/spanien/barcelona/forum/3214.aspx/spanien/barcelona/forum/3214.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2015-07-31 11:13
Som väntat valde klubben att inte överklaga straffet från UEFA gällande fansen som hade katalanska frihetsflaggor under CL-finalen.

Anledningen, enligt AS, ska vara att man inte vill gå i clinch med UEFA. Dåligt.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-07-31 10:56
Mancini (coach Inter Milan): "Montoya has to work a lot, he's used to another kind of football." [gazzetta]

Varför lånar Barca ut till såna lag som bänkar de i slutändan ?

Montoya är inte så dålig som han verkar få det till.
Barcelona Canaletes
2015-07-31 10:54
@Canaletes:


Godhetep som:
"död åt alla katalaner" "Pique och Cesc borde skämmas för att pose'a med katalanska flaggan (efter EM 2012)" "Jag hade inte bangat på Sara Carbonero, Iker kan dra åt helvete, hans kuk är säkert jätteliten" "en bomb borde ha exploderat i finalen Bilbao - Barça"

Jag bryr mig inte att han bara var 14-16, visar ju vilken typ som person han är.
Barcelona petersays
2015-07-31 10:17
Ha ha, Marca alltså... Hur troligt låter detta? ;)

"United har bråttom att ge igenom affären då ligan sparkar igång den 8 augusti. Barcelona vill enligt Marca i stället ha kvar Pedro över den 11 augusti för att vara tillgänglig för den europeiska supercupen mot Sevilla den 11 augusti."
Barcelona 11-9-10
2015-07-31 08:29
Messi ser ju makalöst bra tränad efter semestern, annat kan sägas om neymar haha! Det här kommer bli en bra säsong, en riktig skön känsla har man efter man har sett spelarna
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2015-07-31 02:38
Min favorit "Messi säsong" Ett monster!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-07-31 01:20
Canaletes Vad står det i texten? Är det att han är kritisk till Pique och Katalonien?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2015-07-31 00:56
@Liunil Masse:


Eh, nej?
Snarare tack att han inte kom.
Barcelona Smogen
2015-07-31 00:43
the cameroonians Tack för info. Man börjar ju få lite Messi abstinens. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-31 00:12
Så länge han omvandlar de kilona till muskler så är det helt okej!

Han är ju ingen tungviktare precis och kan må bra av ett par pannor extra.

De andra såg i alla fall rätt vältränade ut :-)
Barcelona Messi es el fenómeno número uno
2015-07-30 23:48
[QUOTE=the cameroonians]Video från dagens lätta träningspass med Messi, Alves, Ney och Masche. Brassarna piskade argentinarna i teknikbanan :P [/QUOTE] Fan va Neymar ser ut o ha lagt på sig några kg, haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-07-30 23:12
Lion24 Köper det du säger och håller med om alla svårigheter ett positionsbyte medför. Det jag säger är att ska man ändå ha Sergi Roberto i truppen har han faktiskt presterat bättre som ytterback än mittfältare. Vi kommer under hösten inte att ha en reserv för Dani Alves och då skadar det inte att fortsätta testa Roberto som högerback så att han både kan avlasta Alves och vara redo vid eventuell skada på brasilianaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-30 22:05
Smogen

Det är dubbla träningspass inplanerade i morgon, sen blir det väl ytterligare ett på lördag innan truppen drar till Florens och matchen på söndag.

Ter Stegen användes ju inte i den första matchen mot Galaxu eftersom Lucho ansåg att han hade för få träningspass i kroppen. Messi & CO kommer att ha ett par pass mer i kroppen så att de får några minuter är väl inte otänkbart. Sen om det blir från start eller inte återstår att se.
Barcelona Smogen
2015-07-30 21:53
Vet ni om Messi o Co kommer vara med i söndagens match?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-30 21:45
Video från dagens lätta träningspass med Messi, Alves, Ney och Masche.

Brassarna piskade argentinarna i teknikbanan :P
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-30 19:45
@the cameroonians:knas om adama säljs min vän KNAS! då är det inte roligt haha
Barcelona vic111
2015-07-30 18:09
Hade Klubbens ledning varit normala hade man redan förlängt med Adama samt flyttat upp Grimaldo. Han lär kunna spela högerback med, får han dåligt med speltid så lånar man ut han i jan. skrämmande om han lämnar utan att fått chansen
Barcelona the cameroonians
2015-07-30 17:56
@KiNg-PuYi:


Du får kanske vänta några dagar till, men;

Idag hade den nye sportchefen Roberto ett möte med Raul Sanllehi och Albert Soler som är ansvariga för fotbollssektionen. Tydligen ska man ha diskuterat såväl Pedro som Adriano och deras situationer.

Kan dock även tänka mig att man snackat om ett par andra spelare också, t ex Halilovic och Adama där det verkar finnas konkret intresse från andra klubbar (West Ham och Liverpool).

Visst är det underbart med Silly Season. Galet roligt...
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-30 17:40
guys jag klarar inte det här mer. jag vill ha ett uttalande från klubben NUUU. säga att adama, samper och halilovic framtid är i barca! asså märker dom inte att det är bara topplag som vill ha samper o adam? det borde säga nåt för pappskallarna. snälla lucho SNÄLLA!!!!!
Barcelona Lion24
2015-07-30 17:01
L.A.M Nr 10 skrev (måste göra detta, kan ej använda citatfunktionen):

''Vill faktiskt se Sergi Roberto testas mer som högerback. Presterar man på en position ska man naturligtvis få fler chanser på den platsen. Han håller högre klass än Douglas, som dessutom nu är skadad några månader. Vidal blir spelklar i januari och Adriano lämnar troligtvis inom de närmaste veckorna. Varför inte testa honom mot mindre lag?

Jag är inte för att matcha en spelare bara för att men inte heller ogillar jag honom utan jag vill att alla egna produkter ska lyckas i klubben. Jag gillar ändå Robertos vilja, löpstyrka och rörelsemönster. Som mittfältare har han för dålig teknik men som högerback kan han lyckas. ''


Man måste komma ihåg att Sergi Roberto ''imponerat'' under försäsongsmatcher. Att ha Sergi som högerback under nödsituationer är förståeligt och acceptabelt men till att det ska bli hans position framöver? Kom igen. Fotboll på den där nivån är inte så enkel. Först får jag höra Adama som ytter, sen Pedro och nu Sergi Roberto. Jag respekterar naturligtvis alla åsikter angående dessa spelare men att vara en central mittfältare/anfallare till att börja spela som högerback regelbundet är inte alls enkel. Det tar extremt mycket tid, träning och matchning. Alla positioner är svåra och komplicerade men ytterbackspositionen är en av de ''värsta'' speciellt när man spelar i FC Barcelona.

Man måste veta när man ska följa med, när man ska ta en löpning för sin medspelare. Detta är offensiva roller och det kan ändå gå på nåt sätt men det är försvaret som kan/kommer bli extremt lidande. Man måste första när man ska följa med backlinjen när dom flyttar upp, eller när dom sjunker, när man ska ställa offside och där det kommer komma en-mot-en situationer mot riktigt bra spelare. För att veta när man ska hänga med backlinjen när dom flyttar upp så måste man förstå situationen INNAN det sker, alltså innan offsiden sker. Man måste tänka 1-2 sekunder innan och vara beredd. Samtidigt måste man också vara beredd på att nånting annat kan ske, liksom att någon spelare bakom en som är onside tar en löpning bakom en. Allt detta är komplicerade situationer och man lär sig av dessa situationer med tid, träning och matchning. Finns det tid? I FC Barcelona, nej. Träning? Alltid. Matchning? Absolut inte.

Precis som du så vill jag se alla ungdomar lyckas och jag skulle älska att vi skulle spela med 11 egenfostrade spelare från start. Jag tror att de flesta supportrarna i alla lag tänker så, man vill att spelare från de egna leden lyckas. Men om potential inte finns, då finns det inte. Tack o hej, flytta upp en annan talang för att se om han lyckas bättre (Samper). Vi kommer inte möta Eibar på hemmaplan i 38 omgångar utan klubben måste vara beredd på alla situationer, som att Dani skadar sig, Vidal ej är tillgänglig/spelar på en annan position och där vi får möta ett stor lag i en eventuell kvart/semi i CL. Det här är FC Barcelona och jag kan inte tänka mig Messi-Sergi Robert på högerkanten. Försäsongsmatcher säger mig absolut ingenting.
Barcelona the cameroonians
2015-07-30 15:57
@Liunil Masse:


Han sa att man inte kommer att ha samma sponsor på tröjan som på Camp Nou. Eftersom han verkar vilja veta mer kring Farrés och Beneditos sponsordealar får det mig osökt att fundera på om Qatar Airways byts på tröjan och att de då i stället får 20-25 år som co-namn på Camp Nou.

Sen är det ju som jag varit inne på en ekonomiskt instabil budget kring Espai Barca där det kommer att behövas externt kapital förr eller senare - och då ligger Qatar nära till hands eftersom de gillar att investera i infrastruktur och fastigheter.
Barcelona Liunil Masse
2015-07-30 15:42
The cameroonians Sa inte Bartomeu att man hittat en ny sponsor? Eller var det den miljonte lögnen han dragit nu?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-07-30 15:37
@barcastuff: Barcelona forward Sandro (20) could leave on loan in January, when the club's Fifa ban ends. [sport] Jag vet inte vad jag gör om Munir får stanna i A-laget medan Sandro blir skickad på lån.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-07-30 15:13
Det som oroar mest med Adama är ju att så länge Barca inte skriver ett nytt kontrakt med honom innan en ev. utlåning så är han nästan garanterat förlorad. Just nu har han en utköpsklausul på 15€mille. Det innebär att om han lånas ut och gör succe så kommer klubbar slåss om att lösa den där klausulen. Gör han däremot inte bra ifrån sig så kommer ju inte Barca vilja ha tillbaka honom. Moment 22 helt enkelt. Det bästa kanske ändå vore om han såldes med en återköpsklausul, då kan vi ju i alla fall få tillbaka honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2015-07-30 14:53
Real mot Milan just nu Milan har haft 70% av matchen och ägd den och fina målchanser, Real skrämmer inte ett dugg dom ser sämre ut än vad dom va med Ancelotti som tränare , vete inte vad Benitez ska tillföra i detta lag som inte Ancelotti redan gjort .

Barcelona >The Reporter<
2015-07-30 14:45
Danilo är så överskattad. Haha Alves är bättre än honom även om han bara fick använda vänsterfoten
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-30 14:08
Pedro må inte ha samma stjärnstatus som Neymar och Messi, men det finns i alla fall två fans som inget annat vill än att se honom fortsätta i Blaugrana.

När laget kom hem från USA så fick de tillfälle att träffa sin idol.

Rätt rolig och empatisk video :-)
Barcelona Rambla~
2015-07-30 13:57
barca!54 Du har en klar poäng där. Tänkte inte så långt men nu när du nämner det. Liverpool värvar som galningar nu för tiden. Det är typ 10 ut/in per säsong. Adama skulle bara försvinna bland det myller av spelare de har nu. Nä fan, till Ray eller Celta hade varit det optimala.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-30 13:54
Idag har Bartomeu och Jordi Moix, haft ett första mötet med Barcelonas stadsråd och borgmästaren Ada Colau för att diskutera planerna för Espai Barca. Närvarande var också Janet Ssanz som är ansvarig stadsplaneringen.

Enligt uppgifter ska mötet ha varit positivt, vilket så klart är en förutsättning för att projektet ska kunna genomföras med tanke på vilken effekt det lär ha för hela området kring les Corts.

Så nu är klubben ett steg närmare "Camp Nou by Qatar Airways"
Barcelona 11-9-10
2015-07-30 13:43
Messi ser ut att vara i form efter semestern Mats, bravo med colo-colo, Messi och masken har all förkortat sin semester för att sätta igång med träningen Busken, rakitic och suarez har sett riktigt spelsugna ut under försäsongen Nej är det 1 lag som ska lyckas försvara cl-titeln så är det fan vi nästa säsong! All in för cl
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: