2015-03-19 00:35
Vad krävs för att se Messis storhet? Vad ska han bevisa? Vad mer kan han göra? Jag ger upp!!!! Njut för faaan!! När får vi se en spelare som han igen??? Att han råka spela i Barca är givetvis en stor jävla förmån. Men alla NI ANDRA. Titta o njut. Förstå vad ni ser!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-03-19 00:30
Nu får det räcka med att håna City. Visa lite klass.

Hittar ni inget att diskutera så har jag ett förslag till er??
Diskutera den kommande matchen mot våra rivaler. Vilken startelva, taktik o.s.v.
Dra inte ner nivån på forumet..Annars får ni gå och sova.

Go natt..
Barcelona zigazaga
2015-03-19 00:29
Mascherano: "Even if that would mean I'd be on the bench, I really hope Busquets can be ready for Sunday. I never can be like him."

Man måste bara älska ett sånt här uttalande av Masche. Vilken legend, hjärta på och utanför planen.
Barcelona NoGo™
2015-03-19 00:29
Mascherano: "Even if that would mean I'd be on the bench, I really hope Busquets can be ready for Sunday. I never can be like him." #fcblive
Barcelona Liunil Masse
2015-03-19 00:26
Bara jag som tycker att Mathieu skötte sig rätt bra? Helt klart en godkänd insats. Han och Piqué samarbeta bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Visca Barca y Visca Messi
2015-03-19 00:23
Tystnaden som uppstår när lilla Eibar (som har La Ligas överlägset sämsta budget) har gett oss betydligt mer motstånd än Manchester City.
Barcelona Liunil Masse
2015-03-19 00:21
Alves Alves Alves... Så typiskt att han ska dra på sig gult kort och därmed missar första matchen i kvarten. Say hello to Montoya.. YAAAY
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-03-19 00:19
Vad som skrämmer många lag är Madrids individuella kvalitét och det får en att sätta foten på bromsen. Atletico som inte ens har hälften av Madrids lag kör över Madrid på Bernabéu, när de radade upp 22 vinster, och på Calderón. Individuell kvalitét tar dig en bit men inte hela vägen. Laganda, mod, självförtroende, form, ingen rädsla och absolut tro på sitt egna lags förmåga är vad som tar dig hela vägen. Madrid har alltid matchat oss individuellt även under Peps era, men vi rev sönder de varje gång på grund av att vi hade allt ovanstående i första stycket. Vad som dock inte får ske när du har individuell kvalité och laganda? Är övermod, underskattning och känna hybris. Då förlorar du mot schalke och Málaga. 5-0 berättar min historia klockrent. Madrid laddar inför El Clasico med världens "bästa" tränare, ligger etta i ligan om jag minns rätt, kommer med Benzema, özil, di Maria, Ronaldo, Alonso, ny köpta individuella spelare. Hela världen väntar på att Madrid ska avsätta Barca från tronen för gott. Bojan assisterar Jeffren till 5-0 och Barca går vidare med att ligan och cl med Pedro och Villa som är inte i närheten av Neymar Suárez individuellt. VISCA BARCA 3
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-03-19 00:19
enkos Håller med! En riktig fotbollssupporter det där.
Postat via SvenskaFans-appen
Visca Barca y Visca Messi
2015-03-19 00:15
Så jävla härligt med en avancemang och samtidigt återigen konstatera att PL är en skitliga!
Barcelona enkos
2015-03-19 00:13
Stort av en Real fan att skriva göljande

Messi är en målskytt av rang, han är en assistkung, han är en playmaker, skapar chanser från tomma intet till sina medspelare och slår rekord efter rekord på löpande band. För att inte tala om att argentinaren är en som sätter laget före jaget!

Messi är utan tvivel världens mest komplette offensiva spelare genom tiderna och utan konkurrens bäst av alla aktiva offensiva spelare av de som är aktiva från idag till 6-7 år tillbaka. Han är allt man kan vara på offensiv planhalva! Jag tror att många inte riktigt fattar vad de får bevittna. Olika faktorer gör så att vissa är okunniga eller oärliga.

Bara patetiskt att jämföra någon av de aktiva med Messi. Visst vissa kan ha bättre säsonger här och där eller göra mer mål osv. Men överlag kan ingen vara lika grym på offensiv planhalva eller generellt lika bra offensiv spelare. Om de skulle vara bättre på något som tex målskytte då är Messi bättre på allt annat. Om de skulle ha mer lyckade dribblingar eller om de skulle ha mer assist då är han bättre än den spelaren på allt annat. Om någon är en bättre playmaker från mittplan då är han bättre på allt annat! Huvudsaken är att Messi är grym på allt på offensiv planhalva. Vilket gör det än mer löjligt och patetiskt att jämföra någon med honom.

Inget illa menat mot någon men tyvärr så spelar denna otroliga spelare inte i Real Madrid eller Sverige. Han råkar vara från Argentina och spelar i Barca (tråkigt nog). Jag hoppas verkligen att andra lag och länder kan ha bättre spelare i framtiden, men jag tvekar på att vi hinner uppleva det under vår livstid.

Bara att tappa hakan och säga WOW! Det handlar inte om vem som gör det eller vilket land eller klubb han tillhör! Det handlar om att uppskatta att det görs och att man får bevittna det
Barcelona Maestro Xavi
2015-03-19 00:12
Denna bild förklarar mycket angående Messi.
Barcelona LeoMessi
2015-03-19 00:09
City är nog det "topplag" som har blivit mest utspelat av Barca och på något sätt kommit galeeeeet lindrigt undan. Vem fan är kompany? En gubbe med rullator är fan smidigare än honom. Han tror att han är marquez när skickar iväg sina tjongbollar åt helvete. Eibar stod emot bättre än city gjorde...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi
2015-03-19 00:08
@MUNIR-ADAMA:

Lol, att ens tänka sig tanken att gå från stora BARCA till lilla city. GLHF city...
Annons: