/spanien/barcelona/forum/3222.aspx/spanien/barcelona/forum/3222.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Liunil Masse
2015-04-20 16:10
Borde det inte gå att värva Pogba och Pjanic under samma fönster? Pogba kommer kosta skjortan ja men vi kan. Pjanic känns som att vi kan få för en ok summa om vi agerar smart. Kanske kan inkludera Sergi Roberto i en deal. Om Barca knackar på dörren så kommer inte Pjanic tveka att lämna Roma.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-04-20 15:59
Tata Martinos taktik i CDR-finalen var usel. Sämsta insatsen jag sett Barca göra i en final någonsin. Hur han blev tränare för Barca är ett fett mysterium. Neymars stolpträff var vad vi förtjäna. Real var det bättre laget utan tvekan. Kom ju med kontringar efter kontringar precis som om Tata inte var beredd på det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2015-04-20 15:53
Isco, Veratti hade vart en ren dröm
Barcelona FC Tiki-Taka
2015-04-20 15:46
@ardan:


Glöm inte Mkhitaryan som förvandels till Torres i semin....
Barcelona Neymar11
2015-04-20 15:45
Ardan Vad säger du bägge matcherna var taktisk briljans av Ancelotti ju. Han fick matcherna precis där han ville ha dom, enligt deras logik
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ardan
2015-04-20 15:41
Neymar11

Jag själv tycker att madrid hade tur förra säsongen. Neymar med sin stolpträff i CDR - finalen, Casillas var ju chanslös på det skottet. Vi får inte heller glömma bort CL-finalen där Ramos kvitterade i 93e minuten. Men minnet är kort
Barcelona FC Tiki-Taka
2015-04-20 15:35
Tomorrow's game will be Luis Enrique's 50th as Barcelona coach #fcblive Record so far: 41W 3D 5L, No Barcelona coach did better [via md]

Hahah..Det är bara culés som ändå skulle klaga på tränaren. Helt sjukt vilka höga krav man har som supporter för denna vackra klub.
Barcelona Neymar11
2015-04-20 15:21
Tragiska scener i Barcelona idag, då en 13 årig elev har skjutit en lärare och skadad andra
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-04-20 15:19
Måste förstå hur maränger tänker, anledningen till att vi har chans för trippeln och inte dom är Messi + tur Tur = enligt dom våra 2 bra målvakter som faktiskt medverkar i matcherna och gör det dom ska göra genom att rädda bollarna. Jobbigt när man har iker i målet som har blivit målvakterna Luiz Men det viktigaste Messi enligt dom är anledning till att Barcelona är så bra och ligger före dom i alla turneringen men ändå envisas dom med att Ronaldo är bättre. Fuck logic
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2015-04-20 14:56

@barcastuff: At 27 years and 300 days, Messi became the youngest player ever to score 400+ goals for a single European club #fcblive [via @barca19stats]

Bäst någonsin utan snack!
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-04-20 14:19
Veratti är självklart omöjlig om hans kontrakt inte har ett år kvar och han vill självmant lämna psg genom att inte vilja förnya.

Vad som är positivt är att vi har Busquets och Xavis ersättare i en och samma spelare. Samper. Han så klok att han klarar av att ersätta Xavi och Busquets beroende på hans utvecklingen i framtid. Han kanske börjar på Busquets position för att utvecklas in i Xavis position. Den resan är inte omöjligt. De bästa utvecklas ju längre tiden går.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Rambla~
2015-04-20 14:16
Modric borta, oj! Så viktigt var det att spela med bästa laget och köra över Granada med 9-1. El Pichichi kanske värderas högre än en ligatitel i madridlägret? Åtminstone på en plats i omklädningsrummet kan jag tänka mig. :)
Barcelona Gabriel
2015-04-20 14:13
Jag tycker också att Verratti är en intressant spelare som säkert kan bli hur bra som helst. Men det går inte att komma ifrån att han spelar för PSG så det är praktiskt taget omöjligt att köpa honom i vilket fall som helst. Killen sitter på ett kontrakt till 2019. Berätta gärna för mig någon hur vi ska klara av att köpa honom? I'm all ears.

Hur som helst ska det bli intressant att se honom imorgon mot oss återigen.
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-04-20 14:06
Hur man än vänder och vrider på det är Veratti den spelaren som påminner mest om Xavi i nuläget. Han kan spela på Xavis position. Vem bryr sig om att han är en djup sittande spelfördelare. Det var Xavi med. Alla kan utvecklas. James spelar inte heller på sin favorit position i Madrid.

Psg lär inte sälja men utan tvekan är Veratti Xavis perfekta ersättare. Om man nu vill ha honom.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Kröjf
2015-04-20 13:11
Gabriel och Neymar11

Tillsammans lyckades vi alltså med bedriften att baka in en eventuell värvning, på ett sätt som inte nödvändigvis behöver inkräkta på en viktig diskussion om vårt sätt att spela i dagsläget.Tyvärr är min lunchtid till ända på min första dag i arbete hjärtat sa ifrån, så jag tvingas stanna där tillsvidare.
Barcelona Gabriel
2015-04-20 12:55
Kröjf Ja, Xavi som varit spelmotorn under hela hans karriär i Barcelona har alltid spelat till höger på mittfältet, även när Messi kom upp och blev bättre och bättre för att sedan bli världens bästa spelare. Det är mest den här säsongen som Xavi spelat på vänstersidan tillsammans med Rakitic, ett beslut jag för övrigt inte tycker om. För mig råder det ingen tvekan om att spelmotorn, vem det nu än blir i framtiden, bör spela på högersidan av mittfältet. Precis som Neymar11 är inne på, det är där vi behöver spelmotorn så Messi slipper behöva komma ner till mittlinjen och hämta bollen. Han drar för mycket av lastet nu, han har slutat behöva ta allt ansvar vad gäller målskyttet men han har behövt ta mycket mer ansvar vad gäller mittfältsspelet. Tänk dig hur mycket farligare Messi hade blivit om vi hade ett någgorlunda fungerande mittfältsspel och han slapp behöva bygga upp varenda anfall själv hela tiden. Angående Pogba så menade jag med "ta emot - passa" att han inte är en spelartyp som ska agera Xavi, diktera spelet osv. Jag menar INTE att han inte klarar av att spela lite enklare emellanåt och passa bollen vidare i ett possession agerande klubblag, utan att han alltid vill showa och synas - för sån är han inte. Och ja, jag tycker han är det perfekta komplementet till Neymar och Alba på vänsterkanten. Absolut.
Barcelona Neymar11
2015-04-20 12:40
Kröjf Det är just jämte Messi vi behöver spelmotorn, så slipper loppan komma ner till mittlinjen och hämta bollen. Messi behöver någon att kombinera med samt som avlastar honom i uppspelnings fasen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz
2015-04-20 12:33
Thiago Silva missar tydligen matchen imorgon.
Barcelona Kröjf
2015-04-20 12:06
Gabriel, du skriver: "Liunel Masse Som jag redan har sagt tidigare så ska man inte köpa Pogba för att använda honom som Xavis ersättare då Pogba inte är en spelare so dikterar tempot. Köper man honom så är det för att han ska spela ute på vänster till mittfältet, där Iniesta spelar nu. Det är isånnafall den rollen Pogba kommer att ta, han är alldeles för skicklig offensivt för att använda honom som en spelmotor, han har inte heller tålamodet i sin spelstil för att agera en "ta emot-passa, ta emot-passa" roll, det är helt fel för honom." Menar du att en spelmotor i lagmaskineriet Barca helst bör placeras till höger, där Messi tycks ta en allt större plats igen? Samt att en Pogba som enligt din bedömning saknar tålamodet i sin stil och inte är mycket för att "ta emot - passa, ta emot passa" utan vill visa sin offensiva styrka, är det närmaste vi kan komma det perfekta komplementet till Alba och Neymar på vänsterkanten (när transferfönstret öppnas)? Eller är det bara jag som har fattat dig helt fel?
Barcelona Gabriel
2015-04-20 10:42
Xaviesta Vill tacka för dina fina ord, det värmer, även om jag erkänner att jag förmodligen är en av de som pratar om värvningar mest här inne. Tror det har att göra med att jag ser utrymme till så mycket förbättring vad gäller kvalitée i våran startelva, som exempelvis mittfältet men även högerbackspositionen, vilket gör att det kan bli som en "obsession" för mig. När vi däremot var som bäst under Pep efter hans första säsong och även efter dubbelsäsongen senaste gången vi vann CL vill jag minnas att jag inte alls var så intresserad av att prata om värvningar på samma sätt. Hetaste namnet då var Fabregas, en värvning jag personligen uttryckte mig tycka vara onödigt då vi redan hade Thiago (även om jag inte var helt och hållet emot den, men inte heller gick bananas loco för att se värvningen gå igenom). Men folk var helt besatta här inne av att få hem "den förlorade sonen" och att ge honom Peps legendariska numero 4. Det behövdes i mina ögon inte några värvningar på samma sätt då som det görs nu, även om jag också kommer ihåg att jag tjatade om minst 1 ny mittback redan efter trippelsäsongen. Värvningar som jag vill minnas mig tjata om extra mycket här inne har varit David Villa, Hummels, Luis Suarez (pratade om honom till oss samma sommar som Liverpool köpte honom) Neymar, Isco, Reus, Aurier och Pogba. De enda på listan som tillhörde Pep-tiden var Villa och Luis Suarez, alla andra har kommit efteråt och under en tid då jag ansåg oss verkligen behöva värvningar. Jag vet inte, kanske är det så för de andra här inne också? Men jag kan absolut hålla med dig om att det "tjatas" lite för mycket om spelarköp på Les Rambles, som tur är för min egen del försöker jag ändå variera det så gott som jag kan, men för forumets bästa ska jag försöka se till att den variationen av samtalsämne sker mera frekvent.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-04-20 10:23
Liunel Masse Som jag redan har sagt tidigare så ska man inte köpa Pogba för att använda honom som Xavis ersättare då Pogba inte är en spelare so dikterar tempot. Köper man honom så är det för att han ska spela ute på vänster till mittfältet, där Iniesta spelar nu. Det är isånnafall den rollen Pogba kommer att ta, han är alldeles för skicklig offensivt för att använda honom som en spelmotor, han har inte heller tålamodet i sin spelstil för att agera en "ta emot-passa, ta emot-passa" roll, det är helt fel för honom. Ska man hitta en ersättare till Xavi så är fet spelare som Thiago, Verratti, Pjanic, Oliver Torres eller Gundogan vi ska gå efter.
Postat via SvenskaFans-appen
Bajaren
2015-04-20 09:31
Någon som är i barca och ska se matchen? Skicka pm om ni vill ta en öl innan isåfall.

Jag är i barca och ska passa på att gå på matchen kan väl erkänna direkt att jag inte är jätteinsatt i varken barca och psg. Trots det är det någon som kan rekommendera sjysst ställe att ta en öl innan match?
Barcelona Smogen
2015-04-20 09:05
Skulle jag satsa pengar på vart Pogba spelar om 3 säsonger så gissar jag först påå Chelsea och efter dom så Real Madrid.
Jag tror Pogba kan bli hur bra som helst, men håller med vissa här inne, det är något med hans spelstil som gör att han inte känns som en Barca spelare. Tyvärr.
Barcelona Cule4life
2015-04-20 07:03
Pogba är en blandning av Vieira, Yaya
Barcelona ( Xaviesta )
2015-04-20 06:49
Självklart väljer den här geniala appen att inte ta med andra halvan av texten.. I det stora hela vill jag bara klämma fram att man ibland kan komma in här med en egen tanke som man ville dela med sig och inte bara dagliga rykten man läst om på den och den sidan. Låt inte media styra era topics på daglig basis, det blir ett jävligt tjatigt hamsterhjul bara. Ett lysande exempel på något man skriver direkt från hjärtat är Gabriels kärleksförklaring till Xavi för ett tag sedan. Inte fan hittade han den på Barcastuff. Hursomhelst är detta inget personligt mot någon alls och absolut ingen bash om nu någon läser detta och hör en aggressiv ton genom det hela, utan snarare ett frö jag försöker plantera härinne. Att emellanåt kan det vara nice att läsa om något annat än Triple R som jag kallar det, nämligen Rykten, Real och Ronaldo. Kom med något annorlunda ibland och då menar jag inte Anna Brolins röv eller El Pasillo-citat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2015-04-20 06:36
Vi har värvningsförbud och är mitt uppe i slutspurten av säsongen och ändå snackas det bara värvningar härinne. Ytterst sällan om våra egna spelare, om vår egen spelmodell och om våra egna ambitioner, upplägg och analyser. Däremot alltid värvningar och alltid Real och Ronaldo. Så oerhört enerverande emellanåt. "Läs inte om det stör dig då" "Kom med något konstruktivt själv istället" "Du bestämmer inte vad som ska diskuteras i forunet" osv. Bespara mig dessa klyschor och kom med något nytt istället som bidrar till forumet. Har jag inte tid att skriva eller inget intressant att dela med mig så skiter jag helt enkelt i det och läser vad andra har att säga istället. Ibland skriver jag, ibland nöjer jag mig med att endast läsa. Alla Verattis, Kokes och Pogbas har bara blivit extremt tjatiga att läsa om. Kudos till tex Lion24 som försöker sig på analyser av spelet av och till som ingen tyvärr verkar nämnvärt intresserad av då han sällan får respons på det. Eller el Flaco som uppdaterar om valet men där endast ett fåtal intresserade väljer att delta i. Hur kan eventuella värvningar vara så satans jävla intressant? När dom väl anländer så är dom omedelbart efter Camp Nou presentationen passé och direkt börjar snacket om nästa gäng nyförvärv. Tröttnar ni inte grabbar? Ingen verkar bry sig om vårt eget gräs utan endast grannarnas som är intressant. Jag säger inte att man inte ska snacka om värvningar alls men man behöver inte heller ride this motherfu
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-04-20 04:20
Gabriel Dumt av mig! Stor överdrift att jämföra med snigeln Fabregas, men Pogba är inte lika kvick i fötterna som t ex Verratti eller Modric. Pogba är en fantastisk spelare men jag är tveksam till om han har dom egenskaperna för att vara Barcas spelmotor. Det sista jag vill se är att vårt mittfält inte hänger med som mot Real senast. Gäller att handla rätt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-04-20 02:51
Vad är det jag läser, är Pogba seg? Haha största skämtet jag hört på ett bra tag. Jämför han aldrig med sköldpaddan Fabregas igen!
Barcelona zigazaga
2015-04-20 02:16
Fan vad jag lider med Luka Modric. Jag har själv haft mycket skador och vet precis hur det känns att komma tillbaka och sen råka ut för en ny skada. Finns inget värre, det tar på psyket. Usch, jag hoppas han kommer tillbaka starkt, och att Ancelotti är sparsam med honom, tycker han lät honom spela varenda minut efter hans comeback.

Animo Luka!
Barcelona Liunil Masse
2015-04-20 02:09
@Barca4life98:


Verratti och Oliver Torres är också mina favoriter. Dock känns Verratti omöjlig med tanke på att PSG är rätt omöjliga att förhandla med (Marquinhos), men hur ligger chanserna till att värva Oliver Torres?
Annons: